pukepuke wrote:Na kanal? Naravno, to je kamen temeljac brige o sebi.Anestezija wrote:idetel na veliki servis ginekologu?
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bloo
- Globalna šefica
#2601 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
-
sikstinajn
#2602 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ko vam se vise dopada?
Ivo Andric ili Musa Cazim Catic?
Aleksa Santic valja za apoteke.
Mesa Selimovic nije vise u opticaju...
A I da jest nije bio bogzna sta.
- Euridika
- Globalna šefica
#2603 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Nisi u toku, sad su popularni Miljenko Jergović, Andrej Nikolaidis, Nenad Veličković itd.sikstinajn wrote:Ko vam se vise dopada?
Ne sudi po autoru, već po štivu. I od djela do djela.
- Connaisseur Karlin
#2604 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ne mora se o/suditi,ali se moze krikitovati i analizirati autor djelaEuridika wrote: Ne sudi po autoru, već po štivu. I od djela do djela.
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#2605 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ko može meni pomoć da prestanem trošit kožu lijevog dlana

- Euridika
- Globalna šefica
#2606 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Uh, ovo vuče na politiku. Kod nas je sve ispolitizirano, a ja volim suditi o književnosti kroz djelo. Autori su ljudi kao i mi, i skloni su svakom tipu ljudskih grešaka.Connaisseur Karlin wrote:ne mora se o/suditi,ali se moze krikitovati i analizirati autor djelaEuridika wrote: Ne sudi po autoru, već po štivu. I od djela do djela.
- Connaisseur Karlin
#2607 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ma ne vuce na politiku, oduvijek su se autori djela analiziraliEuridika wrote:Uh, ovo vuče na politiku. Kod nas je sve ispolitizirano, a ja volim suditi o književnosti kroz djelo. Autori su ljudi kao i mi, i skloni su svakom tipu ljudskih grešaka.Connaisseur Karlin wrote:ne mora se o/suditi,ali se moze krikitovati i analizirati autor djelaEuridika wrote: Ne sudi po autoru, već po štivu. I od djela do djela.
- Euridika
- Globalna šefica
#2608 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ovi naši domaći su se uglavnom analizirali s aspekta kojem nacionalnom taboru pripadaju i protiv koga pišu.Connaisseur Karlin wrote:ma ne vuce na politiku, oduvijek su se autori djela analiziraliEuridika wrote:Uh, ovo vuče na politiku. Kod nas je sve ispolitizirano, a ja volim suditi o književnosti kroz djelo. Autori su ljudi kao i mi, i skloni su svakom tipu ljudskih grešaka.
Naravno, ima smisla dovesti životopis autora u kontekst djela koja piše, ali kod nas je kritička misao zakržljala.
- Connaisseur Karlin
#2609 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
da, da, o tome pisemEuridika wrote:Ovi naši domaći su se uglavnom analizirali s aspekta kojem nacionalnom taboru pripadaju i protiv koga pišu.Connaisseur Karlin wrote:ma ne vuce na politiku, oduvijek su se autori djela analiziraliEuridika wrote:Uh, ovo vuče na politiku. Kod nas je sve ispolitizirano, a ja volim suditi o književnosti kroz djelo. Autori su ljudi kao i mi, i skloni su svakom tipu ljudskih grešaka.![]()
Naravno, ima smisla dovesti životopis autora u kontekst djela koja piše, ali kod nas je kritička misao zakržljala.
politicki nacionalizam je za nepismene kretene
- ho oponopono
#2610 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
sikstinajn wrote:Ko vam se vise dopada?
...sofisticirana plava boja, odmara mi oči...mada nisam gadljiva ni na rumenku...
-
sikstinajn
#2611 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Oponopono je jednom Bila dvaput,jabukom je ogulila noz, zna gde je Natasha I ne voli Raymonda.ho oponopono wrote:sikstinajn wrote:Ko vam se vise dopada?
...sofisticirana plava boja, odmara mi oči...mada nisam gadljiva ni na rumenku...
-
sikstinajn
#2612 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Jesu li vam brade sexy?
....
Umjetnicke,filosofske,selefijske I da li vam smeta kAd na bradi svog partnera primjetite ostatke dorucka,rucka ili pak vecere?
Ili pak objesenu slinu.
....
Umjetnicke,filosofske,selefijske I da li vam smeta kAd na bradi svog partnera primjetite ostatke dorucka,rucka ili pak vecere?
Ili pak objesenu slinu.
- pukepuke
#2613 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Naizgled jesu, za ljubljenje (i ostale intimne aktivnostisikstinajn wrote:Jesu li vam brade sexy?
....
Ili pak objesenu slinu.
Smeta. Smetalo bi i tebi da na partneričinoj bezdlakoj bradi vidiš ostatke hrane itd. a kamoli još kad se zapetlja u dlake,
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2614 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Smeta meni samom kad je duža. Iritira.
Ja to periodično nosim i onda skroz obrijem....onda ponovo naraste.
P.S. izvinjavam se na offu
Ja to periodično nosim i onda skroz obrijem....onda ponovo naraste.
P.S. izvinjavam se na offu
- Euridika
- Globalna šefica
#2615 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
+1... od-do...pukepuke wrote:Naizgled jesu, za ljubljenje (i ostale intimne aktivnostisikstinajn wrote:Jesu li vam brade sexy?
....
Ili pak objesenu slinu.) nisu. Grebucka ili škaklji.
Smeta. Smetalo bi i tebi da na partneričinoj bezdlakoj bradi vidiš ostatke hrane itd. a kamoli još kad se zapetlja u dlake,.
- anchor85
#2616 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ne bas. Rijetki su muskarci kojima, po meni, brada stoji. A ako bih vec prevarila bradu, da primjetim ostatke obroka na bradi povratila bih hladno.sikstinajn wrote:Jesu li vam brade sexy?
....
Ili pak objesenu slinu.
- Zejnep
#2617 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
sikstinajn wrote:Jesu li vam brade sexy?
....
Ili pak objesenu slinu.

