Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dječak sa šibicama

#2601 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Ovo je bilo dobro, Gocka se zapricala i daje stapic Memi zabunom, a Ljuba ko golman, neda :lol: :lol:
kremali

#2602 Re: Farma

Post by kremali »

BegA_ wrote:Al' nam nahvalise Memisa.

Ma kome to nama??
De prekinite vise s tim malogradjanskim lokalpatrotizmom...Cak su i Crnogorci prerasli to u ovim regionalnim šouovima...

Zasto po automatizmu stajete iza ljudi samo jer dolaze iz vase zemlje?
Tayyip

#2603 Re: Farma

Post by Tayyip »

Bravo Memišu brate! To je Memo! :thumbup:
amiliana

#2604 Re: Farma

Post by amiliana »

Bravo Memo! car pridobio srca svih farmera :bih: :kravata: :D
bowie

#2605 Re: Farma

Post by bowie »

@kremali .... Jarane o cemu ti pricas??? Pa ti si prvi poceo sa "moralisanjem" i brojanjem krvnih zrnaca i utvrdjivanjem ko je "podoban" a ko nije!!! ....BTW kako god okrenes Memo je jedan od najgotivnijih likova tamo!
kremali wrote:
karanana wrote:Sta li ce njima dati da jedu? Hoce li ono biti i rostilj? Mozda ne bude mjesano fasirano. Eno piletina za muslimane. Ukljucujuci i turcina cemu. A resetka podmazana slaninon. Bjezi memo od tog dima.

Sramotnan je nivo svijesti kod muslimana na Balkanu...

Danijel Alibabic negira da je musliman i izjasnjava se kao Crnogorac-Srbin
Cemo je musliman iz CG ali prica ekavicom, slavi slavu i vjerovatno se osjeca kao Srbin
Ekrem musliman iz CG, nije ni B od Bosnjaka, ljubi se tri put
Memo jedini normalan, gradska raja...

dakle 25% uspijeh :roll:
Asamoah Gyan

#2606 Re: Farma

Post by Asamoah Gyan »

@bowie, vidiš da je frajer provokator ba ....

Bravo MEMARA!
klavirdžija

#2607 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Memo je teški ulizica, za njega je i Nazif mala maca. Ono uvlačenje u pakaš je bilo za povratit.
nino90

#2608 Re: Farma

Post by nino90 »

cujgljive, jel to ispo xd
foluška

#2609 Re: Farma

Post by foluška »

Memiš naš u finalu
Abid Sakalaš

#2610 Re: Farma

Post by Abid Sakalaš »

Memo Veličanstveni.
Kal El

#2611 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Znao sam da Goca.G ide u arenu, vala ima glas od mene samo zato što ne mogu više da gledam onu vješticu ...Memo legendo naša!
Danijel nije slavio slavu, niti je jeo svinjetinu..Ćemo isto tako, rekao je Čestitam vam praznik ili tako nešto kad su on sha i još neko nazdravljali..a što diraš ekija,kad ni sam ne zna šta je ;)

A vala danas im šaljem poruku zbog ono dvoje glumaca..dojadili su Bogu i narodu! Ako hoćete napiši te šta da još dodam u poruci..
dječak sa šibicama

#2612 Re: Farma

Dobio je stapice od koga sam i ocekivao, Zorica, Saska i Jovana, Era mu je dao stapic cisto jer je Vesnin jaran vec 20 godina, ostali naravno Vesni. Ocekivao sam od Duleta, ali nije... Eki je danas lobirao po Farmi :D nema kome nije dosapnuo "nemoj dati stapic Memi, mnogo dobar covjek" :D

Ne znam, ne svidja mi se ta logika pojedinaca, koji nekoga ko se ne svadja, odmah proglase lazovom, licemjerom, glumcem, i sta sve ne... znaci, nemoguce je biti normalan covjek koji se ne zeli zamjerati nisakim?

