Kako naci zenu vrijednu braka?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
DzordzHodzic

#2601 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by DzordzHodzic »

triconja wrote:
DzordzHodzic wrote:Ja i dalje tvrdim da svako ko kaze da je u RL drugacija osoba laze.
Nemoguce je razdvojit internet personu i onu u RL.
Morbit šizofrenija :lol:
Image
Cookie85

#2602 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

MarlboroGold wrote:
Cookie85 wrote: Imas bolju varijantu ?

Pa ja stojim da ce te 95% zena sputavati u karijeri, da ce da ti pravi probleme i vuci dole.

Zato sam i postavio ovu formulu, jer rijetko ko moze imati super karijeru + zenu koja ce ga podrzavati i nece mu zvocati za svaku sitnicu :D to je u onih 5% sto spadaju zene :D

EDIT:

Karijeru ne smatram kao pojedinci, ides na posao trudis se i kao ganjas karijeru, nego karijeru, da budes uspjesan u tome sto radis, da napredujes, da se obrazujes dalje itd.
Šta će ti ikakva varijanta? Za mene postoje samo karakteri i po tome sudim, a ne po automatizmu "jer je žena" i dovoditi tako jeftino istu u vezu sa novcem kako ti radiš. Ta tvoja matematika se možda odnosi na sponzoruše. Vjerovatno takve i ganjaš, pa ti je brojka 95% žena.
Grijesis, bas zbog takvih zena sam se okrenuo sponzorusama ;)

Vjerovatno nisam naletio na "pravu" , mozda je i do mene , nije mozda nego vjerovatno je do mene :D

Ti si mozda navikao na neke stvari, jbga ja ne zelim da se navikavam na zvocanje i pokusaje da me promjene :) :lol:
Cookie85

#2603 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

moonca wrote:
Cookie85 wrote: Mozemo voditi rasprave opcenito, ali pokusat cu da ne kazem nesto tebi licno, sto bi tebe moglo uvrijediti :D

;)
Ma ne vrijedi to.... nadju se uvrijedjeni, a, ni u uzem krugu rasprave nisu ukljuceni.. jednostavno im se zica otkaci i prave petarde frcaju... :lol:

nije povezano sa --dale cooper-- :thumbup:
Ne znam na koga si mislila sa ovim? :lol:
Cookie85

#2604 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

DzordzHodzic wrote:Ja i dalje tvrdim da svako ko kaze da je u RL drugacija osoba laze.
Ne moze biti puno drugacija osoba, samo ima uvijek stvari koje neko ne govori na forumu pa ne mozes znati :D a ne mozes ni zakljuciti neke stvari o osobi dok ga/nju licno ne upoznas i provedes vremena :D
DzordzHodzic

#2605 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by DzordzHodzic »

Cookie85 wrote: Grijesis, bas zbog takvih zena sam se okrenuo sponzorusama ;)
Jaro tebi svaki drugi post sponzor pare sponzoruse, tanak si ti ko papir cim imas potrebu da to svakih 5 minuta naglasis
Cookie85

#2606 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

DzordzHodzic wrote:
Cookie85 wrote: Grijesis, bas zbog takvih zena sam se okrenuo sponzorusama ;)
Jaro tebi svaki drugi post sponzor pare sponzoruse, tanak si ti ko papir cim imas potrebu da to svakih 5 minuta naglasis
Sto ne citira citav post nego samo izvadio dio posta?
Al hajd kao da je bitno.

Naglasavati i odgovoriti nekome na post su dvije razlicite stvari, valjda razumijes to?

