BHF_Manijak wrote:Toliko o tvojoj dosljednosti. Mene bi bilo stid, majkemi. Ne bi se javio godinu dana!!!
luckylaka wrote:Jes mi ovaj PAPE poceo piti krv.Jebem ti vise i pruzanje trece sanse nekome da se proda preko reprezentacije.Daj PAPE sansu da se preko reprezentacije prodaju Besic,Hajrovic,Buric,Ibricic,Medunjanin...a ne nekakvi Sunjici,Vrsajevici.Ne mogu nazor,ne ide.Sreca pa imamo onih standardnih 13-14 po ovim ostalim bili bi jos oko 100 na fifinoj listi.PAPE ne seri vise usitnilo je ,Brazil je na vidiku ne igraj se mojim zivotomluckylaka wrote: E jakih selektora u p.m.Ne zna se koji je tvrdoglaviji PAPE ili ovaj seljo Jagodic.Pozivaju igrace u A selekciju koji nemaju mjesta ni u B a ove iz Be nece u A.luckylaka wrote: Nisam Boga mi hakiran,to sam ja glavom i bradom ali selektoru je izgleda lakse,,metar u guzu nego cm.u glavu,,i sto je jos gore on je svjestan da grijesi ali kao eto nema drugog izbora.Pa daj covjece sta nas jebes sad na kraju.Ako je mogao pozvati Rahimica i Pandzu onda je mogao zvati i Papca i Salihamidzica.Ma daj necu vise ni gledati kvalifikacije i ovako cekam kada ce mi srce otkazati i bez reprezentacijeluckylaka wrote: Pa kako se bolan neces sikirati .Imas jos tri utakmice(il cetiri Bog me ubio ako znam)i ono sto svako ziv vidi PAPE se pravi da ne vidi.Jebo ga Sunjic,Vrsajevic(cuj Vrsa ko zamjena za Mujdzu,za qrac moj je on zamjena)Pa jebem ga nisam ni ja za onog Celu Cocu al daj coeku poluvrijeme ako zadovolji otjeraj ga ako ne zadovolji opet ga otjeraj ali mu daj sansu.Zovi malog Besica(seljak Jagodic laze u svojim izjavama za Besica da nece za B selekciju)jebo te Jagodic PAPE njemu vjerujes ne vjerujes svojim ocima.Besic je extra klasa za tvoje i Seadove ljubimce.Ma bjezi bolan dzaba se sekiram.Neka izgubimo ovo svjetsko cuvaj se PAPE to tebe je.Jebala vas vise tabela postavite je na kraju kvalifikacija koji ce mi qrac sad.luckylaka wrote:jebem li ti PAPE sve po spisku.Picko jedna nemas muda ni za sto.Jebo te Visca i stevanovicluckylaka wrote:Kako od idola do levata moj PAPE.Ma mrsh u picku materinu zbog Seada sjeba mi zivot majku vam jebem
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DonVitoSSCN
#25801 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- BHF_Manijak
#25802 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jebo ga ti, nije u afektu kad pises 5 dana prije utakmice moj Jeze...jeza u ledja wrote:Ma u afektu covjek hajde sta...
-
LSD
#25803 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vito je u pravu
Seferović je ispao dvolicnjak....sa nama ko fol dogovarao i nešto pregovarao, obecavao da ce doci na okupljanje i pripreme...ukratko receno, zavlacio tim šupljim pricama...a zapravo, Boga molio da dobije poziv od Švicaraca i cim ga je dobio - nije se dvoumio ni sekunde.
Nikad on nije ni želio igrati za BiH, kasnije se ispostavilo.
Seferović je ispao dvolicnjak....sa nama ko fol dogovarao i nešto pregovarao, obecavao da ce doci na okupljanje i pripreme...ukratko receno, zavlacio tim šupljim pricama...a zapravo, Boga molio da dobije poziv od Švicaraca i cim ga je dobio - nije se dvoumio ni sekunde.
- jeza u ledja
#25804 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Prije koje utakmice?BHF_Manijak wrote:Jebo ga ti, nije u afektu kad pises 5 dana prije utakmice moj Jeze...jeza u ledja wrote:Ma u afektu covjek hajde sta...![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#25805 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Protiv Armenije.jeza u ledja wrote:Prije koje utakmice?BHF_Manijak wrote:Jebo ga ti, nije u afektu kad pises 5 dana prije utakmice moj Jeze...jeza u ledja wrote:Ma u afektu covjek hajde sta...![]()
- DonVitoSSCN
#25806 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ko god je iz S.Mosta tj. malo blize ovoj fam. zna.. ja imam par drugova iz San.M tako da im vjerujem.LSD wrote:Vito je u pravu
Al nije ovaj bitan za nas da se pise tj. spominje uopste.
