FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

5 0 5

#25751 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

fixer wrote: Pa kako se tebi ovo uklapa u onu sliku koju imas o svom klubu :D ? Onu o vilenjacima, jednorozima... :D
Dugo sam na ovom forumu, ali me onaj post izvrnuo s nogu. :D Nisam imao priliku nista slicno da procitam :D
Uzivajte u antifudbalu :D
odlicno. samo mi nije jasno protiv koga ce se parkirati. real madrida? :lol: :lol: :lol: :lol: protiv njih i villareal igra tikitaka.
fixer

#25752 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

505sCrtom wrote: odlicno. samo mi nije jasno protiv koga ce se parkirati. real madrida? :lol: :lol: :lol: :lol: protiv njih i villareal igra tikitaka.
[email protected] pa njega pitaj. Pokusaj i sa hotmailom. Vjerujem da bi ovaj upalio mail - [email protected]
:)
drugtito2011

#25753 Re: FC Barcelona

Post by drugtito2011 »

fixer wrote:
505sCrtom wrote: odlicno. samo mi nije jasno protiv koga ce se parkirati. real madrida? :lol: :lol: :lol: :lol: protiv njih i villareal igra tikitaka.
[email protected] pa njega pitaj. Pokusaj i sa hotmailom. Vjerujem da bi ovaj upalio mail - [email protected]
Kad te već tako dobro krenulo, ako nije problem daj nam kontakt mail od prevodica, da ne koristimo google translate za pisanje maila Messiju.

Kako prevodilac trenutno radi kao vozač autobusa i vježba parkiranje autobusa u Londonu, nadam da će naći malo vremena da prevode mail za Messija, prije sutrašnjeg nastupa protiv napadački orjentisanog Fulhama.
barca_9

#25754 Re: FC Barcelona

Post by barca_9 »

hoćeli_ko_rasol wrote:Planiram ovo napisati već duže vrijeme, a sve nešto zaboiravim :komi:

Da li ste možda primjetili da u zadnje vrijeme nema onih priča/članaka o Barceloni (a prije svega o L.Messi-ju) u negativnom kontekstu, koje su kružile u proteklih nekoliko mjeseci na raznim web portalim, novinama, radiju i TV-u od strane kvazi novinara (posebno regijonalnih - Balkanskih medija)? :shock:
To se sve dešavalo 2-3 mjeseca prije onog dana kada je bio žrijeb za ovogodišnju CL i proglašenje najboljeg igrača Europe za poteklu sezonu. Nakon tok dana (kada je proglašen najbolji igrač Europe za proteklu sezonu), niko više ne spominje Barcelonu (a prije svega L. Messi-ja) u negativnom kontekstu. Lako se može zaključiti da su sve te izmišljene priče o L.Messi-ju imale samo jedno za cilj da se omalovaži njegov uspijeh u protekloj sezoni i kojekavim izmišnjenim negativnim pričama od strane kvazi novinara o L. Messi-ju, prebaci priča na njegov privatni život i, i na taj način njegov stvarni uspijeh u protekloj sezoni minimalizira. Ne zaboravimo da su ti isti novinari koji su ga blatili svo to vrijeme na kraju i izabrali svojim glasovima najboljeg igrača u Europi za proteklu sezonu. Da li je ova medijska hajka/kampanja naručena od nekih centara moći(igrača koji su nominovani za ovu nagradu, klubova, država, sponzora, medijskih kuća itd...), ostaje javna tajna! :-)

Očekujem ponovnu medijsku kapanju (iste prirode kao što je bila ova za najboljeg igrača Europe), odprilike tamo nekada krajem decembra ove godine, kada će se krenuti svim mogućim sredstvima, da se zlatna lopta ne dodijeli L. Messi-ju za ovu godinu! :novine:

