ne trebaju ovi krscanima... zna se kako su prije tajne policije radile. dodju navecer odvedu te i nema te vise. svakom mailu, postu sms-u... svemu se moze uci u trag, danas su svi u EU zasticeni kao medvjedi ljudskim pravima, svaki terorist i samo ih mogu pratiti, a ako im pobjegnu...HM 2011 wrote:Pokoriti ih da postanu braća Krišćani......tututuuuu wrote:Jack Be Nimble wrote:Treba ih pobiti, ali ne vjerujem da ce to ista promjenuti. Nakon njih doce neko drugi. Ideologija je nesto sto se ne moze bombardovati ili naseljem izbiti iz glave.
moze moze. samo treba udariti dovoljno jako, svako ima svoju granicu. problem je sto mislim da europa nije sposobna za to ogranicena kojekakvim pravima i konvencijama. a sa bijesnim zivotinjama se ne mozes boriti po pravilima.
Ili ih pokoriti da nestanu, s tim da svi mi imamo energetske štitove i da ćemo to samo gledati na TV-u...
Pa ne postoje narodi slučajno niti bespotrebno.
Pariz
- tututuuuu
#2601 Re: Pariz
-
LSD
#2602 Re: Pariz
pa to i jest pravo pitanjeanimals wrote:Sad ti napisa, niko ih jos nije ni posteno osamario..LSD wrote: Pa zašto ih onda ne riješeprvo i osnovno pitanje
jel im to Rusija, Francuska, Amerika ne može ništa![]()
![]()
Odakle odjednom samoproklamovani hilafet ISIL u sred Sirije i Irakako ih je tamo instalirao
malo razmisli
slobodan si da odgovoriš na ova vrlo jednostavna pitanja
hoce li iko napasti stvarno, ili su jos potrebni nekome, vidjecemo..
zašto ih niko nije pošteno ošamario, dok oni pobiše prvo na hiljade ljudi (muslimana) u Siriji i Iraku, protjeraše stotine hiljade ljudi iz Sirije, glave sjeku pred kamerama raznim novinarima, mjesecima upucuje prijetnje citavom svijetu, evo sad pobiše 130 nevinih ljudi u sred Pariza.
pa ko im to dozvoljava
dajte malo razmišljajte
Last edited by LSD on 15/11/2015 22:59, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2603 Re: Pariz
A jesu li nama 100x jaca JNA i vojska RS-a i cetnici sa jedne i ustase i HVO sa druge strane mogli nesto???? Jesu mogli su nas rokati sa pristojne daljine i to je to. Mogu ih sravniti sa zemljom samo jednom bombom ali naravno nece gadjaju selektivno kao sto su gadjali i u BiH ali im je bilo lakse pogadjati jer je bilo znatno manje civilnog stanovnistva oko ciljeva mada su ginuli i civili a mi smio pljeskali kao sto smo pljeskali kad su neduzni opet u vazdusnim napadima ginuli i po Srbiji......tako da ti prica ne pije vode...Zapda ih je instalirao sa sasvim drugom pricom i drugim ciljevima a oni su se okrenuli za 360 stepeni protiv onoga ko ih je stvorio kao i El-Kaida. Ali mene kao Bosanmca onako puno vise boli kurac sra se ovdje desava u mojoj basci ui kod mojih komsija od kojih sa u bliskoj proslosti imao pomoci nego kod nekoga koga je bolio kurac za nase masakre i nase zrtve ali Bosnjo hoce da bude najveci musliman i pusti govna sa kojima nema apsolutno nikakve veze u Bosnu i Hercegovinu. Pustis ih i sad ti kazu "u BiH ce sljevati potoci krvi"...i da mi ih bude zao.......zao mi u kurcu ja zivim u Evropi an ne u Siriji i ne ubijam svoj narod.LSD wrote:Pa zašto ih onda ne riješeprvo i osnovno pitanje
![]()
Odakle odjednom samoproklamovani hilafet ISIL u sred Sirije i Irakako ih je tamo instalirao
malo razmisli
-
HM 2011
#2604 Re: Pariz
Zakon Leke Dukađinija kaže, parafraziram:tututuuuu wrote:ne trebaju ovi krscanima... zna se kako su prije tajne policije radile. dodju navecer odvedu te i nema te vise. svakom mailu, postu sms-u... svemu se moze uci u trag, danas su svi u EU zasticeni kao medvjedi ljudskim pravima, svaki terorist i samo ih mogu pratiti, a ako im pobjegnu...HM 2011 wrote:Pokoriti ih da postanu braća Krišćani......tututuuuu wrote:
moze moze. samo treba udariti dovoljno jako, svako ima svoju granicu. problem je sto mislim da europa nije sposobna za to ogranicena kojekakvim pravima i konvencijama. a sa bijesnim zivotinjama se ne mozes boriti po pravilima.
