nosara wrote:Revoltage wrote: Silajdzic?
Željko Komšić osniva novu stranku
- Prpa.ba
#2601 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2602 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Daj druze Nosara reci da se za*je*bajes za Harisa
Btw. ako se ti budes angazovao i stavio na neku od lista, javi barem na PP da te zaokruzim....ne zezam se

Btw. ako se ti budes angazovao i stavio na neku od lista, javi barem na PP da te zaokruzim....ne zezam se
- Banksy
#2603 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Hare ide u paketu s Oručevićem, a to znači da u gajbu zdravih jabuka ubacuješ jednu trulu. Sve su trule za 15 dana.Prpa.ba wrote:nosara wrote:Revoltage wrote: Silajdzic?
- ultima_palabra
#2604 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Mislim da su birači alergični na likove koji su na vlasti i oko vlasti 20 godina. Zato mislim da bi visoki , pa i srednji ešalon SDP-a i bilo koje druge stranke trebao biti nepoželjan u novoj stranci.
Naravno, ima tu izuzetaka tipa Slobodan Popović... ljudi koji nešto pozitivno uradili u svojim mandatima i koji nemaju oraha u džepovima. Ali općenito, trebali bi biti vrlo oprezni sa masovnim primanjem u stranku... lako se upadne u priču o Kurtama i Murtama.
Naravno, ima tu izuzetaka tipa Slobodan Popović... ljudi koji nešto pozitivno uradili u svojim mandatima i koji nemaju oraha u džepovima. Ali općenito, trebali bi biti vrlo oprezni sa masovnim primanjem u stranku... lako se upadne u priču o Kurtama i Murtama.
- Banksy
#2605 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
To Hare nosi miraz ...nosara wrote: Enes Karic...
Koji Amar, koji Berić i koji franjevac?
-
StupskaBitanga
#2606 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Mislim da je patka da će Lepi-H.S kod Komše
-
Blagaj
#2607 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Možda će ujediniti stranke. Nije ni ta loša.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2608 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Bude li mu Silajdzic dio ekipe, slobodno neka ne pokrece stranku.
-
StupskaBitanga
#2609 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
-LIBERO- wrote:Bude li mu Silajdzic dio ekipe, slobodno neka ne pokrece stranku.
- seln
#2610 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Resid Hafizovicnosara wrote:To je vec malo teze... Volio bih, ali bih vise volio Selima...Revoltage wrote:Ilija Jurišić.
Enes Karic...
- slucajni prolaznik
#2611 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Beric je Gojko, nema koji drugiBanksy wrote:Koji Amar, koji Berić i koji franjevac?nosara wrote: Enes Karic...
Fra Luka Markesic je i javno objavio svoj glas za Komsica: "...ja sam sam glasao za Komšića, zato što mi u sadašnjoj kaotičnoj situaciji opcija SDP-a i Željka Komšića izgleda kao pozitivna opcija..."
Krajem februara je Osnivacka skupstina u Sarajevu
Ova ekipa, a ima jos mnogo drugih kvalitetnih ljudi, ce na sljedecim izborima jednostavno k'o tornado pomesti ove trenutne politicke gnjide
- ultima_palabra
#2612 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Čuj Amar
I njega dočekah da vidim u politici...
-
StupskaBitanga
#2613 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
e da vidimo i to čudoOva ekipa, a ima jos mnogo drugih kvalitetnih ljudi, ce na sljedecim izborima jednostavno k'o tornado pomesti ove trenutne politicke gnjide
- Banksy
#2614 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Puno selebritija ...slucajni prolaznik wrote:Beric je Gojko, nema koji drugiBanksy wrote:Koji Amar, koji Berić i koji franjevac?nosara wrote: Enes Karic...Amar - kolateralna steta Osimovih
Haris Hrle i Zeljko Komsic su prisno prijateljstvo uspostavili jos krajem 2011. godine u Becu, u slucaju Divjak.
Fra Luka Markesic je i javno objavio svoj glas za Komsica: "...ja sam sam glasao za Komšića, zato što mi u sadašnjoj kaotičnoj situaciji opcija SDP-a i Željka Komšića izgleda kao pozitivna opcija..."
