Ko o čemu kurva o poštenju, nađi pravni dokaz protiv Bakira i ja sam odmah da ga zatvorimo, ali druže na vašu žalost nemanorth wrote:@Sulejmane sa budžetske sise, samo to zaslužuju ljigavci i lopovi, to je riječnik koji jedino zaslužuju...možeš se i ti tu pronaći ako želiš....Zatvoriti bandita i rasformirati mu lopovsku stranku
BAKIRE ODLAZI
-
sulejman1
#2601 Re: BAKIRE ODLAZI
- Hajvan
-
HM 2011
#2603 Re: BAKIRE ODLAZI
GoldenSpoon wrote:HM 2011 wrote:
SVI ZA SDA....
JURIIIIIIIIIIIIIS !
jurrriiiiiiis tiiiifusariiiii
samo se podsmjehuj....
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2604 Re: BAKIRE ODLAZI
Ja nosim dokaze ako ce mu Campara suditi, il barem Suada Paravlic.sulejman1 wrote:Ko o čemu kurva o poštenju, nađi pravni dokaz protiv Bakira i ja sam odmah da ga zatvorimo, ali druže na vašu žalost nemanorth wrote:@Sulejmane sa budžetske sise, samo to zaslužuju ljigavci i lopovi, to je riječnik koji jedino zaslužuju...možeš se i ti tu pronaći ako želiš....Zatvoriti bandita i rasformirati mu lopovsku stranku
- GoldenSpoon
#2605 Re: BAKIRE ODLAZI
evo friska snimka od veceras sa dobrinjesulejman1 wrote:Prema moji procjenama SDA dobija ne 300000 glasova koje Bakir traži, već preko 400000
-
sulejman1
#2606 Re: BAKIRE ODLAZI
A ti znaš da sam ja na budžetu, pono vam kažem ne radite posao džaba, nemate šanse u izborima vi iz DF i SBB-a-LIBERO- wrote:Mislis za vas sa budzeta i iz drzavnog aparata ili...![]()
U sustini, kada bolje razmislim, mozda je i bolje da SDA uzme ove izbore. Jer oni su 2/3ovog sranja i zakuhali, ekonomija, mito, korupcija, feudalizm i sl. A posto nema sanse da svojim sposobnostima ista promjene, narod ce ih pomesti, tri puta agresivnije i jace nego sto su to bili prosli protest.
Tako da ono, kako god okrenes, dugorocno, nece dobro proci. Sem ako naprave neki obrt u svemu sto jesu sada, sto ne vjerujem da su sposobni uopste.
-
HM 2011
#2607 Re: BAKIRE ODLAZI
-LIBERO- wrote:Mislis za vas sa budzeta i iz drzavnog aparata ili...![]()
U sustini, kada bolje razmislim, mozda je i bolje da SDA uzme ove izbore. Jer oni su 2/3ovog sranja i zakuhali, ekonomija, mito, korupcija, feudalizm i sl. A posto nema sanse da svojim sposobnostima ista promjene, narod ce ih pomesti, tri puta agresivnije i jace nego sto su to bili prosli protest.
Tako da ono, kako god okrenes, dugorocno, nece dobro proci. Sem ako naprave neki obrt u svemu sto jesu sada, sto ne vjerujem da su sposobni uopste.
SDA DONOSI PROMJENU - SAMO SDA - SVI ZA SDA - NECETE SE RAZOCARATI !
-
north
#2608 Re: BAKIRE ODLAZI
@Sulejmane sa budžetske sise, Nema pravnog osnova ni za Čovića pa ga oslobodiše, a čovjek promijenio tok rijeke da bi napravio kuću koja se provjenjuje na 5 miliona
...Šta kaže Bake od imovine ima samo kuću sa vlasništvom 1/2 sa ženom i polovan automobil
...a dobar je mali, naučio je zanat lopovski, imo je dobro pajdaše od kojih je učio
...Šta očakivati od čovjeka kojem je kućni prijatelj intelektualac Šaja koji bi doveo crnca da siluje inspektorovu kćerku
...Klasični mafijaš i kriminalac čija je stranka upropastila ovu državu mame im se najeb.. 
-
sulejman1
#2609 Re: BAKIRE ODLAZI
džaba se trudiš, narod vas je prokužio, mislili ste na lažima dobiti izbore, nije narod ovce kako neki misleGoldenSpoon wrote:evo friska snimka od veceras sa dobrinjesulejman1 wrote:Prema moji procjenama SDA dobija ne 300000 glasova koje Bakir traži, već preko 400000
- IcedMFEarth
#2610 Re: BAKIRE ODLAZI
Samo budžeta i narodnjaka !!!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2611 Re: BAKIRE ODLAZI
Promjene
Usavrsit ce ovo feudalno uredjenje koje su vec uspostavili
E ako je to,ond postujem. Za vise i nemaju kapaciteta,niti zele bilo sta drugo.
