PeppermintSA wrote:Vidim da se neki pozivaju na Štimca komentatora i Mihu orkestarskog diregenta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koji smo mi trolovi
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#25776 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- Havatar
#25777 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I selektor Ceske je mislio da ce mu Koler biti dovoljan za svjetsko prvenstvo pa kad se povrijedio nakon prve utakmice u kojoj su sa njim ubjedljivo pobijedili u druge dvije utakmice su dozivjeli teske poraze i ispali vec u prvom krugu
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#25778 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
i onda ovaj iznad napisa ovde 99% ne psuje i ne vrijedja, nego kao samo argumentovano kritikujuBrat wrote:Netačno. Kada su grupe izvučene, svi su dijelili mišljenje u jednom. To je da nam je grupa lagana i sa ovakvom skupinom igrača moramo/trebamo ići na svjetsko. I bili smo prvi favoriti i kad su grupe izvučene, lupaš k'o maksim po diviziji.luckylaka wrote:Ja samo ne razumijem zasto se pojedinci ukljucuju na ovu temu kada se ne razumiji u ovaj sport.Da pojasnim.Cilj reprezentacije BiH je Brazil(da podsjetim da smo bili daleko od favorita kada se grupe izvucene jer pored Grcke i Slovacke bilo je nerealno ocekivati prvo mjesto).Sada kada smo na prvom mjestu odjednom se ti Grci i Slovaci stavljaju u poziciju nize europskih reprezentacija valjda da bi se osporio uspjeh nase reprezentacije.Smeta selektor,smeta Vrse,Steva,Sunjo,Vedo,Sejo,Pandza,Zahir...pa sta hocete vise.Sa ovim kako ih neki nazivaju klocovima od igraca mi smo jos uvijek na prvom mjestu sa realnim sansama da tu ostanemo.Hocete vise od prvog mjesta,hocete da PAPE izmisli jedno BiH Messija ili Ronalda,hocete da PAPE svake nedelju ujutro bude na utakmicama Bundes lige,popodne Italijanske,navece Engleske,Turske,Hrvatske.Daj bolan ohladite sacekajte jos ove dvije utakmice pa opletite.
Nećemo ništa da Pape izmišlja, jer je nesposoban. Hoćemo samo da Pape poziva igrače po zasluzi, formi, igri, a ne po stričevima, menadžerima i ostalim glavonjama.
-
palermo
#25779 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pa ne mislim ja da je pape savršen, štaviše uvjeren sam da baš i nije neki talenat za trenerski posao....ali kao što jednom rekoh,cil je je otići u Brazil, ako on to uradi.onda je pristojno reći,aferim momčino....ultima_palabra wrote: A zar onda ne bi bilo dobro da taj Mahmutović već ima par nastupa u prijateljskim, da poznaje saigrače, da je trenirao sa njima, na kraju krajeva da mu se da do znanja da neko gleda i cijeni tih njegovih 10 golova u 10 utakmica... nama se uvijek dešava da recimo Vranješ debituje protiv Grka u Atini ili da se pred baraž sa Portugalcima vraća u ekipu Jahić kojeg nije bilo na mapi dvije godine. Nije to baš sasvim slučajno![]()
Jednostavno moraš priznati da nema logike da se zove 4 desna krila od kojih igra jedan i to možda, a da se zovu samo dva napadača i obojica igraju
Naravno da se fudbalski govoreći mogu naći primjedbe Sušiću,ali bolan Ultima čitaš li tišta ljudi ovdje pišu...
-
PeppermintSA
#25780 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
joj kad ovo čujem, ''nije talenat za trenerski posao''
pa ko da se VI SVI razumijete u to šta znači biti talenat za trenerski posao?

pa ko da se VI SVI razumijete u to šta znači biti talenat za trenerski posao?
- luckylaka
#25781 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Daj bolan ko nas je stavljao u ulogu favorita pored bivsi europskih prvaka,nemoj biti smijesan.Brat wrote:Netačno. Kada su grupe izvučene, svi su dijelili mišljenje u jednom. To je da nam je grupa lagana i sa ovakvom skupinom igrača moramo/trebamo ići na svjetsko. I bili smo prvi favoriti i kad su grupe izvučene, lupaš k'o maksim po diviziji.luckylaka wrote:Ja samo ne razumijem zasto se pojedinci ukljucuju na ovu temu kada se ne razumiji u ovaj sport.Da pojasnim.Cilj reprezentacije BiH je Brazil(da podsjetim da smo bili daleko od favorita kada se grupe izvucene jer pored Grcke i Slovacke bilo je nerealno ocekivati prvo mjesto).Sada kada smo na prvom mjestu odjednom se ti Grci i Slovaci stavljaju u poziciju nize europskih reprezentacija valjda da bi se osporio uspjeh nase reprezentacije.Smeta selektor,smeta Vrse,Steva,Sunjo,Vedo,Sejo,Pandza,Zahir...pa sta hocete vise.Sa ovim kako ih neki nazivaju klocovima od igraca mi smo jos uvijek na prvom mjestu sa realnim sansama da tu ostanemo.Hocete vise od prvog mjesta,hocete da PAPE izmisli jedno BiH Messija ili Ronalda,hocete da PAPE svake nedelju ujutro bude na utakmicama Bundes lige,popodne Italijanske,navece Engleske,Turske,Hrvatske.Daj bolan ohladite sacekajte jos ove dvije utakmice pa opletite.