Krajem februara je Osnivacka skupstina u Sarajevu
Ova ekipa, a ima jos mnogo drugih kvalitetnih ljudi, ce na sljedecim izborima jednostavno k'o tornado pomesti ove trenutne politicke gnjide
Daj bože
-
Blagaj
#2615 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Meni se čini da je fra Luka malo previše ozbiljan za ovu ekipu. Čovjek već sada ima 76 godina. Onda bi mogli pozvati i Raifa Dizdarevića, eno ga k'o momak.slucajni prolaznik wrote:Banksy wrote:Koji Amar, koji Berić i koji franjevac?nosara wrote: Enes Karic...
-
dijaliza
- Opetja033
#2617 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Ako @nosara ne izmislja imena i ne lozi raju, ovo je respektabilna ekipa. Polazim od ovoga da je prica o Osimu zajebancija, zaista.
Uglavnom poprilicno sam siguran da ce nakon izbora koalirati sa SDA, zivi bili pa vidjeli.
Uglavnom poprilicno sam siguran da ce nakon izbora koalirati sa SDA, zivi bili pa vidjeli.
-
StupskaBitanga
#2618 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
samo nek neko kaže da je ovo oko Lepog šala jer se iskreno nadam da jeste
- Banksy
#2619 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Ako i jeste, uzajamne simpatije ne kriju ...StupskaBitanga wrote:samo nek neko kaže da je ovo oko Lepog šala jer se iskreno nadam da jeste
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#2620 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
"...sa njegovi metodama se vrlo cesto nisam slagao..."
Mislim da je taj dio Zeljkine izjave jako bitan, i sustinski, i da su ova nagadjanja, vezano za Silajdzica u toj novoj ekipi oko Komsica, samo nagadjanaj, i to neistinita.
A sa drugim, nadam se da nema nista od toga. Sem ako se SDA dobrano, dobraaaanoo preformulise, drugacije profilira i ocisti od kadra sa "orasima u dzepu", kojih je ne mali broj. Znaci, posto je to skoro pa ne izvodljivo, nista do toga
Mislim da je taj dio Zeljkine izjave jako bitan, i sustinski, i da su ova nagadjanja, vezano za Silajdzica u toj novoj ekipi oko Komsica, samo nagadjanaj, i to neistinita.
Sa prvim dijelom posta se slazem.Opetja033 wrote:Ako @nosara ne izmislja imena i ne lozi raju, ovo je respektabilna ekipa. Polazim od ovoga da je prica o Osimu zajebancija, zaista.![]()
A sa drugim, nadam se da nema nista od toga. Sem ako se SDA dobrano, dobraaaanoo preformulise, drugacije profilira i ocisti od kadra sa "orasima u dzepu", kojih je ne mali broj. Znaci, posto je to skoro pa ne izvodljivo, nista do toga
-
StupskaBitanga
#2621 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
sve je nagađenje do kongresa a do njega čekajmo jer ništa drugo nam ne preostaje
-
Aqua_S
#2622 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
ne stignem upratit..mozel neko bar pocetnih 11..da nabroji...?...ako bude puno glumaca...popisajte stranku...ah zaboravih i ljekare...znaci..ako ovi prvi i drugi navale...stranka ce vam biti 0 bodeeeva

- nosara
#2623 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
... i fra Petar...Blagaj wrote: Meni se čini da je fra Luka malo previše ozbiljan za ovu ekipu. Čovjek već sada ima 76 godina. Onda bi mogli pozvati i Raifa Dizdarevića, eno ga k'o momak.
-
VjecitiStudent
#2624 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Čitam Silajdžić, a vidim Hećo, Jata, Backović, ...-LIBERO- wrote:Bude li mu Silajdzic dio ekipe, slobodno neka ne pokrece stranku.
- Challenger__
#2625 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Ovo me asocira na "Vašingtonski sporazum", ali u političkoj formi: 1994 - 2014.nosara wrote:... i fra Petar...Blagaj wrote: Meni se čini da je fra Luka malo previše ozbiljan za ovu ekipu. Čovjek već sada ima 76 godina. Onda bi mogli pozvati i Raifa Dizdarevića, eno ga k'o momak.
Antiteteza aktuelnoj ofanzivi Berlina ("Šestorka").