edo_79 wrote:Ma to su one što ispočetka misle da imaju ''sveti gral'' među nogama, čim im narastu sise i guzovi, misli da je direktorica svemira, da njena picka reguliše kretanje planeta u svemiru ali avaj..... kad vidi da to nije to .... e onda se prelazi na te man eater faze, ona je povređena od strane muškog roda, ona je neshvaćena, fali joj ljubavi od princa na konju bijelom (lafo), pa se onda neke okreću i ekstremima tipa prebacivanja sa hetero na homo, a vrijeme teče .... i kad skonta da je ubi rodni list, počne davat hamšu k'o da je na akciji, nema veze što je njoj 30+ ona će se rado uvaliti ekipici od 22 23 godine, samo nek se meće i nek se nije solo .....klixoris wrote:Dobar post ali moram naglasiti da ima takvih situacija i kod ovih 30+ koje ne uspiju da se skrase... Prebace se onda u taj man eater, feminizam, mrzim sve fazon... Znam jednu prilicno grdnu koja je cak imala fazu u kojoj je postala lezbejka...Njanjavi wrote:Vala koke ispod 25 mi ni sekunde nisu napete, to ne zna sta bi sa sobom kamol samnom jbte![]()
90% ima yolo prenose shatro ono grmi picka, man eater fazoni a psiha na razini kljakavog huligancica na baterije koji navija za rudar iz brezeCambala se neko vrijeme sa nekim curicama, dok nije naisao prvi lik koji je pokazao neko interesovanje prema njoj... Odmah postade i ona straight... Nesta feminizam, nista lezbejka
I što klixo kaže, sve su one u man eater fazi dok se ne zajebu i ne budu prismotane na dva tri put, te![]()
![]()
![]()
odrane od kurca, i onda je faza prr frr meow tiru riru tralala .... i usput sebi kontaju, pa jbt koji kurac ja glumim kad je ovo super dobro
![]()
![]()
![]()
Zene nakon 25
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Njanjavi
#2601 Re: Zene nakon 25
- Njanjavi
#2602 Re: Zene nakon 25
Jebo te oko jarane kad me psiha ne moze nalozit niscim, nidje one iskre da probudi nesta.Latte wrote:Jedino ozbiljno zensko u zivotu koje mi treba je materNjanjavi wrote:Vala koke ispod 25 mi ni sekunde nisu napete, to ne zna sta bi sa sobom kamol samnom jbte![]()
90% ima yolo prenose shatro ono grmi picka, man eater fazoni a psiha na razini kljakavog huligancica na baterije koji navija za rudar iz breze![]()
A za oko nesto zategnuto a ne neka suhopicka
Ja juce sa jednom od 20 kuka na fb pricam, kaze mala sacu ti poslat pjesmu od koje se nalozim i prahne mi sex odma, haj reko, ocekujem nesta ma ni sam ne znam sta.
Posla mala pjesmu, mc yanko-zvuk.
I sta rec jarane, pa ne bi je bolan preko virtualne realnosti pojebo kamol u reali.
Ja takve psihe trpit zbog parceta vagine, neka meni desanke moje neprevazidjene.
Jbo te svakaka picka, bolje i vako rahat neg se mlavit cekicom u glavu za par kuka sta si vodao i u sta umakao sultana
I btw, reko bi da imas mommy issues haman
I dje suhopicka iznad 25-30 kuka jarane, tad su najsocnije, ko smokve bolan bolan
Last edited by Njanjavi on 30/07/2015 08:58, edited 1 time in total.
- edo_79
#2603 Re: Zene nakon 25
Ti očekiv'o Stinga, Erica Claptona il nešto u tom fazonu kad AVAJ ......Njanjavi wrote:Jebo te oko jarane kad me psiha ne moze nalozit niscim, nidje one iskre da probudi nesta.Latte wrote:Jedino ozbiljno zensko u zivotu koje mi treba je materNjanjavi wrote:Vala koke ispod 25 mi ni sekunde nisu napete, to ne zna sta bi sa sobom kamol samnom jbte![]()
90% ima yolo prenose shatro ono grmi picka, man eater fazoni a psiha na razini kljakavog huligancica na baterije koji navija za rudar iz breze![]()
A za oko nesto zategnuto a ne neka suhopicka
Ja juce sa jednom od 20 kuka na fb pricam, kaze mala sacu ti poslat pjesmu od koje se nalozim i prahne mi sex odma, haj reko, ocekujem nesta ma ni sam ne znam sta.