Ili ih pokoriti da nestanu, s tim da svi mi imamo energetske štitove i da ćemo to samo gledati na TV-u...
Pa ne postoje narodi slučajno niti bespotrebno.
Pobij mu čitavu familiju da ti ne bi ko spletkario osvetu.
Znači ti si za ovu drugu opciju, ovo energetski štitovi i gledanje na tv-u.....
Ma ludilo brale, ludilo...... Nego šta misliš, obzirom da su u lupanju sa Asadom imali i hemijsko oružije, ima li kakve prijetnje od WMD-a ?
- kamen spoticanja
#2605 Re: Pariz
Potrebni su svakome...u siriji se marishe pet ozbiljnih,dobro naoruzanih i ideologiziranih armija koje se deru medjusobno a da jednom sedmicno to rade za druge interese...animals wrote:Sad ti napisa, niko ih jos nije ni posteno osamario..LSD wrote: Pa zašto ih onda ne riješeprvo i osnovno pitanje
![]()
malo razmisli
hoce li iko napasti stvarno, ili su jos potrebni nekome, vidjecemo..
budalama je jasno da zlocin u parizu nisu organizovale tajne sluzbe medijskog fluida zvanog IS..ili dizanje u zrak nevinih u ankari neki dan...
papa rece treci traje...i papa je upravu
- tututuuuu
#2606 Re: Pariz
ne znam ja o kakvim ti stitovima pricas... i uopce o cemu ti pricas a da ima veze s mojim postom...HM 2011 wrote:
Zakon Leke Dukađinija kaže, parafraziram:
Ma ludilo brale, ludilo...... Nego šta misliš, obzirom da su u lupanju sa Asadom imali i hemijsko oružije, ima li kakve prijetnje od WMD-a ?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2607 Re: Pariz
Nisam ti htio odgovoriti jer je ovo bilo bockanje LeKlerka koji je poznat po velikoj fluidnosti svojih stavova. Da ne idemo u off topic.animals wrote:
Mozes ti odgovoriti, kad vec nece Bata..
sta je sa Srbima..
jesu li i oni trebali dozivjeti Blajburg kao i Hrvati, za zadnji rat..
I samo da ti dam jednu terminolosku napomenu-Blajburg se nije desio Hrvatima nego fasistima i njihovim kvislinzima.
Isto da kazes da sad ljudi prizivaju unistenje npr. Sirijaca ili Libijaca, ne ISIL-ovaca.