- jeza u ledja
#25807 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
to je davno bilo
- luckylaka
#25808 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zato tebe nema tri sata na forumu,ubih se trazeci moje postoveBHF_Manijak wrote:Toliko o tvojoj dosljednosti. Mene bi bilo stid, majkemi. Ne bi se javio godinu dana!!!
luckylaka wrote:Jes mi ovaj PAPE poceo piti krv.Jebem ti vise i pruzanje trece sanse nekome da se proda preko reprezentacije.Daj PAPE sansu da se preko reprezentacije prodaju Besic,Hajrovic,Buric,Ibricic,Medunjanin...a ne nekakvi Sunjici,Vrsajevici.Ne mogu nazor,ne ide.Sreca pa imamo onih standardnih 13-14 po ovim ostalim bili bi jos oko 100 na fifinoj listi.PAPE ne seri vise usitnilo je ,Brazil je na vidiku ne igraj se mojim zivotomluckylaka wrote: E jakih selektora u p.m.Ne zna se koji je tvrdoglaviji PAPE ili ovaj seljo Jagodic.Pozivaju igrace u A selekciju koji nemaju mjesta ni u B a ove iz Be nece u A.luckylaka wrote: Nisam Boga mi hakiran,to sam ja glavom i bradom ali selektoru je izgleda lakse,,metar u guzu nego cm.u glavu,,i sto je jos gore on je svjestan da grijesi ali kao eto nema drugog izbora.Pa daj covjece sta nas jebes sad na kraju.Ako je mogao pozvati Rahimica i Pandzu onda je mogao zvati i Papca i Salihamidzica.Ma daj necu vise ni gledati kvalifikacije i ovako cekam kada ce mi srce otkazati i bez reprezentacijeluckylaka wrote: Pa kako se bolan neces sikirati .Imas jos tri utakmice(il cetiri Bog me ubio ako znam)i ono sto svako ziv vidi PAPE se pravi da ne vidi.Jebo ga Sunjic,Vrsajevic(cuj Vrsa ko zamjena za Mujdzu,za qrac moj je on zamjena)Pa jebem ga nisam ni ja za onog Celu Cocu al daj coeku poluvrijeme ako zadovolji otjeraj ga ako ne zadovolji opet ga otjeraj ali mu daj sansu.Zovi malog Besica(seljak Jagodic laze u svojim izjavama za Besica da nece za B selekciju)jebo te Jagodic PAPE njemu vjerujes ne vjerujes svojim ocima.Besic je extra klasa za tvoje i Seadove ljubimce.Ma bjezi bolan dzaba se sekiram.Neka izgubimo ovo svjetsko cuvaj se PAPE to tebe je.Jebala vas vise tabela postavite je na kraju kvalifikacija koji ce mi qrac sad.luckylaka wrote:jebem li ti PAPE sve po spisku.Picko jedna nemas muda ni za sto.Jebo te Visca i stevanovicluckylaka wrote:Kako od idola do levata moj PAPE.Ma mrsh u picku materinu zbog Seada sjeba mi zivot majku vam jebem
- BHF_Manijak
#25809 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Prve one, protiv Slovaka. A one socne psovke su za vrijeme utakmice.jeza u ledja wrote:Prije koje utakmice?BHF_Manijak wrote:Jebo ga ti, nije u afektu kad pises 5 dana prije utakmice moj Jeze...jeza u ledja wrote:Ma u afektu covjek hajde sta...![]()
@Lucky nije istina, postovi su ti prije i za vrijeme utakmice protiv Slovaka, ne lazi bezze, ne prilici ti godinama.
- Edin H.
-
iceman2010
#25811 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nisi ti skonto. Da su Cocalic i Mahmutovic bili na klupi mi bi dobili Slovacku u Zenici.DonVitoSSCN wrote:Sva sreca o nesreca da li su na spisku Kvrzici, Cocalici, Mahmutovici itd.. pa ovisimo li od njih za plasman na SP?
