A ne kaže se džaba, bošnjo će ti sve oprostiti, ali uspjeh nikada....već se pisalo, Mihajlović se blamira sa reprezentacijom, Štimc zove Halilovića i nekakvog anonimusa iz Splita, ne Hajduka, nego Splita

gube ljudi kući od strašne Škotske koja je posljednja u grupi, Portugal sa onakvom repkom vječiti baraž, jeste da tu imaju sreće pa nas stalno dobijaju i karinšaju nas, ali je blam za njih, francuzi mrljavo da ne može mrljavije, englezi isto tako, nekad vrlo dobre repke koje su igrale prvenstva Danska, Češka, Norveška, Rumunija, Bugarska, Turska... pa i Škotska ne znaju sada šta znači vidjeti prvenstvo..ali mi giganti smo nezadovoljni sa prvenstvom, udri po selektoru jer poziva Kvržića, a u redu čekaju Mahmutovići, Cocalići i sl...ok možda im je trebao dati šansu, poštujem taj stav, i ja mislim da je trebao, ali zar ćemo sad toliko pišati po selektoru zbog toga i ako na kraju odemo u Brazil? Kao da u najmanju ruku ne poziva igrače za koje se otima pola Evrope i lige petice..pa jebem ga ja više stvarno...ima grešaka selektor, napravio je pogotovo postavkom protiv slovaka, neke izjave su u najmanju ruku čudne, ali samo je jedan cilj BRAZIL, a onda u tom slučaju možemo se mi danima naprđivati, ne pije to vode junaci....