Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
DonVitoSSCN

#25751 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVitoSSCN »

irac300 wrote:Najgore je što s ovakim razmišljanjem on će od nas napraviti kantu za napucavanje u Brazilu. A iskreno, utakmice protiv Litve me strah, samo zbog njega, uzdam se u sreću i individualni kvalitet naše selekcije. Jer na sreću, više Litva ima Vršajevića, nego mi.
Upravo tako.

A sto se tice Litve nema od njega kao selektora/trenera pomoci, sjetimo se Slovacke kad tvrdi da ova ekipa moze dati dva tri gola sa ovom postavom (koji je onda on faktor) i opet po istom u Zilini jer ova ekipa moze sama da igra (koji je on faktor) a onda prica mogli smo i veceras izgubiti kao u Zenici, bili smo bolji itd.. :roll:
Last edited by DonVitoSSCN on 30/09/2013 15:37, edited 1 time in total.
vryzas

#25752 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vryzas »

Imas bruku napadaca na raspolaganju kao npr. Viscu, Ibricica itd. :D
DonVitoSSCN

#25753 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVitoSSCN »

vryzas wrote:Imas bruku napadaca na raspolaganju kao npr. Viscu, Ibricica itd. :D
Svraka molim lijepo.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#25754 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Admir_1984 »

luckylaka wrote:Uvijek ista ekipa za selektora i ista ekipa protiv selektora.Kako vam bolan ne dosadi ista prica svaki dan.Cocalic,Mahmutovic,Sven,Vrsajevic...danima ista tema.Pustite selektora neka radi svoj posao kako najbolje zna a da ga do sada radi vrlo dobro valjda ne treba objasnjavati ili treba...
ma nidje veze, raji valjda dosadno pa lupa. svaki dan se ibretim na ove nove zamjerke, nevjerovatna je mržnja prema selektoru, nevjerovatna :roll: kunem se da zovne tog mahmutovica, izbaci dzeku ili ibisevica da bi ovi isti pricali glupan, gdje ce neki iz bezvezne ceške lige ulaziti umjesto dzeke i slicno, slicno bi bilo kao nakon amerike u augustu sa drugim igracima

mihajlovic ciklus citav preko raznoraznih krugova prodaje igrace preko reprezentacije, trenira strogocu na nekim igracima, izgubi kvalifikacije nakon 5 kola, ovaj štimac halilovica koji ne igra u dinamu zove u reprezentaciju, pa su obojica siguran sam manje kritikovani od papeta, koji eto veze žive nema, koji ima srece, koji ima laganu grupu (gdje npr grcka ima isto bodova kao mi), koji ce da uništi ovu ekipu. njegov prethodnik pobjedi estoniju i armeniju i postane nacionalni heroj, a sušić ekipu haman odvede na svjetsko prvenstvo i postane kloc, glupan i slicno

umjesto da se ovde citaju postovi podrške, optimizma, nade...ipak smo nadomak istorijskog cilja, ovde se pljuje i pljuje. sviju mi poželim da opet budemo kanta za nabijanje, jer to svi kolektivno i zaslužujemo sa ovakvim odnosom

:run:
Brat

#25755 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Brat »

Pa ovaj gargamel briljira iz spiska u spisak. Kako čovjek lupa sa izjavama, pa ja ovo ne vjerujem. Čuj imam dovoljno napadača, o jebem ti krv Safete, Sajo..
Da bog da se prodao u PSG nakon repke, sve mu najbolje želim u karijeri, samo nek' ide s klupe.
palermo

#25756 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

ultima_palabra wrote: A šta ako je jedan napadač povrijeđen/kartoniran... dobro, upada krilo/polušpic umjesto njega, ali mi na toj utakmici igramo loše i treba nam rezultat... zar ne bi bilo dobro imati još jednog napadača?

Ne govorim za Litvu, nego inače.
pa zoveš >Mahmutovića, može se uvijek zvati.....ali niti je netko povrijeđen, niti je kartoniran...