A koji papir? Ima raznih debljina papira :lol: :lol:
moonca

#2607 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by moonca »

Cookie85 wrote:
moonca wrote:
Ma ne vrijedi to.... nadju se uvrijedjeni, a, ni u uzem krugu rasprave nisu ukljuceni.. jednostavno im se zica otkaci i prave petarde frcaju... :lol:

Primjera je pregrst.... ali, ih ti mozda ne dozivljavas na taj nacin.. :-) :)
Cookie85

#2608 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

moonca wrote:
Cookie85 wrote:
moonca wrote:

Nope , ja i dalje uzivam :D :lol:
moonca

#2609 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by moonca »

Cookie85 wrote:
moonca wrote:
Cookie85 wrote:
... nije to pitanje..uzivam i ja.. pogotovo... :-D
Cookie85

#2610 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

moonca wrote:
Cookie85 wrote:
Ma to se oni prave moralni i pravedni da dobiju poena kod djevocica, ma neka ih , ovako zanimljivije :lol:
alibaba_i_30_godina

#2611 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by alibaba_i_30_godina »

Cookie85 wrote:[

...., jbga ja ne zelim da se navikavam na zvocanje i pokusaje da me promjene :) :lol:
Eh pa, da si ti živ i zdrav, ko se može navići na to? Ali, ako hoćeš nešto ozbiljno, onda se to podrazumijeva. Ili misliš naći neku koja će stalno govoriti: 'ja šaci, kako god ti kažeš!'?

Možda i hoćeš dok te ne spetlja, a onda spektakl.

I to je sasvim normalno. Rekao bih još jedan čin odrastanja.

Nemoj odmah da mi kreneš s pričom da ovdje nešto morališem kako bih se uvukao ženama, ja to svakako ne radim ovako obviously i otrcano. Nego jednostavno jer sam i ja sličan tebi po tim nekim pitanjima, pa te u nekim stvarima i razumijem.
Cookie85

#2612 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

alibaba_i_30_godina wrote:

...., jbga ja ne zelim da se navikavam na zvocanje i pokusaje da me promjene :) :lol:
Eh pa, da si ti živ i zdrav, ko se može navići na to? Ali, ako hoćeš nešto ozbiljno, onda se to podrazumijeva. Ili misliš naći neku koja će stalno govoriti: 'ja šaci, kako god ti kažeš!'?

Nemoj odmah da mi kreneš s pričom da ovdje nešto morališem kako bih se uvukao ženama, ja to svakako ne radim ovako obviously i otrcano. Nego jednostavno jer sam i ja sličan tebi po tim nekim pitanjima, pa te u nekim stvarima i razumijem.
Ooj pa citaj bar ti :) hajd ovi sto padnu iz vedra neba pa nesto komentarisu , ali ti alibaba , razocaran :(

I ja sam rekao da nisam naletio "pravu" sad da li je do mene , vjerovatno jest, ali dok ne naletim na "pravu" , uzivati i zajebavati se :D
alibaba_i_30_godina

#2613 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by alibaba_i_30_godina »

Cookie85 wrote:
alibaba_i_30_godina wrote:

Ooj pa citaj bar ti :) hajd ovi sto padnu iz vedra neba pa nesto komentarisu , ali ti alibaba , razocaran :(

I ja sam rekao da nisam naletio "pravu" sad da li je do mene , vjerovatno jest, ali dok ne naletim na "pravu" , uzivati i zajebavati se :D
Ma čitam vas sporadično, tek se vratio sa izleta a toliko ste natipkali. Vidio sam ja taj dio kada si naveo za pravu, ali sam odlučio da preskočim. Jer kako naći i pravu kada gubiš vrijeme sa ovim nekim drugim.

Kažem ti, na sličnom smo teritoriju. Ne geografskom, već drugom. Ma razumiješ ti.
Cookie85

#2614 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

alibaba_i_30_godina wrote: Ma čitam vas sporadično, tek se vratio sa izleta a toliko ste natipkali. Vidio sam ja taj dio kada si naveo za pravu, ali sam odlučio da preskočim. Jer kako naći i pravu kada gubiš vrijeme sa ovim nekim drugim.

Kažem ti, na sličnom smo teritoriju. Ne geografskom, već drugom. Ma razumiješ ti.