Nećemo ništa da Pape izmišlja, jer je nesposoban. Hoćemo samo da Pape poziva igrače po zasluzi, formi, igri, a ne po stričevima, menadžerima i ostalim glavonjama.
- luckylaka
#25782 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
BHF_Manijak wrote:Pa valjda se i poziva na okupljanje 23 fudbalera da ne bi doslo do te situacije "za ne daj Boze"!palermo wrote:
pa zoveš >Mahmutovića, može se uvijek zvati.....ali niti je netko povrijeđen, niti je kartoniran...
Al pročita li ti šta čo'jek napisazajebaje....jakako
Mislim nije to bas da samo u slucaju vec zaradjene povrede ili kartona, onda tek zoves nekog igraca. Da je tako, pozivalo bi se 11 eventualno 15 igraca na okupljanje.
@Lucky, kako te ba nije stid majketi nakon onih silnih pljuvackih postova pred Slovacku da ista vise pises?! Jarane posr'o si se sam sebi usta pred onaj dvomec, tako da cisto sumnjam da te vise iko shvata ozbiljno. Covjeku si bukvalno jebo majku, govorio da je ovakav ili onakav, a sad lafo nesto branis covjeka. Za razliku od tebe, ovdje mu 99% ljudi ne psuje, vec ga kritikuju i to s razlogom!
Naravno da vecinu stvari izmisljas ,do tebe je.Ko to poslije Zenice nije prigovorio selektoru ,ostalo nije vrijedno komentara jer ovdje se dobro zna sat Lucky misli o velikom Safetu tako da tvoje misljenje uzimam potpuno neozbiljno
Bila je prica "pozivat cu one koji igraju redovno u klubovima", a onda hladno zove Pandzu koji je 4 mjeseca bezu kluba, dok Cocalica ko jebe! I nebitno je uopste sad da li je Cocalic kvalitet ili ne, vec njegovo nepostivanje vlastitih rijeci!
- luckylaka
#25783 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Naravno da vecinu stvari izmisljas ,do tebe je.Ko to poslije Zenice nije prigovorio selektoru ,ostalo nije vrijedno komentara jer ovdje se dobro zna sat Lucky misli o velikom Safetu tako da tvoje misljenje uzimam potpuno neozbiljnoBHF_Manijak wrote:Pa valjda se i poziva na okupljanje 23 fudbalera da ne bi doslo do te situacije "za ne daj Boze"!palermo wrote:
pa zoveš >Mahmutovića, može se uvijek zvati.....ali niti je netko povrijeđen, niti je kartoniran...
Al pročita li ti šta čo'jek napisazajebaje....jakako
Mislim nije to bas da samo u slucaju vec zaradjene povrede ili kartona, onda tek zoves nekog igraca. Da je tako, pozivalo bi se 11 eventualno 15 igraca na okupljanje.
@Lucky, kako te ba nije stid majketi nakon onih silnih pljuvackih postova pred Slovacku da ista vise pises?! Jarane posr'o si se sam sebi usta pred onaj dvomec, tako da cisto sumnjam da te vise iko shvata ozbiljno. Covjeku si bukvalno jebo majku, govorio da je ovakav ili onakav, a sad lafo nesto branis covjeka. Za razliku od tebe, ovdje mu 99% ljudi ne psuje, vec ga kritikuju i to s razlogom!
Bila je prica "pozivat cu one koji igraju redovno u klubovima", a onda hladno zove Pandzu koji je 4 mjeseca bezu kluba, dok Cocalica ko jebe! I nebitno je uopste sad da li je Cocalic kvalitet ili ne, vec njegovo nepostivanje vlastitih rijeci!
- DonVitoSSCN
#25784 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pandza igra sada nakon 4,5 mjeseci pauze vrh. ligi tj. Poljskoj prvoj
sta rece ne zeli igrace iz kvazi liga ehh Pape.
