uglavnomja wrote: ↑08/03/2022 17:19
feraget: nije vazno ko je uubio dzenana ...
najgnusnija, najodvratnija, najnehumanija, najizopacenija ... i najgluplja recenica izgovorena u ovih 5-6 godina
a potkapacitirana masa klice - jest, jest ... nije vazno ko ga je ubio, vazno je da trudnica bude u zatvoru, a dodikova i fahrina gordana u fotelji ...
Pazi šta Muriz Memić govori u avgustu 2017. godine, dakle, nakon što je saznao da ga je E.M. izlevatio višestruko, prvo oko priče da je vidio Muamera BUdnju da u Aleji šamara Alisu Mutap nad Dženanovim tijelom, drugo-oko priče da je to ponovio tužilaštvu, treće-oko priče da mu je tužilaštvo prijetilo (time što ga je upozorilo da je laganje od strane svjedoka krivično djelo). Dakle, avgust 2017. Već zna da mu je E.M. sve slagao, zna da je Budnjo bio u Njemačkoj.
MURIZ MEMIĆ: On meni što je rekao ja vjerujem u to. On je meni rekao kako je vidio da je određena osoba udarila Alisu Mutap. Dženana nije vidio jer je vjerovatno već ležao. Druga osoba je naslonjena na auto. Treća osoba je tu. Nije jedan ubica, trojica su bila tu. Alisa je organizator. Ona nema amneziju.
Ok, Muriz cvrcnuo zbog bola, a sam od sebe nije neki kliker.
Ali, kako da tu Feraget ne bude glas razuma, kako ga ne urazumi?
Izgleda da je Feragetu jedino bitno da javnost ne sazna da ih je E.M. namagarčio kao zadnje bekane. Jer, ipak je Feraget postao slavni i nenadjebivi "pravosudni mesija". Đe će priznat da ga je silovatelj, ubica i pokušaju i diler namagarčio kao dijete iz vrtića.
I šta je logika? "Ok, mislili smo da je Budnjo, sad znamo da nije, ali ćemo se praviti kao da ne znamo. Pošto mora biti neki moćnik, a nije Budnjo, garant je neki drugi moćnik. Jest' da nema nikog ni na mapi niti šansi da će ikad biti, ali garant je neki moćnik. A nije Ljubo, đe će Cigo, mora to biti moćnik."
Streptokok wrote: Istine radi, svjedok je lezao za silovanje i notorni je kriminalac i varalica.
_Reds_ wrote: Javi mi se privatno, psolati cu ti par vijesti iz crne hronike da vidis ko je EM.
Ne bih da ih dijelim ovdje, jer piše puno ime i prezime.
- silovanje
-pokušaj ubistva
- droga
Treba li još?
Ljubo za bitangu heroj, za Muriza i Ferageta dostojan nošenja majice sa Dženanovim likom, E.M. glas istine, pravde i poštenja, drugi E.M. koji je nedavno svjedočio došao iz zatvora na svjedočenje...