Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shalla

#2601 Re: Manchester United FC

Post by shalla »

hladan.preminger wrote:
LSD wrote:Citava prica oko davanja nenormalne snage EPL je malo poglupa...pa naravno da Barca i Real gube u španskoj ligi i od Herculesa, Sportinga, Zaragoze, Valencie, Sevilla izbaci Barcu iz kupa itd i normalno da bi gubili i engleskoj, njemackoj i italiji ili bilo gdje....ali bi sigurno bili opet u vrhu jer su najjaci klubovi na svijetu, tako da sad pljuvanje po španskoj Primeri nema smisla....ovdje se potencira prica kako je lako Realu i Barci igrati tamo, a ko fol bi to bilo mnogo teže sa nekakvig QPR ili Stokeom...ma malo morgen, prekucali bi te timove uzduž i poprijeko...kažete, tu su strašni junaci Showcross ,Barton i Taylor i oni bi išli da izvale nogu iz kuka Messiju ,Iniesti, Ronaldu itd...pa zato ima i sudija i crveni karton i sikter sa terena da ne bi taj mesar nekog obogaljio.
Kad se može Realu davati crveni i njegovom mesaru Pepeu može vala i tim engleskim.

Ama nije fazon u marisanju protivničkih igrača nego u fizičkom naporu koji se mora istrpiti igrajući protiv klubova iz donjeg doma engleske lige.
:thumbup:
Evo vam brate Džekin intervju sa Kemom Ahmetovićem od danas, pita ga da uporedi bundesligu i EPL i Edin fino kaže sljedeće: "bundesliga će meni uvijek biti draga ali engleska liga je puno jača i zahtjevnija liga, fizički je puno jača, puno je brža, sudije ne sviraju sitne kontakte što automatski daje bržu igru i više šansi na obje strane. Nema valjanja od strane igrača jer su i igrači navikli na to nesviranje od sudija..."

Za mene se polemika ovdje završila :mrgreen:
BHF_Manijak

#2602 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

hladan.preminger wrote:
Madrid wrote:Vuces me za jezik, ali razumjet ces nesto ovakvo kad vas City pođe lomit, a Boga pitaj sta ce biti kad Fergi rikne ;-)
El Clasico je nesto najvece sto hebeni moderni fudbal moze da ponudi, nikakvi derbiji Manchester-Liverpool i slicno mu ne mogu ni prismrdit, ni po atmosferi ni po brojkama miliona na terenu ni po zaradi, ma ni po cemu, i zato je takva vatra između Barce i Reala ;-)

Osim po fudbalu.
:lol: :lol: :lol:

Zar ima atmosfere u Spaniji?! Naravno ovo je pitanje ukoliko ne mislis na atmosferu na terenu, inace na tribina im je smijurija, onakvi "navijaci", ne zaslzuju ni Barcu ni Real...
BHF_Manijak

#2603 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

L00d wrote:Ljudi, odosmo predaleko . Nema sumnje da je Barselona najbolji tim trenutno. Real je takodjer igracki jaci od Uniteda, ali sam siguran da bi na terenu igra bila tu negdje, zahvaljujuci uigranosti Uniteda i Fergusonu.

Mrzim Real i Barselonu, ali priznam .... I takodjer volim United i Fergusona jer ljudi znaju poraz prihvatiti ...

Kako bi Real i Barsa igrali u EPL, NE ZNAMO I NE MOZE ZNATI . Glupo je o tome raspravljati, 2 razlicita stila igre su to ...
:lol: :lol: :lol:

Jel se salis Allahati??? PA koji je trener najvise kaznjavan u PL jer sere protiv FA i sudjenja(kad izgube naravno)??? Daj ba nemoj kakit, kakav Fergie i podnosenje poraza, to su stvari koje iskljucuju jedna drugu! :roll:
edin_kovachi

#2604 Re: Manchester United FC

Post by edin_kovachi »

cuj derbi borac ---zeljo HAHAHHAHAHAHAHAHAHA :run:
sarajevomd

#2605 Re: Manchester United FC

Post by sarajevomd »

Owen Hargreaves is reportedly having a shock medical with Manchester City. There's a picture of him at Bridgwater Hospital on The Sun's website ahead of what would be a stunning move for the free agent after being released by United.
art vandeley

#2606 Re: Manchester United FC

Post by art vandeley »

Sutra se gostuje na Reeboku, bice tesko, tvrdo i borbeno ali bodove valja donijeti :D
Kakav li ce sutra sastav SAF poslati na teren ?
quasar

#2607 Re: Manchester United FC

Post by quasar »

Bolje ce vam biti da pobijedite. Stavio sam ManU na listic.
irfan2

#2608 Re: Manchester United FC

Post by irfan2 »

ozbiljnijih?
lik je evidentno nepismen, u najmanju ruku.
skafiskafsnjak

#2609 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

A zasto je nepismen Bgti ? Par zareza viska i to je to :D

Ili mozda sto prognozira na United, pa ti smeta ? heheheh
utjerivac dugova

#2610 Re: Manchester United FC

Post by utjerivac dugova »

imal ko kakav fin link? :-D
ADP

#2611 Re: Manchester United FC

Post by ADP »

Fujjj Kuckarito dao gol. Hjamo Bolton!
ADP

#2612 Re: Manchester United FC

Post by ADP »

RedArmyMostar wrote:Fujjj Kuckarito dao gol. Hjamo Bolton!
I sad Shrek za 2-0.

