Zdravo Kralj Tvrtko I.,Kralj Tvrtko I. wrote:@telemach
Odgovori mi na pitanje....zasto mi se kodiraju kanali koji se ne trebaju kodirati?
Vaša reklamacija je proslijeđena nadležnom sektoru.
Moderator: Benq
Zdravo Kralj Tvrtko I.,Kralj Tvrtko I. wrote:@telemach
Odgovori mi na pitanje....zasto mi se kodiraju kanali koji se ne trebaju kodirati?
Naravno, aplikacija je aktivna. Na svaki e-mail koji pošaljete upit ili reklamaciju, dobićete odgovor u najkraćem roku.Radar71 wrote:Na koji mail je najbolje prijaviti kvar?
Da li im jos funkcionise ona app na fb Telemach Pomoc?
Aplikacija i dalje funkcioniše, a mail za prijavu kvarova je: [email protected] , a kvar možeš prijaviti i korisniku Telemach na P.P. ili slanjem privatne poruke na Telemach FB stranici.Radar71 wrote:Na koji mail je najbolje prijaviti kvar?
Da li im jos funkcionise ona app na fb Telemach Pomoc?
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... id=1077759jalijas74 wrote:SBB vrisnuo vec 4 sata u Srbiji![]()
![]()
@SBBsupport
Poštovani korisnici,
Došlo je do smetnji u radu internet usluge u celoj Srbiji. Radimo na otklanjanju. Izvinjavamo se na neprijatnosti
A gdje nam je Farma1 i 2 te Big Bother 1 i 2? Necemo valjda od edukativnih kanala imati samo dva kanala Parova?lokalni_razdjevicar wrote:Iznenađenjima nikad kraja! U ove praznične dane samo za vas, uvodimo nove kanale.Jedan od njih je Nick Junior, edukativni program za djecu predškolskog uzrasta. Drugi je BBC Earth HD uz koji ćete od sada moći uživati u zanimljivim emisijama o prirodi i historiji. Uživanje za vas, ali i vaše mališane je sigurno uz naše nove kanale
Ne kontam šta ti smeta kod ovih kanala, jer BBC World HD je odličan kanal sa kvalitetnim dokumentarcima, dok je Nick Junior dječiji kanal koji se emitira diljem svijeta, i također emitira kvalitetne animirane filmove za djecu mlađeg uzrasta.dembele wrote:A gdje nam je Farma1 i 2 te Big Bother 1 i 2? Necemo valjda od edukativnih kanala imati samo dva kanala Parova?lokalni_razdjevicar wrote:Iznenađenjima nikad kraja! U ove praznične dane samo za vas, uvodimo nove kanale.Jedan od njih je Nick Junior, edukativni program za djecu predškolskog uzrasta. Drugi je BBC Earth HD uz koji ćete od sada moći uživati u zanimljivim emisijama o prirodi i historiji. Uživanje za vas, ali i vaše mališane je sigurno uz naše nove kanale
Pisao sam o tome na prethodnoj stranici, kanali nisu još pušteni, vjerovatno će ih pustiti u toku noći.lokalni_razdjevicar wrote:pa gdje je ovaj bbc? ne mogu da ga nađem
NasaoTelemach wrote:Zdravo StupskaBitanga,StupskaBitanga wrote:Gdje je nestao b92?
navedeni kanal se uredno emituje.
I tako smeta frekvencijama comedi central a ima toliko ogavnih kanala za izbaciti , ali neko pametan ce izbaciti cc. Svaka vam čast.crnivrag wrote:Evo jutros izašla obavijest da dobijamo dva nova kanala: Nick Jr - sinhronizirani dječiji kanal, i BBC Earth HD umjesto BBC Entertainmenta koji više neće biti dio Telemach ponude.
