Aluminij Mostar

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
megaman4

#2601 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by megaman4 »

spreca wrote:
megaman4 wrote:
155_mm wrote:najvece ludilo u ovom citavom ludilu je to da je covicu trenutno najveca briga problemi sa skolstvom i migrantima u USK.

:lol:

ludiloooooo!
Pobjego od svog glasackog tijela. Hrabra 'rvatina...
Varate se momci....nista ovo nebi moglo biti bez Dragutina Covica,sve ovo je njegov scenario i on sve konce drzi u svojim rukama i naredjuje gde ce zatvoriti cestu i sta i kako
Jasno je meni da je Covic najveci neprijatelj ove zemlje. Pravi produkt rezima.

Samo ugasiti kombinat i nek onda jedu govna.

Nema vise ucjena.
howdy

#2602 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by howdy »

Sta je bilo @jajaro?

Kad ce plata? :lol: :lol:
howdy

#2603 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by howdy »

155_mm wrote:
mO k3 wrote:
155_mm wrote:specijalna jedinica FUP-a bi trebala biti na putu za mostar. da se na vrijeme moze sprijeciti bilo kakav pokusaj izazivanja belaja.
??
pa situacija blokade puta moze lako izazvati provokacije. nije iskljuceno da bas to nekome i jeste cilj ove blokade.

mozda oni trenutno ucjenjuju vladu federacije prijetnjom da ce izazvati nerede u mostaru. i zato kazem preventivno poslati policiju da to sprijeci odmah u pokusaju.
Izazvace karinu.
155_mm

#2605 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by 155_mm »

spreca wrote:
megaman4 wrote:
155_mm wrote:najvece ludilo u ovom citavom ludilu je to da je covicu trenutno najveca briga problemi sa skolstvom i migrantima u USK.

ludiloooooo!
Pobjego od svog glasackog tijela. Hrabra 'rvatina...
Varate se momci....nista ovo nebi moglo biti bez Dragutina Covica,sve ovo je njegov scenario i on sve konce drzi u svojim rukama i naredjuje gde ce zatvoriti cestu i sta i kako
znam da ne moze bez njega. ali zbog cega je u bihacu bas sad. mozda ako dodje do belaja da kao moze reci da nije bio tu.
155_mm

#2606 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by 155_mm »

ja sam uvijek za onu "bolje sprijeciti nego lijeciti".
zrakomlat

#2607 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by zrakomlat »

Nivelacija wrote:Zasto komesar MUPHNK ne izvede specijalce na ulicu i rastjera bagru ?
Radnici Aluminija odustali su od protesta ispred zgrade HDZ-a u Mostaru, te su odlučili da se ponovo vrate blokadi magistralnog puta M-17.

Oni su tom prilikom napali kamermana portala Vijesti.ba, te mu onemogućili snimanje protesta. Na upit policiji je li blokada saobraćajnice najavljena, odgovoreno nam je da nije, a na dodatni upit zašto je onda dozvoljavaju , odgovoreno nam je - gledajte svoja posla.

https://vijesti.ba/clanak/453556/radnic ... Zu7C7YHGOw
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2608 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by pici »

PRVIH ŠEST MJESECI
|
Porezna uprava FBiH: Uplaćeno više od 2,6 milijarde KM javnih prihoda
eto rjesenja mjesto blokade puta pred Ćirilovu villu i trazite dio koji sljeduje ZNK... ako ga ufaČite eno ga u bihaču na janjetini...
spreca

#2609 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by spreca »

155_mm wrote: znam da ne moze bez njega. ali zbog cega je u bihacu bas sad. mozda ako dodje do belaja da kao moze reci da nije bio tu.
U slucaju kakvog belaja ce reci ,ja se uopste nisam mjesao pa cak ni izjave davao,i bas ovaj ga postupak i odaje,iz sjene vuce konce a i granica na Izacicu nije daleko
L u c i f e r

#2610 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by L u c i f e r »

zrakomlat wrote:
Nivelacija wrote:Zasto komesar MUPHNK ne izvede specijalce na ulicu i rastjera bagru ?
Radnici Aluminija odustali su od protesta ispred zgrade HDZ-a u Mostaru, te su odlučili da se ponovo vrate blokadi magistralnog puta M-17.