Pa trenutno sam fokusiran na karijeru i ne zelim bas gubiti vrijeme na nesto sto MOZDA necu naci. Da ja sad gubim vrijeme trazeci "pravu" i nakon par mjeseci skontam nije to to, ha ne valja hajd ponovo, nije mi bas to za sada bitno, ne kazem da nece biti ili nesto, ali za sada je tako.

Jer i ovo sto sam govorio, govorio iz iskustva. A kako se ja uvijek nadjem sa pojedinim djevojkama to se i ja nekad pitam :lol:

Razumijemo se ;)
MarlboroGold

#2615 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by MarlboroGold »

Cookie85 wrote:
MarlboroGold wrote:
Cookie85 wrote: Imas bolju varijantu ?

Pa ja stojim da ce te 95% zena sputavati u karijeri, da ce da ti pravi probleme i vuci dole.

Zato sam i postavio ovu formulu, jer rijetko ko moze imati super karijeru + zenu koja ce ga podrzavati i nece mu zvocati za svaku sitnicu :D to je u onih 5% sto spadaju zene :D

EDIT:

Karijeru ne smatram kao pojedinci, ides na posao trudis se i kao ganjas karijeru, nego karijeru, da budes uspjesan u tome sto radis, da napredujes, da se obrazujes dalje itd.
Šta će ti ikakva varijanta? Za mene postoje samo karakteri i po tome sudim, a ne po automatizmu "jer je žena" i dovoditi tako jeftino istu u vezu sa novcem kako ti radiš. Ta tvoja matematika se možda odnosi na sponzoruše. Vjerovatno takve i ganjaš, pa ti je brojka 95% žena.
Grijesis, bas zbog takvih zena sam se okrenuo sponzorusama ;)

Vjerovatno nisam naletio na "pravu" , mozda je i do mene , nije mozda nego vjerovatno je do mene :D

Ti si mozda navikao na neke stvari, jbga ja ne zelim da se navikavam na zvocanje i pokusaje da me promjene :) :lol:
Pošteno. Barem znaš šta hoćeš.
MarlboroGold

#2616 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by MarlboroGold »

DzordzHodzic wrote:
triconja wrote:
Morbit šizofrenija :lol:
Image
jako :lol:
Cookie85

#2617 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

MarlboroGold wrote: Pošteno. Barem znaš šta hoćeš.
:thumbup:
MarlboroGold

#2618 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by MarlboroGold »

Cookie85 wrote:
moonca wrote:
Cookie85 wrote:
Ma to se oni prave moralni i pravedni da dobiju poena kod djevocica, ma neka ih , ovako zanimljivije :lol:
Forumašica? Zbog čega? Imaš ovdje i oženjene raje i raje u vezama koji se jednostavno ne slažu sa time. Je li to tebi teško shvatiti? Očigledno da jeste. Ovo je pf ljubav i sex i ovdje se javljaju i muškarci i žene, a onda ti nastupaš sa svojih 95%. Logično je da će kritikovati taj dio, ali imaš pravo da živiš svoj život kako hoćeš. Samo nemoj pokušavati to pakovati u neku vrstu istine kad je daleko od toga.

A moonca je priča za sebe. Stalno radi kontre iz dosade da izazove rasprave na koje se ljudi nakače.
King Theoden

#2619 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by King Theoden »

Cookie85 wrote:Pa trenutno sam fokusiran na karijeru i ne zelim bas gubiti vrijeme na nesto sto MOZDA necu naci
Haj, mani zvizge. Čojk bi reko nigdje ne izlaziš, nigdje ne hodaš.
Sve se to može uporedo.
insomnia78

#2620 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by insomnia78 »

A koja je karijera u pitanju ako nisam indiskretan?
Cookie85

#2621 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

MarlboroGold wrote: Forumašica? Zbog čega? Imaš ovdje i oženjene raje i raje u vezama koji se jednostavno ne slažu sa time. Je li to tebi teško shvatiti? Očigledno da jeste. Ovo je pf ljubav i sex i ovdje se javljaju i muškarci i žene, a onda ti nastupaš sa svojih 95%. Logično je da će kritikovati taj dio, ali imaš pravo da živiš svoj život kako hoćeš. Samo nemoj pokušavati to pakovati u neku vrstu istine kad je daleko od toga.