P.S. Siguran sam da ovaj Cocalic ne bi odigrao nista bolje od Medunjanina na dm. To je isto kao kad bi bio u dilemi da li staviti na spica izeta hajrovica koji to nije ili Adilovica koji to nominalno jeste (namjerno preuvelicavam da bih objasnio tezu). Nidje veze.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
- DonVitoSSCN
#25812 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Iz2vY#t=25
Rekli bi nisi sine vidio Cocalica u BH dresu, sva sreca
Rekli bi nisi sine vidio Cocalica u BH dresu, sva sreca
Last edited by DonVitoSSCN on 30/09/2013 18:04, edited 2 times in total.
- Edin H.
#25813 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A koji ce mu klinac onaj Visca i Ibricic? 
-
korisnik101
#25814 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ko razuman u glavi bi opet pozvao Vrsajevica, Sunjica, Stevanovica nazad u reprezentaciju ?
Pobogu Safete zar nisi vidio da oni ne mogu. !!??
Nije da nece. Pokusavaju. Daju sve od sebe.. Ali nije to reprezentativni kvalitet. Jednostavno ne mogu.
Probaj Besica., Probaj Cocalica.
Pobogu covjece, probaj bilo koga. Pa ako ne mogu, kazes do vidjenja.
Zar je stvarno tesko reci nekome da ga neces opet zvati?
Nije problem.
Zaposli mene.
Ja cu svakome pruziti ruku, i reci, 'do vidjenja. Nisi dobar dovoljno.'
Pobogu Safete zar nisi vidio da oni ne mogu. !!??
Nije da nece. Pokusavaju. Daju sve od sebe.. Ali nije to reprezentativni kvalitet. Jednostavno ne mogu.
Probaj Besica., Probaj Cocalica.
Pobogu covjece, probaj bilo koga. Pa ako ne mogu, kazes do vidjenja.
Zar je stvarno tesko reci nekome da ga neces opet zvati?
Nije problem.
Zaposli mene.
Ja cu svakome pruziti ruku, i reci, 'do vidjenja. Nisi dobar dovoljno.'
Last edited by korisnik101 on 30/09/2013 18:07, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#25815 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
e jebiga sad sam se zbunio.
lucky ako je tacno pao si mi u ocima.
lucky ako je tacno pao si mi u ocima.
Last edited by jeza u ledja on 30/09/2013 18:05, edited 1 time in total.
-
korisnik101
#25816 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ibricic nam moze zatrebati. Isto i Visca. Obojica imaju potencijal.Edin H. wrote:A koji ce mu klinac onaj Visca i Ibricic?
Ali Stevanovic ?
Sjedi na klupi u svom klubu. Bespotreban je u repki. Zasto on >?
Zasto Sunjic ?
Zasto Vrsajevic?
- scooby_dooby_doo
#25817 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ako ce taj krugic igrati umjesto vrsajevica onda uredu,tesko da moze biti gori od njega 
- BHF_Manijak
#25818 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kontas - govorim o periodu prije PRVE utakmice, dakle one koju smo popusili od Slovaka! Jedino jos da datum stavim... Nekad tamo kraj augusta, sto je 6-7 dana prije PRVE utakmice u Zenici, nema to veze sa afektom.jeza u ledja wrote:Znaci 5 dana prije druge utakmice, sto znaci poslije prve utakmice, kao sto sam i pretpostavljao.
Znaci u afektu. Pustite covjeka, vidite da ga lako ponesu emocije.
- jeza u ledja
#25819 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Stevanovic nema potencijal a Visca ga ima?korisnik101 wrote:Ibricic nam moze zatrebati. Isto i Visca. Obojica imaju potencijal.Edin H. wrote:A koji ce mu klinac onaj Visca i Ibricic?
Ali Stevanovic ?
Sjedi na klupi u svom klubu. Bespotreban je u repki. Zasto on >?
Zasto Sunjic ?
Zasto Vrsajevic?
Vrsajevic trci.
Sunjic je Hrvat.
- DonVitoSSCN
#25820 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
scooby_dooby_doo wrote:ako ce taj krugic igrati umjesto vrsajevica onda uredu,tesko da moze biti gori od njega

- jeza u ledja
#25821 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Aha, pa znaci ovo psovanje mamice je u afektu.BHF_Manijak wrote:Kontas - govorim o periodu prije PRVE utakmice, dakle one koju smo popusili od Slovaka! Jedino jos da datum stavim... Nekad tamo kraj augusta, sto je 6-7 dana prije PRVE utakmice u Zenici, nema to veze sa afektom.jeza u ledja wrote:Znaci 5 dana prije druge utakmice, sto znaci poslije prve utakmice, kao sto sam i pretpostavljao.
