Samsung smartphones

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#2601 Re: Samsung smartphones

Post by suad-sarajevo »

zippoo87 wrote: 26/11/2023 11:38
suad-sarajevo wrote: 26/11/2023 11:30 Kod supruge se na Samsung z flip 5 pojavila linija na displeju te neko treperenje ekrana. Telefon kupljen u BH Telecomu prije mjesec i po. :mrgreen: :bih:
Neka nosi u servis ali ako ti kazu da je fizicko ostecenje,bacio si pare.
Ja uopste ne kupujem te prototip telefone,gdje sam za svoj novac beta tester 😂
adsubzero

#2602 Re: Samsung smartphones

Post by adsubzero »

skafiskafsnjak wrote: 26/11/2023 12:23 Jedno sranje i odmah se poredi sa kinezom :roll:
Na tom nivou je to sve isto :D
zippoo87

#2603 Re: Samsung smartphones

Post by zippoo87 »

suad-sarajevo wrote: 26/11/2023 15:06
zippoo87 wrote: 26/11/2023 11:38
suad-sarajevo wrote: 26/11/2023 11:30 Kod supruge se na Samsung z flip 5 pojavila linija na displeju te neko treperenje ekrana. Telefon kupljen u BH Telecomu prije mjesec i po. :mrgreen: :bih:
Neka nosi u servis ali ako ti kazu da je fizicko ostecenje,bacio si pare.
Ja uopste ne kupujem te prototip telefone,gdje sam za svoj novac beta tester 😂
Veliki problem...display je otisao...flat na displayu ili se pokidao taj,jer to tehnicki nije display,to je plasticna folija na kojoj je display :D
Tanko ko dlaka.
Odnesite u servis i recite pojavilo se samo od sebe...oni ce ici na to da je to fizicko ostecenje ali borite se sa servisom malo,pa valjda bude nesto.
Sretno
Mishelinke

#2604 Re: Samsung smartphones

Post by Mishelinke »

citroen xm wrote: 26/11/2023 11:51 Eno za A54 kukaju na kameru koja je došla sa novim updateom na A14. I kaže Xiaomi loš :run:
Kod mene sve savršeno.

Očekivano od Samsunga.
citroen xm

#2605 Re: Samsung smartphones

Post by citroen xm »

:lol:

Samsung je proizvođač sa možda najviše kvarova i hardverskih problema. Tako da, moli se da ostane tako savršeno, ako uopšte jeste u zavisnosti koliko istine pričaš. :mrgreen:
skafiskafsnjak

#2606 Re: Samsung smartphones

Post by skafiskafsnjak »

:lol:
adsubzero

#2607 Re: Samsung smartphones

Post by adsubzero »

Ne zaboravite ovo :)

izvrsni direktor
Vozim: Premium

#2608 Re: Samsung smartphones

Post by izvrsni direktor »

Forumasi i objektivnost :-) popljuva covjek samsung kao da se radi o trecerazrednom proizvodjacu kopija
citroen xm

#2609 Re: Samsung smartphones

Post by citroen xm »

Loše si skontao. Pomenuh softverski zajeb sa novim ažuriranjem(nova ažuriranja su jedan od glavnih argumenata samsung bojsa) na A54 i onda ide priča kako je Samsung savršen. Jest ali u limburgu.
Mishelinke

#2610 Re: Samsung smartphones

Post by Mishelinke »

citroen xm wrote: 26/11/2023 17:33 :lol:

Samsung je proizvođač sa možda najviše kvarova i hardverskih problema. Tako da, moli se da ostane tako savršeno, ako uopšte jeste u zavisnosti koliko istine pričaš. :mrgreen:
Ko proizvodi smartphone uređaje, normalno da se desi i kvar. I iPhone ima kvarova.

Ko proizvodi Samsung kopije i smeće, logično da nema kvarova, jer su ti "uređaji" samo po sebi jedan veliki kvar.
skafiskafsnjak

#2611 Re: Samsung smartphones

Post by skafiskafsnjak »

Mishelinke wrote: 26/11/2023 18:36

Ko proizvodi smartphone uređaje, normalno da se desi i kvar. I iPhone ima kvarova.

