SDA-All about

zippoo87

#25951 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

najzalosnije je sto ovi sto "zele promjene" na dan izbora sjede kod kuce i pisu komentare po netu a ovi "uhljebi",svi do jednog izadju na izbore i procentualno sa 15-20% glasova uzmu vlast i budu "pobjednici"
"uhljebi" na izbore gledaju kao na rovovsku borbu i jedva cekaju dan izbora da zastite svoje "linije odbrane" i dodatno ih pojacaju novim uhljebima a sve od para novih MMF araanzmana,koje i oni ostalih 85% gradjana vraca a nemaju apsolutno nikakve koristi od tih para

kada ce ovi nazovi "pametni" sto ne glasaju za nacionalne stranke skontati da se ne utice na izbore iz kuce i iz fotelje,nego glasanjem za normalnije ljude,stranke i na kraju krajeva,trazenjem odgovornosti od izabranih kandidata i tjeranjem istih da rade

zalosno je koliko smo mi mutavi gradjani a ispadne da oni koje mnogi smatraju najmutavijim,puno pametniji od ovih drugih...samo sto to ovi drugi ne kontaju svojim "pametnim" glavicama
tuga
dezurni_ucenik

#25952 Re: SDA-All about

Post by dezurni_ucenik »

zippoo87 wrote:najzalosnije je sto ovi sto "zele promjene" na dan izbora sjede kod kuce i pisu komentare po netu a ovi "uhljebi",svi do jednog izadju na izbore i procentualno sa 15-20% glasova uzmu vlast i budu "pobjednici"
"uhljebi" na izbore gledaju kao na rovovsku borbu i jedva cekaju dan izbora da zastite svoje "linije odbrane" i dodatno ih pojacaju novim uhljebima a sve od para novih MMF araanzmana,koje i oni ostalih 85% gradjana vraca a nemaju apsolutno nikakve koristi od tih para

kada ce ovi nazovi "pametni" sto ne glasaju za nacionalne stranke skontati da se ne utice na izbore iz kuce i iz fotelje,nego glasanjem za normalnije ljude,stranke i na kraju krajeva,trazenjem odgovornosti od izabranih kandidata i tjeranjem istih da rade

zalosno je koliko smo mi mutavi gradjani a ispadne da oni koje mnogi smatraju najmutavijim,puno pametniji od ovih drugih...samo sto to ovi drugi ne kontaju svojim "pametnim" glavicama
tuga

A koje su to "normalne" stranke, smije li se znati? Nasa Stranka je l' :lol:
zippoo87

#25953 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

dezurni_ucenik wrote:
zippoo87 wrote:najzalosnije je sto ovi sto "zele promjene" na dan izbora sjede kod kuce i pisu komentare po netu a ovi "uhljebi",svi do jednog izadju na izbore i procentualno sa 15-20% glasova uzmu vlast i budu "pobjednici"

tuga

ma kakvi,SDA;SBB;HDZ...to su "normalne stranke"
ocito puno zavisi od perspektive...uhljebu su ove stranke idealne ,dok svim ostalim uzmaju hljeb iz usta
evo vidis da nam dizu poreze na sve moguce i nemoguce...planiraju dici poreze na sokove,gdje ces dalje
pa jedina smo zemlja u svijetu koja dize akcize na PLIN,svugdje je plin olaksica,zeleno gorivo,ne zagadjuje i imas posticaj na to,a kod nas ubacili dodatnih 70 KM naregistraciju auta ko vozi na plin a sada ce i akcize na njega ubaciti
e to su ti te tvoje "normalne" stranke...sto gule do koze a za uzvrat ne daju nista,samo maglu i jad i cemer
uhljebi tj. dupelisci su najgora sorta ljudi,mraka
dezurni_ucenik

#25954 Re: SDA-All about

Post by dezurni_ucenik »

zippoo87 wrote:
dezurni_ucenik wrote:

tuga

ma kakvi,SDA;SBB;HDZ...to su "normalne stranke"
ocito puno zavisi od perspektive...uhljebu su ove stranke idealne ,dok svim ostalim uzmaju hljeb iz usta
evo vidis da nam dizu poreze na sve moguce i nemoguce...planiraju dici poreze na sokove,gdje ces dalje
pa jedina smo zemlja u svijetu koja dize akcize na PLIN,svugdje je plin olaksica,zeleno gorivo,ne zagadjuje i imas posticaj na to,a kod nas ubacili dodatnih 70 KM naregistraciju auta ko vozi na plin a sada ce i akcize na njega ubaciti
e to su ti te tvoje "normalne" stranke...sto gule do koze a za uzvrat ne daju nista,samo maglu i jad i cemer
uhljebi tj. dupelisci su najgora sorta ljudi,mraka

Da se razumijemo, to nisu moje stranke. Kao sto nisu ni SDP, Nasa Stranka, Demokratska Fronta. Ukratko receno, ne glasam ni za koga. Vladajuci kurcu ne valjaju, opozicija skupina klovnova, isto sranje drugo pakovanje a to sto si ti u nekim Frenki Dubioza revolucija akcija folovima ne moras da se brines - proce te ta faza kad odrastes :thumbup: .
zippoo87

#25955 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

"...kad odrastem" hah
Jedna rijec je nekada dovoljna da sam sebe diskreditujes

Nego,t i tebi slicni ste ovi gore "pametni" iz mog prvog posta...ti ne glasas ni za koga a pljujes sve redom i stavljas znak jednakosti izmedju svih,iako znas da to nije istina
Kada ti i tebi slicni "pamerni" skontate da apstinencija nije revolucija,nego podrzqvanje vlasti,jer zahvaljujuci 50% onih sto ne glasaju ,nacionalne stranke i pobjede sa 15% glasova

Ali dalek je put da ti nesto shvatis...ali sto prije pocnes raditi na sebi,prije ces doci do cilja...pozz
dezurni_ucenik

#25956 Re: SDA-All about

Post by dezurni_ucenik »

zippoo87 wrote:"...kad odrastem" hah
Jedna rijec je nekada dovoljna da sam sebe diskreditujes

Nego,t i tebi slicni ste ovi gore "pametni" iz mog prvog posta...ti ne glasas ni za koga a pljujes sve redom i stavljas znak jednakosti izmedju svih,iako znas da to nije istina
Kada ti i tebi slicni "pamerni" skontate da apstinencija nije revolucija,nego podrzqvanje vlasti,jer zahvaljujuci 50% onih sto ne glasaju ,nacionalne stranke i pobjede sa 15% glasova

Ali dalek je put da ti nesto shvatis...ali sto prije pocnes raditi na sebi,prije ces doci do cilja
...pozz

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#25957 Re: SDA-All about

Post by pici »

Image

:facepalm: Ridji je prvi obecHo, komsHije stante u red :bih:
Ridjobrki

#25958 Re: SDA-All about

Post by Ridjobrki »

Bogam' Bakir metastazirao na Hrvatsku. :-?
Better Man

#25959 Re: SDA-All about

Post by Better Man »

Moraš biti dobro retardiran da glasaš za SDA, SBB, HDZ, SNSD i slične. Glas za takve stranke je kao glas za najokorjelije ratne zločince, kriminalce, mafioze i ubice.
Last edited by Better Man on 31/07/2016 22:37, edited 1 time in total.
KB9

#25960 Re: SDA-All about

Post by KB9 »

Better Man wrote:
Moraš biti dobro retqardiran da glasaš za SDA, SBB, HDZ, SNSD i slične. Glas za takve stranke je kao glas za najokorjelije ratne zločince, kriminalce, mafioze i ubice.
slikare isto
jefff

#25961 Re: SDA-All about

Post by jefff »

Ekspert za psihoanalizu Damir Zolota: Svaka treća osoba u BiH ima karakteristike psihopate

Piše: A. B./Klix.ba
prije 26 min
71
Ekspert za psihoanalizu Damir Zolota: Svaka treća osoba u BiH ima karakteristike psihopate
Damir Zolota (Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)

Dvadesetšestogodišnji Sarajlija Damir Zolota je ekspert za psihoanalizu, psihološko profiliranje ljudi i čovjek koji može pročitati svaki pokušaj laži ili obmane. Zaposlen je u grupaciji Paula Ekmana, svjetski poznatog psihologa, a u razgovoru za Klix.ba ističe kako je istraživajući došao do podataka da svaka treća osoba u BiH ima karakteristike psihopate.
Damir je diplomirao Psihologiju u Beču na odsjeku za emociju i ponašanje, a uporedo je pohađao i Akademiju za emocionalnu inteligenciju gdje je učio samo o čitanju lica.

