Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
afa87

#2601 Re: Utakmice.

Post by afa87 »

NIKOLA NIKOLA NIKOLA 8-)
i naravno moKetov najdrazi Mair Karic :D
Last edited by afa87 on 31/08/2013 16:56, edited 1 time in total.
ole69

#2602 Re: Utakmice.

Post by ole69 »

Bravo majstore :thumbup:
KPNCTNJAH

#2603 Re: Utakmice.

Post by KPNCTNJAH »

Izasao Nikola zbog povrede :-? usao Brzi
vicious

#2604 Re: Utakmice.

Post by vicious »

E jebi ga, valjda nije neka teza povreda :-(
iceman2010

#2605 Re: Utakmice.

Post by iceman2010 »

Kakva je situacija? Desava li se sta?

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Cienfuegos

#2606 Re: Utakmice.

Post by Cienfuegos »

0:2 :thumbup:
Cienfuegos

#2607 Re: Utakmice.

Post by Cienfuegos »

Ja teskog prenosa I qurtza. Zovi stadion, slusaj radio na kojem su vijesti po 45 jebenih minuta, lakse je u ratu bilo dobiti neku informaciju. Nejse, 3 bobe, aferim :thumbup:
BegA_

#2608 Re: Utakmice.

Post by BegA_ »

GORI HALA! 8-)
Maharadza

#2609 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

Evo sa tekme...ludilo! Aferim momcima koji su bili borbeni do kraja, Nikola potvrdio da je klasa, dok Huseinbašića treba što prije poslati odakle je došao, bez obzira na postignuti gol (i ćorava koka zrno ubode)! Horde objasnile:

ONI TI GA PUŠE, NIKOLAAAA!!! :smeker: :smeker:

Jakupoviću se sjetim i ovom prilikom ženskog dijela familije! Kriminalno suđenje koje zaslužuje svaku osudu i kaznu, ali teško ćeš to postići kod (ne)normalnog' saveza! :twisted:
Mračajski proto

#2610 Re: Utakmice.

Post by Mračajski proto »

Image

DŽANELE MI!
brucos7

#2611 Re: Utakmice.

Post by brucos7 »

Maharadza wrote:Evo sa tekme...ludilo! Aferim momcima koji su bili borbeni do kraja, Nikola potvrdio da je klasa, dok Huseinbašića treba što prije poslati odakle je došao, bez obzira na postignuti gol (i ćorava koka zrno ubode)! Horde objasnile:

ONI TI GA PUŠE, NIKOLAAAA!!! :smeker: :smeker:

Jakupoviću se sjetim i ovom prilikom ženskog dijela familije! Kriminalno suđenje koje zaslužuje svaku osudu i kaznu, ali teško ćeš to postići kod (ne)normalnog' saveza! :twisted:
Potpisujem, narocito ono vezano za sudiju. Ocito da Husref ne moze voditi ovaj tim, jer uvesti Brzog umjesto Nikole (a vec na terenu imas Karica) je ravno samoubistvu. Sreca pa su i domacini levati...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2612 Re: Utakmice.

Post by Velkoski »

Pa koga je trebao uvesti stručnjak?
Cossack

#2613 Re: Utakmice.

Post by Cossack »

brucos7 wrote: Potpisujem, narocito ono vezano za sudiju. Ocito da Husref ne moze voditi ovaj tim, jer uvesti Brzog umjesto Nikole (a vec na terenu imas Karica) je ravno samoubistvu. Sreca pa su i domacini levati...
Komentar ti je niđe veze. Da je Bilbija bio na klupi bila bi druga priča, ovako jednostavno nije imao alternativu.
Mračajski proto

#2614 Re: Utakmice.

Post by Mračajski proto »

Ko je ono zdrmao prečku? Osmanagić?
Maharadza

#2615 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

Cossack wrote:
brucos7 wrote: Potpisujem, narocito ono vezano za sudiju. Ocito da Husref ne moze voditi ovaj tim, jer uvesti Brzog umjesto Nikole (a vec na terenu imas Karica) je ravno samoubistvu. Sreca pa su i domacini levati...
Komentar ti je niđe veze. Da je Bilbija bio na klupi bila bi druga priča, ovako jednostavno nije imao alternativu.
Baš tako, jednostavno nije imao alternativu, a Karić je ruku na srce korisniji na krilu nego što je ikada bio kao napadač i to je očito bilo u 1. pol. kada je asistirao Nikoli kroz onaj centaršut, 2. pol. je podbacio!

Zaboravih umalo: ASMIR SULJIĆ!!! SVAKO DOBRO TI ŽELIM MOMČE!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

PS. @Abdullah i Dino: Dovedite ovoga Duljevića, pustite se stranaca i dijasporaca, mali je IGRAČINA! :thumbup:
kinzekonze

#2616 Re: Utakmice.

Post by kinzekonze »

Pa gdje je bio mali Plakalo? Sa "Brzim" smo igrali sa igracem manje. I ona 8, jel Bisanovic ili kako vec, je bio taraba na kvadrat. Njih dvojica nisu zasluzili prolaznu ocjenu za danas. Ostali svi za 10.
A i Torlak je ispao mrcina! Tribina mu na poluvremenu aplaudira, a on glavu spustio kao noj. Malo se ispravio na kraju.
Last edited by kinzekonze on 31/08/2013 19:29, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2617 Re: Utakmice.

