Novi rat

Locked
PM72

#2601 Re: Novi rat

Post by PM72 »

seln wrote:
dpjokala26 wrote:
L u c i f e r wrote:
PM72 je zazalio zasto se nije predao haveru trocaderu '92. I to je u redu.
.
Ma jok bolan,kakva predaja.Meni je žao što nisam i ja u Danskoj (kažu da je mnogo dobro tamo) pa da volim Bosnu tako kao ti i tebi slični - sa sigurne distance.
madner

#2602 Re: Novi rat

Post by madner »

General_Jackson wrote:
Fudo387 wrote:
Bodkin wrote:ti bi jurisao na banja luku kao sto su hrvati jurisali na knin. Znaci nikakvo branjenje nego napadanje.
Hrvati su jurisom na Knin oslobodili svoju zemlju.
Pošto se baš ne razumijem u ove modernije igrice, više preferiram one sa starinskim načinom ratovanja, mačevi, koplja itd. kako mislite jurišati na Banja Luku? mislim, kojim snagama i naoružanjem?
Pa general jackson je od svojih neiskusnih rekruta napravio najbolju brigadu konfederacije, ni jedan puk nije postojao prije rata. :D
General_Jackson

#2603 Re: Novi rat

Post by General_Jackson »

PM72 wrote:
eduscho wrote:Hebo majku prije 5 minuta počelo rokati i to sa dvije strane, ha preko eto ih, noge mi se odsjekle, kad ono lokalna omladina mini vatromet pred bajram napravila. Hebo ih caca, ni da najave, govno umrlo od straha u meni...
:lol: :lol: :lol:
jesi li to mislio da su Lucifer &co napravili desant na Vojkoviće?
:pisnuo: :pisnuo:
L u c i f e r

#2604 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

dpjokala26 wrote:
L u c i f e r wrote:
Između nesavršene države i nikakve države biram nesavršenu državu.

Ne čeka se rođenje mesije da se počne sa odbranom, već se bori s onim što se ima.

Da smo tako kontali 92, sad bi smo svi bili u masovnim grobnicama.
Ljepse je zivjeti za svoju zemlju nego mreti dragi moj.Jedno zaboravljas,nije ova drzava samo tvoja. Imas jos komsija,nesto se i oni pitaju.Ne mislis valjda da bi oni mirno gledali kako ulazis u njihovo dvoriste? Sta ostaje? Samo dogovor.
Nikome se niti mre niti ratuje. Niti mi se ulazi bez velikog zora ni u čiju avliju.

Ovo je država 3 ravnopravna naroda odnosno građana.

Da li se Bošnjaci pitaju oko referenduma rs, kad Mile otvoreno kaže da neće poštovati odluke Ustavnog suda BiH kojim bi on bio proglašen neustavnim?

Nasilno rušenje državnog poretka vodi ka nasilnom rušenju entitetskog uređenja.
Last edited by L u c i f e r on 16/07/2015 21:38, edited 1 time in total.
General_Jackson

#2605 Re: Novi rat

madner wrote:
Pa general jackson je od svojih neiskusnih rekruta napravio najbolju brigadu konfederacije, ni jedan puk nije postojao prije rata. :D
Ali sam Jackson je bio školovani oficir sa West Pointa a ne predratni švercer i sl. :wink:
PM72

#2606 Re: Novi rat

Post by PM72 »

Samo nema podatka koliko je tih regruta zijanilo dok je napravio "najbolju brigadu" konfederacije...
General_Jackson

#2607 Re: Novi rat

PM72 wrote:Samo nema podatka koliko je tih regruta zijanilo dok je napravio "najbolju brigadu" konfederacije...
Zijanio je i on na kraju :D :-)
L u c i f e r

#2608 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

Blek Stena wrote:Mile Dodik to Lucifer: Add foe
:D Imitacija je najviši oblik laskanja. :nargila:
PM72

#2609 Re: Novi rat

Post by PM72 »

Nemj pričat'... :place1:
Prepašćeš nam ove stratege,oni još ne kontaju da u pravom šopanju nema resetovanja igrice.
Herr Flick

