BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

dzevad gazibara 1978

#25926 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by dzevad gazibara 1978 »

Sportski direktor je rekao treneru da mu nece dovoditi pojacanja jer ima Duljevica na klupi,ali ga ne koristi dovoljno....

http://sport1.oslobodjenje.ba/fudbal/tr ... ica/138110
Xavier1

#25927 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Xavier1 »

dzevad gazibara 1978 wrote:Sportski direktor je rekao treneru da mu nece dovoditi pojacanja jer ima Duljevica na klupi,ali ga ne koristi dovoljno....

Je li Duljevic u nekom sukobu sa trenerom? Stvarno mi nije jasno da ne moze da igra u prosjecnom timu druge lige.
dzevad gazibara 1978

#25928 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Xavier1 wrote:
dzevad gazibara 1978 wrote:Sportski direktor je rekao treneru da mu nece dovoditi pojacanja jer ima Duljevica na klupi,ali ga ne koristi dovoljno....

Je li Duljevic u nekom sukobu sa trenerom? Stvarno mi nije jasno da ne moze da igra u prosjecnom timu druge lige.
Ne znam majke mi,ono sto znam da bi trebao ici 90%....
Point.

#25929 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Svi se nešto natakarili na Harisa ko ne trudi se vamo tamo a možda je trener samo obična klocina koja ne zna iskoristiti Harisove sposobnosti. Imaš uvijek trenera koji se nekom igraču natakare na kosti iz raznoraznih pa i mizernih razloga.
luckylaka

#25930 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Point. wrote:Svi se nešto natakarili na Harisa ko ne trudi se vamo tamo a možda je trener samo obična klocina koja ne zna iskoristiti Harisove sposobnosti. Imaš uvijek trenera koji se nekom igraču natakare na kosti iz raznoraznih pa i mizernih razloga.
Nije se niko natakario na harisa nego ne stoji prica da bi Lulic u reprezentaciju mogao uci samo da zamjeni umornog Duljevica.Nidze veze
Point.

#25931 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

luckylaka wrote:
Point. wrote:Svi se nešto natakarili na Harisa ko ne trudi se vamo tamo a možda je trener samo obična klocina koja ne zna iskoristiti Harisove sposobnosti. Imaš uvijek trenera koji se nekom igraču natakare na kosti iz raznoraznih pa i mizernih razloga.
Nije se niko natakario na harisa nego ne stoji prica da bi Lulic u reprezentaciju mogao uci samo da zamjeni umornog Duljevica.Nidze veze
Lulić je veći nivo za Harisa tu nema priče.
Kinaski

#25932 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Kinaski »

luckylaka wrote:
Buraz to je zajebancija, isto kao i za Civica i SEA
vernes81

#25933 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by vernes81 »

Kinaski wrote:
luckylaka wrote:
Previse je on inteligentan za tako jednostavne stvari, a jbg. ja se nerazumijem u fudbal valjda posto nemam dovoljno postova :lol: .
Drugo, on procitao izjavu za medije i soli meni pamet.
Trece izvini kralju vise vjerujem tebi nego Zlatanu Bajramovicu nece se vise ponoviti.
luckylaka

#25934 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Kinaski wrote:
luckylaka wrote:
Moze se zezati onaj ko se razumije u fudbal i ko zna da je Lulic klasa vise od Dulje,onaj ko se u fudbal razumije,,ko mara u kriv qrac"napise to ozbiljno i sam sebe ubjedjuje kako je to tako
ledeni_caj

#25936 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ledeni_caj »

Dulja je kloc, bio je to i kod nas u FKS. Lulic je klocina. Robi vam se popisao po tom razmisljanju da ako je u ligi petice mora biti nedodirljiv, ali jok, vi opet.
vernes81

#25937 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by vernes81 »

@luckylaka. Bolan dosadan si sa procjenjivanjem ko se razumije u fudbal a ko ne, de mi napisi molim te po cemu ti znas da se ja nerazumijem u fudbal pogotovo u odnosu na tebe?
Jel se to licno poznajemo pa znas?
Ja to kao prvo nebi napisao nikome na forumu, osim ako ne poznajem licno osobu.
luckylaka