- hopcup
#25822 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
kakva glupost?! fudbal je timski sport i rezultat (u ovom slučaju plasman na SP) ne ovisi nikad o jednom čovjeku. to što neki zagovaraju pozivanje cocalića i mahmutovića je na osnovu igara koje pružaju u svojim klubovima, tj osnovu onoga što vide iz medija (kao i ja uostalom).DonVitoSSCN wrote:Sva sreca o nesreca da li su na spisku Kvrzici, Cocalici, Mahmutovici itd.. pa ovisimo li od njih za plasman na SP?
također, klupa nam je kratka (to zna i pape) i logično je da ćeš pozivat igrače koji mogu popunit pozicije na kojima nam škripi. ekipa nije samo 11 iz prve postave, nego i svi oni koji sjede na klupi.
odgovorno tvrdim da je ibričić (njega sam uzeo za primjer jer ga je pape naveo kao jednu od alternativa u slučaju povrede il suspenzije nekog napadača) odsvir'o svoje, zlatne godine su odavno iza njega, a konstantno dobija pozive za reprezentaciju. u isto vrijeme imaš igrača koji se svojim igrama nameće i gura da istisne ibričića (a uz to igra poziciju napadača).
lošiji ispadaju, bolji upadaju, to je životni ciklus. ibričiću hvala za sve što je uradio, al kad je vrijeme da se okače kopačke o klin (kad je reprezentacija u pitanju), vrijeme je. ako ćemo po zaslugama, onda bi i pape komotno mog'o igrat, salihamidžić, barbarez, bolić, baljić i tako u nedogled.
- BHF_Manijak
#25823 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To da. Najjaci je kad rece "dzaba, ne mogu nazor"jeza u ledja wrote:Aha, pa znaci ovo psovanje mamice je u afektu.BHF_Manijak wrote:Kontas - govorim o periodu prije PRVE utakmice, dakle one koju smo popusili od Slovaka! Jedino jos da datum stavim... Nekad tamo kraj augusta, sto je 6-7 dana prije PRVE utakmice u Zenici, nema to veze sa afektom.jeza u ledja wrote:Znaci 5 dana prije druge utakmice, sto znaci poslije prve utakmice, kao sto sam i pretpostavljao.
- luckylaka
#25824 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jebo ga ti, nije u afektu kad pises 5 dana prije utakmice moj Jeze...
[/quote]
Prije koje utakmice?[/quote]
Prve one, protiv Slovaka. A one socne psovke su za vrijeme utakmice.
@Lucky nije istina, postovi su ti prije i za vrijeme utakmice protiv Slovaka, ne lazi bezze, ne prilici ti godinama.[/quote]
Ja napisem ,,postovi su protiv utakmice sa Slovackom,,a on napise,,na lazi postovi su u utakmici protiv Slovacke,,koja je razlika.Ustvari ko si ti da ja tebi polazem racune.Ja selektoru mogu reci sta ja hocu,dakle receno ,,jedan dan IDOL,drugi dan seronja,pa opet IDOL,,Zavrsavam .
Prije koje utakmice?[/quote]
Prve one, protiv Slovaka. A one socne psovke su za vrijeme utakmice.
@Lucky nije istina, postovi su ti prije i za vrijeme utakmice protiv Slovaka, ne lazi bezze, ne prilici ti godinama.[/quote]
Last edited by luckylaka on 30/09/2013 18:24, edited 1 time in total.