Samo se nadam, da će večeras u utakmicu CL protiv Ajax-a, a i u naredom periodu L. Messi zabiti mnoštvo golova i podjeliti dosta asistencija sa fenomenalnom igrom, i na taj način *ebat svim ovim kvazi/letardiranim novinarima i naručijocima ti istih priča koje su kružile proteklih mjeseci majke, seste i najdraže im u familiji u onu stvarčicu, i da će im svima zaćerati osvajenjem nove zlatne lopte! :thumbup:
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 46162.html

Eto ga opet :lol: :lol:
5 0 5

#25755 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

barca_9 wrote: Eto ga opet :lol: :lol:
a ja sam mislio da ce fixer doci sa coca colom.
5 0 5

#25756 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Image
fixer

#25757 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

drugtito2011 wrote:
fixer wrote:
Kad te već tako dobro krenulo, ako nije problem daj nam kontakt mail od prevodica, da ne koristimo google translate za pisanje maila Messiju.

Kako prevodilac trenutno radi kao vozač autobusa i vježba parkiranje autobusa u Londonu, nadam da će naći malo vremena da prevode mail za Messija, prije sutrašnjeg nastupa protiv napadački orjentisanog Fulhama.
Kakvi ste suncokreti, ne sumnjam da ce vam sutra i Barcin autobus biti odjednom fudbal. Slavili ste tika taku a sad Barcini igraci jedva docekali da se ohane sa njom. I Pikac i Messi pricaju u istom tonu. Malo ranije je prica bila da na vas dres nece reklama, pa kad je dosla niko glasa da podigne. Tako ce biti i kad autobus zauzme svoje mjesto. 8-) Sta ce tad ovi sa istancanim "sluhom" za napadacki fudbal? :grin:
5 0 5

#25758 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

fixer wrote: Kakvi ste suncokreti, ne sumnjam da ce vam sutra i Barcin autobus biti odjednom fudbal. Slavili ste tika taku a sad Barcini igraci jedva docekali da se ohane sa njom. I Pikac i Messi pricaju u istom tonu. Malo ranije je prica bila da na vas dres nece reklama, pa kad je dosla niko glasa da podigne. Tako ce biti i kad autobus zauzme svoje mjesto. 8-) Sta ce tad ovi sa istancanim "sluhom" za napadacki fudbal? :grin:
razligu.
fixer

#25759 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Sa stilom. 8-) Kad ti Messi uzme argumente... :smile:
popokatepetl_com

#25760 Re: FC Barcelona

Post by popokatepetl_com »

Crna zvijer i dalje proganja ponizenu Barcelonu.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... XKvf6X2OjM
kisni indijanac

#25761 Re: FC Barcelona

Post by kisni indijanac »

na ovoj temi nikad ne fali simpatičnih delegata........
fixer

#25762 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

kisni indijanac wrote:na ovoj temi nikad ne fali simpatičnih delegata........
Na ovoj temi uvijek fali argumenata, ali ne fali vrijedjanja. Vrijedjajte slobodno. Da nema vas ja bi davno odjebao sa ovog foruma. :smile:
kisni indijanac

#25763 Re: FC Barcelona

fixer wrote:
kisni indijanac wrote:na ovoj temi nikad ne fali simpatičnih delegata........
Na ovoj temi uvijek fali argumenata, ali ne fali vrijedjanja. Vrijedjajte slobodno. Da nema vas ja bi davno odjebao sa ovog foruma. :smile:
delegat je uvreda ? još simpatičan :oops:
eXit.LP

#25764 Re: FC Barcelona

Post by eXit.LP »

Znači argument je "Messi rekao da će Barcelona igrati defanzivno".

Ti baš nemaš ništa interesantnije u zivotu raditi nego liječiti komplekse koje su tebi ili tvojim miljenicima, nabili Barcelona i Messi.

