SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
last mohicans

#25776 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by last mohicans »

https://youtu.be/Xo1PAM_iAMQ
Evo kako nam je vrli unuk divljao po Alipašinoj.
Mislio pustit ce ga šipac da mu lupa inventar, a i prolaznici su bili na nivou.
Ovako svakog kretena treba nalupati koji pokusa obican svijet uznemiravati.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#25777 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

onaj sto je pljackao centralnu banku dobi deset godina
ne smijes na banku
Thorgerson

#25778 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Thorgerson »

Fkt, sta je to bilo na Dobrinji...

I novinari azurni u pizdu m.

Samo cekaju da im neko snimi, objavi na forumu i da oni onda to iz svojih kancelarija 'istraze'
mirza_15

#25779 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mirza_15 »

Ovaj sto je bacio petardu bas nije imao srece. Gdje bas general da se potrefi iza njega? Da sam bio ja ili neko od vas ne bi nista bilo.

Sjecam se prije par godina nekakav oteo zeni mobitel na A.polju. Sutra ga uhvatili, slike na klixu sa privodjenja, puno ime i prezime. Hebi ga zena bila sudinica. Koji peh. Da je bila moja mama drot bi samo napravio zapisnik.
karanana

#25780 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by karanana »

Fina i sasvim solidna marisana u garazi family centra haha konzuma. Mislim da je krenulo oko parkinga ili tako nesto. Prvo frajer sa zenom i djetetom dobi batine onda dodjose neki jarani tog frajera i fino namarisase drugog tog frajera i udaraju mu po golfu. Security stoji i gleda. Jos su se ganjali ja sam odlazio. Kontam povuce neko i shtoljpi. Jugo ovo, lude glave. Sto bi reko jedan stari jugo jugo jebi dugo.
O'zone
Globalni moderator

#25781 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

karanana wrote:Fina i sasvim solidna marisana u garazi family centra haha konzuma. Mislim da je krenulo oko parkinga ili tako nesto. Prvo frajer sa zenom i djetetom dobi batine onda dodjose neki jarani tog frajera i fino namarisase drugog tog frajera i udaraju mu po golfu. Security stoji i gleda. Jos su se ganjali ja sam odlazio. Kontam povuce neko i shtoljpi. Jugo ovo, lude glave. Sto bi reko jedan stari jugo jugo jebi dugo.
sad će @betterman sa slikama i izvještajem :lol:
supercali

#25782 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

on je slikao kako su auta ostavili a ne kako se tuku :D
Pryda

#25783 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Pryda »

karanana wrote:Fina i sasvim solidna marisana u garazi family centra haha konzuma. Mislim da je krenulo oko parkinga ili tako nesto. Prvo frajer sa zenom i djetetom dobi batine onda dodjose neki jarani tog frajera i fino namarisase drugog tog frajera i udaraju mu po golfu. Security stoji i gleda. Jos su se ganjali ja sam odlazio. Kontam povuce neko i shtoljpi. Jugo ovo, lude glave. Sto bi reko jedan stari jugo jugo jebi dugo.
Teroristi jarane :lol:
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#25784 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Romeo 80 »

Kad je to bilo Karanana? Jutros ili juče?! Ja sam sinoć bi tu i neki je Audi Q7 bio parkiran na sred "džade" sa upaljena sva 4. Čovjek sa ženom stoji pored i kad sam se vraćao vidim policija pravi zapisnik. Ne znam šta se konkretno desilo. Pretpostavljam da to nije isti incident...
Shibby

#25785 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Shibby »

Ko je čuo ogromnu eksploziju maloprije blizu aerodromskog naselja?
krater

#25786 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by krater »

Shibby wrote:Ko je čuo ogromnu eksploziju maloprije blizu aerodromskog naselja?
:roll:
Naslovnica

#25787 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Naslovnica »

krater wrote:
http://www.avaz.ba/clanak/206276/saraje ... a-dobrinji
Shibby

#25788 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Shibby »