Samo na njemu je seksi. Može imati i kompletan ručak u bradi, ne smeta
- HAVANA
#2618 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Na gornjoj mu ostane supe,na donjoj se brizla spetlja,zalije pivom,podrigne...i uzme te na terpezarijskom stolu?
- Zejnep
#2619 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
HAVANA wrote:Na gornjoj mu ostane supe,na donjoj se brizla spetlja,zalije pivom,podrigne...i uzme te na terpezarijskom stolu?
Šta je brizla?
- HAVANA
#2620 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Zlijezde,haj mogu i bijeli bubrezi.
- edo_79
#2621 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Šta uzme ... razguli je k'o novinuHAVANA wrote:Na gornjoj mu ostane supe,na donjoj se brizla spetlja,zalije pivom,podrigne...i uzme te na terpezarijskom stolu?
- muha_sa
#2622 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Zejnep wrote:HAVANA wrote:Na gornjoj mu ostane supe,na donjoj se brizla spetlja,zalije pivom,podrigne...i uzme te na terpezarijskom stolu?
Šta je brizla?

-
moonca
#2623 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ne bih rekla sexi , ali mislim da su muskarci sa bradama -privlacniji. Osim toga sakrije i nedostatke.Ne duze od prikazane.sikstinajn wrote:Jesu li vam brade sexy?
....
Ili pak objesenu slinu.
- muha_sa
#2624 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
moonca wrote:Ne bih rekla sexi , ali mislim da su muskarci sa bradama -privlacniji. Osim toga sakrije i nedostatke.Ne duze od prikazane.sikstinajn wrote:Jesu li vam brade sexy?
....
Ili pak objesenu slinu.

- HAVANA
#2625 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ja vala sebi ruzan ko lopov.Svaki dan je mahnem.A i zeni.A cerka mi je rekla da bi me obrijala na spavanju kad bi je pustio i vise nikad me ne bi poljubila.