Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bjelave wrote: samo sto mi nikako necemo doci a vama cemo otezavati koliko je moguće
Samo to i znate, to vam je svrha postojanja kluba - otežati Želji koliko je moguce
Al Željo ce opet imati podršku svojih navijaca na koševu ma koliko se trudili, možete q
lsd, vidis kako se oni sami otkrivaju i nesvjesno kazu sustinu. njihova svrha bitisanja je otezavanje zelji. i onda kazu nisu kompleksasi. ljubav manijaka prema zelji se ne moze unistiti famoznim 5%. to oni ne mogu shvatiti.
belave, sanjas li i progonili te u snu zuban-aga, bre.
bjelave wrote: samo sto mi nikako necemo doci a vama cemo otezavati koliko je moguće
Samo to i znate, to vam je svrha postojanja kluba - otežati Želji koliko je moguce
Al Željo ce opet imati podršku svojih navijaca na koševu ma koliko se trudili, možete q
lsd, vidis kako se oni sami otkrivaju i nesvjesno kazu sustinu. njihova svrha bitisanja je otezavanje zelji. i onda kazu nisu kompleksasi. ljubav manijaka prema zelji se ne moze unistiti famoznim 5%. to oni ne mogu shvatiti.
lakilaka aka lajkac postova drugih forumasa imas li ba svoje misljenje,kako god da je tvoje je....ne moras biti uvlakac ostalima i dizati prst gore sta god neko napise
shbc wrote:Nisam ni sumnjao da ce vam se morati crtati. Ipak navijate za zeljeznicar. Dakle, derbi jeste na Kosevu. Standardan prostor mozete dobiti uz obecanje da cete obezbjediti ono sto mi trazimo na Grbavici.
Ili je ovo previse za vas da shvatite?
Hajd živ bio nemoj radi sebe. Da ne bi ti sada jedini nagrabusio neka ostane na upozorenju, ali fakat nema potrebe za ovakvom komunikaciojom.
Ostali, ako nastavite sa jebavanjima, prknima, i ostalim sranjima biće sigurno odmora. Ima vas desetak koji ste vrlo blizu!
Uz ostalo, suglasni ste da kao korisnik foruma nećete:
• javno diskutovati o radu administratora i moderatora (O administratorima i moderatorima se ne raspravlja - De administratores et moderatores non disputando est.) već takve primjedbe slati kao privatne poruke moderatorima ili administratorima ili na e-mail [email protected] ;
LSD wrote:
lakilaka aka lajkac postova drugih forumasa imas li ba svoje misljenje,kako god da je tvoje je....ne moras biti uvlakac ostalima i dizati prst gore sta god neko napise
lordy00 ako mi pokazes post gdje ja dizem prst gore nekome, banovacu se sam. ja ne koristim ove smajlije. ne govori lazi. a pogodila te ova moja konstatacija lesko aka kjkp rad. samo je belave sanjac zubana nekorektniji ovdje od tebe. i sto vas dvojicu pogadja istina da vas klub ima vruc krompir u rukama u vezi karata za naredni prvi derbi na gradskom stadionu kosevo. i ako ostanu oni ( a ne vadite se na upravu fk zeljeznicar ) na 5% onda su sahranili oni derbi. na upravi je vaseg kluba da li ce biti pozitivni ili ne. to je sustina.
Igrao je Željo protiv Radnika za vrijeme Odovića u istom ili sličnom terminu. Zašto se derbi ne bi igrao u ovo vrijeme? Naravno da je apsurdno, ali mogu odrediti ovaj termin.