Uh kako sam se trznuo, reko pakuj se :run:
Naslovnica

#25789 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Naslovnica »

Shibby wrote:Uh kako sam se trznuo, reko pakuj se :run:
đeš se pakovat'?!
insaneinthebrain

#25790 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insaneinthebrain »

preko grane eto gdje :izet:
insomnia78

#25791 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

Evo 'vamo sve spremno za prihvat
Vec na aerodromima i zeljeznickoautobuskim stanicama stoje poslodavci i cekaju, stan i nesto u kešu su, naravno vec obezbjedjeni :lol:
Edin H.

#25792 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Edin H. »

Je li bilo kakvih dobrih treba da su umijesane? :D
Naslovnica

#25793 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Naslovnica »

insomnia78 wrote:Evo 'vamo sve spremno za prihvat
Vec na aerodromima i zeljeznickoautobuskim stanicama stoje poslodavci i cekaju, stan i nesto u kešu su, naravno vec obezbjedjeni :lol:
:thumbup: :lol: :lol: :lol:
Logovan

#25794 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

Naslovnica wrote:
krater wrote:
http://www.avaz.ba/clanak/206276/saraje ... a-dobrinji
Raja uplašena od zadnjih dešavanja, pucnjava, itd, i onda nakon svega dođe pronalazak bombe, pa se ona uništila, a oni što su čuli eksploziju vjerovatno su problijedili od straha. :skoljka:
AmirBaa

#25795 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by AmirBaa »

najlakse se praviti saljivdzija kad se vec pobjeglo :run:
insomnia78

#25796 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

AmirBaa wrote:
Nidje ja nisam pobjeg'o
AmirBaa

#25797 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by AmirBaa »

insomnia78 wrote:
AmirBaa wrote:
Nidje ja nisam pobjeg'o
Ako ti tako kazes :thumbup:
karanana

#25798 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by karanana »

Romeo 80 wrote:
Kad je to bilo Karanana? Jutros ili juče?! Ja sam sinoć bi tu i neki je Audi Q7 bio parkiran na sred "džade" sa upaljena sva 4. Čovjek sa ženom stoji pored i kad sam se vraćao vidim policija pravi zapisnik. Ne znam šta se konkretno desilo. Pretpostavljam da to nije isti incident...
danas oko pola 1.

nije treba bilo. bila ta neka zena od frajera i dijete i onda jos nekakvih frajera se skupilo.
ali vjerovatno se smirilo jer nema nista od vijesti. mozda policija nije ni dosla iako je barem jedan od frajera bio krvav a vjerovatno je i drugi jer su njega safatali nakon sto je namlatio ovog prvog.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#25799 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by _BataZiv_0809 »

Otet cemo vam poslove
JoeyTribbiani

#25800 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JoeyTribbiani »

Nisam vidio nigdje slike i izvještaj. Jučer jedno teško prevrtanje na cesti Babin do - Krupac oko 4 popodne. Kiša ona padala, ne znam kako, šta. Pretpostavljam loše gume, brza vožnja. Udario je čovjek u lijevi ivičnjak, a bacilo ga je u kontra traku (u pravcu Dobrinje). Zaustavio se kod branika da ne proleti u šumu. 10 metara iznad auta isp'o prsluk, negdje dole dalje lavlja kandža. Ko god je naišao, stao je da pita treba li im nešto. Meni se noge odsjekle, gledam jesu li ok, ima li ikoga unutra. Aktivirani air bag-ovi, nisam ni prepoznao auto kako je udešeno. Sreća osim nekog šoka, nije im ništa. Neki par srednjih godina se vozio. Sami su izašli prije nego što sam ja naišao.

Policije nigdje gore. Iz Trnova dolazila patrola. A prošli vikend radar kod hotela Han gleda ide li iko više od 40 na sat onom ulicom. Pa jebo te, idem 30, gledam gdje ću parkirat.
Locked