Al pročita li ti šta čo'jek napisa :D zajebaje....jakako
vryzas

#25757 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vryzas »

DonVitoSSCN wrote:
vryzas wrote:Imas bruku napadaca na raspolaganju kao npr. Viscu, Ibricica itd. :D
Svraka molim lijepo.
Taj vise nije u reprezentaciji :oops:
Mustang1

#25758 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mustang1 »

Nece Mahmutovic uci umjesto Dzeke .. Nego ce uci Mahmutovic a izaci Bicakcic,Medunjanin ili neko .. Kad ganjas rezultat ne mozes biti lud toliko pa mijenjati napadaca za napadaca :D
It_is_a_Leclerc

#25759 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Ni danas, a evo prošlo je 20 dana, nismo čuli zašto je ekipa koja, zaboga, može svakoj ekipi dati 3-4 gola, nije mogla dati Slovacima nijedan u Zenici ?!
I ko preuzima odgovornost za ona izgubljena tri boda u Zenici protiv Slovaka ?! N
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#25760 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

luckylaka wrote:Uvijek ista ekipa za selektora i ista ekipa protiv selektora.Kako vam bolan ne dosadi ista prica svaki dan.Cocalic,Mahmutovic,Sven,Vrsajevic...danima ista tema.Pustite selektora neka radi svoj posao kako najbolje zna a da ga do sada radi vrlo dobro valjda ne treba objasnjavati ili treba...
Do SAD-a DA, posle toga se provaljuje. Zar si vec zaboravio ko je jedini zasluzan sto sad Grcka nema 2 boda vise od nas? :roll:
Admir_1984

#25761 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Admir_1984 »

It_is_a_Leclerc wrote:Ni danas, a evo prošlo je 20 dana, nismo čuli zašto je ekipa koja, zaboga, može svakoj ekipi dati 3-4 gola, nije mogla dati Slovacima nijedan u Zenici ?!
I ko preuzima odgovornost za ona izgubljena tri boda u Zenici protiv Slovaka ?! N
onaj ko je i zaslužan za dobijena tri boda protiv latvije, lihtenštajna, grcke, slovacke...i kad pogledaš tabelu ko snosi odgovornost što smo prvi na tabeli?

masoni :roll:
Herr Flick

#25762 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Herr Flick »

E moj Safete,Stimac pozove 6 napadaca a ti nemozes vise od 2 i kazes da ti nisu potrebni vise od 2 :lol: :lol:
Admir_1984

#25763 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Admir_1984 »

Herr Flick wrote:E moj Safete,Stimac pozove 6 napadaca a ti nemozes vise od 2 i kazes da ti nisu potrebni vise od 2 :lol: :lol:
i svih 6 ce igrati u baražu, možda
DonVitoSSCN

#25764 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVitoSSCN »

Ko je Zoran Kvržić? Oduševljen sam, sa BiH želim i u Brazil!
--------------------------------------------------------------------------------
Oduševljen sam! Jutros sam pročitao pisanja Anadolu Agency sa da sam dobio poziv selektora Safeta Sušića i presretan sam, istakao je Zoran Kvržić, vezni igrač Nogometnog kluba Rijeka, nakon što je saznao da je po prvi put pozvan na okupljanje reprezentativaca Bosne i Hercegovine.

Jedan od ljubimaca riječke „Armade“, kaže, jedva čeka susret sa ostalim bh. reprezentativcima zakazan za 7. oktobra na Ilidži pokraj Sarajeva.

„Naravno da ću se odazvati na poziv selektora BiH. Velika mi je čast igrati za svoju zemlju. Moram priznati da me poziv iznenadio. Potajno sam se nadao da bih mogao biti reprezentativac. Dakle, očekivao sam poziv selektora Sušića, ali ne ovako brzo“, rekao je Kvržić za Anadolu Agency (AA), naglasivši:

„Bosna i Hercegovina ima sjajnu reprezentaciju sastavljeno od velikih svjetskih igrača. Čast mi je što ću biti dio tima i imati priliku biti sa svima njima. Vjerujem da ćemo pobijediti Lihtenštajn u Zenici i Litvaniju u gostima, te tako osigurati plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama, te da ću biti u selektorovim planovima i za sami Mundijal naredne godine“.

Kvržić je rođen 7. avgusta 1988. godine u Doboju. Karijeru je počeo u lokalnom Rudaru iz Stanara, a potom je igrao za Proleter iz Teslića. Nakon što je nastupao za HAŠK, postaje igračem Osijeka, odakle je došao u Rijeku za koju briljira u ovoj sezoni.