A moonca je priča za sebe. Stalno radi kontre iz dosade da izazove rasprave na koje se ljudi nakače.
Forumasica, nekog koga mozda poznajete na forumu i sl.
Naravno da ima i neka se zene , zar sam ja kriv sto su se ozenili? Koliko od njih su stvarno , ali stvarno sretni ? ( ne kazem da nema sretnih brakova) .

Ti hoces da kazes da nije istina da vecina zena/djevojaka ne voli stabilnost, iskrenost, zvocanje, kontrolisanje itd. Da ne nabrajam mrsko mi. Kontas sta hocu da kazem. :D

A ti ne kontas nikako sto oni kritikuju?? Ok neke stvari sto kritikuju su upravu (ali necu da priznam koje stvari :P), a druge stvari? Hmm razmisli ;)

Mozda sam pogrijesio procenar mozda je ipak 90% a ne 95% :) :lol:

Svi smo mi na forumu da se zabavimo :) ;)

Edit:

Ja koliko znam ozenjenih i udatih (a znam ih dosta) , svi pricaju slicnu pricu u cetri oka ;) i zene i muskarci :)
insomnia78

#2622 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by insomnia78 »

Pa sve je kako se postavis. Zena ce par puta u zivotu pokusati preuzeti uzde(poslije vjencanja, rodjena djeteta isl) i ako tu pokleknes onda si najebo :lol:
moonca

#2623 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by moonca »

:lol: --omg..
MarlboroGold

#2624 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by MarlboroGold »

Cookie85 wrote:
MarlboroGold wrote: Forumašica? Zbog čega? Imaš ovdje i oženjene raje i raje u vezama koji se jednostavno ne slažu sa time. Je li to tebi teško shvatiti? Očigledno da jeste. Ovo je pf ljubav i sex i ovdje se javljaju i muškarci i žene, a onda ti nastupaš sa svojih 95%. Logično je da će kritikovati taj dio, ali imaš pravo da živiš svoj život kako hoćeš. Samo nemoj pokušavati to pakovati u neku vrstu istine kad je daleko od toga.

Forumasica, nekog koga mozda poznajete na forumu i sl.
Naravno da ima i neka se zene , zar sam ja kriv sto su se ozenili? Koliko od njih su stvarno , ali stvarno sretni ? ( ne kazem da nema sretnih brakova) .

Ti hoces da kazes da nije istina da vecina zena/djevojaka ne voli stabilnost, iskrenost, zvocanje, kontrolisanje itd. Da ne nabrajam mrsko mi. Kontas sta hocu da kazem. :D

A ti ne kontas nikako sto oni kritikuju?? Ok neke stvari sto kritikuju su upravu (ali necu da priznam koje stvari :P), a druge stvari? Hmm razmisli ;)

Mozda sam pogrijesio procenar mozda je ipak 90% a ne 95% :) :lol:

Svi smo mi na forumu da se zabavimo :) ;)

Edit:

Ja koliko znam ozenjenih i udatih (a znam ih dosta) , svi pricaju slicnu pricu u cetri oka ;) i zene i muskarci :)
Ja sam spominjao isključivo onu matematiku. A to ostalo... jbg ima nas svakakvih. I insomnia je u pravu. Puno zavisi od toga kako se postaviš. Što duže čekaš i ništa ne poduzimaš sve će ti biti gore.
insomnia78

#2625 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by insomnia78 »

Ohmajgosaj ti kolko hoces to ti je ziva istina
Zena ce sve pokusati da se nametne a ako uspije mozes je jebati. Mislim, ne mozes. Vise :lol:
Last edited by insomnia78 on 06/08/2019 21:53, edited 1 time in total.
Post Reply