Podjebavanja standardna Real vs Barca shvatam, ali konstantno dolaziti na temu da ubijediš navijače Barcelone kako je ista sranje i odron od ekipe i kako su padavičari, kako ne znaju igrati lopte, kako se čitav svijet urotio da ih uzdigne i šta sve ne, to mi ne ide u glavu...
fixer

#25765 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

eXit.LP wrote:Znači argument je "Messi rekao da će Barcelona igrati defanzivno".

Ti baš nemaš ništa interesantnije u zivotu raditi nego liječiti komplekse koje su tebi ili tvojim miljenicima, nabili Barcelona i Messi.

Podjebavanja standardna Real vs Barca shvatam, ali konstantno dolaziti na temu da ubijediš navijače Barcelone kako je ista sranje i odron od ekipe i kako su padavičari, kako ne znaju igrati lopte, kako se čitav svijet urotio da ih uzdigne i šta sve ne, to mi ne ide u glavu...
Da ti i nacrtam ti ne bi skontao! To sto je Messi rekao ne moze nikako biti argument. To je cinjenica. Cinjenica je da je covjek rekao da je logicno ocekivati i od Barce da parkira bus, jer i to je dio fudbala. Posto su navijaci Barce godinama mlavili da je to antifudbal, ja sam pitao za misljenje hoce li to Barca igrat antifudbal. Sad procitaj svoj post. :shock:
5 0 5

#25766 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Svaki put kad se uhvatiš u ovakve rasprave, pošalju te u Banoviće na par sedmica. Bolje ti je da popustiš Messija i šta god da laprda. Zato, ako nemaš šta lijepo prenijeti, bolje ti je i ne navraćaj. Čak su te i Madriđani odjebali na onoj temi, a chelsijevih navijača svakako nema puno pa si ovdje našao žuć izlijevati.

I da ti odgovorim za autobus. Mrzimo kukavički i prljavi fudbal. Onakav kakav ti voliš. Ali ako će ga Barcelona igrati, onda ga volimo najviše na svijetu. Poselami ko uspita, i vidimo se u Bazelu.
kisni indijanac

#25767 Re: FC Barcelona

fixer wrote:
eXit.LP wrote:Znači argument je "Messi rekao da će Barcelona igrati defanzivno".

Da ti i nacrtam ti ne bi skontao! To sto je Messi rekao ne moze nikako biti argument. To je cinjenica. Cinjenica je da je covjek rekao da je logicno ocekivati i od Barce da parkira bus, jer i to je dio fudbala. Posto su navijaci Barce godinama mlavili da je to antifudbal, ja sam pitao za misljenje hoce li to Barca igrat antifudbal. Sad procitaj svoj post. :shock:
još ni porez ne plaća, kakva sramota :oops:
fixer

#25768 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

505sCrtom wrote:Svaki put kad se uhvatiš u ovakve rasprave, pošalju te u Banoviće na par sedmica. Bolje ti je da popustiš Messija i šta god da laprda. Zato, ako nemaš šta lijepo prenijeti, bolje ti je i ne navraćaj. Čak su te i Madriđani odjebali na onoj temi, a chelsijevih navijača svakako nema puno pa si ovdje našao žuć izlijevati.

I da ti odgovorim za autobus. Mrzimo kukavički i prljavi fudbal. Onakav kakav ti voliš. Ali ako će ga Barcelona igrati, onda ga volimo najviše na svijetu. Poselami ko uspita, i vidimo se u Bazelu.
Ja zamisli, budem banovan. :-) Stete. "Banuje" me tvoj drug koji se usput solidarise sa mnom, pa prestane i on da pise taj period. :D
Jebe se meni bolan i za Barcu i za sve. Ali dokle god budem imao priliku da te podsjecam da si plastelin koji nema nista cvrsto na sebi, koji se oblikuje kako vjetrovi pusu, to cu raditi. Ja volim ljude sa stavovima, a posto je tvoj stav ono sto je tog dana i "strankin", sta da mislim o tebi?
5 0 5

