triconja wrote:Morbit šizofrenijaDzordzHodzic wrote:Ja i dalje tvrdim da svako ko kaze da je u RL drugacija osoba laze.
Nemoguce je razdvojit internet personu i onu u RL.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
triconja wrote:Morbit šizofrenijaDzordzHodzic wrote:Ja i dalje tvrdim da svako ko kaze da je u RL drugacija osoba laze.

Grijesis, bas zbog takvih zena sam se okrenuo sponzorusamaMarlboroGold wrote:Šta će ti ikakva varijanta? Za mene postoje samo karakteri i po tome sudim, a ne po automatizmu "jer je žena" i dovoditi tako jeftino istu u vezu sa novcem kako ti radiš. Ta tvoja matematika se možda odnosi na sponzoruše. Vjerovatno takve i ganjaš, pa ti je brojka 95% žena.Cookie85 wrote: Imas bolju varijantu ?
Pa ja stojim da ce te 95% zena sputavati u karijeri, da ce da ti pravi probleme i vuci dole.
Zato sam i postavio ovu formulu, jer rijetko ko moze imati super karijeru + zenu koja ce ga podrzavati i nece mu zvocati za svaku sitnicuto je u onih 5% sto spadaju zene
EDIT:
Karijeru ne smatram kao pojedinci, ides na posao trudis se i kao ganjas karijeru, nego karijeru, da budes uspjesan u tome sto radis, da napredujes, da se obrazujes dalje itd.
Ne znam na koga si mislila sa ovim?moonca wrote:Ma ne vrijedi to.... nadju se uvrijedjeni, a, ni u uzem krugu rasprave nisu ukljuceni.. jednostavno im se zica otkaci i prave petarde frcaju...Cookie85 wrote: Mozemo voditi rasprave opcenito, ali pokusat cu da ne kazem nesto tebi licno, sto bi tebe moglo uvrijediti
![]()
nije povezano sa --dale cooper--
Ne moze biti puno drugacija osoba, samo ima uvijek stvari koje neko ne govori na forumu pa ne mozes znatiDzordzHodzic wrote:Ja i dalje tvrdim da svako ko kaze da je u RL drugacija osoba laze.
Jaro tebi svaki drugi post sponzor pare sponzoruse, tanak si ti ko papir cim imas potrebu da to svakih 5 minuta naglasisCookie85 wrote: Grijesis, bas zbog takvih zena sam se okrenuo sponzorusama
Sto ne citira citav post nego samo izvadio dio posta?DzordzHodzic wrote:Jaro tebi svaki drugi post sponzor pare sponzoruse, tanak si ti ko papir cim imas potrebu da to svakih 5 minuta naglasisCookie85 wrote: Grijesis, bas zbog takvih zena sam se okrenuo sponzorusama
Primjera je pregrst.... ali, ih ti mozda ne dozivljavas na taj nacin..Cookie85 wrote:Ne znam na koga si mislila sa ovim?moonca wrote:
Ma ne vrijedi to.... nadju se uvrijedjeni, a, ni u uzem krugu rasprave nisu ukljuceni.. jednostavno im se zica otkaci i prave petarde frcaju...![]()
nije povezano sa --dale cooper--
Nope , ja i dalje uzivammoonca wrote:Primjera je pregrst.... ali, ih ti mozda ne dozivljavas na taj nacin..Cookie85 wrote:Ne znam na koga si mislila sa ovim?moonca wrote:
Ma ne vrijedi to.... nadju se uvrijedjeni, a, ni u uzem krugu rasprave nisu ukljuceni.. jednostavno im se zica otkaci i prave petarde frcaju...![]()
nije povezano sa --dale cooper--![]()
... nije to pitanje..uzivam i ja.. pogotovo...Cookie85 wrote:Nope , ja i dalje uzivammoonca wrote:Primjera je pregrst.... ali, ih ti mozda ne dozivljavas na taj nacin..Cookie85 wrote:
Ne znam na koga si mislila sa ovim?![]()
![]()
Ma to se oni prave moralni i pravedni da dobiju poena kod djevocica, ma neka ih , ovako zanimljivijemoonca wrote:... nije to pitanje..uzivam i ja.. pogotovo...Cookie85 wrote:
Nope , ja i dalje uzivam![]()
Eh pa, da si ti živ i zdrav, ko se može navići na to? Ali, ako hoćeš nešto ozbiljno, onda se to podrazumijeva. Ili misliš naći neku koja će stalno govoriti: 'ja šaci, kako god ti kažeš!'?Cookie85 wrote:[
...., jbga ja ne zelim da se navikavam na zvocanje i pokusaje da me promjene![]()
Ooj pa citaj bar tialibaba_i_30_godina wrote:Eh pa, da si ti živ i zdrav, ko se može navići na to? Ali, ako hoćeš nešto ozbiljno, onda se to podrazumijeva. Ili misliš naći neku koja će stalno govoriti: 'ja šaci, kako god ti kažeš!'?Cookie85 wrote:[
...., jbga ja ne zelim da se navikavam na zvocanje i pokusaje da me promjene![]()
Možda i hoćeš dok te ne spetlja, a onda spektakl.
