Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:Fina i sasvim solidna marisana u garazi family centra haha konzuma. Mislim da je krenulo oko parkinga ili tako nesto. Prvo frajer sa zenom i djetetom dobi batine onda dodjose neki jarani tog frajera i fino namarisase drugog tog frajera i udaraju mu po golfu. Security stoji i gleda. Jos su se ganjali ja sam odlazio. Kontam povuce neko i shtoljpi. Jugo ovo, lude glave. Sto bi reko jedan stari jugo jugo jebi dugo.
jbte koji dizkan moras bit da se marises dok su ti zena i djete tu ....zamisli da se otela jedna noga pa djete onako slucajno zakacila ili saka zenu (hajd ovo nije toliko bitno ) ...pa skloni djete pa onda rahat saketanje....
karanana wrote:Fina i sasvim solidna marisana u garazi family centra haha konzuma. Mislim da je krenulo oko parkinga ili tako nesto. Prvo frajer sa zenom i djetetom dobi batine onda dodjose neki jarani tog frajera i fino namarisase drugog tog frajera i udaraju mu po golfu. Security stoji i gleda. Jos su se ganjali ja sam odlazio. Kontam povuce neko i shtoljpi. Jugo ovo, lude glave. Sto bi reko jedan stari jugo jugo jebi dugo.
jbte koji dizkan moras bit da se marises dok su ti zena i djete tu ....zamisli da se otela jedna noga pa djete onako slucajno zakacila ili saka zenu (hajd ovo nije toliko bitno ) ...pa skloni djete pa onda rahat saketanje....
Ne zavisi sve od jedne strane. Ako ga onaj drugi napada (i možda prijeti da će mu nešto uraditi ženi i djetetu) izbora baš i nema.
Ne zavisi sve od jedne strane. Ako ga onaj drugi napada (i možda prijeti da će mu nešto uraditi ženi i djetetu) izbora baš i nema.
Vazda ima izbora, sto nije uzeo djete i pobjegao...dze ce to jedle, dze ce ispast picka....
insomnia78 wrote:Evo 'vamo sve spremno za prihvat
Vec na aerodromima i zeljeznickoautobuskim stanicama stoje poslodavci i cekaju, stan i nesto u kešu su, naravno vec obezbjedjeni
ne moze se svakom desiti ako ne prolazi kroz crveno
vidis da je ovdje auto islo vjerovatno iz ove male ulicice a tramvaj naisao e sad ko je prosao kroz crveno pitanje je
ja tipujem na renoa sto ne znaci odmah da ne mogu i pogrijesiti
Kako je za naš portal izjavio dispečer GRAS-a, ženska osoba koja je upravljala putničkim vozilom prošla je kroz crveno svjetlo, zbog čega vozač tramvaja nije imao vremena pravovremeno reagovati.
Kako je za naš portal izjavio dispečer GRAS-a, ženska osoba koja je upravljala putničkim vozilom prošla je kroz crveno svjetlo, zbog čega vozač tramvaja nije imao vremena pravovremeno reagovati.
Znam, procitao sam, ali po ostecenjima na kliju tramvaj je izgleda tek krenuo, jer kako rekoh, da je isao punom brzinom prepolovio bi klija...
Samo sto je rentano vozilo u pitanju pokrice osiguranje jbg
Ne znam čemu naslađivanje. Klasična nezgoda koja se svakome moze desiti...
Nasladjivanje? Da nije ovih tramvaja, kula i bandera ne bi se iskljucivali iz saobracaja divljaci koji ugrozavaju tudje zivote. Ako nema policije da ih iskljucije i kaznjava ima visa sila....
Moze se desiti svakome ko prodje kroz crveno i ima "malo srece" ko doticna...
Normalnom vozacu koji postuje propise rjetko ili nikad...
vozac trajvana kriv 100%, nije vozio svojom trakom
vozac trajvana kriv 100%, nije vozio svojom trakom
sreca pa je ostAo na licinom mjestu--da je bio nakav kabadahija pobjego bi su trajvanom sa licinog mjesta u nepoznatom pravcu
mislim da se ovo smije svrstati u crnu hroniku...
od 7:01 do 7:20 cekam trolejbus, i po obicaju - doci cr dva, jedan za drugim sa napuhanim vozacima i smrdljivim revizorima. Sramota