-
LSD
#2608 Re: Pariz
Jest Bošnju boli briga za nekakve "kozojebe" iz Sirije, ali zato suze roni sa francuzima....kao ovi arapi su niža rasa i njihova krv je nebitna...a to što svaki dan taj isti ISIL satire arape po Libanu, Iraku, Siriji, cak i u Turskoj dižu bombama- to je nebitno...to je negdje na drugoj planeti, jelde...to se nas evropljana ne tice, ha...ma jaštahrasno38 wrote:A jesu li nama 100x jaca JNA i vojska RS-a i cetnici sa jedne i ustase i HVO sa druge strane mogli nesto???? Jesu mogli su nas rokati sa pristojne daljine i to je to. Mogu ih sravniti sa zemljom samo jednom bombom ali naravno nece gadjaju selektivno kao sto su gadjali i u BiH ali im je bilo lakse pogadjati jer je bilo znatno manje civilnog stanovnistva oko ciljeva mada su ginuli i civili a mi smio pljeskali kao sto smo pljeskali kad su neduzni opet u vazdusnim napadima ginuli i po Srbiji......tako da ti prica ne pije vode...Zapda ih je instalirao sa sasvim drugom pricom i drugim ciljevima a oni su se okrenuli za 360 stepeni protiv onoga ko ih je stvorio kao i El-Kaida. Ali mene kao Bosanmca onako puno vise boli kurac sra se ovdje desava u mojoj basci ui kod mojih komsija od kojih sa u bliskoj proslosti imao pomoci nego kod nekoga koga je bolio kurac za nase masakre i nase zrtve ali Bosnjo hoce da bude najveci musliman i pusti govna sa kojima nema apsolutno nikakve veze u Bosnu i Hercegovinu. Pustis ih i sad ti kazu "u BiH ce sljevati potoci krvi"...i da mi ih bude zao.......zao mi u kurcu ja zivim u Evropi an ne u Siriji i ne ubijam svoj narod.LSD wrote:Pa zašto ih onda ne riješeprvo i osnovno pitanje
![]()
malo razmisli
gade mi se takav forumski rasizam...gadi
Last edited by LSD on 15/11/2015 23:06, edited 2 times in total.
-
HM 2011
#2609 Re: Pariz
Evo ako ti je mrsko mišem prema gore evo ti:tututuuuu wrote:ne znam ja o kakvim ti stitovima pricas... i uopce o cemu ti pricas a da ima veze s mojim postom...HM 2011 wrote:
Zakon Leke Dukađinija kaže, parafraziram:
To si izabrao. Jer poubijati njih par samo proizvodi nove.
- insomnia78
#2610 Re: Pariz
Francuska vec odavno bombarduje DaeshKaligula I wrote:...jel' u pitanju huja ili prosvetljenje'?...insomnia78 wrote:Francuzi su poceli sa bombardovanjem Daesh-a puno prije RF_BataZiv_0809 wrote:Je li se to pridruzuju avijaciji Ruske Federacije?...tugo moja...
Od pocetka su dio koalicije u Iraku
U Siriji su odnedavno ali puno prije ovih napada i prije nego se rusija umjesala
Vecerasnji napadi su izvedeni sinhronizovano sa Amerima (jer Francuzi u Siriji nisu dio koalicije) i avioni su poljetali iz UEA i Jordana
- General War
#2611 Re: Pariz
vivaldi wrote:Black swan wrote:lafo salju terorima srednjak
a na dezinformaciju stampedo nastade
brate viri im govno od straha
ja ne bih iz kuce izlazio sta glume
![]()
![]()
![]()
sad je vrijeme samo za batinu, al se ne moze dahnut od silne patetike...jebem ti facebook..guzice bi dali za par lajkova.
onaj magarac juce klavir iznio i sad fol svira, a okolo njega 50 kamera, kokice fol pokazuju srednje prste, pola svijeta je je suis charlie, je suis paris, je suis...
sve se pretvorilo u bijednu estradu...juce procitah da su medju prvima identifikovane 2 sestre. sta njihovim roditeljima, znaci je suis, klavir i srednji prst...

...samo opet ce se ovo brzo zaboravit..pa ce dusebriznici se hvatat patetike
- tututuuuu
#2612 Re: Pariz
pa i nije bas... zavrsilo je tu dosta i ni krivog ni duznog svijeta, svih uzrasta, a ne samo ustase. al to nije tema sad._BataZiv_0809 wrote:Nisam ti htio odgovoriti jer je ovo bilo bockanje LeKlerka koji je poznat po velikoj fluidnosti svojih stavova. Da ne idemo u off topic.animals wrote:
sta je sa Srbima..
I samo da ti dam jednu terminolosku napomenu-Blajburg se nije desio Hrvatima nego fasistima i njihovim kvislinzima.
Isto da kazes da sad ljudi prizivaju unistenje npr. Sirijaca ili Libijaca, ne ISIL-ovaca.