„Rijeka je odličan klub. Na Kantridi mi je lijepo. U HNL držimo korak za Dinamom. Nadam se da ćemo u narednom kolu pokazati snagu i iskoristiti lošu formu Zagrepčana. Možemo tokom cijelog prvenstva Dinamu puhati za vratom, pa možda i skinuti ga sa dugogodišnjeg trona u Hrvatskoj“, smatra Kvržić, čija je momčad poslije 11. kola šampionata Hrvatske drugoplasirana sa bodom zaostatka za Dinamom (24).

Debitant na Sušićevom spisku proslavio se golom protiv Stuttgarta u ovosezonskom play – offu Evropa lige. Podsjetimo, Riječani su na putu ka grupnoj fazi takmičenja eliminirali njemačkog velika i priredili iznenađenje cijelom Starom kontinentu.

„Kao ekipa napravili smo veliku stvar samim plasmanom u Evropa ligu. Nadam da ćemo i u grupnoj fazi pokazati da vrijedimo, ali cilj u ovom takmičenju već smo ostvarili samim plasmanom u grupnu fazu“, ističe Kvržić.

Igrački uzor novog reprezentativca BiH je Andres Iniesta.

„Iniesta je moj uzor, mada ne navijam za Barcelonu. Moj klub je Real Madrid. Za ‘kraljevski klub’ navijam od malih nogu“, kazao je Kvržić za Anadolu Agency.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#25765 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

bem ti ....teški smo ko tuč, a taki nam je i selektor :izet:
luckylaka

#25766 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Ja samo ne razumijem zasto se pojedinci ukljucuju na ovu temu kada se ne razumiji u ovaj sport.Da pojasnim.Cilj reprezentacije BiH je Brazil(da podsjetim da smo bili daleko od favorita kada se grupe izvucene jer pored Grcke i Slovacke bilo je nerealno ocekivati prvo mjesto).Sada kada smo na prvom mjestu odjednom se ti Grci i Slovaci stavljaju u poziciju nize europskih reprezentacija valjda da bi se osporio uspjeh nase reprezentacije.Smeta selektor,smeta Vrse,Steva,Sunjo,Vedo,Sejo,Pandza,Zahir...pa sta hocete vise.Sa ovim kako ih neki nazivaju klocovima od igraca mi smo jos uvijek na prvom mjestu sa realnim sansama da tu ostanemo.Hocete vise od prvog mjesta,hocete da PAPE izmisli jedno BiH Messija ili Ronalda,hocete da PAPE svake nedelju ujutro bude na utakmicama Bundes lige,popodne Italijanske,navece Engleske,Turske,Hrvatske.Daj bolan ohladite sacekajte jos ove dvije utakmice pa opletite.
ultima_palabra

#25767 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

palermo wrote:
ultima_palabra wrote: A šta ako je jedan napadač povrijeđen/kartoniran... dobro, upada krilo/polušpic umjesto njega, ali mi na toj utakmici igramo loše i treba nam rezultat... zar ne bi bilo dobro imati još jednog napadača?

pa zoveš >Mahmutovića, može se uvijek zvati.....ali niti je netko povrijeđen, niti je kartoniran...

A zar onda ne bi bilo dobro da taj Mahmutović već ima par nastupa u prijateljskim, da poznaje saigrače, da je trenirao sa njima, na kraju krajeva da mu se da do znanja da neko gleda i cijeni tih njegovih 10 golova u 10 utakmica... nama se uvijek dešava da recimo Vranješ debituje protiv Grka u Atini ili da se pred baraž sa Portugalcima vraća u ekipu Jahić kojeg nije bilo na mapi dvije godine. Nije to baš sasvim slučajno ;-)

Jednostavno moraš priznati da nema logike da se zove 4 desna krila od kojih igra jedan i to možda, a da se zovu samo dva napadača i obojica igraju :D
luckylaka

#25768 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Herr Flick wrote:E moj Safete,Stimac pozove 6 napadaca a ti nemozes vise od 2 i kazes da ti nisu potrebni vise od 2 :lol: :lol:
:-) Zato ce Stimac sa svojih 6 napadaca priliku traziti preko baraza.E svasta ljudi izvale.Kakav je to ucinak Stimca sa 6 napadaca/moze li pojasnjenje.
It_is_a_Leclerc

#25769 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Admir_1984 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Ni danas, a evo prošlo je 20 dana, nismo čuli zašto je ekipa koja, zaboga, može svakoj ekipi dati 3-4 gola, nije mogla dati Slovacima nijedan u Zenici ?!
onaj ko je i zaslužan za dobijena tri boda protiv latvije, lihtenštajna, grcke, slovacke...i kad pogledaš tabelu ko snosi odgovornost što smo prvi na tabeli?

