Crnac samo tako. Rasisti ako je išta gore od crnca onda je to polutan, dijete između crnog muškarca i bijele žene, miješanje rasa je likovima zubna bolest jer pored inferiornosti (crnaca/druge rase) podrazumijeva i izdaju vlastite rase i to u tako osjetljivom segmentu kao što je intima, seksualnost, brak pred Bogom (što je u njihovim očima sa pripadnikom druge rase svetogrđe). Ok ovaj moj opis više odgovara članovima KKK nego nekome bigotu sa dosta predrasuda što je po meni češća pojava u SAD nego zaista istinski rasizam, koliko sam ja upratio, možda griješim.jeza u ledja wrote:Obama je crnac.Gojeni H wrote:
Kao sto sam vec jednom rekao, Obama je crnac koliko i bjelac ... rodila ga je bjelkinja, a odrastao je u bjelackom protestantskom okruzenju, odgojen od strane bijelih djeda i nene. On je o geto naseljima citao u novinama.
Mada, tvoja teza stoji. Kao sto je neko rekao, u to vrijeme su Ameriku bolile jedne boljke, a sad ocigledno druge.
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
Korisničkoime
#2601 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
Fudo387
#2602 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa nije bas onaj pravi timbu, polovan je.jeza u ledja wrote:Obama je crnac.Gojeni H wrote:
Kao sto sam vec jednom rekao, Obama je crnac koliko i bjelac ... rodila ga je bjelkinja, a odrastao je u bjelackom protestantskom okruzenju, odgojen od strane bijelih djeda i nene. On je o geto naseljima citao u novinama.
Mada, tvoja teza stoji. Kao sto je neko rekao, u to vrijeme su Ameriku bolile jedne boljke, a sad ocigledno druge.
-
nelle_tz
-
dezurni_ucenik
#2604 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
.
Last edited by dezurni_ucenik on 15/12/2016 00:51, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#2605 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sjoj Fudo...Fudo387 wrote:Pa nije bas onaj pravi timbu, polovan je.jeza u ledja wrote:Obama je crnac.Gojeni H wrote:
- jeza u ledja
#2606 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
"Šiptari i Skot plaću za Hilari" 
-
Fudo387
#2607 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa sta je jebo te, znas i sam da nije.jeza u ledja wrote:Sjoj Fudo...
- Gojeni H
#2608 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Fudo387 wrote:Pa nije bas onaj pravi timbu, polovan je.jeza u ledja wrote:Obama je crnac.Gojeni H wrote:
Okano moje, ti si haman tamo jedan od rijetkih normalan ostao.
- jeza u ledja
#2609 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Gdje da pocnem?Fudo387 wrote:Pa sta je jebo te, znas i sam da nije.jeza u ledja wrote:Sjoj Fudo...
Sha ti je "timbu"?
Crnac je socijalna konstrukcija, ne bioloska.
"Crnac", "bijelac" ili "dvije ili vise rase" je samo odgovor postavljen na pitanje u formularu. Ja se mogu izjasnit kao crnac ako hocu.
Koliko je to glupo, mozemo o tome, ali to je tako definisano u ovoj zemlji.
Mozemo sad opet u detalje sta je "crnac", sta "bijelac" ali nema smisla.
- Kikibombona
#2610 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Reptili i gusteri na aparatima!dale cooper wrote:
New world order.
-
Fudo387
#2611 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jbg, ja sam im ima godina dana govorio sta ce se desiti, i evo sad mi je malo i krivo sto sam sve ovo naslutio.Gojeni H wrote:Okano moje, ti si haman tamo jedan od rijetkih normalan ostao.
Kad kazem jezu, izadji na pivu, prohodaj malo, popricaj i sa haharima u kafancugi, idi u lov sa hablecinama sto nista zivo ne znaju sem pucat i
motor na autu rastavit i sastavit itd, a ne samo sa svojim oh my goshevima, on meni, taaa ti znaas...ti si pobudalio.
Eto mu sad, sinoc pije i tuguje, jebo ga Hillary, k'o da je kijamet...a sta i da je kijamet, pisaj i nju i Trumpa.
Sjaho Kurta, uzjaho Murta...
- ze kalanga
#2612 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne čitam te novine, ali je tako.jeza u ledja wrote:"Šiptari i Skot plaću za Hilari"
-
Fudo387
#2613 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
E jbg sad, kako ne znas osnovne stvari?jeza u ledja wrote:Sha ti je "timbu"?
To su oni k'o Kunte Kinte, bas crni, Obama nije.
Pokupio nesta i od stare.
Ma daj...jeza u ledja wrote:Ja se mogu izjasnit kao crnac ako hocu.
Eto te k'o Dave Chappelle u onom skecu kad je bio slijep a mislio da je bijelac, i po vazdan se der'o white power.
-
bole1st
#2614 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da nisu Bantu crnci? (nista rasisticki, gay stop
)
- vivaldi
#2615 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
sta je da je, evropu je naguzio momacki, a najvise ce ga popusiti buranija poput nasjeza u ledja wrote:Obama je crnac.
-
Fudo387
#2616 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A sto, sta je uradio Evropi?vivaldi wrote:sta je da je, evropu je naguzio momacki, a najvise ce ga popusiti buranija poput nasjeza u ledja wrote:Obama je crnac.
- Gojeni H
#2617 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Tako je to kad nekome "hipsteri mijenjaju izgled centra grada", a veze nema sta ljudi misle u Luizijani, sta se desava u Zapadnoj Virdziniji, hoce li se dozvoliti otvaranje rudnika ili ne, koliko ce ljudi fasovat posao zato sto cjevovod nije prosao gdje je trebao proci ...Fudo387 wrote:Jbg, ja sam im ima godina dana govorio sta ce se desiti, i evo sad mi je malo i krivo sto sam sve ovo naslutio.Gojeni H wrote:Okano moje, ti si haman tamo jedan od rijetkih normalan ostao.
