FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

hoćeli_ko_rasol

#25876 Re: FC Barcelona

Post by hoćeli_ko_rasol »

respo wrote:nek dovedu ikera :D
Nije on za Barce iz više razloga :roll:
hoćeli_ko_rasol

#25877 Re: FC Barcelona

lua wrote:Dovest De Geu i ovog zamotat u 50 maraka i poklonit' Monaku.
:thumbup:
respo

#25878 Re: FC Barcelona

Post by respo »

hoćeli_ko_rasol wrote:
kojih to razloga boga ti
hoćeli_ko_rasol

#25879 Re: FC Barcelona

respo wrote:
hoćeli_ko_rasol wrote:
kojih to razloga boga ti
Zato što Barcelona nije Real, da dovodio igrače (legende) najvećeg rivala - glavni razlog, a ima još dosta razloga pritiv Casillasa u Barci - uglavnom, više razloga protiv nego za Casillasa u Barci! :)
Charuga
Globalni moderator

#25880 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

@ascari
@hoćeli_ko_rasol

Probajte bez toga glupan i slicnih stvari ...
ascari

#25881 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Charuga wrote:@ascari
@hoćeli_ko_rasol

Probajte bez toga glupan i slicnih stvari ...
Izvinjavam se, bilo je u afektu. Za citanje onakvih stvari, stvarno treba jak zeludac.
respo

#25882 Re: FC Barcelona

Post by respo »

hoćeli_ko_rasol wrote: Zato što Barcelona nije Real, da dovodio igrače (legende) najvećeg rivala - glavni razlog, a ima još dosta razloga pritiv Casillasa u Barci - uglavnom, više razloga protiv nego za Casillasa u Barci! :)
jao razloga nije barca real da dovodi legende najveceg rivala :-)

je li kasiljas klasa? jeste
to ako se moze dovesti se dovodi ko pita je li on legenda najveceg rivala i slicno

a ostalo? gdje je ostalo?
koji su ostali razlozi?
Adoxxx

#25883 Re: FC Barcelona

Post by Adoxxx »

kad nije realu legenda, sto bi nama bio legenda :D

i ja bih volio vidjeti kasiljasa u dresu Barce :) a vjerujem da bi i njemu svanulo tad :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#25884 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

respo wrote:
hoćeli_ko_rasol wrote: Zato što Barcelona nije Real, da dovodio igrače (legende) najvećeg rivala - glavni razlog, a ima još dosta razloga pritiv Casillasa u Barci - uglavnom, više razloga protiv nego za Casillasa u Barci! :)
jao razloga nije barca real da dovodi legende najveceg rivala :-)

je li kasiljas klasa? jeste
to ako se moze dovesti se dovodi ko pita je li on legenda najveceg rivala i slicno

a ostalo? gdje je ostalo?
koji su ostali razlozi?
A ne stoji mu ni ova da Barca ne dovodi igrace najveceg rivala ;-)
HB_BHF

#25885 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Šta je sa Rosellom? Hoće li moći one legende skupiti dovoljno potpisa? :D
ascari

#25886 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

HB_BHF wrote:Šta je sa Rosellom? Hoće li moći one legende skupiti dovoljno potpisa? :D
Mozda skupe 5% potrebnih za referendum, ali tu im je kraj. Nema sanse da nadju 2/3 koje su potrebne za smjenu. Totalno nerezonski potez. Vjerujem da ce nakon ovog biti oznaceni kao "neprijatelji kluba". Uostalom, trenutno ne postoji alternativa. Valjda je logicnije bilo spremati kandidata za 2016.
LSD

#25887 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

ascari wrote:
HB_BHF wrote:Šta je sa Rosellom? Hoće li moći one legende skupiti dovoljno potpisa? :D
Mozda skupe 5% potrebnih za referendum, ali tu im je kraj. Nema sanse da nadju 2/3 koje su potrebne za smjenu. Totalno nerezonski potez. Vjerujem da ce nakon ovog biti oznaceni kao "neprijatelji kluba". Uostalom, trenutno ne postoji alternativa. Valjda je logicnije bilo spremati kandidata za 2016.
upravo tako....i ne kontam kakva je sad ovo inicijativa tj. ofanziva na Rosella (koji ima puni legitimitet, bez obzira šta ko mislio o njemu)....i što baš sad da mu se navale na kosti :? šta kontaju postici time :?: po meni, je ovo gubljenje vremena i bespotrebno talasanje kluba....kao što kažeš , bolje im je da spremaju kandidaturu za naredne izbore, da imaju pripremljen bolji plan i program....ovo sad prozivanje i napadanje na aktuelnu upravu je fakat bezveze i bespotrebno.
HB_BHF

#25888 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

ascari wrote:
Ma kandidat je već spreman i to od onog dana kad mu je Rosell preoteo funkciju :D. Mada ja mislim da bi možda najbolje rješenje bilo skroz neka treća osoba. Imam osjećaj da Rosell u inat radi neke stvari Laporti, a i obrnuto. Tako da bi ih obojicu trebali odstraniti, pa neka se onda zajebavaju i prepucavaju koliko hoće. A da na mjesto predjednika dođe čovjek bez tih kompleksa, sa zdravim razumom i čistim dosjeom :D.
burek_in_space

#25889 Re: FC Barcelona

Post by burek_in_space »

30 sep 2013, 19:32 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» hoćeli_ko_rasol

14 dana
Layne

#25890 Re: FC Barcelona

Post by Layne »

:oops:

Image
ascari

#25891 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

LSD wrote:upravo tako....i ne kontam kakva je sad ovo inicijativa tj. ofanziva na Rosella (koji ima puni legitimitet, bez obzira šta ko mislio o njemu)....i što baš sad da mu se navale na kosti :? šta kontaju postici time :?: po meni, je ovo gubljenje vremena i bespotrebno talasanje kluba....kao što kažeš , bolje im je da spremaju kandidaturu za naredne izbore, da imaju pripremljen bolji plan i program....ovo sad prozivanje i napadanje na aktuelnu upravu je fakat bezveze i bespotrebno.
Na stranu legitimitet, da je neka alarmantna situacija, trebalo bi reagovati. Ali zadiranje u licne probleme iz proslosti, to je vec druga stvar. Takodje, navode QF/AF kao glavni problem. "Problem" koji je podrzalo preko 80% odbora. Ajde, sad nasli da reaguju. I slag na torti emocije. Pep i Abidal u paketu. Mada se pustanje Erica u jednu ruku ispostavilo kao greska. Tu bi vec i mogao da ih podrzim. Ali sta je to spram drugih kvalitetnih odluka? Bold sustinu problema sumira! Bice ovo kratkog daha i nece donijeti nista pozitivno klubu. Vjerujem da svi znaju od koga ovo krece.
HB_BHF wrote:Ma kandidat je već spreman i to od onog dana kad mu je Rosell preoteo funkciju :D. Mada ja mislim da bi možda najbolje rješenje bilo skroz neka treća osoba. Imam osjećaj da Rosell u inat radi neke stvari Laporti, a i obrnuto. Tako da bi ih obojicu trebali odstraniti, pa neka se onda zajebavaju i prepucavaju koliko hoće. A da na mjesto predjednika dođe čovjek bez tih kompleksa, sa zdravim razumom i čistim dosjeom :D.
Mjere ko ima veci :-D I to traje jos od 2004. Laporta jeste emotivac i covjek koji je srcem vezan za klub. Bahat kada treba, ali i emotivac. Sa druge strane lik koji je upetljan u stotine mutnih poslova. Pored politike tu su i problemi tokom vodjenja kluba. Od rasipanja, preko mutnih radnji sa Keirrisonima, Henriqueima i njima slicnim, pa sve do Uzbekistanskih ugovora. Totalno losa opozicija, jer kad se sumira obojica su u 5 deka. Sandro je istupio sa planom za prvi mandat. Dobio je apsolutnu vecinu i ostatak moze samo da palamudi. Covjek je stvorio viziju drugog koncepta kluba. Nije emotivac i ne upusta se u bespotrebne rasprave. Par kljucnih poteza po mom misljenju nadjacava ovo za sta ga optuzuju. Ako ikako mogu da se nazovu optuzbe.
ascari

#25892 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Layne wrote::oops:

Image
Ovaj mi je nekako sa manje napora :-D

Image
ascari

#25893 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

HB_BHF wrote:Mada ja mislim da bi možda najbolje rješenje bilo skroz neka treća osoba.
Ta osoba vec postoji. Tacnije, obnavlja mandat. Samo neke od pozitivnih stvari koje je uradio za Barcu:
- Prodao Makelelea
- Otpustio del Bosquea
- Za sicu poslao Eto'oa
- Odustao od Dinha u zamjenu za Beckhama
- Dovodio raznorazne klovnove poput Quierozu, Camacha, Luxemburga, Mourinha...

Reci da ne valja! :D
ascari

#25894 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

E da, postoji li nesto kompletnije od ovoga? Mozda jos da je asistirao...

Image
Saian

#25895 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

ascari wrote:E da, postoji li nesto kompletnije od ovoga? Mozda jos da je asistirao...

Image
sve je to fino, al posto nije sebi dupli pas odigro od bekov kostobran u prolazu ... :oops: :D
Saian

#25896 Re: FC Barcelona

Post by Saian »

Layne wrote::oops:

Image

meni je ovo drazhe vidjet nego 3 gola :D 'ta cu kad sam prokle'
Ironman1921

#25897 Re: Odg: FC Barcelona

Post by Ironman1921 »

hoćeli_ko_rasol wrote:Vaša očekivanja od ovog meča su?

Image
Jedva cekam veceras.
Nadam se da je doslo vrijeme da Neymar procepi,ako nista gol-dva.Celtic ce biti zayeban,znaju igrat,a njihov golman protiv nas je obicno u zivotnoj formi.
Ali ova Martinova Barca izgleda nekako drukcije i direktnije,pa mozemo ocekivati prilicno otvorenu utakmicu ako Barca kojim slucajem povede rano.
Zna li itko ista o Afellayu,vraca se u decembru,ali jeli poceo trenirati...?

Tapatalk
HB_BHF

#25898 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

ascari wrote:
HB_BHF wrote:Mada ja mislim da bi možda najbolje rješenje bilo skroz neka treća osoba.
Ta osoba vec postoji. Tacnije, obnavlja mandat. Samo neke od pozitivnih stvari koje je uradio za Barcu:
- Prodao Makelelea
- Otpustio del Bosquea
- Za sicu poslao Eto'oa
- Odustao od Dinha u zamjenu za Beckhama
- Dovodio raznorazne klovnove poput Quierozu, Camacha, Luxemburga, Mourinha...

Reci da ne valja! :D
:lol:
Neka je on nama živ i zdrav još dugo godina :D
HB_BHF

#25899 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Valdes - Alves, Bartra, Pique, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Cesc, Neymar.
veljaca

#25900 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

HB_BHF wrote:Valdes - Alves, Bartra, Pique, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Cesc, Neymar.
Mogao bi se Cesc nadavati golova .....
Post Reply