Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote: ↑05/02/2025 00:52
realno, narandzasti idiot govori samo ono sto mu netanjahu kaze da rekne. a posto je idiot on to otvoreno kaze dok drugi sute a isto misle.
nema tu puno razlike. politika i ciljevi su konstantni. po meni je seselj bio posteniji od milosevica i od vucica pa cak i tadica i kostunice.
Sta neko misli je nebitno. Bitno je sta se kaze i sta se radi.
A covjek ne moze biti jasniji.
Ok se tjesiti da se nista bitno ne mijenja i sve je to isto, ali istina je drugacija. Kako vidimo, i radikalno drugacija.
Osmi Socrates wrote: ↑05/02/2025 00:45
Kako to sve daleko i isprazno zvuči, jbt. Namjerava čovjek de facto uništiti i UN, pa će Palestincima sigurno biti lakše kad znaju da će se i to desiti. Najvažnije je da sad sigurno znaju na čemu su sa Trumpom. U pustinju ih neku namjerava preseliti.
Biden i ostali su to mogli sprijeciti davno,no nekim cudom nisu,valjda strah od izraelaca,sto se setaju po kongresu u izraelskim uniformama
Trump ti otvoreno govori o preseljenju palestinaca po Egiptu i Jordanu, o ravnjanju Gaze i anektiranju od strane USA, a ti i dalje trubiš o Bidenu. Pisao si kako će Trump biti bolji za palestince, lako se zajebati u procjeni al teže vidim priznati zajeb
Ko je pažljivo pratio Trumpovu izbornu kampanju i slušao šta govori, znao je šta slijedi i šta će uraditi. Narandžasti je sve ovo najavio. I dok su demokrate zamjerale Kamali zbog nekih stavova, i govorili kako nije baš najbolji kandidat, za to vrijeme MAGA nepismeni radikali čvrsto stali uz ovog idiota. Sada svi plaćaju cijenu. Tražili su, eto im ga. Već je počela kuknjava i MAGA bratije zbog nekih odluka.
Iskreno, zaboli me đon šta će biti s njima, ali je ostatak svijeta zbog njihove neposmenosti i radikalizma u opasnosti.
Svaka cast na trudu, sto si iskopao citat, ali kakve koristi dokazivati nekom, ko Trumpa smatra boljim za Palestince, jer, eto, nece vise imati iluzija...
Osmi Socrates wrote: ↑05/02/2025 00:45
Kako to sve daleko i isprazno zvuči, jbt. Namjerava čovjek de facto uništiti i UN, pa će Palestincima sigurno biti lakše kad znaju da će se i to desiti. Najvažnije je da sad sigurno znaju na čemu su sa Trumpom. U pustinju ih neku namjerava preseliti.
Biden i ostali su to mogli sprijeciti davno,no nekim cudom nisu,valjda strah od izraelaca,sto se setaju po kongresu u izraelskim uniformama
Trump ti otvoreno govori o preseljenju palestinaca po Egiptu i Jordanu, o ravnjanju Gaze i anektiranju od strane USA, a ti i dalje trubiš o Bidenu. Pisao si kako će Trump biti bolji za palestince, lako se zajebati u procjeni al teže vidim priznati zajeb
Biden nije doduse govorio o genocidu,no pazi se sad cuda,genocid se ipak u toku njegovog mandata desio.Ko je bolan pisao,ja sam uvijek pisao da su isti(trump je doduse pobio manje,mnogo manje Palestinaca).Razlika izmedju mene i ostalih ja ne reklamiram nekoga ko ima nadimak genocide joe da je bolji za Palestince
Svaka cast na trudu, sto si iskopao citat, ali kakve koristi dokazivati nekom, ko Trumpa smatra boljim za Palestince, jer, eto, nece vise imati iluzija...
Sva sreca pa biden spasi onu silnu djecu u Gazi,doduse od zivota a neki ostadose i bez dijelova tijela,kao i bez roditelja.
alijagoro wrote: ↑05/02/2025 00:50
Biden nije doduse govorio o genocidu,no pazi se sad cuda,genocid se ipak u toku njegovog mandata desio.Ko je bolan pisao,ja sam uvijek pisao da su isti(trump je doduse pobio manje,mnogo manje Palestinaca).Razlika izmedju mene i ostalih ja ne reklamiram nekoga ko ima nadimak genocide joe da je bolji za Palestince
I opet ti o Bidenu
Nego, šta veliš o ovoj ideji etničkog čišćenja Gaze?