Memo se svadjao sa Vesnom, sa Saskom, ali je sa Saskom ostao u ok odnosima. Mozda je takav covjek... i ona izjava da su svi kvalitetni, mozda je samo reakcija na stapice, odahnuo covjek sto nece u arenu pa ga ponio entuzijazam. Nemojte biti na kraj srca jebiga.

Namazan jeste, ali ne da je licemjer i liziguza, to ne vjerujem. Vise je onako, prica ona carsijanerska, mjerenje ribe i slicno. Polazim uvijek od sebe, da sam ja tamo na njegovom mjestu, sa svima bi zelio biti u ok odnosima, cisto da uzivam u zajebanciji a ne da moram ljude izbjegavati i izbjegavati duele ocima. Osim sa Vesnom :D
klavirdžija

#2613 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Jedno je biti OK sa svima, a drugo je uvlačiti se grupi propalih pevaljki, starleta i bivših misica u pakaš. Doduše, nije ni on mnogo bolji. U svakom slučaju, sve i da je taktika, bespotrebno, tačnije za povratit.
Kal El

#2614 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

klavirdžija wrote:Jedno je biti OK sa svima, a drugo je uvlačiti se grupi propalih pevaljki, starleta i bivših misica u pakaš. Doduše, nije ni on mnogo bolji. U svakom slučaju, sve i da je taktika, bespotrebno, tačnije za povratit.
Ma hajde šta ti znaš gledaš farmu odkad se završila ona glupost od VB..
Pusti nas da uživamo u farmi..sve dok ne prikazuju silikoniju i potrcka :mrgreen:
klavirdžija

#2615 Re: Farma

Post by klavirdžija »

E nek ti znaš otkad ja gledam Farmu… Ovdje se ni nema šta komentarisat, sem poneke bljuvotine tipa Memine izvale danas ili Silikonije romantične situacije. Blagi očaj.
dječak sa šibicama

#2616 Re: Farma

Niko te ne tjera da gledas, ja ono sto smatram blagim ocajem, zaobilazim u sirokom luku.

Nego, malo mi je cudno ovo sa Glumicom, prvo je gledaoci izglasali da udje u farmu, a sad kao najmanje glasova.

Cini mi se da se Irvaski stima ponovna pobjeda... glumica uciti nece, ova streberka hoce, znaci vec se zna ko se vraca iz arene.
Sabirni centar

#2617 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

dječak sa šibicama wrote:Niko te ne tjera da gledas, ja ono sto smatram blagim ocajem, zaobilazim u sirokom luku.

Nego, malo mi je cudno ovo sa Glumicom, prvo je gledaoci izglasali da udje u farmu, a sad kao najmanje glasova.

Cini mi se da se Irvaski stima ponovna pobjeda... glumica uciti nece, ova streberka hoce, znaci vec se zna ko se vraca iz arene.
I večeras je zadruga odigrala kako njoj odgovara. :wink:

Ovo sa glumicom blage veze nema sa glasovima, već se Irvaski šteli ostanak, jer je dobra za šou, a glumicu kažnjavaju zbog laprdanja i iznošenja događaja iz "vanjskog svijeta" :oops:
Sabirni centar

#2618 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

kremali wrote:
BegA_ wrote:Al' nam nahvalise Memisa.

Ma kome to nama??
De prekinite vise s tim malogradjanskim lokalpatrotizmom...Cak su i Crnogorci prerasli to u ovim regionalnim šouovima...

Zasto po automatizmu stajete iza ljudi samo jer dolaze iz vase zemlje?
Ponosan sam kako NAM nahvališe našeg mahalaša Memu :bleee:
dječak sa šibicama

#2619 Re: Farma

A Staniju i njeno spavanje, eto nakeljih sliku kao dokaz, ni da spomenu.

Ja mislim da glasanje gledalaca ima nekog uticaja, ali ako zadruga odluci da joj se ne svidja kako su gledatelji glasali, samo promijene procente :D

Ali dobro, ovo je sad sbbkbb, mi nemamo pojma.

