Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omega369 wrote:rezon je sljedeci. kad kone ispadnu, izgube ili kiksaju ne valja utakmica, nije bila borbena, bla bla bla... i pogledajte sve ijedan izvjestaj na ovu temu, ista prica iz iste 'kuhinje'. stvarno jadno
vaša je priča da vi kao niste htjeli pobijediti i da ste kao odigrali s pola snage, koliko vam je trebalo. od istih koji su najavljivali deranje guzova i petarde.
mislim možemo se mi ne slagati oko šansi, startova i toga, ali ovo malo vrijeđa inteligenciju.
omega369 wrote:
posjeta, po meni oko 11000 sto je pomalo razocaravajuce ali eto ko je bio zna jako dobro koliko je bilo hladno i kakva je kisa padala. sad ocekujem celik i da im naplatimo sa kamatama onu frljoku.
obzirom da je bio radni dan, da je padala kiša i da je zahladilo te da ni protivnik nije nešto atraktivan, posjeta sasvim zadovoljavajuća
Ja sam opet siguran da je bilo puno više prodatih karata nego što je bilo stvarno stanje ljudi na stadionu. Neki su se u zadnji momenat odlučili da dođu, a neki odustali zbog kiše.
da nisu onako seljački napali sudije igrači željezničara, možda i ne bi došlo do onog incidenta na jugu. naučili se valjda da im onakve golove priznaju al yebi ga nije ni vukas vječan.
Baltazar_khan wrote:da nisu onako seljački napali sudije igrači željezničara, možda i ne bi došlo do onog incidenta na jugu. naučili se valjda da im onakve golove priznaju al yebi ga nije ni vukas vječan.
Trebali su kulturno sa njim popričati ko vi sa Pekijom onomad
Povodom nemilih događaja na kraju sinoćnje utakmice četvrfinala Kupa BiH, oglasio se i klub s Grbavice:
- "FK Željezničar je sinoć odigrao utakmicu četvrtfinala Kupa BiH protiv FK Sarajevo, a koja je okončana neriješenim rezultatom. Nažalost, naš tim se tako oprostio od ovog takmičenja u kojem još od 2008. godine ne zna za poraz.
Međutim, povod našeg oglašavanja su događaji koji su se desili neposredno poslije utakmice. Naime, sinoć smo svi bili svjedoci scena koje niko od nas ne želi gledati na fudbalskim stadionima. Bez obzira na to kako je do svega toga došlo, osjećamo potrebu da osudimo pretjeranu upotrebu sile predstavnika MUP-a protiv naših navijača. Sve i da je bilo osnova za “ulijetanje” policije među navijače, neselektivno udaranje svih onih koji su se tu u tom trenutku zatekli sigurno nije primjer profesionalnog obavljanja zadataka.
Ovo posebno naglašavamo ne samo da bismo zaštitili svoje navijače, nego i zbog činjenice da MUP vrlo dobro naplaćuje svoje usluge, uz to i zakonski obavezujuće, pa je najmanje što se može očekivati da taj posao obavljaju profesionalno do kraja." - prenosi fkzeljeznicar.ba.
Ono kontaš, morali smo se nekako pohvaliti... Bože sačuvaj!
Inače, osuda prekomjerne upotrebe sile murije. Zbog 20-30 majmuna na jugu i "osvetnički raspoložene" murije najebaše oni normalni.
i onda me banuju zbog nazivanja navijaca zeljeznicara pravim imenom, a oni to lijepo iznova potvrde sinoc...., nego rutinski prolaz i samo ih je sudija spasao blamaze oprastajuci crveni karton papku bucanu i nedosudjivanjim cistog penala u drugom poluvremenu.
p.s.
fakturisati zeljeznicaru unistavanje reklama na stadionu od strane walking dead-ovaca.
Ne znam čemu patetika o upotrebi sile protiv onih maloumnika
što ruše olimpijski stadion koji decenijama koriste divovi? Bruka.
Sinoćnja utakmica rutinski odigrana, bez previše umaranja što
je najbitnije. Kamo sreće da ovako svaku odigramo, na rezultat.
Nisam zadovoljan suđenjem, pošto je njihov igrač sa brojem 7
zaslužio direktan crveni.
Današnji žrijeb , po mjeri.
Sa Čelikom bi bilo tvrdo ko i za derbi, nalože se i oni ko i komšije.
Široki je objektivno jači i od Zrinjskog i od Čelika.
Prognoziram finale Sarajevo-Široki.
Kako ovo na kraju ispade, izgleda da će nam glavni konkurenti
ipak biti Široki. Na svim poljima.
Zeljo_do_groba wrote:4 godine zaredom igrali finale, sada ispali nakon gola u gostima na utakmici gdje smo trebali uzeti... I dalje smo najbolja ekipa u kup takmicenju... Jednostavno je tako...
samo mi nije jasno po cemu ste trebali uzeti
prosvijetli nas