E ako je to,ond postujem. Za vise i nemaju kapaciteta,niti zele bilo sta drugo.
- GoldenSpoon
#2612 Re: BAKIRE ODLAZI
evo samo sto sam stigao sa mojmila tri puta smo igrali u kolusulejman1 wrote:džaba se trudiš, narod vas je prokužio, mislili ste na lažima dobiti izbore, nije narod ovce kako neki misleGoldenSpoon wrote:evo friska snimka od veceras sa dobrinjesulejman1 wrote:Prema moji procjenama SDA dobija ne 300000 glasova koje Bakir traži, već preko 400000
-
sulejman1
#2613 Re: BAKIRE ODLAZI
E vidiš, večeras Bakir nabroja oko pola milijarde KM investicija i beskamatnih kredita što je lično došlo u BiH njegovom zaslugom, misliš da njemu treba državna marka, pa ljudino moja porodica Izetbegovič je imala i ima priliku da se legalno obogati na osnovu svojih prijateljskih veza iz islamskog svijeta preko privatnih linija, pa ljudi uopće nisu zainteresirani, što se vidi iz imovinskog kartona da čovjek nema osim ono što može svaki prosječan građanin BiH imati, ali vaša pokvarenost nema mjeru, to je narod prozreonorth wrote:@Sulejmane sa budžetske sise, Nema pravnog osnova ni za Čovića pa ga oslobodiše, a čovjek promijenio tok rijeke da bi napravio kuću koja se provjenjuje na 5 miliona...Šta kaže Bake od imovine ima samo kuću sa vlasništvom 1/2 sa ženom i polovan automobil
...a dobar je mali, naučio je zanat lopovski, imo je dobro pajdaše od kojih je učio
...Šta očakivati od čovjeka kojem je kućni prijatelj intelektualac Šaja koji bi doveo crnca da siluje inspektorovu kćerku
...Klasični mafijaš i kriminalac čija je stranka upropastila ovu državu mame im se najeb..
- IcedMFEarth
#2614 Re: BAKIRE ODLAZI
'ta kažeš, Bake živi ko prosječan Bosnac ? 
-
north
#2615 Re: BAKIRE ODLAZI
- GoldenSpoon
#2616 Re: BAKIRE ODLAZI
jesu radili lobotomiju dole prema pozornici?sulejman1 wrote:E vidiš, večeras Bakir nabroja oko pola milijarde KM investicija i beskamatnih kredita što je lično došlo u BiH njegovom zaslugom, misliš da njemu treba državna marka, pa ljudino moja porodica Izetbegovič je imala i ima priliku da se legalno obogati na osnovu svojih prijateljskih veza iz islamskog svijeta preko privatnih linija, pa ljudi uopće nisu zainteresirani, što se vidi iz imovinskog kartona da čovjek nema osim ono što može svaki prosječan građanin BiH imati, ali vaša pokvarenost nema mjeru, to je narod prozreonorth wrote:@Sulejmane sa budžetske sise, Nema pravnog osnova ni za Čovića pa ga oslobodiše, a čovjek promijenio tok rijeke da bi napravio kuću koja se provjenjuje na 5 miliona...Šta kaže Bake od imovine ima samo kuću sa vlasništvom 1/2 sa ženom i polovan automobil
-
sulejman1
#2617 Re: BAKIRE ODLAZI
Slabo ti je to jarane, bolje ti je da spavaš i da klanjaš jaciju, nego da gibetiš ljude, to je opasno po tebe. Jesi li vidio Bakira i njegovog strpljenja na sve uvrede što iznosite na njega, ali poslije izbora kreću hapšenja pravih lopova, pa će se stvari malo razbistritiIcedMFEarth wrote:
Samo budžeta i narodnjaka !!!![]()
![]()
- O'zone
- Globalni moderator
#2618 Re: BAKIRE ODLAZI
jbteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesulejman1 wrote:E vidiš, večeras Bakir nabroja oko pola milijarde KM investicija i beskamatnih kredita što je lično došlo u BiH njegovom zaslugom, misliš da njemu treba državna marka, pa ljudino moja porodica Izetbegovič je imala i ima priliku da se legalno obogati na osnovu svojih prijateljskih veza iz islamskog svijeta preko privatnih linija, pa ljudi uopće nisu zainteresirani, što se vidi iz imovinskog kartona da čovjek nema osim ono što može svaki prosječan građanin BiH imati, ali vaša pokvarenost nema mjeru, to je narod prozreonorth wrote:@Sulejmane sa budžetske sise, Nema pravnog osnova ni za Čovića pa ga oslobodiše, a čovjek promijenio tok rijeke da bi napravio kuću koja se provjenjuje na 5 miliona...Šta kaže Bake od imovine ima samo kuću sa vlasništvom 1/2 sa ženom i polovan automobil
Barem nauči kako se prezivaju.
