zomri wrote:Jorginho nam lajka stranice po instagramu
Svaki put isto
Moderators: Charuga, Tomahawk11
zomri wrote:Jorginho nam lajka stranice po instagramu
Ne uzbuđujem se dok kombi ne vidimAmiĐa_Idriz wrote:zomri wrote:Jorginho nam lajka stranice po instagramu![]()
![]()
![]()
Svaki put isto![]()
Zajebali su nas sa Virgilom zimus, vozali ga u crnom kombiju. Zato nije ni bilo leaked informacijazomri wrote:Ne uzbuđujem se dok kombi ne vidimAmiĐa_Idriz wrote:zomri wrote:Jorginho nam lajka stranice po instagramu![]()
![]()
![]()
Svaki put isto![]()

"these men have families, slow down m8"AmiĐa_Idriz wrote:
Šta će ti gif, evo video uživaj
zomri wrote:De Ligt?
De Ligt, Jorginho, Pulisic and Bailey or Sessegnon and I would proper lose my shit this summer.
Rumors: Barcelona want Martial& Luis Alberto, Bayern make De Ligt offer, Liverpool eye Lenglet.
Liverpool officials have met with Sporting midfielder Bruno Fernandes representatives to discuss a transfer to Anfield this summer. [@OJogo]
Eh evo ti rinaka sad .!.BREAKING: Monaco vice-president Vadim Vasilyev has claimed that he would prefer to sell their midfielder Thomas Lemar to Liverpool ahead of Arsenal. [@Telefoot_TF1]
lolLiverpool and Tottenham both want Norwich's 21-year-old midfielder James Maddison, along with several other top-flight clubs. [@MirrorFootball]
lol againBREAKING: Liverpool rising star Trent Alexander-Arnold is set for new contract and a place in England's World Cup squad. [@MirrorFootball]
Opet sa ovim seruLiverpool are paying a great deal of attention to Piotr Zielinski’s contract situation at Napoli, as they plan a raid when the transfer window opens this summer. [@TuttoMercatoWeb]
Real Madrid want to sign #LFC midfielder Emre Can, to replace Luka Modric. Tottenham, Arsenal & Liverpool are all interested in the Croatian midfielder who wants to return to the Premier League & bids of around €60M are being readied. [@diarioGOLcom] #LFC
Da ti kažem, to je za mene win-win. Ili će Liverpul ili Dzeko biti u finalu. Jedno mora. S tim da ne vjerujem da Roma ima kapacitet za trofej.Mustang1 wrote:Muci me nesanica i izmedju ostalog skontah da smo u utakmici sa Romom sami protiv svih. Cudi me da jos nije pocelo pljuvanje i velicanje Dzeke i Rome, ono u bosanskom stilu
Pravo da ti kazem jebe mi se sta drugi misleMustang1 wrote:Muci me nesanica i izmedju ostalog skontah da smo u utakmici sa Romom sami protiv svih. Cudi me da jos nije pocelo pljuvanje i velicanje Dzeke i Rome, ono u bosanskom stilu
Džeko>>>>LiverpoolAmiĐa_Idriz wrote:Pravo da ti kazem jebe mi se sta drugi misleMustang1 wrote:Muci me nesanica i izmedju ostalog skontah da smo u utakmici sa Romom sami protiv svih. Cudi me da jos nije pocelo pljuvanje i velicanje Dzeke i Rome, ono u bosanskom stilu