Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
okanomalo wrote: ↑14/04/2025 21:56
ja jos nisam dobila racun za mart i salju ga mejlom? do sada su racuni stizali do osmog u mjeseca.zasto sad kasni ne znam.
Zdravo @okanomalo ,
Zahvaljujemo se na obraćanju. Kako smo u jednom od prethodnih komentara naveli, nažalost ovaj mjesec se desio problem tehničke prirode gdje određeni korisnicima nisu isporučene fakture. Preporučujemo da nam u inbox stranice dostavite Vaše korisničke podatke kako bi izvršili provjeru te Vam dostavili račun. Unaprijed se zahvaljujemo na razumjevanju.
markopd wrote: ↑14/04/2025 20:41
Jednom u godinu dana mi treba portal da promjenim uređaj za gledanje a aplikacija/sajt nikako da učita...
I ja isto, jednom godisnje hocu da se ulogujem na njihovoj stranici i evo ne moze, ne radi.
Koja smo mi vukojebina.
Zdravo @nauticamid
Zahvaljujemo se na obraćanju. Zamolit ćemo da u inbox stranice dostavite Vaše korisničke podatke te precizirate grešku koja se pojavljuje pri logovanju. Izvršit ćemo sve neophodne provjere. Stojimo Vam na raspolaganju.
Hajlac wrote: ↑16/04/2025 13:08
Ni meni ne radi logiranje na https://telemach.ba/account/signin
Samo vrti kruzic na "Prijavi se" dugmetu nakon popunjavanja emaila i sifre.
Nakon dugo cekanja, izbaci ovo:
Zdravo @Hajlac,
Hvala na javljanju. Kako bismo izvršili neophodne provjere i pružili Vam više informacija, molimo da nam dostavite korisničke podatke putem inbox-a. Očekujemo javljanje i stojimo na raspolaganju.
Bilo je problema proteklih dana (kod mene) ali je proradilo mojtelemach.ba , trebalo mi je kod za Da Vinci Kids ali "kaže" već je kod upotrebljen.(neradi ni aplikacija na android niti web sučelje) . Samo se može gledati dječiji kanal na EON !
joyjoy wrote: ↑16/04/2025 16:43
Bilo je problema proteklih dana (kod mene) ali je proradilo mojtelemach.ba , trebalo mi je kod za Da Vinci Kids ali "kaže" već je kod upotrebljen.(neradi ni aplikacija na android niti web sučelje) . Samo se može gledati dječiji kanal na EON !
Zdravo @joyjoy,
Hvala Vam na javljanju. Kolege iz nadležnog odjeljenja će Vas pozvati u najkraćem roku kako bi detaljnije provjerili Vaše navode. Stojimo Vam na raspolaganju.
@crnivrag ili bilo ko drugi, stariji ciko prikopco Hisense tv na kablovsku ali ko stariji ciko kaze sad mu kanali razbacani, zapamtio sam dm sat mu 508 kanal. Imali ste onu listu kanala za kablovsku, dajte okacite da mu izvucem to pa nek sjedi za vikend, cita uputstvo i stima kanale kako hoce
made_in_sarajevo wrote: ↑17/04/2025 07:53
@crnivrag ili bilo ko drugi, stariji ciko prikopco Hisense tv na kablovsku ali ko stariji ciko kaze sad mu kanali razbacani, zapamtio sam dm sat mu 508 kanal. Imali ste onu listu kanala za kablovsku, dajte okacite da mu izvucem to pa nek sjedi za vikend, cita uputstvo i stima kanale kako hoce
made_in_sarajevo wrote: ↑17/04/2025 07:53
samo jos jedno pitanje, jel njemu TV sam od sebe bacio tako DM sat na 508 ili koji vec broj kanala ili je tako automatski poredano, pa sad on mora praviti svoju listu?
samo jos jedno pitanje, jel njemu TV sam od sebe bacio tako DM sat na 508 ili koji vec broj kanala ili je tako automatski poredano, pa sad on mora praviti svoju listu?
Zdravo @Hercegoviina Hvala Vam na obraćanju na ovaj način. Vaše informacije smo proslijedili ka kolegama Tima tehničke podrške te će Vas kolege kontaktirati u najkraćem roku. Stojimo Vam na raspolaganju.
suad-sarajevo wrote: ↑17/04/2025 18:03
@Telemach Da li će u budućnosti biti uvršten kanal Newsmax Balkans? Hvala
Zdravo @suad-sarajevo,
Hvala Vam na obraćanju. Trenutno ne raspolažemo sa navedenom informacijom, ali ukoliko kanal Newsmax Balkans bude uvršten u našu programsku shemu sve korisnike ćemo blagovremeno obavijestiti. Nastavljamo sa ulaganjem u našu programsku ponudu te predlažemo da nas nastavite pratiti kako biste saznali za naše planove i sve što predstoji za naše korisnike. Stojimo Vam na raspolaganju.
Nacin skeniranja: Brzo ili mrezno
Frekvencija: 610 MHz ili 610000 Khz
Symbol rate: 6956 K/s
Modulacija: 256 QAM
Mrežni ID: 387 ili 00387
Ako ovi ne izbace dobro ima jos jedna postavka. Meni ni jedna sa njihove stranice nije nasla niti su mi preko twleleofna znali pomoci. Uglavnom za TCL:
Hakiz wrote: ↑14/04/2025 14:15
Meni prošli mjesec račun (papirni, u sandučić) došao iza 20, mislim da je bio 23. A rok za plačanje je koji, 25? Kažu pređi na digitalno, evo čitam da i ti računi kasne.
Odlično.
Ne znam kome to kasne , meni uvjek do 3 u mjesecu bude na portalu.
typeOnegative wrote: ↑18/04/2025 09:05
Bude,.ali ne i ovaj mjesec,.ni meni nije došao.
Zdravo @typeOnegative,
Zahvaljujemo se na obraćanju. Ukoliko niste kontakirali kolege, molimo da nas obavijestite kako bismo Vam poslali fakturu za mart.
typeOnegative wrote: ↑18/04/2025 09:05
Bude,.ali ne i ovaj mjesec,.ni meni nije došao.
Zdravo @typeOnegative,
Zahvaljujemo se na obraćanju. Ukoliko niste kontakirali kolege, molimo da nas obavijestite kako bismo Vam poslali fakturu za mart.
Reglan wrote: ↑18/04/2025 19:51
Prije 20 godina, Spanska liga Hayat, Engleska liga BHT, Njemacka liga FTV, Italijanska liga OBN, liga prvaka BHT i FTV. Domaca liga BHT.
Sada 20 godina poslije uz sve moguce napredne tehnologije nemas gdje gledati navedene lige.
Uzas
Ako se na naprednu tehnologiju misli na riblju kost, onda si u pravu.
Može li mi generalno neko reci ako zna zašto je u BiH na telemachu zatamnjeno na Nova hr emisija Tko to tamo pjeva ako uopće ne puštaju na Nova bh tu emisiju ni u jednom terminu? O čemu je riječ?
Može li mi generalno neko reci ako zna zašto je u BiH na telemachu zatamnjeno na Nova hr emisija Tko to tamo pjeva ako uopće ne puštaju na Nova bh tu emisiju ni u jednom terminu? O čemu je riječ?
Kažu iz Nove BH da će na ljeto nastaviti emitovanje