Ah, okreni uzde svoje ka srcu što izgara!andrija2007 wrote:Uputstvo za upotrebu vibrirajuceg durex prstena.
Obuzdaj malo surlu slonu svoga zanosa!
Moderator: Chloe
Ah, okreni uzde svoje ka srcu što izgara!andrija2007 wrote:Uputstvo za upotrebu vibrirajuceg durex prstena.

Hvala.Ja sam u Ze, nisam iz Sa, u Sa sam 10. na koncertuvjesticanametli
neces se pokajatija posudila i procitala a sinoc kod ekonomije kupila zadnju
ali trebalo je doci danas opet kaze teta prodavacica................ako si u SA mogu ti posuditi lovca
a đe si ga nabavio ako se može znati!2407 wrote:Skoro, za male pare, nabavio komplet od 4 knjige jednog od najvecih ako ne i najveceg knjizevnog djela ikada, pa ga sada citam onako kako nikada nisam imao prilike, tj. od 1. do 1001. noci:
Ovaj svoj primjerak sam nasao preko oglasa, tacnije na pik-u za 60KM. Pogledaj na knjiga.ba ili mabela.ba, mislim da oni imaju ova djela ali po znatno vecoj cijeni.kicky wrote: a đe si ga nabavio ako se može znati!
ja sam ih neki dan pročitao u VBZ-ovu izdanju (Durakovićev prevod), a volio bih imati svoj primjerak!
Gdje si uspio nabaviti ove knjige?!vox-populi wrote:
Ako napises "oe" ne moras naglasavati da je "ö".Pravisno je ispravno i jedno i drugo.
A ja poceo sa slijedecim serijalom:
Frank Herbert's Dune Chronicles:
Book 1: Dune (1965)
Book 2: Dune Messiah (1969)
Book 3: Children of Dune (1976)
Book 4: God Emperor of Dune (1981)
Book 5: Heretics of Dune (1984)
Book 6: Chapterhouse Dune (1985)
Brian Herbert and Kevin J. Anderson:
Prelude to Dune Series
Book 7: Dune: House Atreides (1999)
Book 8: Dune: House Harkonnen (2000)
Book 9: Dune: House Corrino (2001)
Legends of Dune Series
Book 10: Dune: The Butlerian Jihad (2002)
Book 11: Dune: The Machine Crusade (2003)
Book 12: Dune: The Battle of Corrin (2004)
Completion of Original Series A.K.A. Dune 7
Book 13: Hunters of Dune (2006)
Book 14: Sandworms of Dune (2007)
Heroes of Dune Series
Book 15: Paul of Dune (2008)
Book 16: The Winds of Dune (2009 - Avgust)
Book 17: Throne of Dune (??2010)
Book 18: Leto of Dune (??2011)
Ja ih kupujem na Amazonu. U SA stvarno ne bih znao gdje se mogu, i da li se mogu naci.Custos wrote: Gdje si uspio nabaviti ove knjige?!
Jel ih moguće nabaviti negdje u SA?!
Moram priznati da su ovi prvi (knjiga.ba) prilično, hm, bezobrazni... Da Vinčijev kod, ilustrovani scenarij i Dnevnik putovanja 15,80 i 10,50 km2407 wrote:Ovaj svoj primjerak sam nasao preko oglasa, tacnije na pik-u za 60KM. Pogledaj na knjiga.ba ili mabela.ba, mislim da oni imaju ova djela ali po znatno vecoj cijeni.kicky wrote: a đe si ga nabavio ako se može znati!
ja sam ih neki dan pročitao u VBZ-ovu izdanju (Durakovićev prevod), a volio bih imati svoj primjerak!
Pozdrav
ja sam je morala 2 puta procitatitech10 wrote:
Ima li se kupiti u Sahinp. ? gdje je nabavljena ako nije problem ?suspect_zero wrote: