e jbga , nista , onda se moramo zadovoljiti generickim smecem , sve isto se vrti svake godine.
jedino osvjezenje mi je bio DOOM , Wolfenstein i Battlefield WWI ..
Moderator: Benq
typeOnegative wrote:Ne znam jel bilo , ako je je jbg![]()
Battlefield 1 Premium Pass za dz , da bi se mogao igrat potrebna osnovna verzija igre , ali moze se dodat u library i bez igre " za kasnije "
https://www.battlefield.com/games/battlefield-1/premium
Ne vrijedi ni 0,99eur, kaže vam vlasnik premiuma.SanskiBiser wrote:typeOnegative wrote:Ne znam jel bilo , ako je je jbg![]()
Battlefield 1 Premium Pass za dz , da bi se mogao igrat potrebna osnovna verzija igre , ali moze se dodat u library i bez igre " za kasnije "
4.99 Eura traze za to...
Traze za samu igru.premium je free,ali bez igre je neupotrebljiv.SanskiBiser wrote:typeOnegative wrote:Ne znam jel bilo , ako je je jbg![]()
4.99 Eura traze za to...
oooo zar je na 4.99 spao BF1typeOnegative wrote:Traze za samu igru.premium je free,ali bez igre je neupotrebljiv.SanskiBiser wrote:typeOnegative wrote:Ne znam jel bilo , ako je je jbg![]()
4.99 Eura traze za to...
wolfie wrote:Promocija BF V. Sami su "krivi" jer su i BF4 i BF1 dobre igre, nisu dzabe to objedinili pod jedan launcher, sve je to ista baza igraca koji ce igrati i BF V. Dzabni Premium pass je "izvinjenje" za jednomjesecnu odgodu izlaska igre. To sto je sad pet eurica, ne znaci da ce ikad vise biti. Isto je bilo sa BF4 pred izlazak BF1.
balans sto se tice timova je prejak, do kraja matcha je neizvjesnocaseytron wrote:BF V dosta toga se ima za reci, ali treba balansa i to dosta. Neke stvari izbaciti totalno, neke ubaciti. Nervira me ono kukanje po podu sto nema skip dugme iskreno. I malo da poprave sto se tice vizualizacije likova, bas se tesko uoce u nekim dijelovima mape
Aha hvala puno a ima li sta na fazon Call Of Duty.a da je recimo ww2 u pitanju i GTA ?avaks wrote:Elder Scrolls Morrowind, Oblivion, Skyrim... Pa Bioshock serijal, Metro serijal, Mass Effect serijal, Witcher serijal... RPG majka
Mafia 2 i 3brazzo19 wrote:Aha hvala puno a ima li sta na fazon Call Of Duty.a da je recimo ww2 u pitanju i GTA ?avaks wrote:Elder Scrolls Morrowind, Oblivion, Skyrim... Pa Bioshock serijal, Metro serijal, Mass Effect serijal, Witcher serijal... RPG majka
Nije nimalo nova, ali sam je sinoc prekucao, spec ops: the line, kakva prica znaci Boze, a pucacina je.brazzo19 wrote:Posto sam totalno ispao iz fazona sto se tice PC igara a imam prilicno dobar PC i zadnjih par godina nisam igrao nista osim PES.a na Play Stationu a vidim da su sad u fazonu samo online i multiplayer igre na fazon fortnite scum wow.ova lol.ova i tako toa ja sam kad sam pratio igrao igre na PC.u igrao i samo prekucavao single player i igre tipa Call Of Duty i BF, GTA, Saints Row i tako to, i s obzirom da sada imam malo vise slobodnog vremena ako ima ko od raje da mu nije mrsko da mi preporuci koje su bile ili trenutno sada u novijem periodu top igre sto se tice single playera ali da su dostupne "narodne verzije" jer nemam nikakvih steamova niti kartica za placanje i tako to
Sta bi mi vi preporucili da instaliram i prekucavam u single playeru ?
a vidi ovisno šta ti se igrabrazzo19 wrote:Posto sam totalno ispao iz fazona sto se tice PC igara a imam prilicno dobar PC i zadnjih par godina nisam igrao nista osim PES.a na Play Stationu a vidim da su sad u fazonu samo online i multiplayer igre na fazon fortnite scum wow.ova lol.ova i tako toa ja sam kad sam pratio igrao igre na PC.u igrao i samo prekucavao single player i igre tipa Call Of Duty i BF, GTA, Saints Row i tako to, i s obzirom da sada imam malo vise slobodnog vremena ako ima ko od raje da mu nije mrsko da mi preporuci koje su bile ili trenutno sada u novijem periodu top igre sto se tice single playera ali da su dostupne "narodne verzije" jer nemam nikakvih steamova niti kartica za placanje i tako to
Sta bi mi vi preporucili da instaliram i prekucavam u single playeru ?
Potpisujem, prepreprejake igrehopi wrote: imaš tomb raider i novi i stari
dishonored prvi dio pogotovo mi je super bio
znam čitao sam ovdje ste hvalili igruAverus wrote:Potpisujem, prepreprejake igrehopi wrote: imaš tomb raider i novi i stari
dishonored prvi dio pogotovo mi je super bio![]()
Dodaj na to i Mass Effect, možda ti se svidi