moa wrote:Timotije wrote:pozdrav forumasima iz vilniusa. ovo ne moze da ne uspije, domacini se samo zgledaju, nije im jasno da su i oni jednom nekome toliko bitni u fudbalu. bice ovo sve kako treba, drugacije ne moze biti...
daj stavi koju sliku
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- P308
#2601 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2602 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Samo nek' ne meće međunožje.P308 wrote:moa wrote:Timotije wrote:pozdrav forumasima iz vilniusa. ovo ne moze da ne uspije, domacini se samo zgledaju, nije im jasno da su i oni jednom nekome toliko bitni u fudbalu. bice ovo sve kako treba, drugacije ne moze biti...
daj stavi koju sliku
- BHF_Manijak
#2603 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Nije se bas fino zejabevati sa ovim stvarima, okretati i slicno...Nuken wrote:Nevejtu En Usalije Bosnalije tri gola Litvanie Uvalie Brazilie Kvalifikovalie AMIN
Ovo sutra svi ovako.
Doniio rijaset fetvu da se mora ovako zanijetiti sutra
- skafiskafsnjak
#2604 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Bas ... ovo je nepostivanje necega sto je sveto nekome .
- mO k3
#2605 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
moa wrote:
BRAZIIIIIILLLLLLLLL, hocu da idem u brazil....
Toooooooooooooooooooo
- insaneinthebrain
#2606 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
sutra hrabro do pobjede
- moa
#2607 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ja se izvinjavam svima sto sam dosadan, ali zamisljam koja ce Carolija sutra biti kad dobijemo Litvaniju...
Sutra je dan koji cekamo svi ..
EdiT : htjedoh napisati CEKAMO, tastatura me zeza