#25769 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Hu iz ju?
fixer

#25770 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

kisni indijanac wrote:
Ako ikog na ovim temama mogu optuziti za manjak kompetentnosti, to si ti.
5 0 5

#25771 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

fixer wrote:
kisni indijanac wrote:
Ako ikog na ovim temama mogu optuziti za manjak kompetentnosti, to si ti.
Bitno je da si ti spešlvan. ;)
fixer

#25772 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

505sCrtom wrote: Bitno je da si ti spešlvan. ;)
Haj se mani djecijih igrica. Kad me nije bilo spominjao si neki manjak inteligencije, a vamo se ponasas k'o klinac neki.
5 0 5

#25773 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

fixer wrote: Haj se mani djecijih igrica. Kad me nije bilo spominjao si neki manjak inteligencije, a vamo se ponasas k'o klinac neki.
Hahahahaha. Nemam ja nikakvu odgovornost prema tebi. Ponašam se kako mi je ćeif. A ti nisi zaslužio išta više. I nisam ti ja kriv što si izabrao vječne loosere da za njih navijaš, pa ti je sad krivo kad izgube i od trećerazrednog tima.
fixer

#25774 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

505sCrtom wrote:
fixer wrote: Haj se mani djecijih igrica. Kad me nije bilo spominjao si neki manjak inteligencije, a vamo se ponasas k'o klinac neki.
Hahahahaha. Nemam ja nikakvu odgovornost prema tebi. Ponašam se kako mi je ćeif. A ti nisi zaslužio išta više. I nisam ti ja kriv što si izabrao vječne loosere da za njih navijaš, pa ti je sad krivo kad izgube i od trećerazrednog tima.
Vidis. Dobro si rekao. Ti si izabrao. Izabrao momak da bude inn. Nije htio da bude luzer. :D Jednog dana se probudio i rekao sebi da ce sad izabrati nesto s cim ce se identificirat. I gdje ce junacina da se identificira sa luzerskim klubom. Vec otvorio txt i pogledao ko je tog dana najbolji, i izabrao. I onda dodje prvi poraz, a njega nema. Nema ni gifa, ni slike, ni linka.
Cestitam. Upravo si dokazao ono sto govorim sve ove godine. Barcu sad gotive glory hunteri. Cim prodje ova generacija, nigdje vas nece biti. Ostat ce onakvi poput skenderije.
5 0 5

#25775 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

fixer wrote: Vidis. Dobro si rekao. Ti si izabrao. Izabrao momak da bude inn. Nije htio da bude luzer. :D Jednog dana se probudio i rekao sebi da ce sad izabrati nesto s cim ce se identificirat. I gdje ce junacina da se identificira sa luzerskim klubom. Vec otvorio txt i pogledao ko je tog dana najbolji, i izabrao. I onda dodje prvi poraz, a njega nema. Nema ni gifa, ni slike, ni linka.
Cestitam. Upravo si dokazao ono sto govorim sve ove godine. Barcu sad gotive glory hunteri. Cim prodje ova generacija, nigdje vas nece biti. Ostat ce onakvi poput skenderije.
A jesam. Šta ću. Čim Madrid i Chelsea počnu pobjeđivati prešaltat ću se njima. Čak imaju i iste dresove. Lako za zapamtiti. Do tad...

Samo ti prati svog prevodioca ko ciganska čerga. Nagledat ćeš se autobusa, slomljenih kostiju, crvenih kartona, prljavog jezika... Jasno mi je odakle tvoja gorčina dolazi. Slični se privlače. Jedini razlog zašto još uvijek nisi na mojoj ignore listi je što te smatram (sporopalećim) klaunom. Recimo, ova tvoja gorenavedena analiza. Potrefio si pravo sve o meni. De nam napiši još jedno 5-6 stranica o tome. Sad kad porez više nije aktualan. Šta kaže Pique? Sekira li ga Shakira?
Post Reply