Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Casual's
#25776 Re: Zeničani
Sinoć ova ciganija što je došla u grad napala par osoba. Murija kurca makela nije.
- Inteligencija
#25777 Re: Zeničani
Afan Abazović
Uoči treće Zeničke ture, koju "tradicionalno" organizujem za značajne dane Zenice i poklanjam sugrađanima svog grada, na simpatičan način sam pomenut u raspravi na forumu portala klix.ba, na temi "Zeničani", na stranici 1020.
Informaciju je postavio korisnik "Inteligencija". Hvala mu!
Većina su pozitivni komentari na predstojeću aktivnost, a, sudeći po korisniku "kamen spoticanja", on prati i ostale aktivnosti, pa konstatuje da "zujim ko trafo"
hvala ti mnogo, bit će mi zadovoljstvo da učestvuješ u nekoj. O prijedlogu bi se dalo raspravljati, jer turističkoj ponudi Zenice trebaju samo dvije stvari: lijep celofan i mašnica. Svom gradu stojim na raspolaganju.
Bujruma imaju i oni koji, iz nekih svojih premisa, dolaze do nekih svojih konkluzija. Netačnih, na njegovu žalost, poput korisnika "ExNihilo", koji me svrstava u članstvo, ili bar, u najmanju ruku simpatizera jedne političke stranke, nadimka "zeleni", a to nije Pokret zelenih Joška Fišer
Nemam ni najmanju dozu namjere da ikome prezentujem svoja politička gledišta i stavove, nego ću samo reći da se ne bavim politikom i ne dozvoljavam da se politika bavi sa mnom. Pametnom i išaret dosta.
Ima tu još dosta zanimljivosti
Sve u svemu, i ExNihilo i kamen spoticanja i ti, koji ovo čitaš, svi ste pozvani na Zeničku turu, podnaslova Zaboravljeni Jeruzalem, da vidiš u kako bogatom gradu živiš sve ove godine, a da to, možda, nisi ni znao.
Nema na cemu i drugi put Afane.
Uoči treće Zeničke ture, koju "tradicionalno" organizujem za značajne dane Zenice i poklanjam sugrađanima svog grada, na simpatičan način sam pomenut u raspravi na forumu portala klix.ba, na temi "Zeničani", na stranici 1020.
Informaciju je postavio korisnik "Inteligencija". Hvala mu!
Većina su pozitivni komentari na predstojeću aktivnost, a, sudeći po korisniku "kamen spoticanja", on prati i ostale aktivnosti, pa konstatuje da "zujim ko trafo"
Bujruma imaju i oni koji, iz nekih svojih premisa, dolaze do nekih svojih konkluzija. Netačnih, na njegovu žalost, poput korisnika "ExNihilo", koji me svrstava u članstvo, ili bar, u najmanju ruku simpatizera jedne političke stranke, nadimka "zeleni", a to nije Pokret zelenih Joška Fišer
Nemam ni najmanju dozu namjere da ikome prezentujem svoja politička gledišta i stavove, nego ću samo reći da se ne bavim politikom i ne dozvoljavam da se politika bavi sa mnom. Pametnom i išaret dosta.
Ima tu još dosta zanimljivosti
Sve u svemu, i ExNihilo i kamen spoticanja i ti, koji ovo čitaš, svi ste pozvani na Zeničku turu, podnaslova Zaboravljeni Jeruzalem, da vidiš u kako bogatom gradu živiš sve ove godine, a da to, možda, nisi ni znao.
Nema na cemu i drugi put Afane.
- Ja_Ja
#25778 Re: Zeničani
Inteligencija...zenicki forumski influencer... 
-
Tempo
- ZeModerator
#25779 Re: Zeničani
kako smo nisko pali...
- Norm
#25780 Re: Zeničani
Why, but why...Tempo wrote:kako smo nisko pali...
-
clio_dci120
#25781 Re: Zeničani
Mozda je Afan ova inteligencija ili glavom i bradom sam kamen
Da ne bude ko onaj sto je sam sebe falio na forumu da je najbolji instruktor za voznju u Zenici
Da ne bude ko onaj sto je sam sebe falio na forumu da je najbolji instruktor za voznju u Zenici
- Inteligencija
#25782 Re: Zeničani
Nisam taj ali za prave price uvijek podrska!
- N.N.
#25783 Re: Zeničani
Afan je momak
Samo je kod nas normalno da cim se pojavljujes negdje, organizujes nesto, da te se etiketira i popljuje
Samo je kod nas normalno da cim se pojavljujes negdje, organizujes nesto, da te se etiketira i popljuje
- BlackCaviar
#25784 Re: Zeničani
N.N. wrote:Afan je momak![]()
Tako je. Afan je stvarno momak za 10, prava enciklopedija
- Zaitsev
#25785 Re: Zeničani
A ja što pravim najbolju kafu u gradu i uslužujem ljude s osmijehom, mene ko jebe, a? 
-
Kralj Tvrtko I.
#25786 Re: Zeničani
Gdje to da dođem probati?Zaitsev wrote:A ja što pravim najbolju kafu u gradu i uslužujem ljude s osmijehom, mene ko jebe, a?