Posla mala pjesmu, mc yanko-zvuk.![]()
I sta rec jarane, pa ne bi je bolan preko virtualne realnosti pojebo kamol u reali.
Ja takve psihe trpit zbog parceta vagine, neka meni desanke moje neprevazidjene.
Jbo te svakaka picka, bolje i vako rahat neg se mlavit cekicom u glavu za par kuka sta si vodao i u sta umakao sultana
Last edited by edo_79 on 30/07/2015 08:59, edited 1 time in total.
- Njanjavi
#2604 Re: Zene nakon 25
Pa nevidjeno majke mi, i sto se kreno dizat, ispuha hudnjak, krdo vagina ga ne nadignu uz tu pjesmu 
- edo_79
#2605 Re: Zene nakon 25
il one što se bacaju u Centrotrans kad Jana zapjeva - Troši me ove noći ..... a jadnica da je potrošiš jednu partiju kako treba, morali bi je u hitnu vodit i kopčat na infuzijuNjanjavi wrote:Pa nevidjeno majke mi, i sto se kreno dizat, ispuha hudnjak, krdo vagina ga ne nadignu uz tu pjesmu
-
Latte
#2606 Re: Zene nakon 25
@njanjavi jel je ti kontas jebat ili matematicke zadatke odradjivat?
Nema mi nista gore kad od sexa pocnu pravit kvantnu fiziku.
Slusa ovo slusa ono,prica vako prica nako.
Jedina bitna stvar je to jel dobra za oko
- edo_79
#2607 Re: Zene nakon 25
NE!Latte wrote:@njanjavi jel je ti kontas jebat ili matematicke zadatke odradjivat?
Jedina bitna stvar je hoćel' dat il neće
-
Latte
#2608 Re: Zene nakon 25
Svaka daje,nije uopste to tema razgovora.
Al odbit curu jer slusa yanka,branka il sta vec je idiotizam
- edo_79
#2609 Re: Zene nakon 25
Jašta radi .... slomiše se ... de ba idi umij se studenom vodomLatte wrote:Svaka daje,nije uopste to tema razgovora.
-
Latte
#2610 Re: Zene nakon 25
Ako kod tebe nije takav slucaj onda imas jos manje razloga da broj potencijalnih smanjujes zbog Yankaedo_79 wrote:Jašta radi .... slomiše se ... de ba idi umij se studenom vodomLatte wrote:Svaka daje,nije uopste to tema razgovora.
Al odbit curu jer slusa yanka,branka il sta vec je idiotizam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#2611 Re: Zene nakon 25
Mene kao prvo ne zanimaju te od 20 godina jer to meni zalazi skoro u domen pedofilije .... ako tebi pašu navali slobodno, a Yanko mi ne predstavlja ništa zbog čega bih ja trebao sad histerisati ....Latte wrote:Ako kod tebe nije takav slucaj onda imas jos manje razloga da broj potencijalnih smanjujes zbog Yankaedo_79 wrote:Jašta radi .... slomiše se ... de ba idi umij se studenom vodomLatte wrote:Svaka daje,nije uopste to tema razgovora.
Al odbit curu jer slusa yanka,branka il sta vec je idiotizam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Njanjavi
#2612 Re: Zene nakon 25
Pa druze meni je bitno jbga, itekako.Latte wrote:@njanjavi jel je ti kontas jebat ili matematicke zadatke odradjivat?
Ne loze me glupacice i ne kontam sta je tu neshvatljivo.
Isto ko sto ne zelim guzit svasta bez kondoma, tako ne zelim nit me privlaci psiha sa kojom nemam o cemu pricat nit prosirit svoje mentalne horizonte.
