Đe na stadionu ima pive?bleee_sa wrote:Moderatoru na stadionu pive, pa zapad.
Nije Tušanj
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Đe na stadionu ima pive?bleee_sa wrote:Moderatoru na stadionu pive, pa zapad.
u startu 1:0 za Želju
Nećeš imati gdje parkirati nakon derbija.avetinja wrote:Ne znam zašto, ali dao bih garažu da ćemo uzeti na derbiju.
Ima trotoar.Logovan wrote:Nećeš imati gdje parkirati nakon derbija.avetinja wrote:Ne znam zašto, ali dao bih garažu da ćemo uzeti na derbiju.
Pi*ka ko ne ode na derbiVelkoski wrote:tako je, hajmo popljuvati tekmu prije nego je i počela![]()
![]()
Nekada se dizala euforija prije tekme, sada se na sve načine pokušava dodatno strovaliti... depresija all over kasaba
Pa nije baš da nema razloga nikakoVelkoski wrote:tako je, hajmo popljuvati tekmu prije nego je i počela![]()
![]()
Nekada se dizala euforija prije tekme, sada se na sve načine pokušava dodatno strovaliti... depresija all over kasaba
Pitar sa Kariba wrote:ALMIR BEKIĆ
Za ovo danas el classicoVelkoski wrote:jebiga northe, nek' se eto bolje igralo dok su igrali Smječanin i Muharemović
ultima_palabra wrote:Derbi je valjao tamo negdje do 2004., tad su poceli rezultati 0-0 i izdrkavanja s kartama.
S navijackog aspekta 2009 je otprilike sta ja znam zadnja dobra godina..Maharadza wrote:ultima_palabra wrote:Derbi je valjao tamo negdje do 2004., tad su poceli rezultati 0-0 i izdrkavanja s kartama.
Meni je i ovaj iz 2009. valjao mLogo!
Evo i link.tutku wrote:Evo u subotu ce biti free dostupan derbi preko portala BH Telecoma svim korisnicima - napokon da i korisnici ostalih operatera imaju mogucnost gledanja nase lige
Dr. Kuca wrote:Ne znam za vas, ali ovo je prvi derbi u historiji da prolazi bez zajebancije medjusobne, niti se nesto prica o tome bar u mom drustvu. Pa da iskoristim priliku da jebem frisko umrle i jednoj i drugoj upravi, idioti nesposobni.
Kod mene i kod moje raje ista situacija. Nezainteresovanost. Valjda mora i da se padne da bi se podigli...Dr. Kuca wrote:Ne znam za vas, ali ovo je prvi derbi u historiji da prolazi bez zajebancije medjusobne, niti se nesto prica o tome bar u mom drustvu. Pa da iskoristim priliku da jebem frisko umrle i jednoj i drugoj upravi, idioti nesposobni.