Ali fakat sebi sam zavali, bolje da suti.
Ali fakat sebi sam zavali, bolje da suti.
- Murat Sabanovic
#25785 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mislim da je sada jasno zasto seferovic nije bio pozvan !!! ne treba nam vise napadaca !!!
- Brat
#25786 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Svi naši fudbalski stručnjaci su bili tog mišljenja. Kako Grčka više nije velesila kakva je bila, kako Slovaci nisu nikad ni bili ništa posebno, te da nam je ovo velika šansa da odemo na svjetsko i to direktno. Sve manje od toga se smatralo neuspjehom.luckylaka wrote:Daj bolan ko nas je stavljao u ulogu favorita pored bivsi europskih prvaka,nemoj biti smijesan.Brat wrote:Netačno. Kada su grupe izvučene, svi su dijelili mišljenje u jednom. To je da nam je grupa lagana i sa ovakvom skupinom igrača moramo/trebamo ići na svjetsko. I bili smo prvi favoriti i kad su grupe izvučene, lupaš k'o maksim po diviziji.luckylaka wrote:Ja samo ne razumijem zasto se pojedinci ukljucuju na ovu temu kada se ne razumiji u ovaj sport.Da pojasnim.Cilj reprezentacije BiH je Brazil(da podsjetim da smo bili daleko od favorita kada se grupe izvucene jer pored Grcke i Slovacke bilo je nerealno ocekivati prvo mjesto).Sada kada smo na prvom mjestu odjednom se ti Grci i Slovaci stavljaju u poziciju nize europskih reprezentacija valjda da bi se osporio uspjeh nase reprezentacije.Smeta selektor,smeta Vrse,Steva,Sunjo,Vedo,Sejo,Pandza,Zahir...pa sta hocete vise.Sa ovim kako ih neki nazivaju klocovima od igraca mi smo jos uvijek na prvom mjestu sa realnim sansama da tu ostanemo.Hocete vise od prvog mjesta,hocete da PAPE izmisli jedno BiH Messija ili Ronalda,hocete da PAPE svake nedelju ujutro bude na utakmicama Bundes lige,popodne Italijanske,navece Engleske,Turske,Hrvatske.Daj bolan ohladite sacekajte jos ove dvije utakmice pa opletite.
- DonVitoSSCN
#25787 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
EH JABUKE I KRUSKE, OVAJ NIJE VRIJEDAN DA SE SPOMINJE.Murat Sabanovic wrote:mislim da je sada jasno zasto seferovic nije bio pozvan !!! ne treba nam vise napadaca !!!
-
palermo
#25788 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kako se ne razumijem?? Pa fudbal kao igra, i fudbaleri i treneri postoje zbog navijača. To ti je kao da napišeš kao da se ti razumiješ šta je talenat u kuhanju, a ono ja jedem hranu koju kuhar napravi. Eleneis, da ne trolamo o ovome,ovdje je riječ zapravo o zlonamjernosti pojedinih forumaša (ne mogu da nađem bolju riječ) prema Sušiću. Jer ako u obzir ne uzimaš,prilikom ocjene nečijeg rada , rezultat koji je on postigao, onda ne vidim šta bi drugo moglo biti.PeppermintSA wrote:
pa ko da se VI SVI razumijete u to šta znači biti talenat za trenerski posao?![]()
![]()
![]()
![]()
- DonVitoSSCN
#25789 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Samo da nam posle Litvanije ne bude...
Pape
Vrske Speed Demon, Pandza, Sunjic dovoljno stopera.. itd
Pape
- Murat Sabanovic
#25790 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
trenutno nije ! ali se je seferovic mogao odraditi da je postojala volja strucnog staba.... mislim da stvari postaju jasnije...cirkus oko hajrovica se je mogao izbjeci,al' se nije na vrijeme reagovalo....DonVitoSSCN wrote:EH JABUKE I KRUSKE, OVAJ NIJE VRIJEDAN DA SE SPOMINJE.Murat Sabanovic wrote:mislim da je sada jasno zasto seferovic nije bio pozvan !!! ne treba nam vise napadaca !!!