Da li su krivi igrači koji nisu realizirali Papetove ideje ili Pape koji je potpuno pogrešno postavio cijelu utakmicu ?

Pape nije sveta krava. Imamo pravo na kritiku, pogotovo zato što je zaslužuje svojom bahatošću, indolentnošću i tvrdoglavošću koja nas je mogla koštati odlaska u Brazil. Sam Bog je onaj Hajrovićev šut smjestio u gol.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#25770 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by A1fa »

Admir_1984 wrote:
ma nidje veze, raji valjda dosadno pa lupa. svaki dan se ibretim na ove nove zamjerke, nevjerovatna je mržnja prema selektoru, nevjerovatna :roll: kunem se da zovne tog mahmutovica, izbaci dzeku ili ibisevica da bi ovi isti pricali glupan, gdje ce neki iz bezvezne ceške lige ulaziti umjesto dzeke i slicno, slicno bi bilo kao nakon amerike u augustu sa drugim igracima

mihajlovic ciklus citav preko raznoraznih krugova prodaje igrace preko reprezentacije, trenira strogocu na nekim igracima, izgubi kvalifikacije nakon 5 kola, ovaj štimac halilovica koji ne igra u dinamu zove u reprezentaciju, pa su obojica siguran sam manje kritikovani od papeta, koji eto veze žive nema, koji ima srece, koji ima laganu grupu (gdje npr grcka ima isto bodova kao mi), koji ce da uništi ovu ekipu. njegov prethodnik pobjedi estoniju i armeniju i postane nacionalni heroj, a sušić ekipu haman odvede na svjetsko prvenstvo i postane kloc, glupan i slicno

umjesto da se ovde citaju postovi podrške, optimizma, nade...ipak smo nadomak istorijskog cilja, ovde se pljuje i pljuje. sviju mi poželim da opet budemo kanta za nabijanje, jer to svi kolektivno i zaslužujemo sa ovakvim odnosom

:run:
Ovo je zesca glupost, pratis li ti imalo medije u regionu?

Forumi i jesu mjesto da ljudi iznose svoja misljenja, pa niko nije corav pored ociju da skonta par stvari, tipa da Medunjanin ne moze igrati zadnjeg veznog, da bez zadnjeg veznog i destruktivca od kojeg pape bjezi nemamo ni igre prema naprijed, da nemamo desnog beka nikako a lijevi nam je trenutno u katastrofalnoj formi.

Na sve to nam selektor zatvara oci i pored Stevanovica, speed demona, Hajrovica zove i 4 krilo. U jednoj njegovoj izjavi sam naslutio i zasto. Veli Pape da je ovaj iz Rijeke dobar i u igri prema nazad. Glavu mogu stavit da ce njega nazor staviti da igra klasicnog desnog beka. Zahvaljujuci protivnicima u slijedece 2 tekme mora frajer stvarno biti ober levat da nesto bas negativno napravi, i onda cemo ovdje neke slusati kako je Pape dokazao da zna sta radi i da je momak odigrao ,,bez greske´´
Last edited by A1fa on 30/09/2013 15:55, edited 1 time in total.
Admir_1984

#25771 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Admir_1984 »

ultima_palabra wrote:
palermo wrote:

A zar onda ne bi bilo dobro da taj Mahmutović već ima par nastupa u prijateljskim, da poznaje saigrače, da je trenirao sa njima, na kraju krajeva da mu se da do znanja da neko gleda i cijeni tih njegovih 10 golova u 10 utakmica... nama se uvijek dešava da recimo Vranješ debituje protiv Grka u Atini ili da se pred baraž sa Portugalcima vraća u ekipu Jahić kojeg nije bilo na mapi dvije godine. Nije to baš sasvim slučajno ;-)

Jednostavno moraš priznati da nema logike da se zove 4 desna krila od kojih igra jedan i to možda, a da se zovu samo dva napadača i obojica igraju :D
to sve ima logike što kažeš i to je argument, i ja sam licno za to. al to ne daje ljudima za pravo da ovako ponizavajuce govore o selektoru, nazivaju ga vezaljem, gargamelom ili kakvim vec nazivima, spominju da je imao srece i slicno.

