Bitno je da je učestvovao žandarm, da se uopšte spominje žandarmerija. Čak mi i nije poznato da ga je ubila granična policija, to sam prevideo. Poenta je da je žandarmerija jako komromitovana delovanjem pojedinih pripadnika, pa čak i samog komandanta, što je šteta. Kada su je pravili, mogli su da krenu od nule, a ne da primaju stare kadrove, jer je poznato da od govana pita ne biva.Hlapoje wrote:Nije ga ubila Žandarmerija već pogranična policija.
Dešavanja u Srbiji
- Johnzy
#25976 Re: Dešavanja u Srbiji
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#25977 Re: Dešavanja u Srbiji
Norveški državljanin u subotu napao žandarma
Albanski mediji: Napadač iz Preševa nije vehabija nego roker
Albanski mediji u Preševu i Bujanovcu danas su objavili podatke i fotografije sa Facebook profila ubijenog norveškog državljanina Teisnesa Knuta Stanojevskog (39) uz koje se navodi da “nema nikavih tragova koji ukazuju da je bio vehabija i da se vehabije ne oblače kao rokeri”.
Norveški državljanin napao je u subotu ujutru jednog žandarma koji je obezbjeđivao Dom mladih u naselju Željeznička stanica u Preševu, gdje je smeštena kuhinja Žandarmerije.
On ga je udario ciglom u glavu, a zatim mu uzeo pušku iz koje je počeo da puca prvo u pravcu žandarma, a onda i na kombi koji je slučajno naišao, a u kojem se nalazila Granična policija.
Prema policijskom saopštenju u razmjeni vatre sa Žandarmerijom i Graničnom policijom Knut Stanojevski je ubijen.
Mediji u Preševu na albanskom jeziku danas navode da ubijeni državljanin Norveške, prema fotografijama koje je sam objavljivao na svom profilu na Facebooku, više izgleda kao roker nego kao vehabija, te da on nikada nije viđen u džamiji niti kako stoji s muslimanima.
Istražujući profil Stanojevskog na Facebooku, albanski sajt www.presheva.com navodi da se Knut poslednji put na svom profilu oglasio u subotu u 7.30 sati, dok je žandarma napao, a zatim i bio ubijen, oko 8.00 sati.
Također se navodi da je Knut po tragovima na Facebooku cijelu prethodnu noć proveo budan budući da je od 23.00 sata u petak, do 7.30 sati u subotu, bez prestanka objavljivao nove postove. Svoje statuse je objavljivao na norveškom i na engleskom jeziku.
Jedan od statusa je “Viking I want to be” – “Želim da budem viking” objavljen u subotu u 7.18, nekoliko minuta prije incidenta koji se tragično završio, kao i pjesma Lane Del Rej – “Rođen da umre”.
Knut Stanojevski je bio oženjen makedonskom državljankom N.S. sa kojom je posljednja tri mjeseca živio u iznajmljenoj kući u naselju Željeznička stanica u Preševu, gdje žive uglavnom Srbi.
Kao razlog podstanarskog života Norvežanina i Makedonke u Preševu, albanski mediji navode zabranu ulaska Knut u Makedoniju na šest mjeseci, ali ne i razlog zašto je imao zabranu ulaska.
Osim podataka kako je došlo do incidenta, iz državnih organa Srbije do sada nije bilo zvaničnog objašnjenja o eventualnim motivima napada na žandarma. Napadač je u nekim srpskim medijima proglašen vehabijom.
-
Great Cornholio
#25978 Re: Dešavanja u Srbiji
Ući će Srbija vrlo brzo u EU, Srbijom sada vladaju potomci onog lošeg dijela srpskog naroda, potomci četnika, a poznato nam je da su oni voljeli okupatore, voljeli služiti onima koji su im za uzvrat obećavali pozicije koje bi im omogućavale vlast i lagodan život na "tuđoj grbači", uradiće oni sve samo da Srbija uđe u EU, koja je po mom mišljenju tvorevina Amerike koja želi da postane vladar cijeloga svijeta, svijeta u kojem će svi raditi za njih, svijeta u kojem će se svi morati povinovati njihovoj volji.radostan dan wrote:kad morava poteče u rikverc, tada će srbija u evropsku uniju...
Nije EU stvorena da bi svima bilo bolje, EU je stvorena da bi mali broj ljudi lakše vladao većinom onih koji žive u iluziji da su slobodni, i da čine ispravne stvari.
Bez pomoći Amerike se nije mogla "razvaliti" SFRJ, država koja je imala lidera koji je želio da stvori treći blok sila koji bi se mogao suprotstaviti američkom i ruskom imperijalizmu.
