markentiški dobra fora, biće prava pomama radi tih sličica... još ako ih bude teže kompletiratishalla wrote:Pa ako ces iskreno, odabir igraca na ovim coca cola slibama je tako cudan da uopste ne kontam njihovu svrhu. Hajde da su isli da to bude "7 najvecih zvijezda sp" ili recimo "najbolji strijelci kvalifikacija po kontinentima" pa hajde al dzeko, witsel, chicharito, bruno alves, de rossi, mascherano...horion_bosona wrote:shalla wrote:Ja ove Coca Cola nisam jos ni nabavio, sad kako sam narucio ovaj hard cover album necu ih ni lijepiti u stari, to cu ostaviti u amanet ovome sto cu mu prodati ovaj popunjeni album![]()
![]()
+1 naručen
samo nisam siguran da li ovaj njemački ima prostor na kraju za te ili slične sličice... čini mi se da nema, jer to zavisi od izdanja albuma za pojedinu zemlju
Random zestoki samo tako, NIKAKO ne mogu da nadjem poveznicu izmedju ovih 6 igraca...
složio bih se da je izbor igrača dosta čudan... možda pomenuti imaju potpisan sponzorski ugovor sa coca colom, pa će i učestvovati u kampanji