Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
emigrazione wrote:
Sta legenda, fakat ne kontam...ako ti je lakse moze na pp
bila nekakva vecera legendi kluba i pelak je bio pozvan (doduse jedini razlog jer neko koga necemo sad spominjati nije zelio da dodje bez njega)
Sta ti pratis u vezi kluba za kojeg lafo navijas
Ne navijam ja lafo, brate ja ovaj klub zivim aktivno skoro 30 godina, skoro...na ovom forumu malo ih je da imaju 30 godina! Nema kod mene nista "lafo" kada je FKS u pitanju...Pelak me interesuje iskljucivo kao neko kome nikada ne bih dopustio da prismrdi klubu na bilo koji nacin, ostalo me ne zanima gdje je jeo i s kim je mezetio, boli me neka stvar...
emigrazione wrote:
Sta legenda, fakat ne kontam...ako ti je lakse moze na pp
bila nekakva vecera legendi kluba i pelak je bio pozvan (doduse jedini razlog jer neko koga necemo sad spominjati nije zelio da dodje bez njega)
Sta ti pratis u vezi kluba za kojeg lafo navijas
Ne navijam ja lafo, brate ja ovaj klub zivim aktivno skoro 30 godina, skoro...na ovom forumu malo ih je da imaju 30 godina! Nema kod mene nista "lafo" kada je FKS u pitanju...Pelak me interesuje iskljucivo kao neko kome nikada ne bih dopustio da prismrdi klubu na bilo koji nacin, ostalo me ne zanima gdje je jeo i s kim je mezetio, boli me neka stvar...
Pa Klub ga zvao, zato se o njemu i prica, nije nista privatno bilo.
Lakat Jebić wrote:nije zvanicno potvrdjeno, ali autor clanaka ima izvore unutar kluba. sad ce doci jez i rec kako je to mahalanje, a da isto ovo pricita u new york timesu, rekao bi da je istrazivacko novinarstvo
Lakat Jebić wrote:vidi se da ti nisi gledao zeljine bekove ove sezone
znaci livaja je zaspo na 35 metara od gola. ide nas korner, izbijena lopta, ide prema njemu. stoji sam, nidje nikog... i ide lopta, on se ne mice. i ide, i ide, i ide, livaja i dalje ko mister bean u onom filmu rat race kad stojeci spava. i dozva se, al vec je igrac slobode bio blizi lopti
U ovoj situaciji nisam znao da li plakati ili se smijati. Kakav antitalenat ...
MOSALJOZE wrote:Ne znam jeli do administracije ili do nas,ali nesto nije uredu.Prodje kolo,oba kluba izgubili,jedan banovan,i to moderator
Charuga kao stari sve veci merhametlija
Tužno je ako je istiniti način na koji je smijenjen Odović, a čuo sam ovo i prije objave u avazu....Nije provokacija, svjestan sam itekako kakve su se blamaže dešavale u mom klubu, i još uvijek se dešavaju, ali mijenjati trenera na osnovu naredbe e-mailom jednog čovjeka, a predstavljati u javnosti da je održan UO, je Monthy Payton širih razmjera ...
north wrote:Tužno je ako je istiniti način na koji je smijenjen Odović, a čuo sam ovo i prije objave u avazu....Nije provokacija, svjestan sam itekako kakve su se blamaže dešavale u mom klubu, i još uvijek se dešavaju, ali mijenjati trenera na osnovu naredbe e-mailom jednog čovjeka, a predstavljati u javnosti da je održan UO, je Monthy Payton širih razmjera ...
Sad će to nama ekspert @omega objasniti, osim ako nije zauzet drugim poslovima...
north wrote:Tužno je ako je istiniti način na koji je smijenjen Odović, a čuo sam ovo i prije objave u avazu....Nije provokacija, svjestan sam itekako kakve su se blamaže dešavale u mom klubu, i još uvijek se dešavaju, ali mijenjati trenera na osnovu naredbe e-mailom jednog čovjeka, a predstavljati u javnosti da je održan UO, je Monthy Payton širih razmjera ...
U avazu jedna priča, u sportu druga, a ista novina. U sportu kaže Oda da ga je lično zvao direktor i rekao mu za otkaz. Žalosno u svakom slučaju da se čovjek ne zovne u klub i da se sa njim oprosti na ljudski način.
U avazu jedna priča, u sportu druga, a ista novina. U sportu kaže Oda da ga je lično zvao direktor i rekao mu za otkaz. Žalosno u svakom slučaju da se čovjek ne zovne u klub i da se sa njim oprosti na ljudski način.