Ali, tako je kako je, ne može se protiv Amerike silom, valja nam svima u EU, radit za amerikance i za one koje su oni odredili da nas kontrolišu i ubiru "harač".
- CSKA
#25979 Re: Dešavanja u Srbiji
A vidi srba nece u EU,nece da rade,hoce i dalje da bude doba samoupravljanja,nema toga vise drugovi socijalisti izabrali smo kapitalizam
P.S. koliko me pamet sluzi mislim da je Vucko iz partizanske porodice.
-
Great Cornholio
#25980 Re: Dešavanja u Srbiji
Nekako je lakše raditi kada znaš da radiš za sebe, a ne za gazdu.CSKA wrote:A vidi srba nece u EU,nece da rade,hoce i dalje da bude doba samoupravljanja,nema toga vise drugovi socijalisti izabrali smo kapitalizam![]()
Btw, ja nisam Srbin, ja sam iz reda Ostalih, da sam imao sreću da u SFRJ doživim punoljetstvo izjašnjavao bih se kao Jugosloven, ali eto domaći izdajnici uz pomoć vanjskih neprijatelja uništiše nešto što je bilo osnovano na plemenitoj i humanoj ideji.
- CSKA
#25981 Re: Dešavanja u Srbiji
Great Cornholio wrote:Nekako je lakše raditi kada znaš da radiš za sebe, a ne za gazdu.CSKA wrote:A vidi srba nece u EU,nece da rade,hoce i dalje da bude doba samoupravljanja,nema toga vise drugovi socijalisti izabrali smo kapitalizam![]()
Btw, ja nisam Srbin, ja sam iz reda Ostalih, da sam imao sreću da u SFRJ doživim punoljetstvo izjašnjavao bih se kao Jugosloven, ali eto domaći izdajnici uz pomoć vanjskih neprijatelja uništiše nešto što je bilo osnovano na plemenitoj i humanoj ideji.
Nisam mislio na tebe vec na ove gore Dragana Torbicu i Djordja Cvarkova,sindikalce
Sto se tice juge,sami smo je unistili,mozemo samo da se lazemo i pozivamo na CIU,Vatikan,Ameriku,qlinac,palac...
-
radostan dan
#25982 Re: Dešavanja u Srbiji
nećemo u eu, neće ni branko kockica.
đe će dijaspora srpskobošnjačka dolaziti da liječi neuroze ako svi budemo u eu?
- pici
#25983 Re: Dešavanja u Srbiji
Zukorlić: Možda se kandidujem za predsjednika Republike Srpske
Doskorašnji glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer ef. Zukorlić izjavio je da mu je predloženo da se kandiduje za predsjednika Republike Srpske, te da o tome trenutno razmišlja.
"Dajem šansu, pozivam. Povukao sam se s čela Islamske zajednice. Šta još treba da uradim?", rekao je Zukorlić. "Pozivam sve muslimane Srbije da budu slobodni ljudi, da pravimo islamsku zajednicu u duhu vjere, bez služenja drugim interesima".

- Johnzy
#25984 Re: Dešavanja u Srbiji
Odakle ti ova dezinformacija? Sram te bilo, bacaš ljagu na idola iz detinjstva! On hoće kuće od čokolade i prozore od marmelade, a to je, prema govorenju naše elite EU. Tamo svako radi ono šta hoće, tamo raste svako voće. Branko Kockica je bio za EU pre EU. Samo da je imao ko da ga posluša.radostan dan wrote:![]()
![]()
te torbica i čvarkov...
nećemo u eu, neće ni branko kockica.
đe će dijaspora srpskobošnjačka dolaziti da liječi neuroze ako svi budemo u eu?
- Johnzy
#25986 Re: Dešavanja u Srbiji
Kada čitam domaće medije, pa uočim napad SNS botva, koji čak ne umeju ni red reči da promene, pa ponekad ima i identičnih komentara, skoči mi pritisak. Ali se skroz zabrinem kada vidim SNS botove na Klix-ovim komentarima vesti. Da li ih stvarno plaćaju da ostavljaju komentare na vesti? Je l' oni znaju da je Klix BiH medij? Nenormalnici jedni.
- Paranoid
#25987 Re: Dešavanja u Srbiji
Johnzy wrote:Kada čitam domaće medije, pa uočim napad SNS botva, koji čak ne umeju ni red reči da promene, pa ponekad ima i identičnih komentara, skoči mi pritisak. Ali se skroz zabrinem kada vidim SNS botove na Klix-ovim komentarima vesti. Da li ih stvarno plaćaju da ostavljaju komentare na vesti? Je l' oni znaju da je Klix BiH medij? Nenormalnici jedni.