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#25791 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nije Pape kriv no kasete nisu stigle na vrijeme 
- ultima_palabra
#25792 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa ja odgovaram samo za sebe jbgpalermo wrote:pa ne mislim ja da je pape savršen, štaviše uvjeren sam da baš i nije neki talenat za trenerski posao....ali kao što jednom rekoh,cil je je otići u Brazil, ako on to uradi.onda je pristojno reći,aferim momčino....ultima_palabra wrote: A zar onda ne bi bilo dobro da taj Mahmutović već ima par nastupa u prijateljskim, da poznaje saigrače, da je trenirao sa njima, na kraju krajeva da mu se da do znanja da neko gleda i cijeni tih njegovih 10 golova u 10 utakmica... nama se uvijek dešava da recimo Vranješ debituje protiv Grka u Atini ili da se pred baraž sa Portugalcima vraća u ekipu Jahić kojeg nije bilo na mapi dvije godine. Nije to baš sasvim slučajno![]()
Jednostavno moraš priznati da nema logike da se zove 4 desna krila od kojih igra jedan i to možda, a da se zovu samo dva napadača i obojica igraju
Naravno da se fudbalski govoreći mogu naći primjedbe Sušiću,ali bolan Ultima čitaš li tišta ljudi ovdje pišu...
- House
#25793 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Opet Pape jede vnago 
-
popokatepetl_com
#25794 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ali eto nismo mi jedini kad su u pitanju menadjerski utjecaji i cudan izbor igraca koji su na spisku od strane selektora, cak i u igracki mocnom Brazilu se to desava npr. njihov selektor zove dva flopa Pata i Joa te Damiaoa da predvode napad Brazila a recimo poziv ne dobija jedan Diego Costa.
- DonVitoSSCN
#25795 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
http://sportsport.ba/bh_fudbal/seferovi ... janu/96700Murat Sabanovic wrote:trenutno nije ! ali se je seferovic mogao odraditi da je postojala volja strucnog staba.... mislim da stvari postaju jasnije...cirkus oko hajrovica se je mogao izbjeci,al' se nije na vrijeme reagovalo....DonVitoSSCN wrote:EH JABUKE I KRUSKE, OVAJ NIJE VRIJEDAN DA SE SPOMINJE.Murat Sabanovic wrote:mislim da je sada jasno zasto seferovic nije bio pozvan !!! ne treba nam vise napadaca !!!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/seferovi ... adom/28874
Pametnom dosta.
- jeza u ledja
#25796 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape kaze da ce pozvat amidzica i Kvrzica - uslijedi 10 strana pljuvanja zbog amidzica, te par postova kojim se odobrava pozivanje Kvrzica. (ne sjecam se nijednog posta protiv njega). Sada kad je objavljen spisak, nema amidzica, tu je Kvrzic - usljedice 10 strana pljuvanja zbog Kvrzica.
Pricamo o Cocalicu i M. Haifi, igraju UEFA Ligu, Rijeka igra UEFA Ligu, ali to je u ovom slucaju nebitno.
Onda dalje argument - ima 25 godina, a to sto Cocalic ima takodje 25, ili Mahmutovic 27 je nebitno. Emir Spahic je iz HNL otisao u Rusiju sa 24 godine.
Godinama pricamo o gubljenju igraca, kad se neki lik izvuce niodakle, onda je problem?
Ne mogu da shvatim nikako.
Mislim ja se slazem, Cocalic i Mahmutovic su zasluzili pozive prije ovog Kvrzica, ali nisu ih dobijali ni ranije iz samo Papetu znanih razloga. Nemam potrebu da sad pljujem na poziv Kvrzica zbog toga. Generalno imamo previse ofanzivnih veznih, ali ne vjerujem da ce ovako neko izgubiti poziciju. Pozoves igraca, mozda mu das par minuta u zvanicnoj, kaparises ga, klub mu dobro igra, mozda se proda, mozda od njega nesto bude. Ne vidim u cemu je problem?
Pozivao se Stevanovic pa se ovdje svrsavalo na njega.
I na kraju, slazem se i ja da je vrlo moguce da se ovdje zeli zadovoljiti nacionalna zastupljenost, ali onda to nije do Papeta.
PS: Sto se tice manjka napadaca, ne slazem se s Papetom i ovom njegovom izjavom ali je i donekle razumijem. Mi imamo gomilu ofanzivnih napadaca, i ubacivanje spica ne znaci jedinu promjenu u ofanzivi. Ono sto Susic ne konta je sta ce ako mu se povrijedi jedan napadac ili obojica (nije nemoguce)?
Pricamo o Cocalicu i M. Haifi, igraju UEFA Ligu, Rijeka igra UEFA Ligu, ali to je u ovom slucaju nebitno.
Onda dalje argument - ima 25 godina, a to sto Cocalic ima takodje 25, ili Mahmutovic 27 je nebitno. Emir Spahic je iz HNL otisao u Rusiju sa 24 godine.
Godinama pricamo o gubljenju igraca, kad se neki lik izvuce niodakle, onda je problem?