Na osnovu mikroekspresije i govora tijela otkriva karakter, ponašanje i reakcije ljudi. Njegov poziv je dosta rijedak u svijetu, a samo tri osobe su zaposlene u grupaciji Paula Ekmana u Beču. Ekspert za psihološko profiliranje ljudi je postao sasvim slučajno i to nakon što se zainteresirao da li je moguće otkriti kada i zašto ljudi lažu. Uspješno je uradio nekoliko testova i uslijedio je poziv od najboljih svjetskih stručnjaka na tom polju.

"Imao sam priliku učiti od svjetski priznatog psihologa koji je postao poznat zbog svojih eksperimenata i studija neverbalnog ponašanja, koncentrirajući pažnju na emocionalno stanje osobe. Naša grupacija se bavi otkrivanjem istine, odnosno, mi smo stručnjaci za obmanu. Profiliranje određene osobe može se uraditi putem slike, priče ili njenih prijašnjih reakcija osobe. Tri do pet sekundi je dovoljno da pročitam neku osobu, da vidim kakve su njene reakcije, da li laže te da li je sklona prevarama i obmanama“, kaže Damir.

Svaka treća osoba u BiH ima karakteristike psihopate

Dvadesetšestogodišnji stručnjak u oblasti psihologije ističe kako je istraživanjima došao do podataka da svaka treća osoba u BiH ima karakteristike psihopate, što ne znači da je psihopata, a u svijetu je riječ o svakoj desetoj osobi.
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba

"Većina ljudi u BiH starijih od 35 godina imaju sindrom PTSP-a, ali to ne žele priznati i zbog toga nam se društvo nalazi u veoma lošem položaju. Ljudi se ne žele liječiti, ne žele razgovarati i ići na savjetovalište, jer misle da im nije potrebno, a itekako jeste. Tragom posljednjih dešavanja u svijetu kada govorimo o psihopatama i potencijalnim teroristima, svi imaju karakterističan i unikatan izgled lica - jedna obrva im je podignutija i jedno oko im je zatvorenije. Psihopatske sposobnosti podrazumijevaju da li imaju skrivenu mržnju, agoniju, agresiju ili suicdine predispozicije. Gornja usna im je ravna, a na mjestu gdje se spaja s donjom prelazi u špic", objašnjava ekspert za psihoanalazu.

Damir otkriva da u razgovoru s psihopatama ili osobama koje su počinile teška ubistva, počinje osjećati emocije koje i oni osjećaju te mu se lice prilagođava njihovim karakteristikama. Dodaje kako psihopate imaju osobine kontrole, manipulacije, smirenosti, staloženosti, taktičnosti, organizacije i slično.

Napade u svijetu kreira svjetski politički vrh

U jeku posljednjih nemilih dešavanja u nekoliko zemalja u svijetu gdje su se desili teroristički napadi u kojima su ubijene desetine ljudi, Damir kaže da je dosta teško dokučiti do psihe ljudi koji to rade. Ne može sa sigurnošću tvrditi povezanost IDIL-a s navedenim, a zbog privatnosti podataka nije nam mogao otkriti s kojim teroristima je razgovarao.

"Da bi neko bio terorista, on ne može poznavati osjećaj straha, već teži ka ubjeđenjima da je to što radi ispravno. Teroristički napadi koji se dešavaju u posljednje vrijeme su nametnuti, odnosno te osobe je neko natjerao da ubije nevine ljude, a ustvari sve je protiv njihove volje", ističe Damir.

Prema njegovim riječima, mnoge stvari su nejasne, a trenutno se pravi velika buka o izborima u SAD-u. Prokomentirao je također i posljednja dešavanju u Njemačkoj kazavši da se na državu vrši pritisak kako ne bi odudarala od ostalih svjetskih sila ili na neki način bila pošteđena.

"Posljednji napad koji se desio u Njemačkoj također nema nikakve povezanosti s IDIL-om jer se radi o sedamnaestogodišnjaku oboljelom od šizofrenije. Nije to teško dokučiti, a osobu samo treba dovoljno posmatrati i skenirati, jer se svaka može pročitati", dodaje naš sagovornik.