Također Nickelodeon ulazi u osnovnu kablovsku ponudu, umjesto Comedy Centrala koji ostaje dio digitalne ponude:
http://www.telemach.ba/Obavijesti/2926/ ... ACHA.shtml
Nisam rekao da mi smetaju ti kanali, vec se samo cudim kako se nije nastavio trend ubacivanja ekskluzivnih i mega kvalitetnih kanala kao sto su parovi,posavine,behari,russiatoday o kojem ekipa iz telemacha mantra kako ovdje tako i na facebook stranici kompanije. A sto se tice kanala mislim da je u pitanju BBC East HD dok ovaj Nick Junior emitira selektivne sadrzaje za manji uzrast koji se inace u jutarnjim satima emitira na obicnom Nickelodeon.crnivrag wrote:Ne kontam šta ti smeta kod ovih kanala, jer BBC World HD je odličan kanal sa kvalitetnim dokumentarcima, dok je Nick Junior dječiji kanal koji se emitira diljem svijeta, i također emitira kvalitetne animirane filmove za djecu mlađeg uzrasta.dembele wrote:A gdje nam je Farma1 i 2 te Big Bother 1 i 2? Necemo valjda od edukativnih kanala imati samo dva kanala Parova?lokalni_razdjevicar wrote:Iznenađenjima nikad kraja! U ove praznične dane samo za vas, uvodimo nove kanale.Jedan od njih je Nick Junior, edukativni program za djecu predškolskog uzrasta. Drugi je BBC Earth HD uz koji ćete od sada moći uživati u zanimljivim emisijama o prirodi i historiji. Uživanje za vas, ali i vaše mališane je sigurno uz naše nove kanale
Valjda bi trebao ici od sutra na mjestu kanala BBC Entertainmentlokalni_razdjevicar wrote:pa gdje je ovaj bbc? ne mogu da ga nađem
Izgleda da im je cilj da sve natjeraju na digitalu. Comedy Central je odlican kanal a da je bilo boljih alternativa za izbacivanje iz analogije bilo je.sencobih wrote:I tako smeta frekvencijama comedi central a ima toliko ogavnih kanala za izbaciti , ali neko pametan ce izbaciti cc. Svaka vam čast.crnivrag wrote:Evo jutros izašla obavijest da dobijamo dva nova kanala: Nick Jr - sinhronizirani dječiji kanal, i BBC Earth HD umjesto BBC Entertainmenta koji više neće biti dio Telemach ponude.
Također Nickelodeon ulazi u osnovnu kablovsku ponudu, umjesto Comedy Centrala koji ostaje dio digitalne ponude:
http://www.telemach.ba/Obavijesti/2926/ ... ACHA.shtml
Recimo ne kontam razlog za emitovanje BeharTV jer mislim da ni vlasnici nemaju pojma da se to više emitujeRazlog za ovu odluku je ograničen broj frekvencija koje su nam na raspolaganju u okviru analognog spektra, te izmjenama postojećih programskih paketa oslobađamo kapacitet neophodan za dalje poboljšanje ponude uvođenjem novih atraktivnijih kanala.
Jedno vrijeme je isao srpski titl na BBC Entartainment prije odprilike 5-6 godina i onda su potpuno ukinuli tu praksu. Jedno 70% sadrzaja je bilo titlovano, izmedju ostalih i slavna braca TrotterMTV wrote:I u Logosoftu se ukida BBC Entertainment i nije preveden tako da i nije neka steta.
Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da 1. januara kanal BBC Entertainment prestaje da emituje program na području centralne i istočne Evrope. Samim tim, od tog datuma kanal više neće biti dostupan u ponudi Super TV-a.
Vaš Logosoft
To bi svi operateri trebali uraditi, a da digitala ako moraju dignuti cijenu radi tzv odrzavanja iako samim placanjem digitale placas i odrzavanje, da dignu za maksimalno 2-3 KM digitalu i to je to, korisnici koji nemaju tv sa digatlnim tunerom dobiju resiver i to je to. A gasenjem analogne dobijes prostor da prosiris signal i dignes kvalitet signala.Iza Horizonta wrote:mene interesuje kada će telemah izbaciti iz ponude analognu tv i ostavit samo digitalu