Ko proizvodi Samsung kopije i smeće, logično da nema kvarova, jer su ti "uređaji" samo po sebi jedan veliki kvar.
Caomi je kopija iphona :D
Mishelinke

#2612 Re: Samsung smartphones

Post by Mishelinke »

skafiskafsnjak wrote: 26/11/2023 18:38

Ma faknkenštaj iPhone-a i OneUI-a. Aplikacije za teme, održavanje, postavke, preslikano sa OneUI, a sve ostalo sa iPhone-a.

Klončina na kvadrat.
citroen xm

#2613 Re: Samsung smartphones

Post by citroen xm »

Znaš šta je tuga? To što je taj frankenštajn kako ti kažeš pouzdaniji i kvalitetniji od tog originala u koji se kuneš. :izet:
adsubzero

#2614 Re: Samsung smartphones

Post by adsubzero »

Mishelinke wrote: 26/11/2023 18:43
skafiskafsnjak wrote: 26/11/2023 18:38

Ma faknkenštaj iPhone-a i OneUI-a. Aplikacije za teme, održavanje, postavke, preslikano sa OneUI, a sve ostalo sa iPhone-a.

Klončina na kvadrat.
Ja, i? Sta to ima veze sa mnom i sa tobom kao musterijama?
Mishelinke

#2615 Re: Samsung smartphones

Post by Mishelinke »

citroen xm wrote: 26/11/2023 19:15 Znaš šta je tuga? To što je taj frankenštajn kako ti kažeš pouzdaniji i kvalitetniji od tog originala u koji se kuneš. :izet:
U bajkama je svašta moguće.
typeOnegative

#2616 Re: Samsung smartphones

Post by typeOnegative »

citroen xm wrote: 26/11/2023 19:15 Znaš šta je tuga? To što je taj frankenštajn kako ti kažeš pouzdaniji i kvalitetniji od tog originala u koji se kuneš. :izet:
tuga je sto si dosao na temu `samsung smartphones ` i ne propuštaš priliku da nahvališ xiaomi i s druge strane iskomentiraš negativno bilo što u vezi samsunga ... bez uvrede , ali smaraš i prelaziš granice dobrog ukusa ... imaš tamo xiaomi temu i hvali ga do sudnjeg dana , samo nas ovdje poštedi svegaa ti :-)
citroen xm

#2617 Re: Samsung smartphones

Post by citroen xm »

A ko si ti uopšte pa me pratiš toliko i znaš da smaram? Ja tvoj nik, bez uvrede, prvi put ovde vidim. :?

Za razliku od ovoga Mišelina i još nekih ovde, apsolutno nisam opterećen brendom. Imao sam modele od skoro svakog brenda za koji si čuo i vjerovatno ću opet. Kupujem ono što mi u tom trenutku odgovara izgledom, cijenom i karakteristikama.

Problem je što se ovaj Mišelinko toliko upali, počinje toliko bolesno hvaliti Samsung, dječije smiješno da ti tačno da povoda da dospeš ulje na vatru i počneš ga ložiti još jače i više nego što si ikada planirao. :izet:

Mada, uostalom, većina onoga što sam rekao je i potkrijepljeno tuđim iskustvima pa nisam puno ni dodavao. :D Kada uzmem sve osobe koje sam imao, i njihove probleme sa kvarovima na mobitelima, Samsung dominira sa skoro 100%. Ja sam opet imao sreću da mi se nikada ni jedan telefon nije pokvario.
Mishelinke

#2618 Re: Samsung smartphones

Post by Mishelinke »

citroen xm wrote: 26/11/2023 23:20 A ko si ti uopšte pa me pratiš toliko i znaš da smaram? Ja tvoj nik, bez uvrede, prvi put ovde vidim. :?

Za razliku od ovoga Mišelina i još nekih ovde, apsolutno nisam opterećen brendom. Imao sam modele od skoro svakog brenda za koji si čuo i vjerovatno ću opet. Kupujem ono što mi u tom trenutku odgovara izgledom, cijenom i karakteristikama.

