Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#25876 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Helldog, jes... nanu mu natakarim
hiljadu znojeva me oblilo dok sam ono prešao. 
- Averus
#25877 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni žao što nisam W1 i W2 probao kad su tek izašli
Godinama kasnije prvi put upalio i momentalno odustao jer ono je meni fkt neigrivo... Kamera isto da je pričvršćena nekim štaopm za potiljak
Kreće se kao da je sve sami led pod nogama... baš bezze
W3 je već odličan, mada i u njemu je kretanje malo clunky, ali ništa što se ne može podnijeti
Godinama kasnije prvi put upalio i momentalno odustao jer ono je meni fkt neigrivo... Kamera isto da je pričvršćena nekim štaopm za potiljak
Kreće se kao da je sve sami led pod nogama... baš bezze
W3 je već odličan, mada i u njemu je kretanje malo clunky, ali ništa što se ne može podnijeti
- House
#25878 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kad smo već kod boss-ova. evil within i onaj baja u podzemnoj garaži
e, jesam se napatio
- Optimus09
#25879 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sad instalirao FIFA 18 i nece da pokrene.Samo prozor bude otvoren par sekundi i to je to 
- ferratilis
#25880 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Witcher 3 je generalno najbolja igra u trilogiji, ali dvica je jednostavno bolji RPG. Prica u dvici me dosta podsjecala na Game of Thrones, od pocetka do kraja, svi dogadjaji su bili bitni i imali direktan uticaj na finalni ishod. Trica ima puno sporednih stvari, sto je dobra stvar, ali glavni quest zna biti prilicno dosadan. Dvica je imala veliki benefit od polu-otvorenog svijeta koji je davao vise prostora za razvoj price i likova.
Kad su u pitanju negativci, Gaunter O'Dimm mi je ubjedljivo najbolje napisan i odglumnjen negativac, sa Crones na drugom mjestu. Najbolji boss fight je Detlaff, tu nema dileme.
Kad su u pitanju negativci, Gaunter O'Dimm mi je ubjedljivo najbolje napisan i odglumnjen negativac, sa Crones na drugom mjestu. Najbolji boss fight je Detlaff, tu nema dileme.
- Chmoljo
#25881 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Vidis, ja sam kroz taj dio protutnjo imajuci namjeru da fajt protiv Eredina bude i posljednji, pa sam na Gauntera potpuno zaboravio.
U pravu si, od samog starta ima nesto kripi u njemu, od njegovog prvog pojavljivanja. I btw, onaj fetus mi je bio
i generalno sav taj quest je dobar, ali fetus je bas bio...
U pravu si, od samog starta ima nesto kripi u njemu, od njegovog prvog pojavljivanja. I btw, onaj fetus mi je bio
- Averus
#25882 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mene je fetus oduševio i glavni je zaslužan sto me W3 kupio, jer sam tu konačno shvatio zašto svi toliko obožavaju tu igru 
Znam, kripi je, ali na neki čudan način mi je taj jebeni possessed fetus bio preprepremoćan
Znam, kripi je, ali na neki čudan način mi je taj jebeni possessed fetus bio preprepremoćan
- Chmoljo
- arnes_king
#25884 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
O kakvim possessed fetusima pricate? Trebam ja sad maksuz instalirati ponovo igru na PS4 i poceti igrati radi toga
Hahah ali bez zezancije koliko pricate o njemu morat cu ga staviti opet na listu za odigrati. Cim predjem ovih neodigranih igara, kojih je btw od kad sam exploitisao konzolu oko milion 
-
super_bayern
#25885 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
arnes_king wrote:O kakvim possessed fetusima pricate? Trebam ja sad maksuz instalirati ponovo igru na PS4 i poceti igrati radi togaHahah ali bez zezancije koliko pricate o njemu morat cu ga staviti opet na listu za odigrati. Cim predjem ovih neodigranih igara, kojih je btw od kad sam exploitisao konzolu oko milion

- ferratilis
#25886 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Fetus mi se nije ni priblizno zgadio kao ova spodoba

- Averus
#25887 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni fetus malo liči na Bićakčića

