FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#25901 Re: FC Barcelona
Borbenost na nivou.
-
LSD
#25902 Re: FC Barcelona
Ne mogu oni dati gola, do sutra da se igra....samo oblijecu oko 16, a ništa zapravo
- suncica24
#25903 Re: FC Barcelona
Traljavo ovo 
- Dinko85
#25904 Re: FC Barcelona
Dodaj, dodaj, tika-taka, a gol, ma to ti je nebitno vidi posjeda!
Last edited by Dinko85 on 01/10/2013 22:00, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#25905 Re: FC Barcelona
Ko bi rekao da je Celtic za Barcu jedan od nezgodnijih protivnika 
- p206
#25906 Re: FC Barcelona
Bartra dosad odličan
- veljaca
#25907 Re: FC Barcelona
Pogodih ja .... Doduse samo jedan .....veljaca wrote:Mogao bi se Cesc nadavati golova .....HB_BHF wrote:Valdes - Alves, Bartra, Pique, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Cesc, Neymar.
Meni je najvise van forme Iniesta ....
MESSI puno znaci .....
-
cindrlimindrli
#25908 Re: FC Barcelona
Jesi ti siguran da si gledao utakmicu? Frajer je bio daleko najbolji na terenu.veljaca wrote:Meni je najvise van forme Iniesta ....
-
LSD
#25909 Re: FC Barcelona
Šta promašiše Alexis i Neymar pred kraj tekme
doduše golmanske intervencije su bile....mogla bi Barca zaganjati Forstera, golmana Celtica....frajer je odlican golman + ima visinu oko 2 metra.
Loše je ovo bilo veceras, puno kruženja i meljanja lopte oko 16-erca Celtica, bez konkretne završnice.
Loše je ovo bilo veceras, puno kruženja i meljanja lopte oko 16-erca Celtica, bez konkretne završnice.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#25910 Re: FC Barcelona
Joj hedalja, sreca pa zabise taj jedan pa me izvukose na kraju 
- veljaca
#25911 Re: FC Barcelona
Nije to onaj nekadasnji Iniesta, ali se nadam brzom povratku .....cindrlimindrli wrote:Jesi ti siguran da si gledao utakmicu? Frajer je bio daleko najbolji na terenu.veljaca wrote:Meni je najvise van forme Iniesta ....
Gledao sam utakmicu u HD rezoluciji i najvise paznje posvetio upravo Iniesti ...
- kisni indijanac
#25912 Re: FC Barcelona
odlično suđenje osim onog žutog kartona fabregasu, odličan bartra....celtic bi barci bio nezgodan i da je messi igrao, busquets odličan, neymar će valjda ipak biti pojačanje.....xavi je gubio previše lopti.....ja zadovoljan, nisu me razmazili....
iniesta odličan.....
iniesta odličan.....
- HB_BHF
#25913 Re: FC Barcelona
Realno, protiv bunkera se nije našlo rješenje. Sreća pa Celtic ne zna napadati i jedini fokus je bio kako zabiti go'. Biće belaja protiv timova koji se ovako brane, a i odlično napadaju.
Mada ne treba zamjeriti Tati jer se on i dalje privikava na Barcu i na dobrom je putu.
Ja se i dalje slažim sa ovim forumaškim mišljenjem da je potreban napadač sa klupe koji bi bio idealan u ovakvim situacijama, al tipični onaj iskusni CF.
Mada ne treba zamjeriti Tati jer se on i dalje privikava na Barcu i na dobrom je putu.
Ja se i dalje slažim sa ovim forumaškim mišljenjem da je potreban napadač sa klupe koji bi bio idealan u ovakvim situacijama, al tipični onaj iskusni CF.
-
Amar_Chulle_Custic
#25914 Re: FC Barcelona
To je upravo zato što mi ovisimo o Messiju i njegovim prodorima. Trebalo bi imati kakvog kvalitetnog špica, i u nedostatku Messija ili u situacijama kada nam ni on ne može pomoći taj špic uleti kao klasičan špic, a Messi ode na bok. Npr meni je nejasno zašto Alves ide u napad, kada nema ideje, niti tehnike. Nije ovo engleski nogomet, a i Alves je star. Prije je imao fazon, sad ga više nema. U čitavoj utakmici napravi jedan-dva dobra centaršuta, a rupa u odbrani...LSD wrote:Šta promašiše Alexis i Neymar pred kraj tekme![]()
doduše golmanske intervencije su bile....mogla bi Barca zaganjati Forstera, golmana Celtica....frajer je odlican golman + ima visinu oko 2 metra.
- HB_BHF
#25915 Re: FC Barcelona
Možda ovo malo prestrogo zvuči ali imam neki čudan osjećaj da je Messi počeo birati utakmice na kojima će igrati, koliko će igrati i koliko će biti na pauzi
. Skroz mi je sumnjiva ova njegova povreda. 
- veljaca
#25916 Re: FC Barcelona
Amar_Chulle_Custic wrote:To je upravo zato što mi ovisimo o Messiju i njegovim prodorima. Trebalo bi imati kakvog kvalitetnog špica, i u nedostatku Messija ili u situacijama kada nam ni on ne može pomoći taj špic uleti kao klasičan špic, a Messi ode na bok. Npr meni je nejasno zašto Alves ide u napad, kada nema ideje, niti tehnike. Nije ovo engleski nogomet, a i Alves je star. Prije je imao fazon, sad ga više nema. U čitavoj utakmici napravi jedan-dva dobra centaršuta, a rupa u odbrani...LSD wrote:Šta promašiše Alexis i Neymar pred kraj tekme![]()
Slazem se za Alvesa .....
