Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
5 years ago Andy Robertson was playing in the Scottish 3rd division and Trent Alexander-Arnold hadn't even taken his GCSEs. Both standout performers across both legs vs City in helping Liverpool into the CL semis.
Andy Robertson in 2012: Scores for Queen's Park to draw 1-1 with Elgin City in front of 400 people.
Andy Robertson in 2018: Beats Man City 5-1 on aggregate to qualify for the Champions League semi-final.
AmiĐa_Idriz wrote:Kad već Rovokopač ne prati fudbalske kvalitete momak je spreman ići i u ekstreme, sve kako bi spasio naciju od propasti na Mundijalu.
Neyy što ovo radi kad će svakako kao osvajač Čempijon lige ići u Rusiju
AmiĐa_Idriz wrote:Kad već Rovokopač ne prati fudbalske kvalitete momak je spreman ići i u ekstreme, sve kako bi spasio naciju od propasti na Mundijalu.
Ali grehota je da ovaj napad na osvoji nesto. Nadam se da ce ovo na zimi biti poboljsano odbranom. Da ne govorim kako bi tek bilo da je Firminho iza Higuaina npr.
Doduše, i ta ima mjesta
zipa ovo:
ko je ovo na golu? ima sreće da ne vidim. potisnuo sam ovo iz sjećanja
AmiĐa_Idriz wrote:
by Mustang1 » 21/11/2017 22:28
Ali grehota je da ovaj napad na osvoji nesto. Nadam se da ce ovo na zimi biti poboljsano odbranom. Da ne govorim kako bi tek bilo da je Firminho iza Higuaina npr.
Mustanže, kladiš li se ti kad?
kad sam listao temu ispade da je dosta pogađao, osim onog ponavljanja za "pravog" napadača
mustang top
A kakvih sad igraca imam na umu, samo bojim se da nece niko od njih doci
A za spica i dalje mislim da bi to bilo jos bolje da je Firminho od pocetka iza nekog kvalitetnog spica. Ali sada je kasno za to kad se vec navikao sad ne bih dirao nista jebat ga
Mustang1 wrote:A kakvih sad igraca imam na umu, samo bojim se da nece niko od njih doci
A za spica i dalje mislim da bi to bilo jos bolje da je Firminho od pocetka iza nekog kvalitetnog spica. Ali sada je kasno za to kad se vec navikao sad ne bih dirao nista jebat ga
Moramo dobro skontati do ljeta koga na avatar da stavis.
Mustang1 wrote:A kakvih sad igraca imam na umu, samo bojim se da nece niko od njih doci
pa evo Firmino ti je igrač od 20 golova po sezoni, takvog si tražio
Pa jeste ali mislim da bi imao par golova manje, puno vise asistencija da je iza napadaca
Kad bi Ajax htio pustiti Ziyecha za 20ak miliona on bi bio odlican. Ili neka im tutnu Sturridga Lanzini je slican ali mislim da je on sada mnogo skuplji nego lani kada sam ga isto spominjao
De Vrij i niko drugi na stopera (moze i Koulibaly ali je preskup)
Lukaku mozda ako misle dovoditi jos nekog beka.
Cool bi bilo dovesti Zahu za klupe