Kad kazem jezu, izadji na pivu, prohodaj malo, popricaj i sa haharima u kafancugi, idi u lov sa hablecinama sto nista zivo ne znaju sem pucat i
motor na autu rastavit i sastavit itd, a ne samo sa svojim oh my goshevima, on meni, taaa ti znaas...ti si pobudalio.
Eto mu sad, sinoc pije i tuguje, jebo ga Hillary, k'o da je kijamet...a sta i da je kijamet, pisaj i nju i Trumpa.
A o kontroli oruzja i tom udaru u srce "slobodnog Amerikanca" ne treba ni govoriti.
A, hebiga sta je tu je ... pobijedio Tramp, sta sad? Sto rece, i da je kijametski dan, elhamdulillah ... vidimo se pred Bogom.
Last edited by Gojeni H on 09/11/2016 22:43, edited 1 time in total.
-
dezurni_ucenik
#2618 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
.
Last edited by dezurni_ucenik on 15/12/2016 00:49, edited 1 time in total.
- vivaldi
#2619 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
pa kad je od tolike planete, njegova administracija odlucila da pokuca rusima na vrata, onim istim rusima koji 50 godina samo stancaju i lageruju ogormne kolicine oruzja, i dosli da uvode demokratiju u ukrajinu.Fudo387 wrote:A sto, sta je uradio Evropi?vivaldi wrote:sta je da je, evropu je naguzio momacki, a najvise ce ga popusiti buranija poput nasjeza u ledja wrote:Obama je crnac.
razbjesnio medvjeda, aneksija krima, sankcije, medvjed nakon 50 godina izlazi izvan granica sssr i iz osvete upada u posljednji kupe arapskog proljeca i spasava asada, a onda nezapamceni egzodus izbjeglica ka evropi, bodljikave zice, budjenje desnice uz finansijsku podrsku mede, a onda brexit kojim prvi anglosaxosnci spasavaju guzicu. evropa u nezapamcenoj krizi, a onda sada i trump.
evropa u rasulu, a anglosaxonci izvukose guzice
-
Fudo387
#2620 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma jez je dobar momak, pametan, obrazovan, ne bih ja njemu sad na "muku" pristajao, vjerujem da sve sto napise ovdje uradi iz najboljihGojeni H wrote:Tako je to kad nekome "hipsteri mijenjaju izgled centra grada", a veze nema sta ljudi misle u Luizijani, sta se desava u Zapadnoj Virdziniji, hoce li se dozvoliti otvaranje rudnika ili ne, koliko ce ljudi fasovat posao zato sto cjevovod nije prosao gdje je trebao proci ...Fudo387 wrote:Jbg, ja sam im ima godina dana govorio sta ce se desiti, i evo sad mi je malo i krivo sto sam sve ovo naslutio.Gojeni H wrote:Okano moje, ti si haman tamo jedan od rijetkih normalan ostao.
A o kontroli oruzja i tom udaru u srce "slobodnog Amerikanca" ne treba ni govoriti.
namijera. Ok je i idealizam, al' nekad ga djaba sminkas, vidis da su pobudalili. Trump i nije tolika katastrofa, to je pragmatican lik, sve je on
ovo dobro izracunao u cent, ulozio, udario tamo gdje je bilo najmekse i evo ga. The President.
- ze kalanga
#2621 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Gdje si Fudo. Dokle se stiglo sa proslavom? 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2622 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jes Fudo jak kad hoce 
-
Fudo387
#2623 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa ima smisla, ali mi je to u sferi nagadjanja.vivaldi wrote:pa kad je od tolike planete, njegova administracija odlucila da pokuca rusima na vrata, onim istim rusima koji 50 godina samo stancaju i lageruju ogormne kolicine oruzja, i dosli da uvode demokratiju u ukrajinu. razbjesnio medvjeda, aneksija krima, sankcije, medvjed nakon 50 godina izlazi izvan granica sssr i iz osvete upada u posljednji kupe arapskog proljeca i spasava asada, a onda nezapamceni egzodus izbjeglica ka evropi, bodljikave zice, budjenje desnice uz finansijsku podrsku mede, a onda brexit kojim prvi anglosaxosnci spasavaju guzicu. evropa u nezapamcenoj krizi, a onda sada i trump.evropa u rasulu, a anglosaxonci izvukose guzice
Mozda se to uopste nije odigralo na taj nacin, mozda se Putinu digla kita da obnavlja imperiju pa naisao na reakciju....
-
Fudo387
#2624 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja tebe sve hocu da pitam, ozbiljno, bez namijere da podjebavam,ze kalanga wrote:Gdje si Fudo. Dokle se stiglo sa proslavom?
a, sto se vi Srbi veselite Trumpu?
- ze kalanga
#2625 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ajde prvo odgovori na pitanje, pa ćemo lako što se i ko veseli.Fudo387 wrote:Ja tebe sve hocu da pitam, ozbiljno, bez namijere da podjebavam,ze kalanga wrote:Gdje si Fudo. Dokle se stiglo sa proslavom?
a, sto se vi Srbi veselite Trumpu?
Mogu govoriti u svoje ime, a to sam i na onoj temi pisao. Dva loša kandidata, a uvijek protiv mašinerije. I nema potrebe da objašnjavam animozitet prema Klintonovima. Pošteno.