Mislim ok tebi eto pashe tako, cisto animalno jebavanje, meni ne pashe, ljepse mi drkat ako je cilj puko izbacivanje sjemena.
Hem se manje umorim hem si vala znam ljepse nac zicu neg ijedna supljoglava balavica ako cemo iskreno
-
Latte
#2613 Re: Zene nakon 25
Zavisi koliko ti je godina drug
Ako ti je godiste to iz nicka sa 35 36 govorit za cure od 20 pedofilija je tuzno
Imat ces vise od 40 godina neku hrndu pored sebe,uzivaj u mladosti i njenim carima dok mozes
Ako ti je godiste to iz nicka sa 35 36 govorit za cure od 20 pedofilija je tuzno
Imat ces vise od 40 godina neku hrndu pored sebe,uzivaj u mladosti i njenim carima dok mozes
- edo_79
#2614 Re: Zene nakon 25
Ako te glupačice od 20 kojima su tek počele da rastu stidne dlake ti zoveš mladost .... meni takve ne trebaju, jer da su pametne, nebi bile takve kakve jesu (ČAST IZUZECIMA KOJIH JE JAKO MALO) ....Latte wrote:Zavisi koliko ti je godina drug![]()
Ako ti je godiste to iz nicka sa 35 36 govorit za cure od 20 pedofilija je tuzno![]()
- JThomas
#2615 Re: Zene nakon 25
a šta su nego mladost? 
-
Latte
#2616 Re: Zene nakon 25
Stidne dlake su pocele rast bar 5 godina ranije.Sa 20 je to izgradjeno do kraja.edo_79 wrote:Ako te glupačice od 20 kojima su tek počele da rastu stidne dlake ti zoveš mladost .... meni takve ne trebaju, jer da su pametne, nebi bile takve kakve jesu (ČAST IZUZECIMA KOJIH JE JAKO MALO) ....Latte wrote:Zavisi koliko ti je godina drug![]()
Ako ti je godiste to iz nicka sa 35 36 govorit za cure od 20 pedofilija je tuzno![]()
A nazivas nekog glupacom iz kojeg tacno razloga?
- insomnia78
#2617 Re: Zene nakon 25
Joj vam price, usmrdjele
Necete ba jebat' dzaba falite bakute
-
Latte
#2618 Re: Zene nakon 25
Haveru ti ko cekic na derneku ekserainsomnia78 wrote:Joj vam price, usmrdjele
- edo_79
#2619 Re: Zene nakon 25
Ma to su one što ispočetka misle da imaju ''sveti gral'' među nogama, čim im narastu sise i guzovi, misli da je direktorica svemira, da njena picka reguliše kretanje planeta u svemiru ali avaj..... kad vidi da to nije to .... e onda se prelazi na te man eater faze, ona je povređena od strane muškog roda, ona je neshvaćena, fali joj ljubavi od princa na konju bijelom (lafo), pa se onda neke okreću i ekstremima tipa prebacivanja sa hetero na homo, a vrijeme teče .... i kad skonta da je ubi rodni list, počne davat hamšu k'o da je na akciji, nema veze što je njoj 30+ ona će se rado uvaliti ekipici od 22 23 godine, samo nek se meće i nek se nije solo .....Latte wrote:Stidne dlake su pocele rast bar 5 godina ranije.Sa 20 je to izgradjeno do kraja.edo_79 wrote:Ako te glupačice od 20 kojima su tek počele da rastu stidne dlake ti zoveš mladost .... meni takve ne trebaju, jer da su pametne, nebi bile takve kakve jesu (ČAST IZUZECIMA KOJIH JE JAKO MALO) ....Latte wrote:Zavisi koliko ti je godina drug![]()
A nazivas nekog glupacom iz kojeg tacno razloga?