Ne mogu ni da se smijem na ostatak informacija a volio bih međutim aa, ne ide.
Stvarno bih volio da te plaćaju barem upola koliko ih hvališ, onda bih te shvatao.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#2619 Re: BAKIRE ODLAZI
Onako, skromno bosnjackiIcedMFEarth wrote:'ta kažeš, Bake živi ko prosječan Bosnac ?
On i zena po pola kucu imaju i to je sve
Poslije tih izjava, i imovinskog kartona koji je cista laz, nije ni cudo sto gmizavac ne smije ni u jednu TV debatu.
Od trezora u ratu, do izbjegavanja TV debata...mora se priznati da kontinuitet hrabrosti je tu
-
sulejman1
#2620 Re: BAKIRE ODLAZI
Da ti znaš kakva je ljudina sa druge strane ne bi ti ublehašu ni pisnuo, tvoje ublehe nemaju granica, ovo pišem radi običnog svijeta koji čita šta to mi znamo i šta pišemo, ovo tvoje dovoljno govori o tebi i tvome znanju, haj živio ti, možda si i neka vlašina sa pala što me nebi čudilonorth wrote:![]()
A s kim ja uopšte ulazim u raspravu, to je ta zatucana SDA omladina..bježi ba dijete, irelevantan si sagovornik sa ovom gomilom gluposti koju istovari
-
VjecitiStudent
#2621 Re: BAKIRE ODLAZI
Jedna slika govori više no hiljadu riječi

-
north
#2622 Re: BAKIRE ODLAZI
Najjača je izjava bila kad je ono poodavno na FTV pitao Željka jesi ti ikad vidio neprijateljskog vojnika, kaže ja jesam
To je za anala
Kakav bezobrazluk jebo te, pa onaj Tihić rahmet mu duši je bar izgledao koliko-toliko normalno i umjereno, ovaj štakor jebe sviju u mozak bezobrazlukom...Sulejman portparol koji letke dijeli po gradu za cvaju ili je na budžetu pa jadan mora braniti
, treće nema...ovoliko Bakira ne brani ni žena mu rođena svjesna kako su se obogatili i kako je došla na mjesto direktorice na klinici 
Kakav bezobrazluk jebo te, pa onaj Tihić rahmet mu duši je bar izgledao koliko-toliko normalno i umjereno, ovaj štakor jebe sviju u mozak bezobrazlukom...Sulejman portparol koji letke dijeli po gradu za cvaju ili je na budžetu pa jadan mora braniti
- GoldenSpoon
#2623 Re: BAKIRE ODLAZI
hahahahahahanorth wrote:Najjača je izjava bila kad je ono poodavno na FTV pitao Željka jesi ti ikad vidio neprijateljskog vojnika, kaže ja jesamTo je za anala
![]()
Kakav bezobrazluk jebo te, pa onaj Tihić rahmet mu duši je bar izgledao koliko-toliko normalno i umjereno, ovaj štakor jebe sviju u mozak bezobrazlukom...Sulejman portparol koji letke dijeli po gradu za cvaju ili je na budžetu pa jadan mora braniti, treće nema...ovoliko Bakira ne brani ni žena mu rođena svjesna kako su se obogatili i kako je došla na mjesto direktorice na klinici
-
sulejman1
#2624 Re: BAKIRE ODLAZI
Ma ništa posebno nisam, naprosto uživam kada vidim da ljudi iz DF-a i SBB-a nemaju rezultata nakon gomila laži i grizu se od muke. Meni Bakir nije ništa osim što ga poštujem kao državnika i patriotu, znalca i vrsnog Bošnjačkog političara, čovjek koji ima utjecaj u cijelom islamskom svijetu i koji može dovesti investicije, za razliku od Željka Komšića vlaha koji nema šta tražiti u islamskom svijetu, kao i Radončić srpski špijun, koji je napao do sada sve i jednu muslimansku zemljunorth wrote:Najjača je izjava bila kad je ono poodavno na FTV pitao Željka jesi ti ikad vidio neprijateljskog vojnika, kaže ja jesamTo je za anala
![]()
Kakav bezobrazluk jebo te, pa onaj Tihić rahmet mu duši je bar izgledao koliko-toliko normalno i umjereno, ovaj štakor jebe sviju u mozak bezobrazlukom...Sulejman portparol koji letke dijeli po gradu za cvaju ili je na budžetu pa jadan mora braniti, treće nema...ovoliko Bakira ne brani ni žena mu rođena svjesna kako su se obogatili i kako je došla na mjesto direktorice na klinici
-
starisalko
#2625 Re: BAKIRE ODLAZI
SULJO I MUJO ( HM )north wrote:![]()
A s kim ja uopšte ulazim u raspravu, to je ta zatucana SDA omladina..bježi ba dijete, irelevantan si sagovornik sa ovom gomilom gluposti koju istovari