- Artest
#25825 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vrlo moguce. Pa i za Vrsajevica je pricao kako moze 'sto puta istrcat u napad i vratit se'. Da stvar bude gora, to izjavi poslije Grcke i Amerike, kad su svi upoznali kvalitete perspektivnog svrleta. Samo zahvaljujuci cinjenici sto je Slovacka ipak prosjecna ekipa, nismo kaznjeni zbog zaboravnog i onemocalog Vrsaja, koji se jedva dvaput stigao vratiti na vrijeme, kamoli garantiranih sto puta.A1fa wrote:... Glavu mogu stavit da ce njega nazor staviti da igra klasicnog desnog beka. Zahvaljujuci protivnicima u slijedece 2 tekme mora frajer stvarno biti ober levat da nesto bas negativno napravi, i onda cemo ovdje neke slusati kako je Pape dokazao da zna sta radi i da je momak odigrao ,,bez greske´´Admir_1984 wrote:ma nidje veze, raji valjda dosadno pa lupa. svaki dan se ibretim na ove nove zamjerke, nevjerovatna je mržnja prema selektoru, nevjerovatnaluckylaka wrote:Uvijek ista ekipa za selektora i ista ekipa protiv selektora.Kako vam bolan ne dosadi ista prica svaki dan.Cocalic,Mahmutovic,Sven,Vrsajevic...danima ista tema.Pustite selektora neka radi svoj posao kako najbolje zna a da ga do sada radi vrlo dobro valjda ne treba objasnjavati ili treba...kunem se da zovne tog mahmutovica, izbaci dzeku ili ibisevica da bi ovi isti pricali glupan, gdje ce neki iz bezvezne ceške lige ulaziti umjesto dzeke i slicno, slicno bi bilo kao nakon amerike u augustu sa drugim igracima
mihajlovic ciklus citav preko raznoraznih krugova prodaje igrace preko reprezentacije, trenira strogocu na nekim igracima, izgubi kvalifikacije nakon 5 kola, ovaj štimac halilovica koji ne igra u dinamu zove u reprezentaciju, pa su obojica siguran sam manje kritikovani od papeta, koji eto veze žive nema, koji ima srece, koji ima laganu grupu (gdje npr grcka ima isto bodova kao mi), koji ce da uništi ovu ekipu. njegov prethodnik pobjedi estoniju i armeniju i postane nacionalni heroj, a sušić ekipu haman odvede na svjetsko prvenstvo i postane kloc, glupan i slicno
umjesto da se ovde citaju postovi podrške, optimizma, nade...ipak smo nadomak istorijskog cilja, ovde se pljuje i pljuje. sviju mi poželim da opet budemo kanta za nabijanje, jer to svi kolektivno i zaslužujemo sa ovakvim odnosom
Helem, Susic je na hinjaka postigao ono sto je htio. Zna on dobro zasto ne poziva Mahmutovica ili Cocalica. Sta je trebalo, da Mahmutovic zabije par komada protiv Lihta i Litve, pa da ga se onda ne moze kutarisat? Nece covjek da stvara sebi 'problem'. Bolje je generisat vjestacku atmosferu nemanja boljeg zadnjeg veznog od Adnana Zahirovica nego isprobati nove igrace na pomenutoj poziciji, Cocalica i Besica. Jos on nema pojma da Cocalic moze igrat zadnjeg veznog. Ne samo da nema pojma za igraca cija ekipa igra LE nego nema blage veze ni za Seada Kolasinca. /u prvom intevjuu ga spominje samo kao lijevog beka i stopera. to me i ne cudi, jer lik hlado izjavi gledao sam Milan-Barcelona, jeko Kolasinovic
Isto tako, svojim odlukama je kreirao atmosferu nemanja alternative za Mensura Mujdzu. Nije mu zanimljiv Dilaver, za kojeg se zna najmanje godinu dana a ne samo sada kad je njegov klub usao u grupnu fazu LP. /bez obzira sto ce tamo vjerovatno biti rezerva/ Cak i Dzemal Berberovic je bolja opcija od prirodnog desnog krila, Vrsajevica, tj. igraca koji se ne zadrzava u osrednjoj ligi vec godinama. Tu je i Vranjes kad prizdravi. Znaci, ima alternativa.
Mahmutovic i Cocalic su definitivno zavrsena prica. Da zabije 30 golova do kraja sezone, seljak ce se pokrit s onom kako da zovem lika iz osrednje lige, kad imam decka koji igra drugu tursku ligu, i inace nije napadac...ALI, svi vi zaboravljate da mi je taj decko igrao skoro kompletan ciklus kvalfikacija, nije fer da ga sad sutnem, zar ne?!
I sta ces mu onda? Nista, naravno. Promucaran je Sajoni, iako naoko izgleda k'o coban s Vlasica.
Vec u narednom ciklusu ce se pojaviti prica o godinama gorespomenutih, gdje su prije bili..i to je to. A realno govoreci, trebali su biti testirani protiv Meksika i Irske, ili najkasnije protiv Alzira. Njihova imena cirkulisu vec godinama, nisu se jucer pojavili. Posljednja sansa je bila Amerika ali, ocekivano, Susic ih je eskivirao.
Takodjer je vidljivo da su neki igraci na spisku samo zbog nacionalnog kljuca. Ali to je vec neka druga prica...