Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tako su prije par godina teferičili pa zalutao metak i dijete pogodio u glavu.
Primitivizam.
Ima ona priča i čovjeka kada je pogodio isto tako u glavu, igrali nogomet ljudi i golmana zdipilo u glavu...
Neka i treba ih prijaviti i kažnjavati, dosta više ovog divljeg zapada. Isto tako, kad smo već kod vjenčanja, fakat se nadam da će im zabraniti i ovaj papanski običaj trubljenja.
Tako su prije par godina teferičili pa zalutao metak i dijete pogodio u glavu.
Primitivizam.
Ima ona priča i čovjeka kada je pogodio isto tako u glavu, igrali nogomet ljudi i golmana zdipilo u glavu...
Neka i treba ih prijaviti i kažnjavati, dosta više ovog divljeg zapada. Isto tako, kad smo već kod vjenčanja, fakat se nadam da će im zabraniti i ovaj papanski običaj trubljenja.
Tako je,da se nadovežem i na kolone svadbene koje ne poštivaju propise saobraćajne pa isto tako serbez prolaze kroz crveno jer vejrovatno smatraju da to tako može i da je dozvoljeno.Prava papkadija.
Kad sam nekad zivio na Alipasinom mrzio sam subotu zbog tog ciganluka,papanskog folklora.Iz opstine lafo svi idu pravac istikal dzamija na to neku "serijatsku svadbu" , i onda na lokanje , sprdancija sa religijom .Gore sorte od balije nema
seljachine i kolona danas sa saudijskim barjakom iz pofalica idu prema glavnoj cesti furaju i ne staju na crveno. mal me ne pokupise, meni se upali zeleno iz pravca lozionicke prema stanici i krenem a seljachine furaju.
karanana wrote:seljachine i kolona danas sa saudijskim barjakom iz pofalica idu prema glavnoj cesti furaju i ne staju na crveno. mal me ne pokupise, meni se upali zeleno iz pravca lozionicke prema stanici i krenem a seljachine furaju.
Interesantno da su Saudijci izabrali Sarajevo za svadbu
karanana wrote:seljachine i kolona danas sa saudijskim barjakom iz pofalica idu prema glavnoj cesti furaju i ne staju na crveno. mal me ne pokupise, meni se upali zeleno iz pravca lozionicke prema stanici i krenem a seljachine furaju.
Interesantno da su Saudijci izabrali Sarajevo za svadbu
Nisu Saudijci izabrali Sarajevo za svadbu,već je ovdje rasprostranjen običaj da se nosi gore navedena zastava.
Vjerski momenti...ako razumiješ
Inače zastava KSA nikako ne pripada našim svadbama,barem se značenje navedenog na njoj treba koliko toliko ispoštovati,a ne da bude na pjansko papanskim veseljima.
Last edited by Hemera on 28/11/2015 22:50, edited 1 time in total.