I to je sasvim normalno. Rekao bih još jedan čin odrastanja.
Nemoj odmah da mi kreneš s pričom da ovdje nešto morališem kako bih se uvukao ženama, ja to svakako ne radim ovako obviously i otrcano. Nego jednostavno jer sam i ja sličan tebi po tim nekim pitanjima, pa te u nekim stvarima i razumijem.
Ma čitam vas sporadično, tek se vratio sa izleta a toliko ste natipkali. Vidio sam ja taj dio kada si naveo za pravu, ali sam odlučio da preskočim. Jer kako naći i pravu kada gubiš vrijeme sa ovim nekim drugim.Cookie85 wrote:Ooj pa citaj bar tialibaba_i_30_godina wrote:Eh pa, da si ti živ i zdrav, ko se može navići na to? Ali, ako hoćeš nešto ozbiljno, onda se to podrazumijeva. Ili misliš naći neku koja će stalno govoriti: 'ja šaci, kako god ti kažeš!'?Cookie85 wrote:[
Možda i hoćeš dok te ne spetlja, a onda spektakl.
I to je sasvim normalno. Rekao bih još jedan čin odrastanja.
Nemoj odmah da mi kreneš s pričom da ovdje nešto morališem kako bih se uvukao ženama, ja to svakako ne radim ovako obviously i otrcano. Nego jednostavno jer sam i ja sličan tebi po tim nekim pitanjima, pa te u nekim stvarima i razumijem.hajd ovi sto padnu iz vedra neba pa nesto komentarisu , ali ti alibaba , razocaran
I ja sam rekao da nisam naletio "pravu" sad da li je do mene , vjerovatno jest, ali dok ne naletim na "pravu" , uzivati i zajebavati se
alibaba_i_30_godina wrote: Ma čitam vas sporadično, tek se vratio sa izleta a toliko ste natipkali. Vidio sam ja taj dio kada si naveo za pravu, ali sam odlučio da preskočim. Jer kako naći i pravu kada gubiš vrijeme sa ovim nekim drugim.
Kažem ti, na sličnom smo teritoriju. Ne geografskom, već drugom. Ma razumiješ ti.
Pošteno. Barem znaš šta hoćeš.Cookie85 wrote:Grijesis, bas zbog takvih zena sam se okrenuo sponzorusamaMarlboroGold wrote:Šta će ti ikakva varijanta? Za mene postoje samo karakteri i po tome sudim, a ne po automatizmu "jer je žena" i dovoditi tako jeftino istu u vezu sa novcem kako ti radiš. Ta tvoja matematika se možda odnosi na sponzoruše. Vjerovatno takve i ganjaš, pa ti je brojka 95% žena.Cookie85 wrote: Imas bolju varijantu ?
Pa ja stojim da ce te 95% zena sputavati u karijeri, da ce da ti pravi probleme i vuci dole.
Zato sam i postavio ovu formulu, jer rijetko ko moze imati super karijeru + zenu koja ce ga podrzavati i nece mu zvocati za svaku sitnicuto je u onih 5% sto spadaju zene
EDIT:
Karijeru ne smatram kao pojedinci, ides na posao trudis se i kao ganjas karijeru, nego karijeru, da budes uspjesan u tome sto radis, da napredujes, da se obrazujes dalje itd.