Post by Velkoski »

Daj ba, Bišanović je gin'o za svaku loptu, nije loše odigrao uopšte. :)

Brzi kao da se usere čim dobije loptu al' lijep gol na kraju.
klixo

#2618 Re: Utakmice.

Post by klixo »

Brzom podhitno salit stravu ! Momak je previse strasljiv odma' mu se po pokretima i faci to vidi.Kasnije kad se oslobodio malo je proigrao.Definitivno nam moze biti koristan.
_Reds_

#2619 Re: Utakmice.

Post by _Reds_ »

Torlak je Brzog pravio smiješnim.

Tek sad vidim kolika je šteta što smo ga pustili.
_Reds_

#2620 Re: Utakmice.

Post by _Reds_ »

klixo wrote:Brzom podhitno salit stravu ! Momak je previse strasljiv odma' mu se po pokretima i faci to vidi.Kasnije kad se oslobodio malo je proigrao.Definitivno nam moze biti koristan.
Pa moze sa tobom u kafanu jedino :)
Maharadza

#2621 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

_Reds_ wrote:
klixo wrote:Brzom podhitno salit stravu ! Momak je previse strasljiv odma' mu se po pokretima i faci to vidi.Kasnije kad se oslobodio malo je proigrao.Definitivno nam moze biti koristan.
Baš tako, a Boga mi sada je kasno da ga trpimo dok uči igrati, pogotovu kada nam' pogledaš klupu i koga smo sve doveli! Eventualno ga posuditi nekome ali ja sam ipak za to da mu se zahvali na svemu i uruče papiri! Inače lik nema ono što je najpotrebnije u ovoj ligi: MUDA! ;-)
Musemić: Zadovoljan sam rezultatom, ali ne baš i igrom

Trener Sarajeva Husref Musemić zadovoljan je konačnim ishodom, ali nije impresioniran igrom svojih izabranika.

"Zadovoljan sam rezultatom, ali ne baš i igrom. Dominirali smo prvih 20 minuta, a onda smo se izgubili. Olimpic je imao svojih prilika i možda bi remi bo najrealniji. Pali smo nakon izlaska Komazeca, Huseinbašić se nije najbolje snašao, ali je na kraju zabio gol", rekao je trener Sarajeva Husref Musemić.
Zato Travančića idući put ubaci na krilo a Maira u sredinu! Mada treba gledati da se što prije srede papiri za Bilbiju i Jevtića pa da se malo "rotira" i stvori konkurencija unutar ekipe! 8-)
omega369

#2622 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

nikakva steta sto smo torlaka pustitli. veca je greska sto huseinbasica nismo davno nabili nogom. kakav je ono 'igrac', ja sam danas ostao frapiran :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: i jos pogodi na kraju :lol: :lol: :lol: :lol: bas nijazu zapaprci takav igrac :lol: :lol: :lol:

Inace, igra borbena, nasi mladi igraci su se borili. husref po obicaju cirkuzao sa sastavom i igracima i ovaj put mu se to, srecom, nije obilo od glavu. olimpic jadan i smjesan. bodove pisi, igru brisi :thumbup:

a ti nijaze poklopi se :P :P
_Reds_

#2623 Re: Utakmice.

Post by _Reds_ »

omega369 wrote:nikakva steta sto smo torlaka pustitli. veca je greska sto huseinbasica nismo davno nabili nogom. kakav je ono 'igrac', ja sam danas ostao frapiran :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: i jos pogodi na kraju :lol: :lol: :lol: :lol: bas nijazu zapaprci takav igrac :lol: :lol: :lol:

Inace, igra borbena, nasi mladi igraci su se borili. husref po obicaju cirkuzao sa sastavom i igracima i ovaj put mu se to, srecom, nije obilo od glavu. olimpic jadan i smjesan. bodove pisi, igru brisi :thumbup:

a ti nijaze poklopi se :P :P
Ma budimo ispreni. 30 minuta u drugom dijelu smo se branili, i to nismo prelazili na njihovu polovinu. Vezni red se gubio. Husref je trebao da uvede Travnacica da malo stane na loptu, par puta nas je i panika fatala čak.

Sve u svemu, bodove piši, igru, sve osim prvih 20 minuta briši.

P.s. evo komsinice gube, odlicno, jos da borac mozda kiksa.
brucos7

#2624 Re: Utakmice.

Post by brucos7 »

Maharadza wrote:
Cossack wrote:
Baš tako, jednostavno nije imao alternativu, a Karić je ruku na srce korisniji na krilu nego što je ikada bio kao napadač i to je očito bilo u 1. pol. kada je asistirao Nikoli kroz onaj centaršut, 2. pol. je podbacio!

Zaboravih umalo: ASMIR SULJIĆ!!! SVAKO DOBRO TI ŽELIM MOMČE!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

PS. @Abdullah i Dino: Dovedite ovoga Duljevića, pustite se stranaca i dijasporaca, mali je IGRAČINA! :thumbup:
Travančića i Plakala, cuj nije imao alternativu!!?? nemoj mi samo reci da je ovaj bolji od ove dvojice!
klixo

#2625 Re: Utakmice.

Post by klixo »

_Reds_ wrote:
Sta cu ti ja kad nemaš šmeka za fudbal :mrgreen: Covjek ubjeljdivo najbrzi igrac lige i da jebe rak raka da igra na jednoj nozi moze biti koristan.
Post Reply