Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Entropio wrote: ↑12/10/2024 10:30
Hankurac je sranje, a vi azijski fanboys ne date na njih samo zato sto su jeftinije od pravog premiuma: svapskog Continentala.
VW + Continental = pegla na cesti.
Pc7 u kombo sa quattro audijem od 200ks je najbolja stvar sto sam zasad vozio…
Doduse, vozio sam R-a 7icu od druga 4-5 dana ali mali uzorak za poredjenje.
Iako je conti nov na proljece uzimam 18ke felge samo da bi namonitrao SC7.
Probaj GY Asymmetric da vidis sta je guma.
Vozio, dobre. Ali bolji mi je konti. Jel subjektivno ili ne, neam blage.
Za trajnost me i nije briga.
Entropio wrote: ↑12/10/2024 09:04
Jao Hankook je bas kao sto mu ime kaze Hankurac. Tvrde do bola, trese sve kao da nisu balansirane a jesu. Kao kad cijeli zivot nosis Airmaxice i hodas kao po oblacima i onda predjes u Dubidas s pijace na Otoci.
Nisu mi jos proklizale ali vidjecemo jos po snijegu, ali se definitivno ne osjecam s njima sigurno na mokrom u krivinama.
Daleko su oni od premium proizvodjaca. Uzeo sam ih samo jer sam procitao da ih Audi stavlja na nove modele kad isporucuje auto, ali vjerovatno njima daju neku posebnu mjesavinu.
Ocito da su ti losi kocnice i podvozje, zato one ne drze. Jebes dobru gumu, kad je sve ostalo u problemu. Probao sam ja i Aplus, pa nije tresao (jes da je qrac po kisi).
Ocito je da lupas.
Dan prije nista ne trese na Pirelliju i dok sam stavio Hankurac, trese.
Uostalom, istrazivao sam nakon toga i vidio da se svi zale na iste probleme s tom gumom. Ali kazu da to tresenje traje par mjeseci i onda prestane. Kao dok se taj prvi sloj skine.
Kakva su iskustva sa allseason gumama? Dosle na autu michelin crossclimate2 nove, ako je ko vozio kakva je situacija zimi po sa i okolnim planinama s tim?
dado_ wrote: ↑14/10/2024 08:18
Kakva su iskustva sa allseason gumama? Dosle na autu michelin crossclimate2 nove, ako je ko vozio kakva je situacija zimi po sa i okolnim planinama s tim?
Samo vozi, ako su nove. 3 do 4 godine sigurno neces imati problema. Možda i duže, osjetićeš. Ispravan pritisak u njima, zamijeni prednje i zadnje točkove jednom godišnje i to je to.
dado_ wrote: ↑14/10/2024 08:18
Samo vozi, ako su nove. 3 do 4 godine sigurno neces imati problema. Možda i duže, osjetićeš. Ispravan pritisak u njima, zamijeni prednje i zadnje točkove jednom godišnje i to je to.
Jesu, dot23, jos je 4x4 pogon... super hvala druze
Entropio wrote: ↑12/10/2024 09:04
Jao Hankook je bas kao sto mu ime kaze Hankurac. Tvrde do bola, trese sve kao da nisu balansirane a jesu. Kao kad cijeli zivot nosis Airmaxice i hodas kao po oblacima i onda predjes u Dubidas s pijace na Otoci.
Nisu mi jos proklizale ali vidjecemo jos po snijegu, ali se definitivno ne osjecam s njima sigurno na mokrom u krivinama.
Daleko su oni od premium proizvodjaca. Uzeo sam ih samo jer sam procitao da ih Audi stavlja na nove modele kad isporucuje auto, ali vjerovatno njima daju neku posebnu mjesavinu.
Ocito da su ti losi kocnice i podvozje, zato one ne drze. Jebes dobru gumu, kad je sve ostalo u problemu. Probao sam ja i Aplus, pa nije tresao (jes da je qrac po kisi).
Ocito je da lupas.
Uostalom, istrazivao sam nakon toga i vidio da se svi zale na iste probleme s tom gumom. Ali kazu da to tresenje traje par mjeseci i onda prestane. Kao dok se taj prvi sloj skine.
Ja se naprodavao hankooka, prvi put cujem za taj problem. Niko mi se nije vratio a prodao sam ga i ljudima koje vidjam svaki dan,.svi zadovoljni.
Smijesno zvuci to o potrosnji slojeva pa da prestane da trese. Mislim da je balans problem
Vala Hankook sam imao na tri auta, i nikad ni slicne probleme nisam imao. Cak od Pirelli sam odustao jer mi je na zimskim poslije jedne sezone bilo kao da traktora vozim. Grpi odlican, ali nisi u autu mogao opstati od buke..
nitro_90 wrote: ↑13/10/2024 13:37
Ocito je da lupas.
Ja se naprodavao hankooka, prvi put cujem za taj problem. Niko mi se nije vratio a prodao sam ga i ljudima koje vidjam svaki dan,.svi zadovoljni.
Smijesno zvuci to o potrosnji slojeva pa da prestane da trese. Mislim da je balans problem
Ma bolan trola pusti ga, džaba trošiš vrijeme I pišeš.
Ocito je da lupas.
Ma bolan trola pusti ga, džaba trošiš vrijeme I pišeš.