Problem je što se ovaj Mišelinko toliko upali, počinje toliko bolesno hvaliti Samsung, dječije smiješno da ti tačno da povoda da dospeš ulje na vatru i počneš ga ložiti još jače i više nego što si ikada planirao. :izet:

Mada, uostalom, većina onoga što sam rekao je i potkrijepljeno tuđim iskustvima pa nisam puno ni dodavao. :D Kada uzmem sve osobe koje sam imao, i njihove probleme sa kvarovima na mobitelima, Samsung dominira sa skoro 100%. Ja sam opet imao sreću da mi se nikada ni jedan telefon nije pokvario.
Mišelinko ne ide na Xiaomjunk temu da hvali Samsung i Mišelinko nigdje ne hvali Samsung, sem na tome predviđenom mjestu, tj. ovoj temi.

Bez obzira na gore navede, a glede tačno i nepristrasno utvđenog činjeničnog stanja, da se konstatovati da su Xiaomi, nazovi "telefoni", obično smeće, deklarativno upakovano u dobar hardver, ali sa neupotrebljivim KPNRK špijunskim softverom, punim malvera, reklama, i nema čega sve ne.

;)
adsubzero

#2619 Re: Samsung smartphones

Post by adsubzero »

Svejedno trolas i pises gluposti, bez obzira da li si na pravoj temi ili ne
citroen xm

#2620 Re: Samsung smartphones

Post by citroen xm »

Čovjek se toliko gluposti napisao u ovoj temi da bi mu druga bila previše.
zippoo87

#2621 Re: Samsung smartphones

Post by zippoo87 »

Mishelinke wrote: 27/11/2023 09:02
citroen xm wrote: 26/11/2023 23:20 A ko si ti uopšte pa me pratiš toliko i znaš da smaram? Ja tvoj nik, bez uvrede, prvi put ovde vidim. :?

Mišelinko ne ide na Xiaomjunk temu da hvali Samsung i Mišelinko nigdje ne hvali Samsung, sem na tome predviđenom mjestu, tj. ovoj temi.

Bez obzira na gore navede, a glede tačno i nepristrasno utvđenog činjeničnog stanja, da se konstatovati da su Xiaomi, nazovi "telefoni", obično smeće, deklarativno upakovano u dobar hardver, ali sa neupotrebljivim KPNRK špijunskim softverom, punim malvera, reklama, i nema čega sve ne.

;)
Zasto lazes i pises gluposti?
I to na temama gdje bas nismo nepismeni,pa da prodajes muda pod bubrege.
Jadno
typeOnegative

#2622 Re: Samsung smartphones

Post by typeOnegative »

Bez uvrede i tebi ,ali tako mi je izgledalo .
Ne , ne pratim te , vjeruj , imam pametnija posla u životu od praćenja ljudi po forumu i uzimanja strana :wink: ... samo sam primjetio u ovih deset dana kako sam na temi da si mi ko malo pristran i postovi su uglavnom svedeni na hejtanje samsunga . u dalje ovo sve ne bih ulazio niti komentirao , svakom njegovo i nek svako za svoje pare kupuje što hoće :thumbup:
Sto se mene tiče , nemam što više dodati i stavit ćemo tačku na i . Lijep pozdrav
citroen xm

#2623 Re: Samsung smartphones

Post by citroen xm »

Ma nemam ja šta hejtati niti braniti, to su dječije igrice. Niti mi je deda osnivač tih firmi niti sam njihov dioničar pa da mi je stalo da reklamiram. Svi mi imamo razne kućanske aparate, pa i od tih globalno jakih kompanija. Ali šta je to problem reći da neki poznat brend ima određenih problema sa kvalitetom ili bilo čim? Ovde to neki ne kontaju, misle ako su kupili nešto da to mora biti najbolje.

Pozdrav!
adsubzero

#2624 Re: Samsung smartphones

Post by adsubzero »

Od Appleovaca sam i navikao, ali od Samsungovaca ove doze fanatizma nisam...
sasajev

#2625 Re: Samsung smartphones

Post by sasajev »

adsubzero wrote: 27/11/2023 18:55 Od Appleovaca sam i navikao, ali od Samsungovaca ove doze fanatizma nisam...
Pa od Applelovaca je to opet i objektivan stav, i jesu najkvalitetniji uredjaji realno :run:
Post Reply