-
LSD
#25917 Re: FC Barcelona
U pravi si za Alvesa...u odbrani je mnogo loš (zapravo i ne igra odbranuAmar_Chulle_Custic wrote:To je upravo zato što mi ovisimo o Messiju i njegovim prodorima. Trebalo bi imati kakvog kvalitetnog špica, i u nedostatku Messija ili u situacijama kada nam ni on ne može pomoći taj špic uleti kao klasičan špic, a Messi ode na bok. Npr meni je nejasno zašto Alves ide u napad, kada nema ideje, niti tehnike. Nije ovo engleski nogomet, a i Alves je star. Prije je imao fazon, sad ga više nema. U čitavoj utakmici napravi jedan-dva dobra centaršuta, a rupa u odbrani...LSD wrote:Šta promašiše Alexis i Neymar pred kraj tekme![]()
- R9..
#25918 Re: FC Barcelona
Cestitke za pobjedu.....
Onaj nejmar je gnjida od cojka....
- HB_BHF
#25919 Re: FC Barcelona
Zašto?R9.. wrote:Cestitke za pobjedu.....
- R9..
#25920 Re: FC Barcelona
Cestitke zato sto ste pobjediliHB_BHF wrote:Zašto?R9.. wrote:Cestitke za pobjedu.....
- Ironman1921
#25921 Re: FC Barcelona
Nova tri boda,Martino reda pobjede,mogao bi opet pasti rekord.
Vidjelo se da fali Messi,ali nema se sta zamjeriti.
Celtic odlicno odigrao,Forester je kao sto sam i pisao u zivotnoj formi kad igra protiv Barce ( kakav bi bio kad bi igrao u Barci
)crveni zasluzen,puno zutih,Cesc greska.
Idemo dalje,sada dolazi Milan u LP a Valladoid u Primeri,valjda i Puyol bude spreman do tada.
Clean sheet plus Bartra odlican.
Tapatalk
Vidjelo se da fali Messi,ali nema se sta zamjeriti.
Celtic odlicno odigrao,Forester je kao sto sam i pisao u zivotnoj formi kad igra protiv Barce ( kakav bi bio kad bi igrao u Barci
Idemo dalje,sada dolazi Milan u LP a Valladoid u Primeri,valjda i Puyol bude spreman do tada.
Clean sheet plus Bartra odlican.
Tapatalk
- SaNsEo
#25922 Re: FC Barcelona
ma cekaj smao dok mu Pepe u bubreg ne uleti u sljedecem el clasiku...da ga malo prevaspita...R9.. wrote:Cestitke za pobjedu.....
al da se valja valja se i vise nego sto je potrebno ...
- kisni indijanac
#25923 Re: FC Barcelona
ja poslije ovih devet iz devet nemam mjesta kritici, jedino bi volio da ima manje iznuđenih povjerenja prema nekim igračima, prvenstveno prema bartri nakon mascheranove povrede,nadam se da će bartra češće počinjati utakmice u suprotnom ode već u januaru, montoya bi vjerovatno zaigrao tek u slučaju povrede i alvesa i adriana....osim neigranja vanzemaljca, očito je da je i neigranje jordi albe hendikep....da i nedostaje taj xavijev zadnji pas, nisam ga odavno vidio, inače da ne bude zabune on mi je od dražih igrača....
-
LSD
#25924 Re: FC Barcelona
Xavi, najbolji veznjak prošlog desetljeća?
Selektor ruske reprezentacije Fabio Capello je izjavio da je za njega Barcelonina zvijezda Xavi Hernandez najbolji veznjak prošlog desetljeća.
Xavi, dvostruki osvajač Evropskog i osvajač Svjetskog prvenstva sa Španijom, nastupio je preko 650 puta za Katalonce, pomogavši im pritom da osvoje 22 trofeja, uključujući 3 Lige Prvaka.
- Xavi je najbolji veznjak prošlog desetljeća - riječi su Capella za Onda Cero.
33-godišnjak je također član 'kluba 100', sa 128 nastupa za La Roju dosad.
Xavi također ima preko 100 nastupa u Ligi Prvaka i trenutno obnaša dužnost kapitena u Barceloni, čijoj se omladinskoj školi La Masiji pridružio sa 11 godina. Ovaj fudbaler rođen u Terrasi je najtrofejniji igrač u historiji Španije, sa 25 osvojenih trofeja u karijeri, ispred igrača Real Madrida, Paca Genta.
http://barcabih.bh-x.com/barca-news/fcb ... desetljeca
Selektor ruske reprezentacije Fabio Capello je izjavio da je za njega Barcelonina zvijezda Xavi Hernandez najbolji veznjak prošlog desetljeća.
Xavi, dvostruki osvajač Evropskog i osvajač Svjetskog prvenstva sa Španijom, nastupio je preko 650 puta za Katalonce, pomogavši im pritom da osvoje 22 trofeja, uključujući 3 Lige Prvaka.
- Xavi je najbolji veznjak prošlog desetljeća - riječi su Capella za Onda Cero.
33-godišnjak je također član 'kluba 100', sa 128 nastupa za La Roju dosad.
Xavi također ima preko 100 nastupa u Ligi Prvaka i trenutno obnaša dužnost kapitena u Barceloni, čijoj se omladinskoj školi La Masiji pridružio sa 11 godina. Ovaj fudbaler rođen u Terrasi je najtrofejniji igrač u historiji Španije, sa 25 osvojenih trofeja u karijeri, ispred igrača Real Madrida, Paca Genta.
http://barcabih.bh-x.com/barca-news/fcb ... desetljeca