Ne mogu da shvatim nikako.
Mislim ja se slazem, Cocalic i Mahmutovic su zasluzili pozive prije ovog Kvrzica, ali nisu ih dobijali ni ranije iz samo Papetu znanih razloga. Nemam potrebu da sad pljujem na poziv Kvrzica zbog toga. Generalno imamo previse ofanzivnih veznih, ali ne vjerujem da ce ovako neko izgubiti poziciju. Pozoves igraca, mozda mu das par minuta u zvanicnoj, kaparises ga, klub mu dobro igra, mozda se proda, mozda od njega nesto bude. Ne vidim u cemu je problem?
Pozivao se Stevanovic pa se ovdje svrsavalo na njega.
I na kraju, slazem se i ja da je vrlo moguce da se ovdje zeli zadovoljiti nacionalna zastupljenost, ali onda to nije do Papeta.
PS: Sto se tice manjka napadaca, ne slazem se s Papetom i ovom njegovom izjavom ali je i donekle razumijem. Mi imamo gomilu ofanzivnih napadaca, i ubacivanje spica ne znaci jedinu promjenu u ofanzivi. Ono sto Susic ne konta je sta ce ako mu se povrijedi jedan napadac ili obojica (nije nemoguce)?
- BHF_Manijak
#25797 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Toliko o tvojoj dosljednosti. Mene bi bilo stid, majkemi. Ne bi se javio godinu dana!!!
luckylaka wrote:Jes mi ovaj PAPE poceo piti krv.Jebem ti vise i pruzanje trece sanse nekome da se proda preko reprezentacije.Daj PAPE sansu da se preko reprezentacije prodaju Besic,Hajrovic,Buric,Ibricic,Medunjanin...a ne nekakvi Sunjici,Vrsajevici.Ne mogu nazor,ne ide.Sreca pa imamo onih standardnih 13-14 po ovim ostalim bili bi jos oko 100 na fifinoj listi.PAPE ne seri vise usitnilo je ,Brazil je na vidiku ne igraj se mojim zivotom
luckylaka wrote: E jakih selektora u p.m.Ne zna se koji je tvrdoglaviji PAPE ili ovaj seljo Jagodic.Pozivaju igrace u A selekciju koji nemaju mjesta ni u B a ove iz Be nece u A.
luckylaka wrote: Nisam Boga mi hakiran,to sam ja glavom i bradom ali selektoru je izgleda lakse,,metar u guzu nego cm.u glavu,,i sto je jos gore on je svjestan da grijesi ali kao eto nema drugog izbora.Pa daj covjece sta nas jebes sad na kraju.Ako je mogao pozvati Rahimica i Pandzu onda je mogao zvati i Papca i Salihamidzica.Ma daj necu vise ni gledati kvalifikacije i ovako cekam kada ce mi srce otkazati i bez reprezentacije
luckylaka wrote: Pa kako se bolan neces sikirati .Imas jos tri utakmice(il cetiri Bog me ubio ako znam)i ono sto svako ziv vidi PAPE se pravi da ne vidi.Jebo ga Sunjic,Vrsajevic(cuj Vrsa ko zamjena za Mujdzu,za qrac moj je on zamjena)Pa jebem ga nisam ni ja za onog Celu Cocu al daj coeku poluvrijeme ako zadovolji otjeraj ga ako ne zadovolji opet ga otjeraj ali mu daj sansu.Zovi malog Besica(seljak Jagodic laze u svojim izjavama za Besica da nece za B selekciju)jebo te Jagodic PAPE njemu vjerujes ne vjerujes svojim ocima.Besic je extra klasa za tvoje i Seadove ljubimce.Ma bjezi bolan dzaba se sekiram.Neka izgubimo ovo svjetsko cuvaj se PAPE to tebe je.Jebala vas vise tabela postavite je na kraju kvalifikacija koji ce mi qrac sad.
luckylaka wrote:jebem li ti PAPE sve po spisku.Picko jedna nemas muda ni za sto.Jebo te Visca i stevanovic
luckylaka wrote:Kako od idola do levata moj PAPE.Ma mrsh u picku materinu zbog Seada sjeba mi zivot majku vam jebem
- DonVitoSSCN
#25798 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sva sreca o nesreca da li su na spisku Kvrzici, Cocalici, Mahmutovici itd.. pa ovisimo li od njih za plasman na SP?
- jeza u ledja
#25799 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma u afektu covjek hajde sta...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#25800 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bosnia and Herzegovina 8 19
Greece Greece 8 19
Slovakia Slovakia 8 12
Lithuania Lithuania 8 8
Latvia Latvia 8 7