covjek vjeruje da su mu dzeko i ibisević dovoljni u ovom trenutku i to je to, vjerovatno ima planova šta da radi ako jedan ne bude mogao igrati, al et raja ovde konta sve selektori i sve znaju

roma je igrala pod spaletijem bez ijednog napadaca, pa igrala haman najljepši fudbal u evropi jedne godine :-D
PeppermintSA

#25772 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by PeppermintSA »

Vidim da se neki pozivaju na Štimca polovnog komentatora i Mihu orkestarskog diregenta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

koji smo mi trolovi :lol:
Last edited by PeppermintSA on 30/09/2013 15:59, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#25773 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

palermo wrote:

Pa valjda se i poziva na okupljanje 23 fudbalera da ne bi doslo do te situacije "za ne daj Boze"! :roll: Mislim nije to bas da samo u slucaju vec zaradjene povrede ili kartona, onda tek zoves nekog igraca. Da je tako, pozivalo bi se 11 eventualno 15 igraca na okupljanje.

@Lucky, kako te ba nije stid majketi nakon onih silnih pljuvackih postova pred Slovacku da ista vise pises?! Jarane posr'o si se sam sebi usta pred onaj dvomec, tako da cisto sumnjam da te vise iko shvata ozbiljno. Covjeku si bukvalno jebo majku, govorio da je ovakav ili onakav, a sad lafo nesto branis covjeka. Za razliku od tebe, ovdje mu 99% ljudi ne psuje, vec ga kritikuju i to s razlogom!

Bila je prica "pozivat cu one koji igraju redovno u klubovima", a onda hladno zove Pandzu koji je 4 mjeseca bezu kluba, dok Cocalica ko jebe! I nebitno je uopste sad da li je Cocalic kvalitet ili ne, vec njegovo nepostivanje vlastitih rijeci!
Admir_1984

#25774 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Admir_1984 »

It_is_a_Leclerc wrote:
Admir_1984 wrote:

Da li su krivi igrači koji nisu realizirali Papetove ideje ili Pape koji je potpuno pogrešno postavio cijelu utakmicu ?

Pape nije sveta krava. Imamo pravo na kritiku, pogotovo zato što je zaslužuje svojom bahatošću, indolentnošću i tvrdoglavošću koja nas je mogla koštati odlaska u Brazil. Sam Bog je onaj Hajrovićev šut smjestio u gol.
samo bog je odredio da porto zabije manchesteru u zadnjoj minuti i murinho postane trener, samo bog je odredio da hrvatskoj 98-e u francuskoj u grupi dodju debitanti japan i jamajka, da im sudija u 1/8 finala sudi sporan penal i ciro postane trener. srecu u nekim momentima treba zaslužiti, a pape i igraci u ove 4 godine su je i više nego zaslužili
Brat

#25775 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Brat »

luckylaka wrote:Ja samo ne razumijem zasto se pojedinci ukljucuju na ovu temu kada se ne razumiji u ovaj sport.Da pojasnim.Cilj reprezentacije BiH je Brazil(da podsjetim da smo bili daleko od favorita kada se grupe izvucene jer pored Grcke i Slovacke bilo je nerealno ocekivati prvo mjesto).Sada kada smo na prvom mjestu odjednom se ti Grci i Slovaci stavljaju u poziciju nize europskih reprezentacija valjda da bi se osporio uspjeh nase reprezentacije.Smeta selektor,smeta Vrse,Steva,Sunjo,Vedo,Sejo,Pandza,Zahir...pa sta hocete vise.Sa ovim kako ih neki nazivaju klocovima od igraca mi smo jos uvijek na prvom mjestu sa realnim sansama da tu ostanemo.Hocete vise od prvog mjesta,hocete da PAPE izmisli jedno BiH Messija ili Ronalda,hocete da PAPE svake nedelju ujutro bude na utakmicama Bundes lige,popodne Italijanske,navece Engleske,Turske,Hrvatske.Daj bolan ohladite sacekajte jos ove dvije utakmice pa opletite.
Netačno. Kada su grupe izvučene, svi su dijelili mišljenje u jednom. To je da nam je grupa lagana i sa ovakvom skupinom igrača moramo/trebamo ići na svjetsko. I bili smo prvi favoriti i kad su grupe izvučene, lupaš k'o maksim po diviziji.

Nećemo ništa da Pape izmišlja, jer je nesposoban. Hoćemo samo da Pape poziva igrače po zasluzi, formi, igri, a ne po stričevima, menadžerima i ostalim glavonjama.
Locked