Poštujem igrače koji toliko godina nalaze motiv da s punim žarom budu u tome.cyprus wrote:Buffona mi je fakat žao
Zar ti nisi zagovornik egzotičnih ekipa?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Poštujem igrače koji toliko godina nalaze motiv da s punim žarom budu u tome.cyprus wrote:Buffona mi je fakat žao
Jesam... Al zar Italija spada u takve?Tomahawk11 wrote:Poštujem igrače koji toliko godina nalaze motiv da s punim žarom budu u tome.cyprus wrote:Buffona mi je fakat žao
Zar ti nisi zagovornik egzotičnih ekipa?
Poostoji ipak velika razlika.bingov buraz wrote:Zidaneovski oprostaj.LSD wrote:Buffon nakon posljednjeg sudijskog zvižduka nije mogao da zadrži svoje suze jer je shvatio da više nikada neće obući najdraži dres. Iako su se mnogi nadali da će se predomisliti, na kraju je legendarni golman u suzama potvrdio da je ovo njegova zadnja utakmica za Italiju.
"Nije mi žao samo sebe već cijelog italijanskog fudbala. Ovo je moja posljednja utakmica za Italiju. Žao mi je. Svima nam je žao što se ovo desilo. Hvala vam svima na podršci tokom svih ovih godina i trenucima koje sam dijelio u ovom dresu", rekao je Buffon.
Kako loš način da se oprosti ovakva legenda
Pa to se vidi, onaj Immobile trpa u Laciju, a ovdje nema lopte.Romanista 101% wrote:Talijani najvise mrze kada moraju da napadaju. Oni jednoj Malti ne mogu vise od 2 komada dati. A ova igra veceras se moze zvati daj loptu Kandrevi, pa sta bude. A kakve panjeve u napadu imaju to nije normalno. Za 180 minuta nisu postene sanse stvorili. Onaj ludjak Baloteli bolji je za tri klase od svih njih zajedno. Najveci problem sto nemaju play-makera. Fali puno Pirlo, kako nama Miske.
Pa ne spada, prije Švedska....ili Island, pa i Švica...kad je eurokontekst u pitanju.cyprus wrote:Jesam... Al zar Italija spada u takve?Tomahawk11 wrote:Poštujem igrače koji toliko godina nalaze motiv da s punim žarom budu u tome.cyprus wrote:Buffona mi je fakat žao
Zar ti nisi zagovornik egzotičnih ekipa?Ne kontam kontekst pitanja
Najviše im fali Roberto Baggio, a bogami i VieriTomahawk11 wrote:Pa to se vidi, onaj Immobile trpa u Laciju, a ovdje nema lopte.Romanista 101% wrote:Talijani najvise mrze kada moraju da napadaju. Oni jednoj Malti ne mogu vise od 2 komada dati. A ova igra veceras se moze zvati daj loptu Kandrevi, pa sta bude. A kakve panjeve u napadu imaju to nije normalno. Za 180 minuta nisu postene sanse stvorili. Onaj ludjak Baloteli bolji je za tri klase od svih njih zajedno. Najveci problem sto nemaju play-makera. Fali puno Pirlo, kako nama Miske.
Ma fali njima i Pirlo i Totti i Del Piero. Da ne idem dalje.
Fali njima i drzava... cisto rasulo od drzave, jedino sto ih drzi skupa je terpeza...Tomahawk11 wrote:Pa to se vidi, onaj Immobile trpa u Laciju, a ovdje nema lopte.Romanista 101% wrote:Talijani najvise mrze kada moraju da napadaju. Oni jednoj Malti ne mogu vise od 2 komada dati. A ova igra veceras se moze zvati daj loptu Kandrevi, pa sta bude. A kakve panjeve u napadu imaju to nije normalno. Za 180 minuta nisu postene sanse stvorili. Onaj ludjak Baloteli bolji je za tri klase od svih njih zajedno. Najveci problem sto nemaju play-makera. Fali puno Pirlo, kako nama Miske.
Ma fali njima i Pirlo i Totti i Del Piero. Da ne idem dalje.
Problem je što Balloteli ne voli da igra za tim već za sebe,dokazani egocentrik.Nekada imam osjećaj da lik ima bipolarni poremećajRomanista 101% wrote:Talijani najvise mrze kada moraju da napadaju. Oni jednoj Malti ne mogu vise od 2 komada dati. A ova igra veceras se moze zvati daj loptu Kandrevi, pa sta bude. A kakve panjeve u napadu imaju to nije normalno. Za 180 minuta nisu postene sanse stvorili. Onaj ludjak Baloteli bolji je za tri klase od svih njih zajedno. Najveci problem sto nemaju play-makera. Fali puno Pirlo, kako nama Miske.
Kad ćemo tako, najviše fali PippoLSD wrote:Najviše im fali Roberto Baggio, a bogami i VieriTomahawk11 wrote:Pa to se vidi, onaj Immobile trpa u Laciju, a ovdje nema lopte.Romanista 101% wrote:Talijani najvise mrze kada moraju da napadaju. Oni jednoj Malti ne mogu vise od 2 komada dati. A ova igra veceras se moze zvati daj loptu Kandrevi, pa sta bude. A kakve panjeve u napadu imaju to nije normalno. Za 180 minuta nisu postene sanse stvorili. Onaj ludjak Baloteli bolji je za tri klase od svih njih zajedno. Najveci problem sto nemaju play-makera. Fali puno Pirlo, kako nama Miske.
Ma fali njima i Pirlo i Totti i Del Piero. Da ne idem dalje.kad vas je krenulo sa nabrajanjem
Velkoski wrote:A šta im fali u sastavu? Ne budite smiješni ba. Drugo je što ovaj cirkustant recimo drži Insignea na klupi i slične nebuloze.

Island jeste egzotika, i za to ću na ovom prvenstvu navijati prvenstveno za njih... Baš o tome razmišljam za koga bih mogao navijati sad u RusijiTomahawk11 wrote:Pa ne spada, prije Švedska....ili Island, pa i Švica...kad je eurokontekst u pitanju.
Pa žao ti Buffona, a ipak je Italija zemlja čije neučešće na SP bude incident, nikako pravilo.
Ma kome nije.cyprus wrote:Buffona mi je fakat žao
Dodao bih i BiH, ali zatoRomanista 101% wrote:sad kad nema Italije, na koga navijati...