-
kakavdanakneiskustvu
#2613 Re: Pariz
_BataZiv_0809 wrote:Nisam ti htio odgovoriti jer je ovo bilo bockanje LeKlerka koji je poznat po velikoj fluidnosti svojih stavova. Da ne idemo u off topic.animals wrote:
sta je sa Srbima..
dođosmo i do bleiburga na o voj temi
-
Kaligula I
#2614 Re: Pariz
...pa ne mogu i Jasenovac i Bleiburg...bratska preraspodjela i u dobru i u zlu, zar ne?...animals wrote:Mozes ti odgovoriti, kad vec nece Bata..Kaligula I wrote:
...tipična partizanska sačekuša
sta je sa Srbima..
- Danguba
#2615 Re: Pariz
Krenes dobro i onda ubacis zadnju recenicu koja ti ne treba.Jack Be Nimble wrote:Treba ih pobiti, ali ne vjerujem da ce to ista promjenuti. Nakon njih doce neko drugi. Ideologija je nesto sto se ne moze bombardovati ili naseljem izbiti iz glave.
Pitanje je, ko ce se ''stvoriti'' kao nova prijetnja sigurnosti covjecanstva. Propratili smo talibane i jos ih uvijek ganjaju, mudzahedine(lokalno),alqaidu(za koju karzai kaze da i ne postoji) koju zapadnjaci jos ganjaju, isil kao zadnji sa kojima se treba obracunati.
Poslije ISIL-a, znaci doci ce mir na zemaljskoj kugli.
Ovi zadnji nemaju ideologije. Ona je njima servirana. Kada ih ovi preoru(a stradace mnogo nevinih), ostat ce pustos, jad i bijeda na svim tim podrucjima kao sto inace ostave saveznici iza sebe.
- animals
#2616 Re: Pariz
Blajburg se dessio fasistima.._BataZiv_0809 wrote:Nisam ti htio odgovoriti jer je ovo bilo bockanje LeKlerka koji je poznat po velikoj fluidnosti svojih stavova. Da ne idemo u off topic.animals wrote:
sta je sa Srbima..
da je Banja Luka pala 95, da li bi se desila Srbima ili fasistima, sta mislis..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2617 Re: Pariz
Moguce, ali to bi se mozda desilo i u slucaju da se ISIL odluci sravniti sa zemljom kako to svi ovdje prizivamo.tututuuuu wrote:
pa i nije bas... zavrsilo je tu dosta i ni krivog ni duznog svijeta, svih uzrasta, a ne samo ustase. al to nije tema sad.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2618 Re: Pariz
Hajd teroristi na jednu stranu, ali kad vidis koliko bolesnih i zatucanih umova ima kod nas, a koji se smatraju i koje mi smatramo normalnim, e tek me onda strah neki ulovi.
-
kakavdanakneiskustvu
#2619 Re: Pariz
oj boze o cemu se sve pise na ovoj temi
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2620 Re: Pariz
Ne razvodnjuj temu i ne ganjaj simpatije povlacenjem paralele izmedju VRS i ustaskog rezima.animals wrote:
Blajburg se dessio fasistima..
da je Banja Luka pala 95, da li bi se desila Srbima ili fasistima, sta mislis..
-
walk_M-A-N
-
HM 2011
#2622 Re: Pariz
A izbjeglištvo istih i promjena režima u državi u kojoj uđu ? Bezbroj je implikacija, jer do sada niko nije uspio dovoljno pokvariti stanje, do te mjere, da skupina terorista formira svoju državu i upravljaju već evo koju godinu......Danguba wrote:Krenes dobro i onda ubacis zadnju recenicu koja ti ne treba.Jack Be Nimble wrote:Treba ih pobiti, ali ne vjerujem da ce to ista promjenuti. Nakon njih doce neko drugi. Ideologija je nesto sto se ne moze bombardovati ili naseljem izbiti iz glave.
Pitanje je, ko ce se ''stvoriti'' kao nova prijetnja sigurnosti covjecanstva. Propratili smo talibane i jos ih uvijek ganjaju, mudzahedine(lokalno),alqaidu(za koju karzai kaze da i ne postoji) koju zapadnjaci jos ganjaju, isil kao zadnji sa kojima se treba obracunati.