Sad su isti ko nash City.
skafiskafsnjak

#2613 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

RedArmyMostar wrote:
RedArmyMostar wrote:Fujjj Kuckarito dao gol. Hjamo Bolton!
I sad Shrek za 2-0.

Sad su isti ko nash City.

Koliko ono tvoj Veleez igrao ? :lol:
skafiskafsnjak

#2614 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Jao zamislite...sad imaju bolju gol razliku od njihovog Shitija...
neo7

#2615 Re: Manchester United FC

Post by neo7 »

hahaha uvijek zasjenimo city hahahahahahhaha :lol: :lol: :lol:

http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... &ci=1&si=1
kokuz_sa

#2616 Re: Manchester United FC

Post by kokuz_sa »

hebote zivot vece prepucavanje UNITED-CITY nego Sarajevo-Zeljo
a najzalosnije je sto vatreni navijaci ova dva kluba tj fanatici tekme imaju priliku gledat samo na TV-u

ovo navijaci ipak treba mozda promjeniti u simpatizeri..navijaci bar odu na tekmu :)
shalla

#2617 Re: Manchester United FC

Post by shalla »

United brutalan ove godine, samo da ova forma potraje :thumbup:
Better Man

#2618 Re: Manchester United FC

Post by Better Man »

Chicharito za 4:0! Manchester United pravi stroj za mljevenje protivnika! Ako ovako nastave, ne vidim ko ih moze ugroziti i dobiti u Engleskoj.
Better Man

#2619 Re: Manchester United FC

Post by Better Man »

Rooney za 5:0! Masina nastavlja sa mljevenjem protivnika!
cls

#2620 Re: Manchester United FC

Post by cls »

dominacija :D :thumbup: :evil:
and

#2621 Re: Manchester United FC

Post by and »

kokuz_sa wrote:hebote zivot vece prepucavanje UNITED-CITY nego Sarajevo-Zeljo
a najzalosnije je sto vatreni navijaci ova dva kluba tj fanatici tekme imaju priliku gledat samo na TV-u

ovo navijaci ipak treba mozda promjeniti u simpatizeri..navijaci bar odu na tekmu :)
Image

Uploaded with ImageShack.us
skafiskafsnjak

#2622 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

and wrote:
kokuz_sa wrote:hebote zivot vece prepucavanje UNITED-CITY nego Sarajevo-Zeljo

Image

Uploaded with ImageShack.us
Ja, i sta sad ? Jes to ti bio sa zastavom ? cccc
Riddle

#2623 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Jebote kako igra ovaj United. Mislim ono, Reebok se smatra kao teskim gostovanjem, ali su ljudi danas prosto prohujali terenom. Rooney je glavni razlog za to. Kad je on u formi, United je 20% jaci. Ali to sam vec viđao, tako da i nije toliko interesantno koliko je interesantna igra Jonesa. Niko ga nije prosao na bekovskoj poziciji (koja mu nije prirodna) i uz to je jos stigao asistirati 2 puta. Vrijedi svake pare, cak i vise od toga. Igrac za narednih 10 godina. Hernandez nastavlja po starom, sansa - gol. Trebao je i on zabiti hat-trick, ali mislim da ipak nece biti previse nezadovoljan svojom igrom. :D Naravno, De Gea se mora pohvaliti. Vrlo solidna predstava danas bez ikakvih gresaka ili znakova nesigurnosti. Ne znam stvarno koga bih mogao kritikovati. Ne mogu ni Carricka cak. :lol:

Ovakav start sezone svakako ohrabruje. Nekako smo navikli da United mrlja na pocetku i da se onda polako uzdize kako sezona odmice. Ove sezone su stvari nesto drugacije i United stvarno strasno igra. Mozda zbog toga sto City galami i busa se u prsa, ko zna. Ali kako god, sjajan start je svakako bonus, jer sam apsolutno ubijeđen da ce od Bozica pa nadalje United pokazivati najbolje rezultate u ligi. Happy times.

Btw... and, odlicna slika. :thumbup: Nadam se da cu se i ja naredne sezone lagano zaputiti na OT. Prvo imam neke bitnije stvari rijesiti. Ali polako pripremam teren. Skup je to sport, ali svi koji su bili tamo kazu da vrijedi svakog feninga i da je prva utakmica uzivo na tom stadionu jedna od najljepsih uspomena koje ces ikad imati.
hladan.preminger

#2624 Re: Manchester United FC

Post by hladan.preminger »

Nadam se da cu se i ja naredne sezone lagano zaputiti na OT. Prvo imam neke bitnije stvari rijesiti. Ali polako pripremam teren. Skup je to sport, ali svi koji su bili tamo kazu da vrijedi svakog feninga i da je prva utakmica uzivo na tom stadionu jedna od najljepsih uspomena koje ces ikad imati.
I ja sam kontao nesto para ustekati pa na OT. Koliko otprilike kosta put, smjestaj sa svim mogucim taxsama i sl. I kako nabaviti kartu?
skafiskafsnjak

#2625 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Povrede:
Tom Cleverley (1 mjesec)
Rafael Da Silva (6 tjedana)
Nemanja Vidic (1 mjesec)
Danny Welbeck ( 1 tjedan)
Patrice Evra ( mozda ozlijeda gleznja)
Jonny Evans ( mozda ozlijeda kuka)
Post Reply