-
l33t
#25888 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
omg isti hahahahAverus wrote:Meni fetus malo liči na Bićakčića
- ferratilis
#25889 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ova hrvatska igra SCUM se prodaje kao halva. Uboli su izgleda formulu za popularnu igru. Ali, cini mi se da ce ih pojesti ljevicari, social justice warriors 
-
l33t
#25890 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nisu samo uboli, twitch je pogurao dosta - skoro svaki popularniji streamer igraoferratilis wrote:Ova hrvatska igra SCUM se prodaje kao halva. Uboli su izgleda formulu za popularnu igru. Ali, cini mi se da ce ih pojesti ljevicari, social justice warriors
- SanskiBiser
#25891 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Averus wrote:Mene je fetus oduševio i glavni je zaslužan sto me W3 kupio, jer sam tu konačno shvatio zašto svi toliko obožavaju tu igru
odlican kvest onaj na otoku A Tower Full of Mice narocito kad se sjebes na kraju i hoces da ispadnes ono dobrica i hoces neki Happy End love story da ima.
I onaj sa Morkvargom - In Wolf's Clothing taj me je napatio malo.
Paperchase kvest
- House
- House
#25893 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
šta'e pičke, niste igrali the evil within? 
- arnes_king
#25894 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam trenutno zabavljen sa Resident Evil 7 i mogu reci da sam bas pozitivno iznenadjen. Svaki djelic igre mi se svidja, ima svega i sto je najbitnije sve moras sam istraživati i kontati nema da ti sve pokazuje gdje, sta i kako 
- thekupus
#25895 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
identican hahahhahl33t wrote:omg isti hahahahAverus wrote:Meni fetus malo liči na Bićakčića
- isie
#25896 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Scum je
sve preporuke igra postaje sve bolja i bolja.
- Chmoljo
#25897 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma meni se fetus nije zgadio, nego ono... bio mi je nekakav emocionalni šok, sažalio sam se na njega. napaćena duša.ferratilis wrote:Fetus mi se nije ni priblizno zgadio kao ova spodoba![]()
od vještica mi je najgadnija ona debela
- djkurt
#25898 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma meni je andromeda odlična Mass Effect igra, ja ne konam te negativne komentare ama nikako.Averus wrote:Andromeda je mogla biti čak i dobar Mass Effect, ali je doslovno negdje nakon prve trećine igre počela da se raspada, a tačno na pola puta je već bilo ono "sjoooj hoće li više kraj?"
ME2 jeste najkvalitetniji, ali kec mi drži posebno mjesto u srcu
- Averus
#25899 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne blatim je ni ja, preporučio bih je definitivno za igranje. S tim da treba imati na umu da nije na nivou kao originalna trilogijadjkurt wrote:Ma meni je andromeda odlična Mass Effect igra, ja ne konam te negativne komentare ama nikako.Averus wrote:Andromeda je mogla biti čak i dobar Mass Effect, ali je doslovno negdje nakon prve trećine igre počela da se raspada, a tačno na pola puta je već bilo ono "sjoooj hoće li više kraj?"
ME2 jeste najkvalitetniji, ali kec mi drži posebno mjesto u srcu
Generalno, igra je zabavna, ima dosta sadržaja i prelijepo urađenih lokacija. Priča je počela zanimljivo, ali je na pola puta nekako primjetno da su ostali bez ideja <PAZI SPOILER> (mislim oživiće im mater, oživiće u nastavku oca garant, sestra/brat živ/a i sve ok) <KRAJ SPOILERA>
Ono što najviše igri zamjeram je što likovi nisu dovoljno razvijeni i smišljeni, pa da se čovjek veže za nekoga, s nekim identifikuje, nekog zamrzi. Jebote, kad sam igrao ME1, cijelu sam igru proveo mrzeći onog šupka Saren-a i one političare u Citadeli. Raju s broda pazio k'o pravu familiju, sa svakim progovorio, pomogao itd. U Andromedi mi niko nije "leg'o" na taj način.
Ona Asari ženska mi je onako šašava, zabavna, ali nije ni približno "likeable" kao Liara.
Žuta mi je na kraju igre ostala kao partner (trznula sisu
Od ostalih mi niko nije nešto poseban bio...
Propustili su ogromnu priliku sa otkrivanjem nove civilizacije, jer su mogli to sve uraditi još bolje (mada je i ovako fino uokvireno i ima se šta vidjeti, naučiti, igrati).
Sve u svemu, igra mi je među boljim koje sam igrao, ali mi nema suštinu Mass Effect-a
- djkurt
#25900 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam s njom završio na kraju.Averus wrote: Ona Asari ženska mi je onako šašava, zabavna, ali nije ni približno "likeable" kao Liara.
Sve u svemu, igra mi je među boljim koje sam igrao, ali mi nema suštinu Mass Effect-a
Al mislim da su oni planirali mnogo DLC-ova ili nastavaka pa zato izgleda nedorečeno, al ih one početne negativne kritike natjeraše da projekat stave na led.