Sutra je dan koji cekamo svi ..
EdiT : htjedoh napisati CEKAMO, tastatura me zeza
Last edited by moa on 14/10/2013 21:56, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2608 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
pamtit' k'o dan kad' smo skinuli mrak?moa wrote:Ja se izvinjavam svima sto sam dosadan, ali zamisljam koja ce Carolija sutra biti kad dobijemo Litvaniju...
Sutra je dan koji cemo svi ..
![]()
![]()
ja sutra koljem svoj prvi kurban u životu, i po tome ću pamtit'..
- shake69
#2609 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Timotijevicu, hoce li biti ona nasa prognoza oko navijaca-maksimum 5000? Nesto se spominje 9000 do 10000 a neki toliko pretjeruju poneseni euforijom da najavljuju i 20 000! Je li to realno, mislim naravno na ovu prvu prognozu od 9-10 000 bh. navijaca?Timotije wrote:pozdrav forumasima iz vilniusa. ovo ne moze da ne uspije, domacini se samo zgledaju, nije im jasno da su i oni jednom nekome toliko bitni u fudbalu. bice ovo sve kako treba, drugacije ne moze biti...
- mO k3
#2610 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Bajram i tekma sa kojom idemo u Brazilleet wrote:pamtit' k'o dan kad' smo skinuli mrak?moa wrote:Ja se izvinjavam svima sto sam dosadan, ali zamisljam koja ce Carolija sutra biti kad dobijemo Litvaniju...
Sutra je dan koji cemo svi ..
![]()
![]()
ja sutra koljem svoj prvi kurban u životu, i po tome ću pamtit'..
Pa kud ce bolje ....
-
serpico35
#2611 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
cindrlimindrli wrote:Ja se nadam da ce Safet sutra svima pokazati da je moodonja, ostaviti Mismovica na klupi i poceti sa Miralemom u sredini i Izetom na desnoj strani.Herr Flick wrote:Nece nama trebat Hajrovic,rjesavamo to lagano u 1 poluvremenuudrch wrote:čitav dan gledam snimke Hajrovićevog projektila..pregledao sam i sve amaterske snimke..
vjerujem u njegovu ljevicu na kraju ako sve zakaže..![]()
zasto? u zadnje cetri utakmice je misimovic vise pokazao nego pjanic.Ebo vas pjanic. Koliko ga hvalite pomislio bih da je bolji i od inieste. A za repku ja nisam vidio da je jednu utakmicu dobro odigrao.
- moa
#2612 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
andr0id wrote:Ovo su svedjanke dole ko boga s prvom bih sambu khm..
Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
Sta im mahanises
-
Dr_dre
#2613 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Duplo bolji od iniestezasto? u zadnje cetri utakmice je misimovic vise pokazao nego pjanic.Ebo vas pjanic. Koliko ga hvalite pomislio bih da je bolji i od inieste. A za repku ja nisam vidio da je jednu utakmicu dobro odigrao.
-
solo2
#2614 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moraju igrati obojica i Miske i Pjanic jer su takvi majstori (zajedno sa Medunjaninom) da Pape jednostavno nemoze da izostavi bilo kojeg od spomenutih i da se nadovezem (vezano za sastav) Dzeko i Ibisevic isto tako moraju igrati, kao i Lulic. Najvise nam nedostaje Mujdza koji je Zmaj
i Zukanovic na lijevom beku - kad imamo njih dvojicu onda smo zahebani pravo - pozz 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#2615 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Iniesta nije ni P od PjanicaDr_dre wrote:Duplo bolji od iniestezasto? u zadnje cetri utakmice je misimovic vise pokazao nego pjanic.Ebo vas pjanic. Koliko ga hvalite pomislio bih da je bolji i od inieste. A za repku ja nisam vidio da je jednu utakmicu dobro odigrao.
- mO k3
#2616 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Evo ekspertaMatijevic_Vlado wrote:Iniesta nije ni P od PjanicaDr_dre wrote:Duplo bolji od iniestezasto? u zadnje cetri utakmice je misimovic vise pokazao nego pjanic.Ebo vas pjanic. Koliko ga hvalite pomislio bih da je bolji i od inieste. A za repku ja nisam vidio da je jednu utakmicu dobro odigrao.
- Eskimko
#2617 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
shake69 wrote:Timotijevicu, hoce li biti ona nasa prognoza oko navijaca-maksimum 5000? Nesto se spominje 9000 do 10000 a neki toliko pretjeruju poneseni euforijom da najavljuju i 20 000! Je li to realno, mislim naravno na ovu prvu prognozu od 9-10 000 bh. navijaca?Timotije wrote:pozdrav forumasima iz vilniusa. ovo ne moze da ne uspije, domacini se samo zgledaju, nije im jasno da su i oni jednom nekome toliko bitni u fudbalu. bice ovo sve kako treba, drugacije ne moze biti...
Cega ba 10000 a da ne govorim vise od toga....ja osobno bi bio zadovoljan sa 5000 koja je po meni i najrealnije cifra zbog vise cinjenica. Em je daleko em kraj godine i cisto sumnjam da ima puno raje koja ima toliko slobodnih dana. Za razliku od Ziline ovo je ipak predaleko od Bosne a upravo je raja iz Bosne preplavila Zilinu sto autobusima sto osobnim autima. Nista manje tome nisu doprinijeli ni nasi ljepotani iz saveza kad su rekli da nema vise karata za prodaju sad odjednom info da ih ipak imaju i da ce ih prodavati u Kaunusu...Cudno da iste neprodase kako su najavili mora da im se nesto izjalovilo pa sad prodaji na vrat na nos a znam dosta raje koja je odustala od puta bas zbog straha od nemogucnosti kupovanja karata...Raji iz skandinavije je najblize geografski ali ni odatle nema toliko povoljnih veza...prvo do Rige pa do Vilnusa pa onda do Kaunusa...ebat ga tako je kako je samo da nasi pobijede.Ja evo jos malo pa put pod noge da osobno prisustvujem tom dogadjaju..pa nek nas bude koliko bude to je najmnaje bitno bitno je da mi njih uzmemo....
-
Djubre_
#2618 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Bilino polje spremno 
http://zenicablog.com/zenica/sport/item ... linom.html
@Eskimko, blago tebi pa ides.. ja ne mogu u hrvatsku godinu uci u srbiju dvije haha zbog zabrani. Jedino avionom iz sa pa.. al nema se.. godisnji se isfuro.. glavu dajem dace biti 7.000-8.000.
http://zenicablog.com/zenica/sport/item ... linom.html
@Eskimko, blago tebi pa ides.. ja ne mogu u hrvatsku godinu uci u srbiju dvije haha zbog zabrani. Jedino avionom iz sa pa.. al nema se.. godisnji se isfuro.. glavu dajem dace biti 7.000-8.000.
- moa
#2619 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Pjana je meni nadrazi igrac btw... ma svi su mi dragiDr_dre wrote:Duplo bolji od iniestezasto? u zadnje cetri utakmice je misimovic vise pokazao nego pjanic.Ebo vas pjanic. Koliko ga hvalite pomislio bih da je bolji i od inieste. A za repku ja nisam vidio da je jednu utakmicu dobro odigrao.
- jeza u ledja
#2620 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
A jest fakat u zadnjih par tekmi Pjana dosta slabiji nego inace.
- Logovan
#2621 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Auuumoa wrote:
BRAZIIIIIILLLLLLLLL, hocu da idem u brazil....
Dolazim u Brazil 1000%.
- mO k3
#2622 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Sto se mene tiče ova djevojka sa gaćicama ,nek ima samo gaćice na sebi i štikle ostalo mi samo smetaLogovan wrote:Auuumoa wrote:
BRAZIIIIIILLLLLLLLL, hocu da idem u brazil....![]()
![]()
Dolazim u Brazil 1000%.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#2623 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
cuj moHketa starog kurvara

- mO k3
#2624 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Eki tebe , imaš sta ti pametni reče na ovu temu oko mojeMatijevic_Vlado wrote:cuj moHketa starog kurvara![]()
- MOSALJOZE
#2625 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
On će meni nema euforije
Pošto sutra koljem kravu neću imati vremena pa da vas prije toga pozdravim i poselamim.
Sutra bajramnakvadrat pa eto ko slavi Bajram Šerif Mubarek Olsun i Bajram Brazil Mubarek Olsun.Prva je za sve muslimane,a druga za sve istinske navijače BIH,neka nam je sretno.

Pošto sutra koljem kravu neću imati vremena pa da vas prije toga pozdravim i poselamim.
Sutra bajramnakvadrat pa eto ko slavi Bajram Šerif Mubarek Olsun i Bajram Brazil Mubarek Olsun.Prva je za sve muslimane,a druga za sve istinske navijače BIH,neka nam je sretno.
Last edited by MOSALJOZE on 14/10/2013 22:19, edited 1 time in total.