"Građanska" Srbija broji cirka pedesetak "keyboard-wariors" za bolje sutra.
-
radostan dan
#25988 Re: Dešavanja u Srbiji
i šta ti, ko iznenađena mlada kad je prve bračne noći pita mladožeja -Đe junf...isti racku i tamo i ovdje...evo ti na klix-u 5 likova, mantraju jedno te isto na 12 tema 6 godina...Johnzy wrote:Kada čitam domaće medije, pa uočim napad SNS botva, koji čak ne umeju ni red reči da promene, pa ponekad ima i identičnih komentara, skoči mi pritisak. Ali se skroz zabrinem kada vidim SNS botove na Klix-ovim komentarima vesti. Da li ih stvarno plaćaju da ostavljaju komentare na vesti? Je l' oni znaju da je Klix BiH medij? Nenormalnici jedni.
- pici
#25989 Re: Dešavanja u Srbiji
Na račun nove Vlade Srbije sve češće stižu „aplauzi” od takozvane druge, građanske Srbije. Oni koji su, takoreći do juče, žestoko kritikovali Srpsku naprednu stranku i Socijalističku partiju Srbije, stranke koje su danas stub Vlade Srbije, sada im odaju priznanje za politiku koju vode i pozivaju javnost da ih podrži.
Nemalo iznenađenje u javnosti izazvala je nedavna izjava Nenada Prokića, nekadašnjeg funkcionera Liberalno-demokratske partije koji je rekao: „Građanska Srbija treba da podrži vladu naprednjaka i socijalista”. Ni od lidera Srpskog pokreta obnove Vuka Draškovića, koji smatra da je status Kosova „završena stvar”, nije moglo da se očekuje da će reći da se mora podržati ono što premijer Ivica Dačić priča povodom pitanja KiM. „Ovo što sada govori premijer mora se podržati, jer je to istina”, poručuje Drašković. Iz Demokratske stranke „pozdravljaju to što je nova vlada preuzela ne samo evropski put i vrednosti od prethodne nego i politiku rešavanja životnih pitanja sa KiM kroz dijalog”.
- Johnzy
#25990 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne, nego ne vidim svrhu spamovanja Klixa. Onaj ko čita Klix ili će se zgaditi, ili glasa za radikale. Toliko su dosadni da je to kontraproduktivno. U jednom momentu sam pomislio da je u pitanju maestralni potez političkih protivnika SNSa, ali to je bio samo momenat.radostan dan wrote: i šta ti, ko iznenađena mlada kad je prve bračne noći pita mladožeja -Đe junf...isti racku i tamo i ovdje...evo ti na klix-u 5 likova, mantraju jedno te isto na 12 tema 6 godina...
-
radostan dan
#25991 Re: Dešavanja u Srbiji
i ja sam pomislio da neko kontru radi, ali na žalost - nije tako....
- biske
#25992 Re: Dešavanja u Srbiji
radostan dan wrote:i šta ti, ko iznenađena mlada kad je prve bračne noći pita mladožeja -Đe junf...isti racku i tamo i ovdje...evo ti na klix-u 5 likova, mantraju jedno te isto na 12 tema 6 godina...Johnzy wrote:Kada čitam domaće medije, pa uočim napad SNS botva, koji čak ne umeju ni red reči da promene, pa ponekad ima i identičnih komentara, skoči mi pritisak. Ali se skroz zabrinem kada vidim SNS botove na Klix-ovim komentarima vesti. Da li ih stvarno plaćaju da ostavljaju komentare na vesti? Je l' oni znaju da je Klix BiH medij? Nenormalnici jedni.
to je taj, slobodarski, klix.
- pici
- Johnzy
#25994 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma nema, sada znamo ko je novi Tito, PPV je ime plemenito.
https://pbs.twimg.com/media/Be_ah5xCUAAg03q.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/Be_ah5xCUAAg03q.jpg:large
-
Great Cornholio
#25996 Re: Dešavanja u Srbiji
Čuj Srbi za vrijeme SFRJ branili muslimanima da idu u džamiju, ma daj baHavatar wrote:
- harunn
#25998 Re: Dešavanja u Srbiji
OVAJ SNIMAK JE SUPER ...
IMA SMIJEHA...
IMA SMIJEHA...
-
Great Cornholio
#25999 Re: Dešavanja u Srbiji
Hodža sa smislom za humor, baš simpa 
-
radostan dan
#26000 Re: Dešavanja u Srbiji
tačno ću početi vjerovati nekima sa teme o sandžaku da je mufty udbin igrač...