#2610 Re: Novi rat

Post by Herr Flick »

Sto se vi toliko bojite rata sa Srbima..Pa oni treba da se boje 100x vise od nas..Prvo vise nisu nadmocni kao sto su to bili 92,zatim,sva vojna imovina je u rukama Bosnjaka.Bošnjaci su danas vise nabrijaniji i spremniji od Srba da idu u rat ..Mile ponovo ubire poene kod Srba pricom o referendumu,zna on vrlo dobro da ce to mora ponistit kad tad cim Amerika malo zaprijeti i kraj price..
eduscho

#2611 Re: Novi rat

Post by eduscho »

Ne znam brate meni je zvučalo ko da onim tomahawcima deru, u najmanju ruku...
PM72

#2612 Re: Novi rat

Post by PM72 »

Herr Flick wrote:Sto se vi toliko bojite rata sa Srbima..Pa oni treba da se boje 100x vise od nas..Prvo vise nisu nadmocni kao sto su to bili 92,zatim,sva vojna imovina je u rukama Bosnjaka.Bošnjaci su danas vise nabrijaniji i spremniji od Srba da idu u rat ..Mile ponovo ubire poene kod Srba pricom o referendumu,zna on vrlo dobro da ce to mora ponistit kad tad cim Amerika malo zaprijeti i kraj price..
a šta ti znači to "nabrijan"?
MisterNo1

#2613 Re: Novi rat

Post by MisterNo1 »

PM72 wrote:Nemj pričat'... :place1:
Prepašćeš nam ove stratege,oni još ne kontaju da u pravom šopanju nema resetovanja igrice.
Instruction: Sto vise koristiti tipku Delete :mrgreen:
muha_sa

#2614 Re: Novi rat

Post by muha_sa »

Herr Flick wrote:Sto se vi toliko bojite rata sa Srbima..Pa oni treba da se boje 100x vise od nas..Prvo vise nisu nadmocni kao sto su to bili 92,zatim,sva vojna imovina je u rukama Bosnjaka.Bošnjaci su danas vise nabrijaniji i spremniji od Srba da idu u rat ..Mile ponovo ubire poene kod Srba pricom o referendumu,zna on vrlo dobro da ce to mora ponistit kad tad cim Amerika malo zaprijeti i kraj price..
ko se boji :?
dpjokala26

#2615 Re: Novi rat

Post by dpjokala26 »

L u c i f e r wrote:
Nikome se niti mre niti ratuje. Niti mi se ulazi bez velikog zora ni u čiju avliju.

Da li se Bošnjaci pitaju oko referenduma rs, kad Mile otvoreno kaže da neće poštovati odluke Ustavnog suda BiH kojim bi on bio proglašen neustavnim?

isto su tako srbi govorili o referendumu i rusenju drzavnog poretka tamo nekih 90-tih :lol:
trebala bi biti drzava 3 ravnopravna naroda. :D
cekek

#2616 Re: Novi rat

Post by cekek »

Nesto mi iskrenije da nismo ravnopravni. Cisceg obraza se mozemo gledati u okice :evil:
Bodkin

#2617 Re: Novi rat

Post by Bodkin »

hefta i u banjaluci a srbi svi na terazijama :lol:
L u c i f e r

#2618 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

dpjokala26 wrote:
L u c i f e r wrote:

isto su tako srbi govorili o referendumu i rusenju drzavnog poretka tamo nekih 90-tih :lol:
trebala bi biti drzava 3 ravnopravna naroda. :D
Jbg postoji nešto što se zove međunarodno pravo.

Naš je referendum bio legalan i međunarodno priznat, a Miletov je nelegalan i osuđen od svih.

