Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Može li mi generalno neko reci ako zna zašto je u BiH na telemachu zatamnjeno na Nova hr emisija Tko to tamo pjeva ako uopće ne puštaju na Nova bh tu emisiju ni u jednom terminu? O čemu je riječ?
Zdravo @ivan-tz,
Hvala na obraćanju. Zahtjev da se zatamne pojedini kanali ili programski sadržaj podnosi emiter. Ukoliko na adresu kompanije Telemach pristigne Zahtjev za zatamnjenje određenog sadržaja, prinuđeni smo da isti ispoštovati, iako to nije u našem interesu. Odluka je utemeljena strogim regulatornim propisima zaštite autorskih prava TV kuća, za distribuciju i emitiranje zaštićenog televizijskog sadržaja domaće i strane produkcije. Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju te Vam stojimo na raspolaganju.
Zdravo @kakavdanakneiskustvu,
Ljubazno Vas molimo da odaberete opciju svi kanali te provjerite. Provjerili smo i navedeni kanal je uredno dostupan. Svakako nam možete putem privatne poruke dostaviti kontakt broj i kolege će Vas pozvati za dodatne provjere.
Zdravo @kakavdanakneiskustvu,
Ljubazno Vas molimo da odaberete opciju svi kanali te provjerite. Provjerili smo i navedeni kanal je uredno dostupan. Svakako nam možete putem privatne poruke dostaviti kontakt broj i kolege će Vas pozvati za dodatne provjere.
probao sa opcijom svi kanali, nema HRT 1 I 2, probao regionalni i dalje nema HRT 1 i 2
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑22/04/2025 20:17
Gdje je opcija za brisanje cache I cookies u browseru?
Svaki browser je drugaciji, odes na www.google.ba i u pretragu napises naziv svog browsera i postavis to pitanje, vjeruj mi google cuda cini..
Ako nisi siguran kako to uraditi, udji na neki drugi browser koji do sada nisi koristio za EON i uloguj se.
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑22/04/2025 20:17
Gdje je opcija za brisanje cache I cookies u browseru?
Svaki browser je drugaciji, odes na www.google.ba i u pretragu napises naziv svog browsera i postavis to pitanje, vjeruj mi google cuda cini..
Ako nisi siguran kako to uraditi, udji na neki drugi browser koji do sada nisi koristio za EON i uloguj se.
Ja promijenio profil,točnije napravio novi profil na EON i sad sve fercera ok
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑22/04/2025 20:29
Hvala
Super, znaci nesto si cackao na starom profilu sa rasporedom kanala pa je nestalo , bitno je da sve radi ok, uglavnom ako se desi da se nesto tako "zablesi", samo clear cache i cookies (svaki browser je razlicit), ili se loguj preko drugog browsera koji nisi prije koristio i to je to.
Hvala
Super, znaci nesto si cackao na starom profilu sa rasporedom kanala pa je nestalo , bitno je da sve radi ok, uglavnom ako se desi da se nesto tako "zablesi", samo clear cache i cookies (svaki browser je razlicit), ili se loguj preko drugog browsera koji nisi prije koristio i to je to.
Uzivaj
Ma nisam vala cackao oko kanala,ne znam kako nastade ta dva kanala
Hvala
Gizmo967 wrote: ↑23/04/2025 09:21
Možete li dati popis kanala na kojima ste jučer ujutro radili izmjene pa su nestali iz favorita?
Očite koje sam ja primjetio su HRT 1 i 2 te većina dokumentarnih kanala, njih 10ak.
Ako već mijenjate rasporede, je li ih nužno morate maknuti pa da "ispadnu" sa lista koje smo sami pravili?
Pink Western
Pink Kuvar
TV1000
Epic Drama HD
Pink Action
Pink Kids
History HD
Viasat History HD
History 2 HD
Lov i Ribolov
Viasat Explore HD
Viasat Nature HD
Crime & Investigation
Pink Comedy
Pink Romance
Pink Movies
Pink Thriller
Pink Soap
Pink Sci-Fi & Fantasy
Pink Horror
Pink Style
Pink Ha ha
Pink Lol
Pink Pedia
Pink Super Kids
HRT 1 HD
HRT 2 HD
@Telemach
Htio bih da se prebacim na bridge mode, kako bih koristio svoj router.
Koliko dugo traje proces zamjene modema (ubee) i da li se mijenja jos nesto od ostale opreme?
Averus wrote: ↑23/04/2025 11:33
@Telemach
Htio bih da se prebacim na bridge mode, kako bih koristio svoj router.
Koliko dugo traje proces zamjene modema (ubee) i da li se mijenja jos nesto od ostale opreme?
Hvala
Zdravo @Averus Zahvaljujemo se na javljanju. Kako bismo pružili relevantne informacije bit će potrebno da izvršimo dodatnu provjeru te ćemo Vas zamoliti da u inbox stranice dostavite Vaše korisničke podatke. Stojimo Vam na raspolaganju.
Mama mi je, za komšinicu, danas potpisala anex ugovora gdje joj je rečeno da će sada imati 30 minuta s mobitela prema svim mrežama. Kaže da je 3 puta pitala službenicu i da joj je 3 puta to potvrdila.
Ja kažem da Telemach nema mobilnu telefoniju i da je nasamarena. Posebno što je službenica nije ni pitala na kojoj je mreži (ako se hipotetski uzme da dolazi do spajanja s Telecomom pa da će imati mobilnu mrežu). Ima li neko da je nešto slično doživio?
semsasuljakovic wrote: ↑23/04/2025 17:07
Mama mi je, za komšinicu, danas potpisala anex ugovora gdje joj je rečeno da će sada imati 30 minuta s mobitela prema svim mrežama. Kaže da je 3 puta pitala službenicu i da joj je 3 puta to potvrdila.
Ja kažem da Telemach nema mobilnu telefoniju i da je nasamarena. Posebno što je službenica nije ni pitala na kojoj je mreži (ako se hipotetski uzme da dolazi do spajanja s Telecomom pa da će imati mobilnu mrežu). Ima li neko da je nešto slično doživio?
Nije s mobitela, nego prema mobitelima sa fiksnog, dodatak od 30 minuta prema mobilnim mrežama koji je dio EON Premium paketa.
semsasuljakovic wrote: ↑23/04/2025 17:07
Sa fiksnog da zove nekoga na mobitel u bilo koju BIH mrezu besplatno do 30 minuta mjesecno.