Kaze mi danas jedan jaran, koji ovo prati samo petkom kad su zurke :D i ima tu nesto... kaze, svaka zurka ista, red muzike, red plesa, onda udju tamburasi, i fajront. Pa zadruga skontala da sinocnju zacini, cime nego Stanijom, Filipom i svadjom.

Ako im je to izrezirana drama, e jebiga onda... ne kontam, vec su isprobali ranije, pa zasto ne ponove: boks mec, vjencanje dva farmera, pitanja gledalaca upucena farmerima.

Recimo boks mec Ficko vs Vesna :D Ljuba i zorica bi bilo najbolje ali Zlore je bolesna a Ljuba nema smisla da boksa, zenska je profi kick boxer... drugi mec, Stanija vs Jovana.

Vjencanje recimo izmedju Jovane i Filipa, da se zakuha malo, eto im drame ako zele dramiti sa ovo dvoje sljepljenih, Stanijom i manekenom. Ili Stanija i Haki.

Ili ono sa pitanjima gledalaca, Ognjen za stolom sa farmerima, i cita pitanja gledalaca, sa imenom i prezimenom ljudi koji postavljaju pitanja.
Kal El

#2620 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Goca je ravnopravno opet ušla na farmu, znalo se da Sandra,ona Glumica/Pjevačica,Daria i Rule nemaju šanse da uđu..Goca po meni je dosadna i ne vidim joj mjesto tu..još kako je "blatila" farmu po novinam..
Kal El

#2621 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Dječaku,ja bih ako mogu da ovo u poruci spomenem :mrgreen: drama ideja
dječak sa šibicama

#2622 Re: Farma

Slobodno.
hodža

#2623 Re: Farma

Post by hodža »

Memo ovo iskusno radi :D

Planira čovjek izložbu u Beogradu i ovo mu je odlična prilika za promociju, i aBd biće para :oops: :D

p.s. ovoj ekipi fali Zmaj od Šipova :D e tek tad bi nast'o :shooo: :D
Last edited by hodža on 11/05/2013 23:44, edited 1 time in total.
Sabirni centar

#2624 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

dječak sa šibicama wrote:A Staniju i njeno spavanje, eto nakeljih sliku kao dokaz, ni da spomenu.

Ja mislim da glasanje gledalaca ima nekog uticaja, ali ako zadruga odluci da joj se ne svidja kako su gledatelji glasali, samo promijene procente :D

Ali dobro, ovo je sad sbbkbb, mi nemamo pojma.

Kaze mi danas jedan jaran, koji ovo prati samo petkom kad su zurke :D i ima tu nesto... kaze, svaka zurka ista, red muzike, red plesa, onda udju tamburasi, i fajront. Pa zadruga skontala da sinocnju zacini, cime nego Stanijom, Filipom i svadjom.

Ako im je to izrezirana drama, e jebiga onda... ne kontam, vec su isprobali ranije, pa zasto ne ponove: boks mec, vjencanje dva farmera, pitanja gledalaca upucena farmerima.

Recimo boks mec Ficko vs Vesna :D Ljuba i zorica bi bilo najbolje ali Zlore je bolesna a Ljuba nema smisla da boksa, zenska je profi kick boxer... drugi mec, Stanija vs Jovana.

Vjencanje recimo izmedju Jovane i Filipa, da se zakuha malo, eto im drame ako zele dramiti sa ovo dvoje sljepljenih, Stanijom i manekenom. Ili Stanija i Haki.

Ili ono sa pitanjima gledalaca, Ognjen za stolom sa farmerima, i cita pitanja gledalaca, sa imenom i prezimenom ljudi koji postavljaju pitanja.
isto razmišljamo :D

ovo sa pitanjima gledalaca je :thumbup:

mislim da će ta pitanja biti negdje skoro pred kraj serijala :D barem je tako bilo u farmi 2
dječak sa šibicama

#2625 Re: Farma

Bice tu vise od jedne izlozbe :D

Pa i Cemo je promovisao album, jedno 20 puta je pricao o albumu koji izlazi.

Njemu dosta dvije sedmice, vjerovatno mu Grand izdaje album, ruka ruku mije... :D
Locked