Ja sam nakon prečke znao da će ono završiti 2-2.GandalfSivi wrote:Dan poslije: jebala me precka, sanjao sam je...
Pa iza toga Ahmet glavom, pa onda ona prilika
Moralo nam se vratiti, to je tako.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ja sam nakon prečke znao da će ono završiti 2-2.GandalfSivi wrote:Dan poslije: jebala me precka, sanjao sam je...
Ma sve je to okay, znao sam i ja, sve sanse na stranu, ali da je ona usla, antologijska bi bila...Tomahawk11 wrote:Ja sam nakon prečke znao da će ono završiti 2-2.GandalfSivi wrote:Dan poslije: jebala me precka, sanjao sam je...
Pa iza toga Ahmet glavom, pa onda ona prilika![]()
Moralo nam se vratiti, to je tako.
Nije ti to dobro, oni imaju jednu pobjedu više od nas u derbi utakmicama.Grean wrote:Prosla sezona nam jeba znanje, od cetiri utakmice tri zijana i remi i taman za ta tri i vode.
Ove se igraju tri od kojih jedna vec zavrsena remijem. Potrajat ce dok se izjednacimo. Nisam siguran da su ikad u istoriji imali +3.
Nije tebi to dobro.Tomahawk11 wrote:Nije ti to dobro, oni imaju jednu pobjedu više od nas u derbi utakmicama.Grean wrote:Prosla sezona nam jeba znanje, od cetiri utakmice tri zijana i remi i taman za ta tri i vode.
Ove se igraju tri od kojih jedna vec zavrsena remijem. Potrajat ce dok se izjednacimo. Nisam siguran da su ikad u istoriji imali +3.
Kad ga spomenu, sta je s njim, pa nema ga ni u zapisnicima. Je li povrijeđen ili otpisan? Ne znam sta je vise ovaj Crepulja ponudio od njega, iako je vecinu bio povrijeđen.Tomahawk11 wrote:Poslije onog derbija Radovac kroz trojicu, da, bilo bi baš
U pripremnim igrao, ako nije i jedan gol dao. Husref uigrava jedne, a drugi mu igraju. Onako mi naumpade. Ovog Crepulju fizički treba nahajcati, snage mu fali, a lopte zna, vidi se. Kad bi bio upola ko onaj u komsinica Čurnesta, dobro bi bilo. Onaj im je bas dobar.mirza_15 wrote:Djeluje mi da Crepulja zna lopte, ali da mu fali utakmica. Takodjer, malo fajde od njega kada protivnik ima loptu. Radovac je ko i poceo dobivati priliku pa se izgubi. Imamo mozda i previse igraca u veznom redu.
Krampa je taj lik otkad je došao u FKS! A garantujem da će se isti pretvoriti u Carlosa kada bude igrao protiv nas za neki tuzla city ili sl. nakon što ga se konačno riješimo. GARANTUJEM!Grean wrote:Trenutno i Sabanovic podsjeca na Hebibovica, puno bolji naprijed nego u defanzivi. Znao je ostavljati praznu stranu a nije bas munja kad se treba vratiti nazad.
Hodzic je suprotna prica, mozda najbolji defanzivno ali krampa u ofanzivi.

https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5e3b5c334dd.htmlCapajebo wrote:Imal ko neki link?
Jebem ja njima mater 1,99 puta. Sarajevo nikad na BHT-u. A svaka druga seljacka ekipa redovno ide direktno na BHT-u.Cossack wrote:https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5e3b5c334dd.htmlCapajebo wrote:Imal ko neki link?