#25938 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

vernes81 wrote:@luckylaka. Bolan dosadan si sa procjenjivanjem ko se razumije u fudbal a ko ne, de mi napisi molim te po cemu ti znas da se ja nerazumijem u fudbal pogotovo u odnosu na tebe?
Pa dobro eto nije bas da se ne razumijes,preletio sam ali u slucaju Duljevic & Lulic ocito si podcijenio Lulica ,ali lako je tebi na forumu kad imas advokate koji brane tvoje misljenje.P.S.Mozda se licno i poznajemo,forum je cudna i tajnovita stvar
vernes81

#25939 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by vernes81 »

luckylaka wrote:
vernes81 wrote:@luckylaka. Bolan dosadan si sa procjenjivanjem ko se razumije u fudbal a ko ne, de mi napisi molim te po cemu ti znas da se ja nerazumijem u fudbal pogotovo u odnosu na tebe?
Pa dobro eto nije bas da se ne razumijes,preletio sam ali u slucaju Duljevic & Lulic ocito si podcijenio Lulica ,ali lako je tebi na forumu kad imas advokate koji brane tvoje misljenje.P.S.Mozda se licno i poznajemo,forum je cudna i tajnovita stvar
Hajd sad mi je lakse :D , dobio sam forumski certifikat za poznavaoca nogometne igre :izet: . Hvala
Mrsko mi sad pisati elaborat po mom misljenju kakav je koji od ove dvojice, ali uglavnom sam nakon Cive i Sea ubacio i ja Dulju i Lulica , da se malo zajeb... zezamo.
luckylaka

#25940 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

vernes81 wrote:
luckylaka wrote:
Hajd sad mi je lakse :D , dobio sam forumski certifikat za poznavaoca nogometne igre :izet: . Hvala
Mrsko mi sad pisati elaborat po mom misljenju kakav je koji od ove dvojice, ali uglavnom sam nakon Cive i Sea ubacio i ja Dulju i Lulica , da se malo zajeb... zezamo.
Pa to ti je kao da si dobio certifikat od strucnjaka iz fife ili uefe samo sto nema pecat.Mozda sad otvoris diskusiju na relaciji Sehic-Begovic ili Pape-Robi
vernes81

#25941 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by vernes81 »

Moj laki nemam ja toliko vremena, a i imaju ove mladje i brze zvjerke na forumu nemos prije njih nikako :mrgreen:
Mali_Vuk

#25942 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mali_Vuk »

Bega mašala 5 komada danas..
cyprus

#25943 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

https://www.bbc.com/sport/football/4661 ... LLxiTKpfYA

Norwich u finišu susreta stigo 0:3... Započelo sa Vrančićem :-D
luckylaka

#25944 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Mali_Vuk wrote:Bega mašala 5 komada danas..
Kod prva dva nije mogao nista treci mozda,cetvrti njegov,peti cirkus valja se ko bekan :D Uglavnom puce petarda
luckylaka

#25945 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

vernes81 wrote:Moj laki nemam ja toliko vremena, a i imaju ove mladje i brze zvjerke na forumu nemos prije njih nikako :mrgreen:
Evo kaze Lulic @vernes81 za bozic cestitka(ako slavi) :D
90'

0 - 2
Senad Lulic
vernes81

#25947 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by vernes81 »

luckylaka wrote:
vernes81 wrote:Moj laki nemam ja toliko vremena, a i imaju ove mladje i brze zvjerke na forumu nemos prije njih nikako :mrgreen:
Evo kaze Lulic @vernes81 za bozic cestitka(ako slavi) :D
90'

0 - 2
Senad Lulic
Trebao mi je slati cestitke dok je za repku igrao, to je sad Pointu cestitka :D.
luckylaka

#25948 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

dzevad gazibara 1978 wrote:Dva dana kasnis jbt :-)
Ne treba vernes81 advokat ,momak se dobro snalazi ovdje
dzevad gazibara 1978

#25949 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

luckylaka wrote:
Laki,ovo je javni forum tako da neces ti garant odredjivati ko ce kome replicirati i kad ce :thumbup:
vernes81

#25950 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by vernes81 »

dzevad gazibara 1978 wrote:
luckylaka wrote:
Laki,ovo je javni forum tako da neces ti garant odredjivati ko ce kome replicirati i kad ce :thumbup:
Jednog dana kad postane moderator donji si :D .
Post Reply