Oni su tom prilikom napali kamermana portala Vijesti.ba, te mu onemogućili snimanje protesta. Na upit policiji je li blokada saobraćajnice najavljena, odgovoreno nam je da nije, a na dodatni upit zašto je onda dozvoljavaju , odgovoreno nam je - gledajte svoja posla.

https://vijesti.ba/clanak/453556/radnic ... Zu7C7YHGOw
Kako ide ona navijacka?
Gazi, gazi...?
howdy

#2611 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by howdy »

:lol: :lol: :lol:

Image

ja moram da pijeeeeem da ublaaaaaziiiiiimmmmmm bol
jajaro brate s tobom sam :lol: :lol: :lol:
155_mm

#2612 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by 155_mm »

meni situacija postaje sve ozbiljnija. iako se cini nemogucim da je covic spreman da izazove nerede i nekakve sukobe u mostaru da zataska svoj kriminal. njegovo ponasanje u ovoj situaciji je krajnje nelogicno i cudno.
House

#2613 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by House »

ma poslati specijalce i kraj priče.
jajara

#2614 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by jajara »

evo brata mog koji se trudi biti smjesan...ZAHTJEVAM OD MODERACIJE DA UVEDE JOS BAREM 10 KOMADA OVIH SMAJLICA STO SE KREVELJE. da bi moj brat mogo stavit jos par komada malo mu je ovo
howdy

#2615 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by howdy »

155_mm wrote:meni situacija postaje sve ozbiljnija. iako se cini nemogucim da je covic spreman da izazove nerede i nekakve sukobe u mostaru da zataska svoj kriminal. njegovo ponasanje u ovoj situaciji je krajnje nelogicno i cudno.
kakva situacija? sta je bolan nelogicno i cudno? boli njega kurac za ovom bijedom na cesti. otiso da ne bi slucajno kakav molotovljev zavrsio na krovu one vile.
Norm

#2616 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by Norm »

Dok se uzimala plata od 2800KM u proizvodnji a 3500KM u administraciji sutilo se...islo se na utakmice 'rvatske reprezentacije, nosale se zastave susjedne drzave, velicali se UZP-ovci, Presjednica je jedino i samo Kolinda...a sada blokiraju put u BiH? Napadaju novinare u BiH?...Traze pomoc od vlade FBiH...a libo ih racku za sve oboljele od karcinoma u Zenici, libo ih racku sto radnici u ArcelorMittalu nemaju ni pola te plate a pune budjete zupanija u 'ercegovini...
Jednom rijecju...MAJORIZIRANI...
jajara

#2617 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by jajara »

howdy wrote:
155_mm wrote:meni situacija postaje sve ozbiljnija. iako se cini nemogucim da je covic spreman da izazove nerede i nekakve sukobe u mostaru da zataska svoj kriminal. njegovo ponasanje u ovoj situaciji je krajnje nelogicno i cudno.
kakva situacija? sta je bolan nelogicno i cudno? boli njega kurac za ovom bijedom na cesti. otiso da ne bi slucajno kakav molotovljev zavrsio na krovu one vile.
pa inzinjeru nije ponio vilu sa sobom.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2618 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by pici »

eeeee da ste ostavili muslimane i srbe u firmi sad bi vas policija degeneČila
zrakomlat

#2619 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by zrakomlat »

bh.tornjak wrote:
SaraFina wrote:Šta bi s gigantom?
mirno spavaj.....giganta nece biti :D
Gigantu dragi, šta nam ovo rade
costacurta

#2620 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by costacurta »

Norm wrote:Dok se uzimala plata od 2800KM u proizvodnji a 3500KM u administraciji sutilo se...islo se na utakmice 'rvatske reprezentacije, nosale se zastave susjedne drzave, velicali se UZP-ovci, Presjednica je jedino i samo Kolinda...a sada blokiraju put u BiH? Napadaju novinare u BiH?...Traze pomoc od vlade FBiH...a libo ih racku za sve oboljele od karcinoma u Zenici, libo ih racku sto radnici u ArcelorMittalu nemaju ni pola te plate a pune budjete zupanija u 'ercegovini...
Jednom rijecju...MAJORIZIRANI...
Nije do njih,
Do nas je... :|
SaraFina

#2621 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by SaraFina »

zrakomlat wrote:
bh.tornjak wrote:
SaraFina wrote:Šta bi s gigantom?
mirno spavaj.....giganta nece biti :D
Gigantu dragi, šta nam ovo rade
mO k3

#2622 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by mO k3 »

jajara wrote:
howdy wrote:
pa inzinjeru nije ponio vilu sa sobom.
:lol: :lol: :lol: koje si ti jaje
howdy

#2625 Re: Gubitaš Aluminij na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?

Post by howdy »

jajara wrote:evo brata mog koji se trudi biti smjesan...ZAHTJEVAM OD MODERACIJE DA UVEDE JOS BAREM 10 KOMADA OVIH SMAJLICA STO SE KREVELJE. da bi moj brat mogo stavit jos par komada malo mu je ovo
De ba sto odmah imas pjenu oko usta? Dje je zapelo? Dok si podjebavo sa 2700 kermica bilo ti je smijesno? Bilo ti je smijesno u i toku rata kad niste dali konvojima hrane da prodju da se ima sta jest? Pa hocete opet od tog istog naroda da vam placa struju i kopa ugalj?
I sad kad ti uriniramo u usta tebi krivo?
Opusti se uvjetno receno brate, kad dodju arapi pa te osunete onda ces bit pravi brat mumin. Bice i struje.
Eto nema smajlija.
Selam.
Post Reply