Ne samo da je rusio, jako pozitivno me iznenadio i onim hinjskim sutem uz stativu kad mu je jedva skide golman.
SEO
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Protivnici to znaju najbolje...Nuken wrote:Sea je porušio šta je mogao.KLASA

Sta kaze ovdje ne skontah?shandrprcSA wrote:
hocu cajsoccerfan88 wrote:Sta kaze ovdje ne skontah?shandrprcSA wrote:![]()
![]()
Nije nista dobro, ubjeden sam
![]()
![]()
hocu i ja da sibnem Momciluk na avatar dajte mi recite kako....shandrprcSA wrote:
SAMO RUŠI LJUBAVI
seo mi je drag ,ali ovo nam nije potrebno ovakav prostakluk ..._mufljuz_ wrote:hocu i ja da sibnem Momciluk na avatar dajte mi recite kako....shandrprcSA wrote:
SAMO RUŠI LJUBAVI
Nisam ga nazvao obicnim igracem ..nego (vidi gore) ...dakle: OK momak ...mogucnosti i nisu bas PREvelike - ali je odigrao u skladu s njima. Ne, ne radi se o ironiji.OldMayor wrote:Jel ovo neka neuspjesna ironija il sta vec? Imati 21 godinu i onako odigrati protiv trojke Di Maria - Messi - Aguero ne moze obican igrac, kako ga ti nazivas. Ali eto, vidjet cemo nigeriju i iran protiv ovog trojca, kako ce se provest.Stari wrote:za otuogol ...nistica ...hajd desi se. Ne zamjeram momku apsolutno nista....igrao je na nivou svojih mogucnosti .... a iste su na zalost ne prevelike ... te mogucnosti su se mogle vidjeti (konacno ) jer momak do sad nije igrao sluzbenih takmicarskih utakmica.
Za sad na tom mjestu mozda i nemamo boljeg ... i stvar je relativno u redu ...
Ono sto mi i nije bas u redu je to sto ga se velica i forsira ...preko medija ...i preko razno-raznih internet portala ...gdje ljudi pisu hvalospijeve , simptomaticno najcesce su ti textovi napisani prepoznatljivim oskudnim rjecnikom , i ne treba biti odvec mastovit pa skontati o cemu se tu u biti radi.
Taktika . .....Hvalite me usta inace cu vas razguliti....
Rekoh ...momak je ok....za sad tu i nemamo puno boljeg ... ali je vec odavno vise nego vidljivo da ljudi organizovano pisu neosnovane hvalospijeve .... a decko je mogao napraviti veliku karijeru da toga nije bilo ...kao boxer...dzudista ili tako nesto,
Neka te Seade ...igraj i suti ....i valjda ce to sve sjesti na svoje mjesto.![]()
Ne radi mu babo avazu i tetka na klixu, pa da ga velicaju tek tako. Jesi li se mozda upitao zasto ga raja velica?
Ovdje je Seo psovao zbog nepravedno poništenog gola naše reprezentacije koji bi nas da nije poništen odveo u drugi krug._mufljuz_ wrote:ne radi se uopste o prostakluku, slavljenju picke materine - ovo je samo ekspanzija bijesa zbog neigranja, bijesa, paradigma iskrenog patriotizma, iskrenosti, morao je da jebe mater nekom drugom kad nije mogao da opsuje onom kome je trebao, zbog svega napravljenog, zbog sudijske nepravde, zbog retardiranog selektora, zbog napravljenog nesretnog autogola, zbog prikazanog antifudbala nasih balerina, sve u jednom gifu sazeto.... zbog toga
_mufljuz_ wrote:ne radi se uopste o prostakluku, slavljenju picke materine - ovo je samo ekspanzija bijesa zbog neigranja, bijesa, paradigma iskrenog patriotizma, iskrenosti, morao je da jebe mater nekom drugom kad nije mogao da opsuje onom kome je trebao, zbog svega napravljenog, zbog sudijske nepravde, zbog retardiranog selektora, zbog napravljenog nesretnog autogola, zbog prikazanog antifudbala nasih balerina, sve u jednom gifu sazeto.... zbog toga
Seo je sve ono sto ocekujemo od nasih igraca. On i Besic su igraci kakve smo odavno vec trazili. Kako su samo popunili rupe u ekipi._mufljuz_ wrote:ne radi se uopste o prostakluku, slavljenju picke materine - ovo je samo ekspanzija bijesa zbog neigranja, bijesa, paradigma iskrenog patriotizma, iskrenosti, morao je da jebe mater nekom drugom kad nije mogao da opsuje onom kome je trebao, zbog svega napravljenog, zbog sudijske nepravde, zbog retardiranog selektora, zbog napravljenog nesretnog autogola, zbog prikazanog antifudbala nasih balerina, sve u jednom gifu sazeto.... zbog toga
ono sto nisam pomenuo je cisto njesra Susicatataćusak wrote:Ovdje je Seo psovao zbog nepravedno poništenog gola naše reprezentacije koji bi nas da nije poništen odveo u drugi krug._mufljuz_ wrote:ne radi se uopste o prostakluku, slavljenju picke materine - ovo je samo ekspanzija bijesa zbog neigranja, bijesa, paradigma iskrenog patriotizma, iskrenosti, morao je da jebe mater nekom drugom kad nije mogao da opsuje onom kome je trebao, zbog svega napravljenog, zbog sudijske nepravde, zbog retardiranog selektora, zbog napravljenog nesretnog autogola, zbog prikazanog antifudbala nasih balerina, sve u jednom gifu sazeto.... zbog toga
Sve ovo ostalo što si napisao je čisto njesra protiv Sušića.
ŠTA JE?!soccerfan88 wrote:Sta kaze ovdje ne skontah?shandrprcSA wrote:![]()
![]()
Nije nista dobro, ubjeden sam
![]()
![]()
Istina. Ovdje se derao na Besica kada je mali izgubio jednu loptu na sredini terenaSaPnA wrote:meni izgleda kao da kaze beša