luckylaka wrote:Uvijek ista ekipa za selektora i ista ekipa protiv selektora.Kako vam bolan ne dosadi ista prica svaki dan.Cocalic,Mahmutovic,Sven,Vrsajevic...danima ista tema.Pustite selektora neka radi svoj posao kako najbolje zna a da ga do sada radi vrlo dobro valjda ne treba objasnjavati ili treba...
ma nidje veze, raji valjda dosadno pa lupa. svaki dan se ibretim na ove nove zamjerke, nevjerovatna je mržnja prema selektoru, nevjerovatna

kunem se da zovne tog mahmutovica, izbaci dzeku ili ibisevica da bi ovi isti pricali glupan, gdje ce neki iz bezvezne ceške lige ulaziti umjesto dzeke i slicno, slicno bi bilo kao nakon amerike u augustu sa drugim igracima
mihajlovic ciklus citav preko raznoraznih krugova prodaje igrace preko reprezentacije, trenira strogocu na nekim igracima, izgubi kvalifikacije nakon 5 kola, ovaj štimac halilovica koji ne igra u dinamu zove u reprezentaciju, pa su obojica siguran sam manje kritikovani od papeta, koji eto veze žive nema, koji ima srece, koji ima laganu grupu (gdje npr grcka ima isto bodova kao mi), koji ce da uništi ovu ekipu. njegov prethodnik pobjedi estoniju i armeniju i postane nacionalni heroj, a sušić ekipu haman odvede na svjetsko prvenstvo i postane kloc, glupan i slicno
umjesto da se ovde citaju postovi podrške, optimizma, nade...ipak smo nadomak istorijskog cilja, ovde se pljuje i pljuje. sviju mi poželim da opet budemo kanta za nabijanje, jer to svi kolektivno i zaslužujemo sa ovakvim odnosom