Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pocinje hektik vik
"The Bilbao game is the start of what could be a defining week for the season, with the visit of Arsenal on Tuesday and then the trip to Madrid next Saturday."
Peh za pehom u posljednje vrijeme. Na jucerasnjoj utakmici se povrijedio Zlatan i to na zagrijavanju a za utakmicu sa Realom upitan je i Pique koji mora odmarati sedam dana radi nekog istegnuca bedra. Znaci u utorak, protiv Arsenala bez Zlatana, Puyola, Piquea, Inieste i mozda i Tourea a protiv Reala se vraca Iniesta a upitni su Zlatan i Puyol.
Ma oni s juniorima da igraju njihova igra se zna, znaci Za Gol Vise !
Za utakmicu protiv Arsenala se ni malo ne brinem, pitanje je samo koliko ce razlike biti u korist Barcelone, a El Clasico je vec druga stvar i nebi valjalo da igraju bez Piquea, Zlaja opet manje vise, voli bih da igra ali po meni nije neki strasan hendikep ako i ne zaigra, tu su dostojne zamjene u Hanry-u i Bojanu, i oni mogu puno puno dati.
Kumerle wrote:Bendtner zabije u 90-oj za poraz katalonaca a u primeri Cristiano 2 i Kaka 1 za ubjedljivi trijumf od 3-0!
Covjece koji hejter,znaci ti ne navijas ZA klub,nego protiv kluba...
To Barcelona neki bitan faktor pa da ja protiv njih navijam, uostalom vise bi volio da Real osvoji titulu jer iako mi nisu dragi u sebi nose kao i Arsenal plavu kraljevsku krv!
Kumerle wrote:Bendtner zabije u 90-oj za poraz katalonaca a u primeri Cristiano 2 i Kaka 1 za ubjedljivi trijumf od 3-0!
Covjece koji hejter,znaci ti ne navijas ZA klub,nego protiv kluba...
To Barcelona neki bitan faktor pa da ja protiv njih navijam, uostalom vise bi volio da Real osvoji titulu jer iako mi nisu dragi u sebi nose kao i Arsenal plavu kraljevsku krv!
Pa naravno da bi ti vise volio da real osvoji, Barca danas igra najljepsi i najefikasniji fudbal, sa Arsenalom su se poigrali kao na treningu protiv juniora, samo su dobre vile u prvom poluvremenu spasile Arsenal potopa, a u drugom im je islo u korist sto se Barca malo opustila, a i kako nebi kad je Arsenal izgledao kao totalno neoizbiljna ekipa.
Mogu mislit kako ti je, furate se nesto fol igrate leprsavo, i onda vam dodje Barca, ocita fudbalsku lekciju da bi na kraju morali biti prezadovoljni i sa 2-2
Ja vjerujem da ce Wenger sutra biti sretan i ako Arsenal izgubi samo 2-0.
Tako da je sasvim razumljivo zasto ti ne volis Barcu.
Krigla_Sa wrote:Pa naravno da bi ti vise volio da real osvoji, Barca danas igra najljepsi i najefikasniji fudbal, sa Arsenalom su se poigrali kao na treningu protiv juniora, samo su dobre vile u prvom poluvremenu spasile Arsenal potopa, a u drugom im je islo u korist sto se Barca malo opustila, a i kako nebi kad je Arsenal izgledao kao totalno neoizbiljna ekipa.
Mogu mislit kako ti je, furate se nesto fol igrate leprsavo, i onda vam dodje Barca, ocita fudbalsku lekciju da bi na kraju morali biti prezadovoljni i sa 2-2
Ja vjerujem da ce Wenger sutra biti sretan i ako Arsenal izgubi samo 2-0.
Tako da je sasvim razumljivo zasto ti ne volis Barcu.
Smijesan si sa svojom tvrdnjom kao malo se Barcelona opustila nisu imali vise snage jer su se potrosili, jednostavno igrali su protiv naseg ozlijedjenog veznog reda ko Stutgart protiv Barcelone isli su presingom i samo zbog greske Almunie i odbrane imaju dva gola sa Emiratsa inace bio bi to ubjedljiv trijumf topnika, jer nisu kao i Stutgart imali snage da i u drugom poluvremenu u istom tempu vrse presing a Arsenal na kraju iako desetkovan napadao i vratio se u igru!
Arsenal igra najljepsi i najefikasniji fudbal ne zavaravaj se! mogu i ja reci da su barcelonu vile nosale da je Bendtner pogodio svoje sanse i Nasri svoju...sta bi bilo kad bi bilo...
Pa taj Almunia je spasio Arsenal katastrofe, neka ide u 7 brace i dadne sadaku, covjek junak postao a ti ga kudis, kako si nezahvalan ccc.
Da je Bendtner realizovao svoje sanse, a Barcelona svoje, realan rezultat bi glasio 3-9, prema tome navijaci Arsenala mogu biti sretni sto tu noc nije ulazilo sve sto je trebalo.
A koliko Arsenal igra lijepo i efikasno vidim po trofejima koje "osvajaju"
Prognoza za sutra:
-Zelja zbog Wengera samo 2-0 u korist Barce
-Realno 5-0
Bolje da i ne osvoje trofej nego da im ga lopov Ovrebo pokloni, u muzeju Barcelone u buducnosti sigurno se sprema mjesto za njegov portret tri trofeja nisu mala stvar!
Krigla_Sa wrote:Pa taj Almunia je spasio Arsenal katastrofe, neka ide u 7 brace i dadne sadaku, covjek junak postao a ti ga kudis, kako si nezahvalan ccc.
Da je Bendtner realizovao svoje sanse, a Barcelona svoje, realan rezultat bi glasio 3-9, prema tome navijaci Arsenala mogu biti sretni sto tu noc nije ulazilo sve sto je trebalo.
Prognoza za sutra:
-Realno 5-0
Smije ti se raja, a meni te zao.
Simpaticno je voljeti svoj klub, ali treba biti realan i reci da je Arsenal za klasu kvalitetnija ekipa i da nece imati problema.
Nemoj nam sutra samo uteci.
Krigla_Sa wrote:Pa taj Almunia je spasio Arsenal katastrofe, neka ide u 7 brace i dadne sadaku, covjek junak postao a ti ga kudis, kako si nezahvalan ccc.
Prognoza za sutra:
-Realno 5-0
Smije ti se raja, a meni te zao.
Simpaticno je voljeti svoj klub, ali treba biti realan i reci da je Arsenal za klasu kvalitetnija ekipa i da nece imati problema. Nemoj nam sutra samo uteci.