Je li to baby mozarella?moonca wrote:Danasnji lunch![]()
Sta ti radis sa ostacima hrane (pakovanja)?
Moderator: anex
Je li to baby mozarella?moonca wrote:Danasnji lunch![]()
Jeste.pustopoljina wrote:moonca wrote:Danasnji lunch![]()
Je li to baby mozarella?
Pa eto..kupis pakovanje baby mozarelle...i uzmes 1 (jednu!) Lopticu...otvoris konzervu kukuruza i uzmes 1/5 iz nje, uzmes salatu i skines 1,5 listova s nje...moonca wrote:Jeste.pustopoljina wrote:moonca wrote:Danasnji lunch![]()
Je li to baby mozarella?
Ovo kuci smuckam .
Na koje ostatke mislish?
Pa eto..kupis pakovanje baby mozarelle...i uzmes 1 (jednu!) Lopticu...otvoris konzervu kukuruza i uzmes 1/5 iz nje, uzmes salatu i skines 1,5 listova s nje...moonca wrote:Jeste.pustopoljina wrote:moonca wrote:Danasnji lunch![]()
Ovo kuci smuckam .
Na koje ostatke mislish?
I pakovanje od 4 baby mrkve?insomnia78 wrote:Mozda su bejbi mrkve.
Razumijem...bas me kopkalo...ja se ospem kad trebam nesto baciti...
Ostatak zamotam u plasticnu foliju i moze stajati i do 7 dana, kukuruz i grasak su smrnuti - u frizetu su; salata -oprana i zamotana u papit pa u kesu i u fizideru moze i 7 dana ...-- ne jedem isto svaki dan - i rijetko ista bacam ...
mrkvu skuvam i uvijek je ima takve- nekoliko dan aje ok ,kao i rizu-imam uvijek skuvane bez zacina.
hm pocela sam jesti supe za lunch ali mi izgleda ne ide - vec dva puta ne mogu da zavrsim - bacam --pustopoljina wrote:Razumijem...bas me kopkalo...ja se ospem kad trebam nesto baciti...
Ostatak zamotam u plasticnu foliju i moze stajati i do 7 dana, kukuruz i grasak su smrnuti - u frizetu su; salata -oprana i zamotana u papit pa u kesu i u fizideru moze i 7 dana ...-- ne jedem isto svaki dan - i rijetko ista bacam ...
mrkvu skuvam i uvijek je ima takve- nekoliko dan aje ok ,kao i rizu-imam uvijek skuvane bez zacina.
Nisam znao da cuvas ovce, inace vidim fino ih pazis i hranismoonca wrote:Danasnji lunch![]()

auuushandrprcSA wrote:
jedva disem
Hvala
Jedva gledam**** dobih 100 grshandrprcSA wrote:
jedva disem
Hvala

bez zezanja ovo je meni salata, ono kad ti kaze de uzmi i malo salate nemoj samo mesomoonca wrote:Danasnji lunch![]()
moze receptmoonca wrote:Jedva gledam**** dobih 100 grshandrprcSA wrote:
jedva disem
Hvala
dobro izgleda

Jao....kako lijepo izgledaćiribiribela wrote:Racuna li se dorucak?![]()
Moonca bi 7 dana zivjela od ovoga.
Sir je u pitanju, puteru se ne priblizavam.zlo zlo wrote:jest ali bi prvo satrugala ovaj puter ispod marmelade i još 2 tj. pekla lososa na njemu