Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
channel10 wrote:Nisam mislio na ove tenkove nego na one sto se borbe vode u pustinji. Jedan tenk protiv više njih na većoj površini, a ne kao ovi u nekom lavirintu.
Kralj Tvrtko I. wrote:Ima li gore na Zmajevcu iznad kuca neka livada ili izletište (klupe i sl)?
I jeli se ide iznad Bajre lijevo onom ulicom i samo prema gore?
Skreneš pored Mišine kafane, pa prođeš pored Selekte i pičiš samo uzbrdo i onda negdje blizu vrha iskoristiš neko proširenje da ostaviš auto. A ne bi bilo loše ni pješice ići, kad sam ja išao nije bilo nikakvih klupa ali ima lijepih livada, ima i šume lijevo iznad Cankareve ulice, to se pošumljavalo kad sam ja bio pionir,..
U svakom slučaju vrijedi vidjeti, može se ubiti par sati vremena.
Imaš stepenice iznad pravoslavne crkve i onda skreneš pjehe desno i uključiš se u onu ulicu kojom idu auta. Da ne zaobilaziš bezveze ako ćeš pjehe. Ja sam gore pri vrhu, kad se prođe Shot i onda gore još 500m možda uzbrdo znao otići, khm Kad ideš uzbrdo na desnoj strani ti je proširenje, može auto stati, ima fin pogled al ti je povelik dio grada zaklonjen drvećem. Viđao sam, mislim, i od Afana il nekog tako planinara iz Vedra da idu gore po livadama negdje, direktno iznad Shota, znači ne prate cestu koja ide blago desno. Ispod Shota imaš i lijevo put prema Cankarevoj, izađeš na Ravan, možda se i gore može naći neka livadica s pogledom. Nikako mi se nije dalo da gore idem dok sam furao bajk, nemam pojma što
Throttle wrote:Imaš stepenice iznad pravoslavne crkve i onda skreneš pjehe desno i uključiš se u onu ulicu kojom idu auta. Da ne zaobilaziš bezveze ako ćeš pjehe. Ja sam gore pri vrhu, kad se prođe Shot i onda gore još 500m možda uzbrdo znao otići, khm Kad ideš uzbrdo na desnoj strani ti je proširenje, može auto stati, ima fin pogled al ti je povelik dio grada zaklonjen drvećem. Viđao sam, mislim, i od Afana il nekog tako planinara iz Vedra da idu gore po livadama negdje, direktno iznad Shota, znači ne prate cestu koja ide blago desno. Ispod Shota imaš i lijevo put prema Cankarevoj, izađeš na Ravan, možda se i gore može naći neka livadica s pogledom. Nikako mi se nije dalo da gore idem dok sam furao bajk, nemam pojma što
Prica se da bi se poslovi odrzavanja grada mogli prebaciti komgradu, odnosno bivsem komradu.
Navodno je vec izvjesno da Alba prestaje sa radom...
Zna li iko jel istina ovo?
Ovo i Nandinovu (rtvze) ženu uvalio u NO Zenicatransa ?
Isak Ramo mi sve realnija opcija..
ovo neka zajebancija nadam se. njegova zena me prvo razocarala kada se udala za njega (izgledala je puno perspektivnije od toga, pogotovo sa rezultatima koje je pravila). valjda joj kosarka dosadila, sto nije ni bitno. ali nju sada da guraju u upravne odbore? kvalifikacije su ocite. ako je ovo istina... nadam se da nije.