Osim toga, Bosna nije nastala genocidom, a rs jeste.
General_Jackson

#2619 Re: Novi rat

Ko se boji? evo moja vojska spremna
Image
Samo da Željo završi i uzimamo Vojkoviće odmah :D
DrugaGimnazija

#2620 Re: Novi rat

Post by DrugaGimnazija »

Henry Chinaski wrote: Zar ne misliš da bi to SNSD radio kad je imao apsolutnu vlast, a ne sad kad nema marke u džepu i podrške pola naroda?
Pa, Dodiku nije bila potrebna ova zajebancija dok je imao svu vlast. Sad kad SDS preuzima SIPU, treba mu da se moze zastiti od SIPE i Suda BiH.

Dodik samo vuce sebicne poteze. Kad bi mu sutra unitarna BiH bila u finansijskom interesu, bio bi najveci Bosanac.
channel10

#2621 Re: Novi rat

Post by channel10 »

Ebo mater, vama je lakse metar u gu.icu utjerati, nego cm u glavu. O cemu ti i takvi kao ti pricate? O nekom ubiranju poena, o nekoj medjunarodnoj zajednici koja ce uraditi ovo ili ono, o sranju u Ruandi i fenomenalnoj situaciji u nasoj drzavi... Vidite li vi sta se uopste desava?

Hajmo se vratiti nekih mjesec dana unazad na one stvari kojih se ja sjecam, a nisam bas politican tip.

-Hapsenje Orica i sve ono sto je islo uz to,

-"trakavica" oko toga hoce li predstavnik cetnika doci u Srebrenicu ili ne,

-kompletna sranja i reziranja oko rezolucije koja nikad nije ni trebala biti usvojena,

-lafinaski "napad" na cetnika, za koji ce se tek utvrditi sta je bilo i sa cije strane,

-usvajanje zakona o prebivalistu kojim se zeli zabetonirati genocid i sve ono sto je uradjeno Bosnjacima u ratu 92.-95.

-odluka o raspisivanju referenduma o sudu i tuzilastvu BIH.

Ako sam nesto zaboravio neka neko doda. To se sve desilo u zadnjih 30-40 dana. Sve kontra probosanskih snaga i gradjana i sve ide na mlin cetojevica. Izbrojite koliko poraza probosanske politike u samo zadnjih mjesec dana?!

Reakcije medjunarodne zajednice na odluku o raspisivanju referenduma sve govore. Treba li vama nacrtati da Bosnjaci moraju uzeti stvari u svoje ruke, naoruzati se po svaku cijenu pogotovo oko kljucnih dijelova BIH o kojima je ovdje milion puta pisano.

Danas ona edercina Bake kuka kako se probosanske snage trebaju ujediniti i to onako javno. TIm je pokazao ko je u stvari on, pi.kurina obicna i edercina. Sa takvim stvarima se ne izlazi u javnost, ali sta zna obicni lopov i diletant.

Jedna stvar je sigurna. Sutra da zapuca, srbi imaju vec plan sta i kako, dok snjakazi veze nemaju ni gdje su suplji. Nikakvog plana, nicega. Srbi su ih razvalili u svemu u zadnjih 30-40 dana. Ko zna sta se sve jos moze desiti u narednih 30-40 dana.
Last edited by channel10 on 16/07/2015 22:10, edited 1 time in total.
sumirprimus

#2622 Re: Novi rat

Post by sumirprimus »

Gos0odo drugovi ,rasprava traje citav dan a ljeto, usta se osusila,predlazem kraci predah uz zilavku,limunatu,stok,vodu ko,sta voli.
Ko je za?
Imal,suzdrzanih?
Pauza 15 minuta..
junior3

#2623 Re: Novi rat

Post by junior3 »

Ma kakva pauza, sad se lomi bitka. :D
sumirprimus

#2624 Re: Novi rat

Post by sumirprimus »

Nema zajebancije pauza.dje mi je cekic.
muha_sa

#2625 Re: Novi rat

Post by muha_sa »

sumirprimus wrote:Gos0odo drugovi ,rasprava traje citav dan a ljeto, usta se osusila,predlazem kraci predah uz zilavku,limunatu,stok,vodu ko,sta voli.
Ko je za?
Imal,suzdrzanih?
Pauza 15 minuta..
ima ono ZA i Protiv.

ja sam za ZA
Locked