Vjerovatno nisam naletio na "pravu" , mozda je i do mene , nije mozda nego vjerovatno je do mene![]()
Ti si mozda navikao na neke stvari, jbga ja ne zelim da se navikavam na zvocanje i pokusaje da me promjene![]()
jakoDzordzHodzic wrote:triconja wrote:Morbit šizofrenijaDzordzHodzic wrote:Ja i dalje tvrdim da svako ko kaze da je u RL drugacija osoba laze.
MarlboroGold wrote: Pošteno. Barem znaš šta hoćeš.
Forumašica? Zbog čega? Imaš ovdje i oženjene raje i raje u vezama koji se jednostavno ne slažu sa time. Je li to tebi teško shvatiti? Očigledno da jeste. Ovo je pf ljubav i sex i ovdje se javljaju i muškarci i žene, a onda ti nastupaš sa svojih 95%. Logično je da će kritikovati taj dio, ali imaš pravo da živiš svoj život kako hoćeš. Samo nemoj pokušavati to pakovati u neku vrstu istine kad je daleko od toga.Cookie85 wrote:Ma to se oni prave moralni i pravedni da dobiju poena kod djevocica, ma neka ih , ovako zanimljivijemoonca wrote:... nije to pitanje..uzivam i ja.. pogotovo...Cookie85 wrote:
Nope , ja i dalje uzivam![]()
Haj, mani zvizge. Čojk bi reko nigdje ne izlaziš, nigdje ne hodaš.Cookie85 wrote:Pa trenutno sam fokusiran na karijeru i ne zelim bas gubiti vrijeme na nesto sto MOZDA necu naci
Forumasica, nekog koga mozda poznajete na forumu i sl.MarlboroGold wrote: Forumašica? Zbog čega? Imaš ovdje i oženjene raje i raje u vezama koji se jednostavno ne slažu sa time. Je li to tebi teško shvatiti? Očigledno da jeste. Ovo je pf ljubav i sex i ovdje se javljaju i muškarci i žene, a onda ti nastupaš sa svojih 95%. Logično je da će kritikovati taj dio, ali imaš pravo da živiš svoj život kako hoćeš. Samo nemoj pokušavati to pakovati u neku vrstu istine kad je daleko od toga.
A moonca je priča za sebe. Stalno radi kontre iz dosade da izazove rasprave na koje se ljudi nakače.
Ja sam spominjao isključivo onu matematiku. A to ostalo... jbg ima nas svakakvih. I insomnia je u pravu. Puno zavisi od toga kako se postaviš. Što duže čekaš i ništa ne poduzimaš sve će ti biti gore.Cookie85 wrote:Forumasica, nekog koga mozda poznajete na forumu i sl.MarlboroGold wrote: Forumašica? Zbog čega? Imaš ovdje i oženjene raje i raje u vezama koji se jednostavno ne slažu sa time. Je li to tebi teško shvatiti? Očigledno da jeste. Ovo je pf ljubav i sex i ovdje se javljaju i muškarci i žene, a onda ti nastupaš sa svojih 95%. Logično je da će kritikovati taj dio, ali imaš pravo da živiš svoj život kako hoćeš. Samo nemoj pokušavati to pakovati u neku vrstu istine kad je daleko od toga.
A moonca je priča za sebe. Stalno radi kontre iz dosade da izazove rasprave na koje se ljudi nakače.
Naravno da ima i neka se zene , zar sam ja kriv sto su se ozenili? Koliko od njih su stvarno , ali stvarno sretni ? ( ne kazem da nema sretnih brakova) .
Ti hoces da kazes da nije istina da vecina zena/djevojaka ne voli stabilnost, iskrenost, zvocanje, kontrolisanje itd. Da ne nabrajam mrsko mi. Kontas sta hocu da kazem.
A ti ne kontas nikako sto oni kritikuju?? Ok neke stvari sto kritikuju su upravu (ali necu da priznam koje stvari), a druge stvari? Hmm razmisli
Mozda sam pogrijesio procenar mozda je ipak 90% a ne 95%![]()
Svi smo mi na forumu da se zabavimo![]()
Edit:
Ja koliko znam ozenjenih i udatih (a znam ih dosta) , svi pricaju slicnu pricu u cetri okai zene i muskarci