I što klixo kaže, sve su one u man eater fazi dok se ne zajebu i ne budu prismotane na dva tri put, te
- Njanjavi
#2620 Re: Zene nakon 25
Ma nek je tvoja zena puter i nama je odma pao kamen sa srcainsomnia78 wrote:Joj vam price, usmrdjele
- insomnia78
#2621 Re: Zene nakon 25
Kakve to veze ima sa ovim?Njanjavi wrote:Ma nek je tvoja zena puter i nama je odma pao kamen sa srcainsomnia78 wrote:Joj vam price, usmrdjele
- Njanjavi
#2622 Re: Zene nakon 25
Pa rece da falimo bakute jer preferiramo zene iznad 25 godina, a tvoja zena vjerovatno ima ispod kad su ove bakute, pa reko bas mi je drago sto si safato putera i uzivas u putenom mladom mesu svaki daninsomnia78 wrote:Kakve to veze ima sa ovim?Njanjavi wrote:Ma nek je tvoja zena puter i nama je odma pao kamen sa srcainsomnia78 wrote:Joj vam price, usmrdjele
- sheilak
#2623 Re: Zene nakon 25
ma ne mislimswanfilter wrote: Ne znam, nemam odgovora na to pitanje ... Mozda ti mislis da sam imao slaba iskustva sa njima, razocarale me, prevarile, izradile, pa sad nekakve komplekse nabio, ali nije do toga.
ti trazi sebi ono sto te privlaci i sto ti pase. bitno je da si ti zadovoljan.
- edo_79
#2624 Re: Zene nakon 25
đes sheilo avionu mlaznisheilak wrote:ma ne mislimswanfilter wrote: Ne znam, nemam odgovora na to pitanje ... Mozda ti mislis da sam imao slaba iskustva sa njima, razocarale me, prevarile, izradile, pa sad nekakve komplekse nabio, ali nije do toga.
ne mislim fakat, ima dosta ljudi koje ne privlace njihovi vrsnjaci iz raznih razloga. ili neke druge dobne skupine, nebitno. mene stariji odbijaju. i naznake sredovjecnosti recimo, u izgledu, ponasanju ili razmisljanju.
ti trazi sebi ono sto te privlaci i sto ti pase. bitno je da si ti zadovoljan.
- sheilak
#2625 Re: Zene nakon 25
da, ali znas sta je zalosno? sto su upravo te neke preko 30, koje su do sad bile same i koje kao ne znaju sta ce, izgleda jedina nada (nekim) muskarcima preko 30. ili onim koji se blize 40toj. rastavljenim ili jos neozenjenim. jer nece mladja cura sredovjecnog tipa, manje vise prosjecnog imovnog stanja i izgleda. no, radi se o pogresnoj percepciji navodnog ocaja tih zena preko 30. jedino ako im postepeno nastojis rusiti samopouzdanje i ako podlegnu ipak nesto primitvnijem nacinu razmisljanja u nasoj sredini. onda ce se i ovi blizu 40. muskarci mozda skrasiti. al i to samo mozda. dzaba kuknjavaedo_79 wrote:
Ma to su one što ispočetka misle da imaju ''sveti gral'' među nogama, čim im narastu sise i guzovi, misli da je direktorica svemira, da njena picka reguliše kretanje planeta u svemiru ali avaj..... kad vidi da to nije to .... e onda se prelazi na te man eater faze, ona je povređena od strane muškog roda, ona je neshvaćena, fali joj ljubavi od princa na konju bijelom (lafo), pa se onda neke okreću i ekstremima tipa prebacivanja sa hetero na homo, a vrijeme teče .... i kad skonta da je ubi rodni list, počne davat hamšu k'o da je na akciji, nema veze što je njoj 30+ ona će se rado uvaliti ekipici od 22 23 godine, samo nek se meće i nek se nije solo .....
I što klixo kaže, sve su one u man eater fazi dok se ne zajebu i ne budu prismotane na dva tri put, te![]()
![]()
![]()
odrane od kurca, i onda je faza prr frr meow tiru riru tralala .... i usput sebi kontaju, pa jbt koji kurac ja glumim kad je ovo super dobro
![]()
![]()
![]()
ne mislim ovdje na tebe, da me ne napadnes.