Poslije ISIL-a, znaci doci ce mir na zemaljskoj kugli.
Ovi zadnji nemaju ideologije. Ona je njima servirana. Kada ih ovi preoru(a stradace mnogo nevinih), ostat ce pustos, jad i bijeda na svim tim podrucjima kao sto inace ostave saveznici iza sebe.
Ludilo brale....
Last edited by HM 2011 on 15/11/2015 23:13, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2625 Re: Pariz
E vidis svaki pametni stanovnik BiH bio Bosnjo, Hrvatko, Srpko ili neko treci kao rezervnu varijantu svoje buducnosti vidi nastavak zivota na Zapadu a ne na istoku. Boga ti onako da te pitam iskreno jel ti svaki dan kad pogledas smrtovnice u Avazu ili Oslobodjenju ridas suze za nepoznatim ljudima ili za onima koje poznas ponekad pustis suzu. Evropa je jela govna u BiH od 92-95 ali ista ta Evropa je strahovito i pomogla BiH i na kraju krajeva zajedno sa USA prekinula cetverogodisnji rat. Za to vrijeme tvoja braca muslimani su grickali hurmice, ispijali cajeve po pustinji i drkali kurac u bogatstvima koje posjeduju. 1,2 miliona izbjeglica i od toga 3,800 u tim tvojim bratskim zemljama od cega u najbratskijoj Turskoj citavih 390!!!! Ili si se i ti nasekirao kad Boko haram napravi masakr, Tamilski Tigovi itd itd......ne zajebavaj LSD i ne pravi neku bratsku odstupnicu u kojoj sam sebe ocrnjujes bez veze. Za mene je rancuska, Njemacka, Italija, Austrijaq itd najblizi komsiluk a ovi dole oni na smrtovnicama....nepoznati kojima mogu samo pozeljeti rahmet dusama.....LSD wrote:Jest Bošnju boli briga za nekakve "kozojebe" iz Sirije, ali zato suze roni sa francuzima....kao ovi arapi s niža rasa i njihova krv je nebitna...a to što svaki dan taj isti ISIL satire arape po Libanu Siriji, cak i u Turskoj dićžu bombama- to je nebito...to je negdje na drugoj planeti, jelde...to se nas evropljana ne tice, ha...ma jaštahrasno38 wrote:A jesu li nama 100x jaca JNA i vojska RS-a i cetnici sa jedne i ustase i HVO sa druge strane mogli nesto???? Jesu mogli su nas rokati sa pristojne daljine i to je to. Mogu ih sravniti sa zemljom samo jednom bombom ali naravno nece gadjaju selektivno kao sto su gadjali i u BiH ali im je bilo lakse pogadjati jer je bilo znatno manje civilnog stanovnistva oko ciljeva mada su ginuli i civili a mi smio pljeskali kao sto smo pljeskali kad su neduzni opet u vazdusnim napadima ginuli i po Srbiji......tako da ti prica ne pije vode...Zapda ih je instalirao sa sasvim drugom pricom i drugim ciljevima a oni su se okrenuli za 360 stepeni protiv onoga ko ih je stvorio kao i El-Kaida. Ali mene kao Bosanmca onako puno vise boli kurac sra se ovdje desava u mojoj basci ui kod mojih komsija od kojih sa u bliskoj proslosti imao pomoci nego kod nekoga koga je bolio kurac za nase masakre i nase zrtve ali Bosnjo hoce da bude najveci musliman i pusti govna sa kojima nema apsolutno nikakve veze u Bosnu i Hercegovinu. Pustis ih i sad ti kazu "u BiH ce sljevati potoci krvi"...i da mi ih bude zao.......zao mi u kurcu ja zivim u Evropi an ne u Siriji i ne ubijam svoj narod.LSD wrote:Pa zašto ih onda ne riješeprvo i osnovno pitanje
![]()
malo razmisli
gade mi se takav forumski rasizam...gadi