De ne odgovarajte mu. Covjek programiran da uvijek kaze jedno te isto. Jebo te zivot lik upravo prica o okupaciji Gaze, protjerivanju Palestinaca za sva vremena i ovaj kaze isto je to.
Da to cimpanzi ispricam, on bi osjetio ozbiljnu promjenu.
Point. wrote: ↑05/02/2025 07:02
I opet ti o Bidenu
Nego, šta veliš o ovoj ideji etničkog čišćenja Gaze?
Sta se tu ima reci,na tome se radilo od kako je nastao izrael,nema tu nista sokantno,samo se malo iskrenije i to je to.
Sva sreca pa biden spasi onu silnu djecu u Gazi,doduse od zivota a neki ostadose i bez dijelova tijela,kao i bez roditelja.
O cemu ti?!
Zelja ti se ispunila, nema vise Bidena.
Idi pisi, kako je sada Palestincima bolje sa Trumpom, jer nemaju iluzija...
Samo da pitam gdje su americki muslimani koji su rekli da nece podrzati Kamalu, a usput da pitam i ove nase bosnje, pogotovo ove iz SDA gdje ste sad. A likovali ste kad je trump pobijedio.
Bajden je sutio, gledao i slao bombe dok se uzivo desavao genocid tim bombama.
Zamislite da Klinton 1995.je odlucio da ne gleda genocid uzivo preko satelita, vec da da mogucnost da narod napusti to podrucje.
Da li bi bila greska spasiti taj narod? Jer alternativa je genocid.
Control panel wrote: ↑05/02/2025 07:37
Samo da pitam gdje su americki muslimani koji su rekli da nece podrzati Kamalu, a usput da pitam i ove nase bosnje, pogotovo ove iz SDA gdje ste sad. A likovali ste kad je trump pobijedio.
Ne vrijedi nam sada likovati.
Mislim da se i dobar dio Amerikanaca koji je glasao za narandzastog sad ujeda za guyicu.
Last edited by doktor78 on 05/02/2025 07:55, edited 1 time in total.
hatemondays wrote: ↑05/02/2025 07:25
Sta li su nama spremili, mozda pravac Turska u neku vukojebinu, kao za vrijeme Rankovica i druzine. Pa nek prave skijalista i ostale zajebancije.
To, ili genocid, ili miks malo genocid malo etnicko ciscenje.
Control panel wrote: ↑05/02/2025 07:37
Pa nije Kamala izgubila izbore zbog americkih muslimana,vec zbog bidena i sto je odron od kandidata bila
Haris.ba wrote: ↑05/02/2025 07:39
Tramp prica o etnickom ciscenju Palestinaca.
Zamislite da Klinton 1995.je odlucio da ne gleda genocid uzivo preko satelita, vec da da mogucnost da narod napusti to podrucje.
Trump hoce da ih spasi? Jel to teza?
Tramp hoce da ih makne. Za sada po prici - etnicko ciscenje. Izrael zeli da unisti Palestince. Bajden to podrzavao aktivno slanjem oruzja.
Ovaj jevrejski hićo i narandjasta nebuloza se pokusavaju izvuci iz blata u koje su zaglibili. Gaza nije pala za 24h tako da je ovo samo ubleharenje. Dosta jevreja u samom izraelu zele mir dok je dijaspora za ovakve stvari poput genocida i etničkog čiščenja. Lahko je tudjem qurcem gloginje mlatiti al kada dodjes na teren pa pocnu se skidat glave e to je vec nesta sasvim deseto.
10 dana je u bijeloj kuci i vec je okrenuo mnoge stvari naglavačke. Ide onom mantrom ako prodje, prodje ako ne, krivac je neko drugi. Populistički blefer bez trunke mozga, samo na foru pa kroz iglene uši.
Trump hoce da ih spasi? Jel to teza?
Tramp hoce da ih makne. Za sada po prici - etnicko ciscenje. Izrael zeli da unisti Palestince. Bajden to podrzavao aktivno slanjem oruzja.