Posao utjecao i na privatni život

Na pitanje da li se nekada osjeća umorno te da li ima zdravstvenih problema zbog posla kojim se bavi, Damir objašnjava slučaj ubistva u SAD-u na kojem je radio s kolegama, kada je djevojka više desetina puta izbola momka.

"Na početku sam imao određenih
Ne gledaj him glave nego ruke. Ruke zlo cine otimaju i kradu.
dezurni_ucenik

#25962 Re: SDA-All about

Post by dezurni_ucenik »

Najjaci su ovi sto pljuju po vodecim strankama, sto kritikuju one sto ne izlaze na izbore, a kad ih pitas za koga glasati, ko je alternativa, samo se usute.
oldtajmer

#25963 Re: SDA-All about

Post by oldtajmer »

moj glas za jalu brata bez dileme :thumbup: :thumbup: :thumbup:
zbiljovski

#25964 Re: SDA-All about

Post by zbiljovski »

Mislim da ni ovi zeleni smradove nece dobro proci na izborima. . .
zippoo87

#25965 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

dezurni_ucenik wrote:Najjaci su ovi sto pljuju po vodecim strankama, sto kritikuju one sto ne izlaze na izbore, a kad ih pitas za koga glasati, ko je alternativa, samo se usute.
Nije to bas istina da ne znaju predloziti
Ja cu za Nasu stranku,jer u mom gradu ima opstinski osbor ali svjestan sam cinjenice da ns nema odbore u svim gradovima i neki bas i nemaju neke alternativi
Drugo,bolje je glasati za neku stranku,pa pratiti njen rad i ako razocaraju,traziti novu opciju koja zeli raditi i pokusava popraviti stvari,nego biti pausalan kao ti i reci svi su isti i ne glasati ni za koga
I jos jedno pitanje za tebe,zasto to ti ne bi glasao za NS,koje su njihove greske i zasto si ti razocaran NSom?
saim_adka

#25966 Re: SDA-All about

Post by saim_adka »

.
Last edited by saim_adka on 16/01/2017 09:35, edited 1 time in total.
pici

#25967 Re: SDA-All about

Post by pici »

Inzko za Klix.ba: Referendum o Danu RS-a je antidejtonski, SDA i HDZ BiH odgovorne za Mostar
sad znadem kome treBa turit glas za po kile janjetine i pola saHata mjesanja gHuzovima u krilu na cevljanovicima... uQurCu je snaga :bih:
Maharadza

#25968 Re: SDA-All about

Post by Maharadza »

saim_adka wrote:Image
Image

:skoljka:
pici

#25969 Re: SDA-All about

Post by pici »

Jala o kandidaturi za lokalne izbore: SDA je vješt vozač kroz gudure i staze BiH

Bosanskohercegovački reper Jasmin Fazlić Jala kandidat je Stranke demokratske akcije (SDA) za Općinsko vijeće (OV) Vogošća na predstojećim lokalnim izborima, a u razgovoru za Klix.ba kaže da za njega u ovom trenutku bavljenje politikom predstavlja nužnost te da je SDA "vješt vozač kroz 'gudure' i staze Bosne i Hercegovine".
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KB9

#25970 Re: SDA-All about

Post by KB9 »

stilske figure

vidi se da je bradonja umjetnik
jefff

#25971 Re: SDA-All about

Post by jefff »

http://thebosniatimes.ba/clanak/5175

Oni vise ne prezaju ni od cega.
pici

#25973 Re: SDA-All about

Post by pici »

i ja sam rodjen na koseHevu i moj otac i njegov otac pa nejmam pausHala :mrgreen: mene sad stid to i rec, kad me pitaju odklena si reko izsaraJva , ma ono ja al odklena zemljace, pa reko iz sarajva jeboga, ono muk i gledaju me koda sam vanzemaljac... MeMo je moj drug volim kad se napije i pocne pricat viceve o sexsu i politicarima :mrgreen:
oldtajmer

#25974 Re: SDA-All about

Post by oldtajmer »

sta je sa ovim pakasom iz sda,je li kolko napredovo u stranci za ovih nekoliko godina :D
MikroBelaj

#25975 Re: SDA-All about

Post by MikroBelaj »

Memo je bitan ko i Jala Brat,sve za saku maraka....
Post Reply