- kamen spoticanja
#25787 Re: Zeničani
+1Kralj Tvrtko I. wrote:Gdje to da dođem probati?Zaitsev wrote:A ja što pravim najbolju kafu u gradu i uslužujem ljude s osmijehom, mene ko jebe, a?
- Norm
#25788 Re: Zeničani
...dZe budes?Zaitsev wrote:A ja što pravim najbolju kafu u gradu i uslužujem ljude s osmijehom, mene ko jebe, a?
-
veliki_ah
#25789 Re: Zeničani
Sad se svi naložili da hvale afana da ih on spomene 
-
clio_dci120
#25790 Re: Zeničani
I ja cu na kafu...anonimno
Ali samo reci gdje najbolja kafa 
-
Throttle
#25791 Re: Zeničani
Koliko sam upratio, radi u ZSu
Klopa je tamo dobra, mada nisam bio odavno. Doduse, zali se raja da je nesto poskupilo, nemam pojma
Klopa je tamo dobra, mada nisam bio odavno. Doduse, zali se raja da je nesto poskupilo, nemam pojma
- apsidejzi
#25792 Re: Zeničani
Tempo wrote:je li to papiga loma?
-
Kralj Tvrtko I.
#25793 Re: Zeničani
Jes jes...ZS
Jedino ako nije promjeno radnu lokaciju.
Ako je tako onda smo se sretali
Al na pivi....
Ako je tako onda smo se sretali
Al na pivi....
- apsidejzi
#25794 Re: Zeničani
Hocu i ja da me Afan spomene iduci put pa se pridruzujem. Pravi momakBlackCaviar wrote:N.N. wrote:Afan je momak![]()
Tako je. Afan je stvarno momak za 10, prava enciklopedija
-
kakavdanakneiskustvu
#25795 Re: Zeničani
Kralj Tvrtko I. wrote:Gdje to da dođem probati?Zaitsev wrote:A ja što pravim najbolju kafu u gradu i uslužujem ljude s osmijehom, mene ko jebe, a?
koliko se sjecam spominjao je da radi u blatusi u ekorovoj kafani
- Zaitsev
#25796 Re: Zeničani
Jok ZSKralj Tvrtko I. wrote:Jes jes...ZS
Ako je tako onda smo se sretali![]()
Al na pivi....
- nadžak
#25797 Re: Zeničani
Vozdra narode, sve OK?
Sutra je ta okupacija grada, pardon trka, kroz sve ključne tačke saobračaja po gradu, pa me zanima ima li itko informaciju kako je planirano da se odvija saobračaj vozila?
Naravno, na stranici MUP-a nema ni pod razno a na zvaničnoj stranici organizatora utrke nije ni moglo da stane od silnih hvalospjeva o događaju! S ponosom ovo-s ponosom ono, trčanje zdravlje bla bla bla, drugi imaju mi nemamo i tako to.
Nejse, ne zamjerim stvarno, neka događaja samo brate smiješno je da ama baš nigdje nema uputa vozačima o izmjenama režima saobračaja, u kom terminu i gdje?
Onako kako su isplanirali rutu utrke biće kolaps sutra uvečer. Mene potrefio neki put i nešto planiram i vidim da će sav saobračaj ići preko Aleje šehida, tj nadvožnjak-Crkvice. Biće veseloooo.
Sutra je ta okupacija grada, pardon trka, kroz sve ključne tačke saobračaja po gradu, pa me zanima ima li itko informaciju kako je planirano da se odvija saobračaj vozila?
Naravno, na stranici MUP-a nema ni pod razno a na zvaničnoj stranici organizatora utrke nije ni moglo da stane od silnih hvalospjeva o događaju! S ponosom ovo-s ponosom ono, trčanje zdravlje bla bla bla, drugi imaju mi nemamo i tako to.
Nejse, ne zamjerim stvarno, neka događaja samo brate smiješno je da ama baš nigdje nema uputa vozačima o izmjenama režima saobračaja, u kom terminu i gdje?
Onako kako su isplanirali rutu utrke biće kolaps sutra uvečer. Mene potrefio neki put i nešto planiram i vidim da će sav saobračaj ići preko Aleje šehida, tj nadvožnjak-Crkvice. Biće veseloooo.
- jasko_ba
#25798 Re: Zeničani
Pa objavili su skoro svi kako ce biti. Kakve Crkvice, uopste se ne ide tamo.
https://www.zenicablog.com/prvi-zenicki ... aobracaja/
Nije ovo lose. Steta sto necu biti tu.

https://www.zenicablog.com/prvi-zenicki ... aobracaja/
Nije ovo lose. Steta sto necu biti tu.

- nadžak
#25799 Re: Zeničani
Napisao sam za saobračaj vozila da ce moći ići kroz Crkvice a ne učesnici utrke, nisi dobro pročitao ili dobro shvatio.
OK, evo ti si našao obavjest na Zenicablog, hvala na tome.
Ja jutros gledao i nije bilo a nisam vala ni imao volje da rovim po stranici.
Pozz
OK, evo ti si našao obavjest na Zenicablog, hvala na tome.
Ja jutros gledao i nije bilo a nisam vala ni imao volje da rovim po stranici.
Pozz