BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

P308

#2601 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by P308 »

moa wrote:
Timotije wrote:pozdrav forumasima iz vilniusa. ovo ne moze da ne uspije, domacini se samo zgledaju, nije im jasno da su i oni jednom nekome toliko bitni u fudbalu. bice ovo sve kako treba, drugacije ne moze biti...

daj stavi koju sliku

:thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2602 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Velkoski »

P308 wrote:
moa wrote:
Timotije wrote:pozdrav forumasima iz vilniusa. ovo ne moze da ne uspije, domacini se samo zgledaju, nije im jasno da su i oni jednom nekome toliko bitni u fudbalu. bice ovo sve kako treba, drugacije ne moze biti...

daj stavi koju sliku

:thumbup:
Samo nek' ne meće međunožje.
BHF_Manijak

#2603 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by BHF_Manijak »

Nuken wrote:Nevejtu En Usalije Bosnalije tri gola Litvanie Uvalie Brazilie Kvalifikovalie AMIN
Ovo sutra svi ovako.
Doniio rijaset fetvu da se mora ovako zanijetiti sutra
Nije se bas fino zejabevati sa ovim stvarima, okretati i slicno...
skafiskafsnjak

#2604 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by skafiskafsnjak »

Bas ... ovo je nepostivanje necega sto je sveto nekome .
mO k3

#2605 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by mO k3 »

moa wrote:Image
Image

BRAZIIIIIILLLLLLLLL, hocu da idem u brazil....
:shock: :shock: :shock:

Toooooooooooooooooooo :thumbup:
insaneinthebrain

#2606 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by insaneinthebrain »

sutra hrabro do pobjede :bih:

moa

#2607 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by moa »

Ja se izvinjavam svima sto sam dosadan, ali zamisljam koja ce Carolija sutra biti kad dobijemo Litvaniju...
Sutra je dan koji cekamo svi ..

EdiT : htjedoh napisati CEKAMO, tastatura me zeza

:dance: :igra1: :igrac:
Last edited by moa on 14/10/2013 21:56, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2608 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Velkoski »

moa wrote:Ja se izvinjavam svima sto sam dosadan, ali zamisljam koja ce Carolija sutra biti kad dobijemo Litvaniju...
Sutra je dan koji cemo svi ..

pamtit' k'o dan kad' smo skinuli mrak?

ja sutra koljem svoj prvi kurban u životu, i po tome ću pamtit'..
shake69

#2609 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by shake69 »

Timotijevicu, hoce li biti ona nasa prognoza oko navijaca-maksimum 5000? Nesto se spominje 9000 do 10000 a neki toliko pretjeruju poneseni euforijom da najavljuju i 20 000! Je li to realno, mislim naravno na ovu prvu prognozu od 9-10 000 bh. navijaca?
mO k3

#2610 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by mO k3 »

leet wrote:
moa wrote:Ja se izvinjavam svima sto sam dosadan, ali zamisljam koja ce Carolija sutra biti kad dobijemo Litvaniju...
Sutra je dan koji cemo svi ..

pamtit' k'o dan kad' smo skinuli mrak?

ja sutra koljem svoj prvi kurban u životu, i po tome ću pamtit'..
Bajram i tekma sa kojom idemo u Brazil :D

Pa kud ce bolje ....
serpico35

#2611 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by serpico35 »

cindrlimindrli wrote:
Herr Flick wrote:
udrch wrote:čitav dan gledam snimke Hajrovićevog projektila..pregledao sam i sve amaterske snimke..
vjerujem u njegovu ljevicu na kraju ako sve zakaže..
Nece nama trebat Hajrovic,rjesavamo to lagano u 1 poluvremenu :gunjastajl: :gunjastajl:
Ja se nadam da ce Safet sutra svima pokazati da je moodonja, ostaviti Mismovica na klupi i poceti sa Miralemom u sredini i Izetom na desnoj strani.

zasto? u zadnje cetri utakmice je misimovic vise pokazao nego pjanic.Ebo vas pjanic. Koliko ga hvalite pomislio bih da je bolji i od inieste. A za repku ja nisam vidio da je jednu utakmicu dobro odigrao.
moa

#2612 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by moa »

andr0id wrote:Ovo su svedjanke dole ko bog :) a s prvom bih sambu khm..

Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2

Sta im mahanises :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dr_dre

#2613 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Dr_dre »

zasto? u zadnje cetri utakmice je misimovic vise pokazao nego pjanic.Ebo vas pjanic. Koliko ga hvalite pomislio bih da je bolji i od inieste. A za repku ja nisam vidio da je jednu utakmicu dobro odigrao.
Duplo bolji od inieste :D
solo2

#2614 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by solo2 »

Moraju igrati obojica i Miske i Pjanic jer su takvi majstori (zajedno sa Medunjaninom) da Pape jednostavno nemoze da izostavi bilo kojeg od spomenutih i da se nadovezem (vezano za sastav) Dzeko i Ibisevic isto tako moraju igrati, kao i Lulic. Najvise nam nedostaje Mujdza koji je Zmaj :evil: i Zukanovic na lijevom beku - kad imamo njih dvojicu onda smo zahebani pravo - pozz :bih:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#2615 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Matijevic_Vlado »

Dr_dre wrote:
Iniesta nije ni P od Pjanica
mO k3

#2616 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by mO k3 »

Matijevic_Vlado wrote:
Dr_dre wrote:
Iniesta nije ni P od Pjanica
Evo eksperta :D :lol:
Eskimko

#2617 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Eskimko »

shake69 wrote:
Timotijevicu, hoce li biti ona nasa prognoza oko navijaca-maksimum 5000? Nesto se spominje 9000 do 10000 a neki toliko pretjeruju poneseni euforijom da najavljuju i 20 000! Je li to realno, mislim naravno na ovu prvu prognozu od 9-10 000 bh. navijaca?

Cega ba 10000 a da ne govorim vise od toga....ja osobno bi bio zadovoljan sa 5000 koja je po meni i najrealnije cifra zbog vise cinjenica. Em je daleko em kraj godine i cisto sumnjam da ima puno raje koja ima toliko slobodnih dana. Za razliku od Ziline ovo je ipak predaleko od Bosne a upravo je raja iz Bosne preplavila Zilinu sto autobusima sto osobnim autima. Nista manje tome nisu doprinijeli ni nasi ljepotani iz saveza kad su rekli da nema vise karata za prodaju sad odjednom info da ih ipak imaju i da ce ih prodavati u Kaunusu...Cudno da iste neprodase kako su najavili mora da im se nesto izjalovilo pa sad prodaji na vrat na nos a znam dosta raje koja je odustala od puta bas zbog straha od nemogucnosti kupovanja karata...Raji iz skandinavije je najblize geografski ali ni odatle nema toliko povoljnih veza...prvo do Rige pa do Vilnusa pa onda do Kaunusa...ebat ga tako je kako je samo da nasi pobijede.Ja evo jos malo pa put pod noge da osobno prisustvujem tom dogadjaju..pa nek nas bude koliko bude to je najmnaje bitno bitno je da mi njih uzmemo.... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Djubre_

#2618 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Djubre_ »

Bilino polje spremno :smile:

http://zenicablog.com/zenica/sport/item ... linom.html

@Eskimko, blago tebi pa ides.. ja ne mogu u hrvatsku godinu uci u srbiju dvije haha zbog zabrani. Jedino avionom iz sa pa.. al nema se.. godisnji se isfuro.. glavu dajem dace biti 7.000-8.000.

Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
moa

#2619 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by moa »

Dr_dre wrote:
Pjana je meni nadrazi igrac btw... ma svi su mi dragi :-)
jeza u ledja

#2620 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by jeza u ledja »

A jest fakat u zadnjih par tekmi Pjana dosta slabiji nego inace.
Logovan

#2621 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Logovan »

Image

Auuu :D :izet:
Dolazim u Brazil 1000%. :mrgreen:
mO k3

#2622 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by mO k3 »

Logovan wrote:
Image

Auuu :D :izet:
Dolazim u Brazil 1000%. :mrgreen:
Sto se mene tiče ova djevojka sa gaćicama ,nek ima samo gaćice na sebi i štikle ostalo mi samo smeta :D
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#2623 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Matijevic_Vlado »

cuj moHketa starog kurvara :mrgreen: :mrgreen:
mO k3

#2624 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by mO k3 »

Matijevic_Vlado wrote:cuj moHketa starog kurvara :mrgreen: :mrgreen:
Eki tebe , imaš sta ti pametni reče na ovu temu oko moje :D
MOSALJOZE

#2625 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by MOSALJOZE »

On će meni nema euforije :D
Pošto sutra koljem kravu neću imati vremena pa da vas prije toga pozdravim i poselamim.
Sutra bajramnakvadrat pa eto ko slavi Bajram Šerif Mubarek Olsun i Bajram Brazil Mubarek Olsun.Prva je za sve muslimane,a druga za sve istinske navijače BIH,neka nam je sretno.
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Last edited by MOSALJOZE on 14/10/2013 22:19, edited 1 time in total.
Locked